Borsi László

Köztünk csak egy mikrofon…

Hát persze! Egymás szemébe nézünk és beszélgetünk. Köztünk csak egy mikrofon.

Az a mikrofon, amire gyerekkorom óta vágytam. Sportriporternek készültem. Újdondászként, annak idején, egy megnyert pályázatot követően a Magyar Rádióba irányítottak, de szinte még be se léptem, amikor a személyzetis eltanácsolt.

Lettem, hát hírlapíró, sajtófőnök a Békesi-féle igen erős és legendás Pénzügyminisztériumban, magánvállalkozóként lap- és könyvkiadó, televíziós műsorvezető-szerkesztő több csatornán (jelenleg a Hatoscsatornán), ingatlanpiaci szakember, majd a lakás- és építésügyet felügyelő államtitkár, tanácsadó, ingatlangazdaság oktató.

Csináltam színházat (Király-Szín néven), jelenleg a gyönyörűen felújított szentesi teátrumban beszélgetek sportcsillagokkal. Na és persze a foci, az örök szerelem (mint a zene és a színház): az újságíró futball válogatottat irányítom, a pályán is.

S, ha már Foci: együtt végeztünk az újságíró iskolán. És most – néhány évtized után – újra egy helyen vagyunk. Köszi Foci, azaz Fodor Jancsi, hogy hívtál, hogy mégiscsak rádiózhatok! Régi vágyam teljesül.

Remélem, kedves olvasó hogy ön sem bánja. Jöjjön velem az én világomba!

2022. január 3-tól minden második hétfőn, 16 és 17 óra között, vagy éppen az ismétlésekkor, köztünk csak egy mikrofon!

(Ígérem: ha kíváncsiak, az ingatlanpiacról is szívesen beszélek. Ahogy azt több, mint három évtizede teszem…)