Borsi László

Köztünk csak egy mikrofon…Hát persze! Egymás szemébe nézünk és beszélgetünk. Köztünk csak egy mikrofon. Az a mikrofon, amire gyerekkorom óta vágytam. Sportriporternek készültem. Újdondászként, annak idején, egy megnyert pályázatot követően a Magyar Rádióba irányítottak, de szinte még be se léptem, amikor a személyzetis eltanácsolt.
Lettem, hát hírlapíró, sajtófőnök a Békesi-féle igen erős és legendás Pénzügyminisztériumban, magánvállalkozóként lap- és könyvkiadó, televíziós műsorvezető-szerkesztő több csatornán (jelenleg a Hatoscsatornán), ingatlanpiaci szakember, majd a lakás- és építésügyet felügyelő államtitkár, tanácsadó, ingatlangazdaság oktató.

Csináltam színházat (Király-Szín néven), jelenleg a gyönyörűen felújított szentesi teátrumban beszélgetek sportcsillagokkal. Na és persze a foci, az örök szerelem (mint a zene és a színház): az újságíró futball válogatottat irányítom, a pályán is. S, ha már Foci: együtt végeztünk az újságíró iskolán. És most – néhány évtized után – újra egy helyen vagyunk. Köszi Foci, azaz Fodor Jancsi, hogy hívtál, hogy mégiscsak rádiózhatok! Régi vágyam teljesül.

Remélem, kedves hallgató, hogy ön sem bánja. Jöjjön velem az én világomba!
(Ígérem: ha kíváncsiak, az ingatlanpiacról is szívesen beszélek. Ahogy azt több, mint három évtizede teszem…)