A musical hangja – Borsi László

Időpont: (” B „Páros hét) Hétfő 18:00 – 19:00, ismétlés Szerda 06:00 – 07:00  (” B ” Páros hét)

Műsorvezető: Borsi László

Műfaj történet…a Broadwaytől a West Enden át Budapestig és minden színházig…
Szerzők, színészek, szériák.
Sztorik, sztárok, legendák…

2024-07-22 18 óra Házigazda: BORSI LÁSZLÓ és KOCSÁK TIBOR.

TOLDY MÁRIÁT, a legendás énekesnőt és énektanárnőt köszöntöttük legnépszerűbb tanítványaival június 26-án a Musical Klubban.

Most ennek a felejthetetlenül megható és jókedvű estnek az első részét hallgathatják meg azok is, akik nem tudtak jelen lenni a teltházas  eseményen.

Közreműködik:

Malek Andrea, Malek Miklós, Vágó Zsuzsi, Gőbölös Krisztina, Jenes Kitti, Kádár Szabolcs, Tassonyi Balázs, Pintácsi Viki, Krassy Renáta, Takács Fanni, Cseh Dávid Péter, Borsi Lili Hanna, Sara Michelin.

2024-07-08 18 óra Házigazda: BORSI LÁSZLÓ és KOCSÁK TIBOR.

Ezúttal a május 29-i Musical Klub műsorának második részét hallgathatják meg. Különlegesnek harangoztuk be ezt a programot a Benczúr Házban, s nyugodtan leírhatom, hogy még a mi várakozásainkat is felülmúlta az a bensőséges, izgalmas hangulat, ami egyszeri és ebben a formában megismételhetetlenül emlékezetes élményt adott.

Ahogy ígértük a szerzők is énekeltek, zongoráztak és improvizáltak.

Kocsák Tibor (zeneszerző, karmester, a Madách Színház zenei vezetője) házigazda társam és Kovács Adrián (zeneszerző, karmester, zenei vezető a Vígszínházban) világszínvonalú virtuóz zongora mutatványai (például négykezes impro és egy vers rögtönzött megzenésítése) óriási ovációt váltott ki.

Somogyi Szilárd rendező, szövegíró nagy átéléssel és hatalmas sikerrel énekelt musical dalokat, Gőbölös Krisztina és Simon Panna Bogi többek között sokáig emlékezetes duettet produkált az Abigélből.

A dalok között pedig érdekes zenei, színházi sztorik, máshol nem hallható háttér infók, műhelytitkok csaltak mosolyt a jelenlévők arcára.

Ilyen ez a Musical Klub!

Szeretettel ajánlom magunkat!

2024-06-24 18 óra Vendégünk: TOLDY MÁRIA és MALEK MIKLÓS.

Házigazda: BORSI LÁSZLÓ és KOCSÁK TIBOR.

Az ismert, népszerű zenész házaspár nem mindennapos vendége a médiumoknak, bár dalaikat ma is rendszeresen hallhatjuk a különböző rádió és televízió csatornákon.

Így ez a beszélgetés kuriózumnak számít.

Toldy Mária a 60-as, 70-es évek egyik legnépszerűbb énekesnője és a mai napig talán legkeresettebb és a tanítványok által nagy becsben tartott énektanára. Aki a musical színpadokon ma igazán sztárnak mondható, az mind nála tanulta a szakmát és az emberi tartást.

Malek Miklós zeneszerző, karmester, hangszerelő. Munkásságának kevésbé ismert részéről is beszélgetünk. Az ezredfordulótól szinte kizárólag szimfonikus darabokat ír. A Zeneszerzők Egyesületének és az Artisjus vezetőségének is tagja.
Kalandozunk picit a múltban, szót ejtünk a szakmai kihívásokról, a műhelymunkáról és persze sztorizunk is.
(Mindketten nemrég ünnepelték születésnapjukat.)

2024-06-10 18 óra Házigazda: BORSI LÁSZLÓ és KOCSÁK TIBOR.

Ezúttal a május 29-i Musical Klub műsorának első részét hallgathatják meg. Különlegesnek harangoztuk be ezt a programot a Benczúr Házban, s nyugodtan leírhatom, hogy még a mi várakozásainkat is felülmúlta az a bensőséges, izgalmas hangulat, ami egyszeri és ebben a formában megismételhetetlenül emlékezetes élményt adott.

Ahogy ígértük a szerzők is énekeltek, zongoráztak és improvizáltak.

Kocsák Tibor (zeneszerző, karmester, a Madách Színház zenei vezetője) házigazda társam és Kovács Adrián (zeneszerző, karmester, zenei vezető a Vígszínházban) világszínvonalú virtuóz zongora mutatványai (például négykezes impro és egy vers rögtönzött megzenésítése) óriási ovációt váltott ki.

Somogyi Szilárd rendező, szövegíró nagy átéléssel és hatalmas sikerrel énekelt musical dalokat, Gőbölös Krisztina és Simon Panna Bogi többek között sokáig emlékezetes duettet produkált az Abigélből.

A dalok között pedig érdekes zenei, színházi sztorik, máshol nem hallható háttér infók, műhelytitkok csaltak mosolyt a jelenlévők arcára.

Ilyen ez a Musical Klub!

Szeretettel ajánlom magunkat!

2024-05-27 18 óra Házigazda: BORSI LÁSZLÓ és KOCSÁK TIBOR.

Vendégünk: KOVÁTS KRISZTA és FÁBRI PÉTER!

Az ismert, intellektuális művész házaspárt aligha kell bemutatni.

Kriszta színésznő, énekesnő, rendező, rádiós műsorvezető, a Rock Színház alapító tagja, az első magyar Evita, Péter pedig író, költő, dalszövegíró, műfordító.

Ezer szállal kötődnek a musical játszáshoz is!

Egy színvonalas órát ígérünk két izgalmas személyiséggel. Szó lesz a minőségi művészetről, a musical helyéről, szerepéről, a Baltazár Színházról, emberi és művészi hitvallásról, természetesen Kriszta dalaival fűszerezve…

Szeretettel ajánlom magunkat!

2024-05-13 18 óra Házigazda: BORSI LÁSZLÓ és KOCSÁK TIBOR.

Vendégünk: KOCSIS DÉNES!

A fiatal korosztály egyik legnépszerűbb énekese. Lelkes rajongótábora minden fellépésén hangot ad tetszésének. Sokoldalú művész: a legendás musicalek mellett operettekben slágerekben is csillogtatja fantasztikus énektudását és színészi kvalitásait. Egy legutóbbi zenés összeállításban a szimfónikus zenekar is állva tapsolta a produkcióját. Saját dalokat is ír. A középiskola elvégzése után a Budapesti Operettszínház Pesti Broadway Stúdiósa lett. Azóta az Operettszínházban játszik.

Főszereplő volt a Rudolf című musicalben, a Miss Saigonban, a Rómeó és Júliában, a West Side Storyban, az István a királyban, az Anna Kareninában, az Elisabethben, a Mozartban, a Lady Budapestben, a Dorian Grayben és számtalan más darabban.

2016–2019 között a Színház- és Filmművészeti Egyetem drámainstruktor szakos hallgatója volt.

Vitalitása mérhetetlen, élete a zene, de a futball se hiányzik a mindennapjaiból: tagja a Színészválogatottnak. Nem véletlen, hogy ő játssza a címszereplőt a Puskás musicalben.

A műsorban természetesen énekelni is fog.

Ha tehetik, hallgassanak bennünket!

2024-04-29 18 óra Ezúttal a Benczúr Házban rendezett Musical Klub március 27-i estjének második részét hallgathatják meg.

Közreműködik négy kiváló énekes színész:

SZEMENYEI JÁNOS, KOVÁCS LOTTI, HARASZTI ELVIRA, TARLÓS FERENC.

Nem csak a dalok, hanem a beszélgetések miatt is érdemes meghallgatni a műsort. Sok érdekes műhelytitokra derül fény. Volt egy ősbemutató (Szemenyei János: Rubik kocka) és egy sziporkázó rögtönzés (Kocsák Tibor és Szemenyei János) is.

Jó szórakozást kívánunk házigazda társammal, KOCSÁK TIBORRAL együtt.

2024-04-15 18 óra Ezúttal a Benczúr Házban rendezett Musical Klub március 27-i estjének első részét hallgathatják meg.

Közreműködik négy kiváló énekes színész:

SZEMENYEI JÁNOS, KOVÁCS LOTTI, HARASZTI ELVIRA, TARLÓS FERENC.

Nem csak a dalok, hanem a beszélgetések miatt is érdemes meghallgatni a műsort. Sok érdekes műhelytitokra derül fény. És többek között egy szórakoztató castingban is részük lehet…

Jó szórakozást kívánunk házigazda társammal, KOCSÁK TIBORRAL együtt.

2024-04-01 18 óra KOCSÁK TIBOR 70! (2. rész)

Kocsák Tibort, a magyar musical játszás egyik legkiemelkedőbb alakját köszöntöttük 70. születésnapja alkalmából március 4-én a Benczúr Házban, a Musical Klub állandó helyszínén. A szakma legnagyobbjai ünnepelték egy-egy dallal a zeneszerzőt, karmestert, zongoraművészt, a Madách Színház zenei vezetőjét.

Ezúttal a varázslatos este második részét hallhatják. Közreműködik, többek között – az elhangzás sorrendjében – MALEK ANDREA, KOVÁTS KRISZTA, SERBÁN ATTILA, CSENGERI ATTILA, KRASSY RENÁTA, MAHÓ ANDREA és VIKIDÁL GYULA.

Dalok hangzanak el a Légy jó mindhalálig-ból, az Operaház fantomjából, a Yentlből és természetesen a Jézus Krisztus Szupersztárból. Különlegesség, hogy utóbbinál Serbán Attilát három tagú spontán a helyszínen alakult alkalmi kórus segíti, amelynek tagjai – ilyen se volt még -: Malek Andrea, Kováts Kriszta és Lengyel Kati. Ugyancsak izgalmas kísérlet, hogy a Fantomban Csengeri Attilának két Christine-je is van Mahó Andi és Krassy Reni személyében.

És, hogy teljes legyen a kép, lejátszunk még 3 Kocsák Tibor által jegyzett dalt (amelyből kettő szövegét Miklós Tibor, egyét pedig Bródy János írta) olyan énekesekkel, akik nem tudtak ott lenni a köszöntésen, de a Musical Klubban már korábban felléptek.

Így hallhatják majd, sorrendben, Szabó P. Szilvesztert (Abigél: Jellemdal), Nádasi Veronikát (Anna Karenina: Kívüled senkim) és Bródy Jánost, aki Kocsák Tiborral énekli közös szerzeményüket, a még bemutatásra váró Képmutatók musicelből a Csak az álmok halhatatlanok című dalt.

Kocsák Tibi, Isten éltessen!

Jó szórakozást kívánok! Házigazda: BORSI LÁSZLÓ.

2024-03-18 18 óra KOCSÁK TIBORT, a magyar musical játszás egyik legkiemelkedőbb alakját köszöntöttük 70. születésnapja alkalmából március 4-én a Benczúr Házban, a Musical Klub állandó helyszínén. A szakma legnagyobbjai ünnepelték egy-egy dallal a zeneszerzőt, karmestert, zongoraművészt, a Madách Színház zenei vezetőjét.

Ezúttal a varázslatos este első részét hallhatják. Közreműködik, többek között Hűvösvölgyi Ildikó, Janza Kata, Vágó Zsuzsi, Mészáros Árpád Zsolt, Mahó Andrea, Vikidál Gyula, Nemcsák Károly, Puskás Peti, Oberfrank Pál, Laklóth Aladár, Varga Miklós, Barabás Kiss Zoltán, Kemény Gábor, valamint Kocsák Tibor Színművészeti Főiskolás első musical osztálya Malek Andreával, Lengyel Katival, Kalocsai Zsuzsával, Bozsó Józseffel és Faragó Topi Andrással, továbbá Kocsák Krisztián és Kocsák Gergely vezetésével egy alkalmi zenekar, amelynek tagja volt, mások mellett, Cserna Antal és Heatlie Dávid is.

Házigazda: BORSI LÁSZLÓ.

Jó szórakozást kívánok!

2024-03-04 18 óra Ezúttal a január 31-én Budapesten a Benczúr Házban megrendezett Musical Klub műsorának második részét hallgathatják meg. A két házigazda, KOCSÁK TIBOR és BORSI LÁSZLÓ mellett közreműködik és a remek, ismert dalok között izgalmas, eddig még nem ismert műhelytitkokat is elárul GALLUSZ NIKOLETT, POSTA VICTOR, GŐBÖLÖS KRISZTINA, és KÁDÁR SZABOLCS JÁNOS.

Külön figyelmükbe ajánlom Kocsák Tibor fergeteges zenés rögtönzéseit…Jó szórakozást kívánok!

( Hangfelvétel: Görgényi Gyula )

2024-02-19 18 óra Ezúttal a január 31-én Budapesten a Benczúr Házban megrendezett Musical Klub műsorának első részét hallgathatják meg. A két házigazda, Kocsák Tibor és Borsi László mellett közreműködik és a remek, ismert dalok között izgalmas, eddig még nem ismert műhelytitkokat is elárul (például Sir Andrew Lloyd-Webberrel kapcsolatban is) GALLUSZ NIKOLETT, POSTA VICTOR, GŐBÖLÖS KRISZTINA, és KÁDÁR SZABOLCS.

(Hangfelvétel: Görgényi Gyula)

2024-02-05 18 óra Ezúttal a Benczúr Házban rendezett Musical Klub december 13-i estjének 2. részét hallgathatják meg, főszerepben VÁGÓ ZSUZSIVAL, MÉSZÁROS ÁRPÁD ZSOLTTAL, BARKÓCZI SÁNDORRAL, GŐBÖLÖS KRISZTÁVAL és KÁDÀR SZABOLCCSAL, valamint a két házigazdával: BORSI LÁSZLÓVAL és KOCSÁK TIBORRAL.

Aki pedig a dalok Nagy Gábor által készített videó felvételére is kíváncsi, kérem keresse fel youtube csatornámat, vagyis a Borsi László YouTube csatornát.

Jó szórakozást kívánunk!

( Hangfelvétel: Görgényi Gyula )

2024-01-22 18 óra Ezúttal a Benczúr Házban rendezett Musical Klub december 13-i estjének 1. részét hallgathatják meg, főszerepben VÁGÓ ZSUZSIVAL, MÉSZÁROS ÁRPÁD ZSOLTTAL, BARKÓCZI SÁNDORRAL, valamint a két házigazdával: BORSI LÁSZLÓVAL és KOCSÁK TIBORRAL.

Aki pedig a dalok Nagy Gábor által készített videó felvételére is kíváncsi, kérem keresse fel youtube csatornámat, vagyis a Borsi László YouTube csatornát.

Jó szórakozást kívánunk!

( Hangfelvétel: Görgényi Gyula )

2024-01-08 18 óra Ezúttal még visszakanyarodunk a karácsony előtti időszakra, egészen december hatodikáig, amikor is a pompás Gödöllői Királyi Kastélyban rendeztük meg a Musical Klubot.

Különleges helyszín, különleges fellépők és különleges hangulat jellemezte azt az estét.
Természetesen megemlékeztünk Sisi királynéról is, aki december 24-én született és, amikor csak tehette Gödöllőn töltötte az idejét.

Vendégünk volt egy igazi nagyágyú, a magyar musical játszás koronázatlan királya, Sasvári Sándor és három tehetséges fiatal énekes-színész: Sasvári Léna, Gőbölös Krisztina és Barkóczi Sándor.

Az est házigazdája szerepét ezúttal is Borsi László és Kocsák Tibor játszotta. Tibor a zongora kíséretet is vállalta…

Most tehát az est első részét hallgathatják meg. Aki pedig a dalok videó felvételére is kíváncsi, kérem keresse fel youtube csatornámat, vagyis a Borsi László YouTube csatornát.

A musical legyen velünk! Jó szórakozást kívánunk!

2023-12-25 18 óra Ezúttal a november 8-i Musical Klub Extra műsorának második részét hallgathatják meg. Az egyedülállóan népszerű Gödöllői Királyi Kastélyba invitáltuk a musical kedvelőket, akik rendkívüli módon élvezték a különböző művészeti ágak kivételes találkozását. A barokk építészet egyik remekművében, a Grassalkovich kastélyban felhangzott nívós musical dalok mellett Erzsébet királyné, vagyis Sisi költészetéből is nyújtottunk ízelítőt.

A különösen izgalmas klubesten a csodálatos Csengeri Attila és az elbűvölő Mahó Andrea mellett fellépett két fiatal tehetséges énekes-színész, Gőbölös Krisztina és Kádár Szabolcs is.

A két házigazda Kocsák Tibor, a Madách Színház zenei vezetője és Borsi László volt.

A műsorról készült teljes videó felvételt, illetve az elhangzott dalokat egyenként is megnézhetik Borsi László YouTube csatornáján.

A musical legyen velünk!

2023-12-11 18 óra Ezúttal a 2023. november 8-i Musical Klub Extra műsorának első részét hallgathatják meg. Az egyedülállóan népszerű Gödöllői Királyi Kastélyba invitáltuk a musical kedvelőket, akik rendkívüli módon élvezték a különböző művészeti ágak kivételes találkozását. A barokk építészet egyik remekművében, a Grassalkovich kastélyban felhangzott nívós musical dalok mellett Erzsébet királyné, vagyis Sisi költészetéből is nyújtottunk ízelítőt.

A különösen izgalmas klubesten a csodálatos Csengeri Attila és az elbűvölő Mahó Andrea mellett fellépett két fiatal tehetséges énekes-színész, Gőbölös Krisztina és Kádár Szabolcs is.

A két házigazda Kocsák Tibor, a Madách Színház zenei vezetője és Borsi László volt.

A klubest második részét 2 hét múlva, december 25-én 18 órától hallgathatják meg itt a Rádió Bézsen. A műsorról készült teljes videó felvételt, illetve az elhangzott dalokat egyenként is megnézhetik Borsi László YouTube csatornáján.

A musical legyen velünk!

Jó szórakozást kívánunk!

2023-11-27 18 óra A BORSI LÁSZLÓ-KOCSÁK TIBOR-VÁRKONYI MÁTYÁS asztaltársaság műsora.

Ezúttal az október 25-i Musical Klub műsorának 2. részét hallgathatják meg. Kocsák Tibor szenzációsan sikerült szerzői estjén fellépett Bródy János, Nádasi Veronika, Sasvári Sándor és Vikidál Gyula.
Jó szórakozást kívánunk a rádiókban ritkán, de leginkább alig hallható fantasztikus musical dalokhoz.

2023-11-13 18 óra A BORSI LÁSZLÓ-KOCSÁK TIBOR-VÁRKONYI MÁTYÁS asztaltársaság műsora.

Ezúttal az október 25-én a budapesti Benczúr Házban rendezett Musical Klub izgalmas, nívós, ismert dalok sokaságát felvonultató KOCSÁK TIBOR SZERZŐI ESTJÉNEK első részét hallgathatják meg.

Kocsák Tibor szellemes és invenciózus improvizációja mellett sztárok sora adta elő álló vastapsos sikerrel a főszereplő szerző igényes dalait: NÁDASI VERONIKA, SASVÁRI SÁNDOR, VIKIDÁL GYULA, BRÓDY JÁNOS, GŐBÖLÖS KRISZTINA és KÁDÁR SZABOLCS.

Érdemes meghallgatni!

2023-10-30 18 óra A BORSI LÁSZLÓ-KOCSÁK TIBOR-VÁRKONYI MÁTYÁS asztaltársaság műsora.

Vendég: Sasvári Sándor.

Novemberben ismét sorozatban tűzi műsorra a Madách Színház a húsz éve bemutatott Az operaház fantomja című musicalt, ami a világ legtöbbet játszott musicalje és a Mamma Mia című sikerdarabot. Sasi – mások mellett – mindkettőben főszerepet játszik.
A műsorban vendégünk lesz még a tehetséges, fiatal HARASZTI ELVIRA is, akit többször láthat a közönség novemberben Christine-ként.
Szóba kerül még a legutóbbi nagysikerű Musical Klub – Kocsák Tibor szerzői estje -, amelyből Sasi is jócskán kivette a részét.
Léna lányával együtt számítunk rá a Gödöllői Királyi Kastélyban december 6-án a Musical Klub Extra találkozón is.

2023-10-16 18 óra A BORSI LÁSZLÓ-KOCSÁK TIBOR-VÁRKONYI MÁTYÁS asztaltársaság műsora.

Ezúttal a szeptember 27-én a budapesti Benczúr Házban rendezett Musical Klub izgalmas, nívós, ismert dalok sokaságát felvonultató estjének első részét hallgathatják meg.

A házigazdák (Borsi László, Kocsák Tibor, Várkonyi Mátyás) vendége volt SZABÓ P. SZILVESZTER, KRASSY RENÁTA, GRÉCZY BALÁZS és RIMÓCZI DÓRA, akik fantasztikus dalokat énekeltek, óriási sikerrel!

Különösen pikáns az Operettszínház sajátosan fura igazgatói pályázat eredményhirdetése után meghallgatni az egyik – különös módon kizárt – pályázó, Szabó P. Szilveszter előadásában a Figyelj rám, fiam című dalt a Bábjátékosból és a Jellemdalt az Abigélből…

2023-10-02 18 óra A BORSI LÁSZLÓ-KOCSÁK TIBOR-VÁRKONYI MÁTYÁS asztaltársaság műsora.

Ezúttal az augusztus 21-én a budapesti Benczúr Házban rendezett Musical Klub izgalmas, játékos, nívós, ismert dalok sokaságát felvonultató estjének második részét hallgathatják meg.

A házigazdák (Borsi László, Kocsák Tibor, Várkonyi Mátyás) vendége volt Vágó Zsuzsi, Bíró Eszter, Csengeri Attila, Serbán Attila, Gőbölös Krisztina, Kádár Szabolcs és Ondrik János, akik fantasztikus dalokat énekeltek, óriási sikerrel!

2023-09-18 18 óra A BORSI LÁSZLÓ-KOCSÁK TIBOR-VÁRKONYI MÁTYÁS asztaltársaság műsora.

Vendég: SZABÓ P. SZILVESZTER!

A honi musical játszás egyik különleges, karizmatikus, igazán izgalmas, sajátos humorú és gondolkodású egyénisége. Novellákat és verseket ír, zenét szerez, színészmesterséget tanít, filmet rendez és persze eljátszotta, eljátssza a musical irodalom legnagyobb szerepeit…

Különös érdekességet ad a beszélgetésnek, hogy a sokoldalúan tehetséges Szilveszter a napokban beadta pályázatát az Operettszínház igazgatói posztjára, Várkonyi Mátyással és Somogyi Szilárddal közösen.

Szabó P. Szilveszterrel ezúttal Borsi László beszélget annak apropóján is, hogy a Musical Klub-nak ő lesz az egyik vendége.

Előre bevallom, hogy picit elfogult leszek Szilveszterrel, mert művészileg és emberileg is nagyra tartom…Talán ezért is izgalmas, jókedvű, elgondolkodtató diskurzus várható az élő adásban, a dalaival és egy meglepetéssel is színesítve…!

2023-09-04 18 óra A BORSI LÁSZLÓ-KOCSÁK TIBOR-VÁRKONYI MÁTYÁS asztaltársaság műsora.  1. Rész

Ezúttal az augusztus 21-én a budapesti Benczúr Házban rendezett Musical Klub izgalmas, játékos, nívós, ismert dalok sokaságát felvonultató estjének első részét hallgathatják meg.

Vendégünk volt Vágó Zsuzsi, Bíró Eszter, Csengeri Attila, Serbán Attila, Gőbölös Krisztina, Kádár Szabolcs és Ondrik János.

2023-08-21 18 óra A BORSI LÁSZLÓ-KOCSÁK TIBOR-VÁRKONYI MÁTYÁS asztaltársaság műsora.

Ezúttal az én kedvenc musical dalaimat játsszuk le, sok érdekességet megtudva az alkotóktól. Énekel, többek között, Mahó Andi, Szinetár Dóri és szó lesz egy bemutatásra váró musicalről is, aminek szerzője Kocsák Tibor és Bródy János.

2023-08-07 18 óra A BORSI LÁSZLÓ-KOCSÁK TIBOR-VÁRKONYI MÁTYÁS asztaltársaság műsora.

Ezúttal Kocsák Tibor talán kevésbé ismert arcát mutatja meg.

A komolyzenésznek készülő Erkel Ferenc-díjas zeneszerző, zongoraművész, egyetemi tanár, a Magyar Zeneszerzők Egyesületének elnökségi tagja, a Madách Színház zenei vezetője, a nagysikerű Légy jó mindhalálig, az Abigél, az Anna Karenina zeneszerzője korábban írt remek balettzenét, slágereket, többek között Darvas Ivánnak, Szinetár Dórának, Eszményi Viktóriának és a Színészválogatottnak is (Eperjes, Nemcsák, Rudolf Peti, Straub, Makrai Pali, Laklóth, BKZ, Lippai, Oberfrank, Vikidál, Bubik, Gesztesi Karcsi…).

Most ezekből a dalokból válogatunk, persze az elmaradhatatlan kedélyes sztorizás mellett.
Izgalmas, szórakoztató egy óra lesz!

2023-07-24 18 óra Az IFI PARK!

Ezúttal az egykori ikonikus, 1961-ben Budapesten a Várkert Bazárban indult Ifi parkot és a kor hangulatát idézzük fel Várkonyi Mátyás 2001- ben írt azonos című musicaljének segítségével. Sok jó dal és ma már történelminek számító sztori emlékeztet a 60-as, 70-es, 80-as évek zenei és társadalmi hangulatára.

Ízelítőül idézek a szigorú belépési szabályzatból.

„Tudnivalók a Budai Ifjúsági Park látogatásával kapcsolatban: belépés csak 18 éven felüli fiúk és 16 éven felüli lányok részére, nyakkendőben, világos ingben, zakóban. Vászonnadrágban a belépés tilos. Kitiltást eredményeznek a következő kihágások: Ízléstelen táncolás, nem twist számra történő twistelés, egy lánnyal több fiú twistelése, fiúk egymás közti twistelése, és más, feltűnést keltő viselkedés.”

Tartsatok velünk, kalandozzunk a múltban! Izgalmas lesz!

2023-07-10 18 óra A BORSI LÁSZLÓ-KOCSÁK TIBOR-VÁRKONYI MÁTYÁS asztaltársaság műsora.

A MUSICAL KLUB június 21-i nagysikerű műsorának 2. része.

Humor, jókedv, játék, rögtönzések és remek dalok!

Házigazda: Borsi László, Kocsák Tibor, Várkonyi Mátyás.

Vendégek: a mágikus JANZA KATA és a fantasztikus FÖLDES TAMÁS!

(Hangmester: Zentai László)

2023-06-26 18 óra A BORSI LÁSZLÓ-KOCSÁK TIBOR-VÁRKONYI MÁTYÁS asztaltársaság műsora.

A MUSICAL KLUB június 21-i nagysikerű műsorának 1. része.

Humor, jókedv, játék, rögtönzések és remek dalok!

Házigazda: Borsi László, Kocsák Tibor, Várkonyi Mátyás.

Vendégek: a mágikus JANZA KATA és a fantasztikus FÖLDES TAMÁS!

(Hangmester: Zentai László)

2023-06-12 18 óra A BORSI LÁSZLÓ-KOCSÁK TIBOR-VÁRKONYI MÁTYÁS asztaltársaság műsora.

GYEREKDARABOK A MUSICAL SZÍNPADOKON!

Könnyebb, vagy nehezebb a gyerekekkel dolgozni, illetve zömmel gyerek közönségnek játszani és musicalt írni.
Természetesen sok szép és izgalmas dalt is hallhatnak, akik minket választanak…

( Hangmester: Zentai László )

2023-05-29 18 óra A téma, amiről ritkán esik szó: a LIBRETTÓ, vagyis a szövegkönyv.
Hogy születik? Mi a feladata? Mit kell tudnia a jó librettistának? Kik az ismertebb szövegkönyvírók?
Erről beszélgetünk, sok jó zenével.
Az is kiderül, kik a librettistái az olyan népszerű musicaleknek, mint az Abigél, a Dorian Gray, az Anna Karenina, vagy éppen a Bábjátékos…

(Hangmester: Zentai László)

2023-05-15 18 óra A BORSI LÁSZLÓ-KOCSÁK TIBOR-VÁRKONYI MÁTYÁS asztaltársaság ezúttal két kitűnő szövegíró, illetve rendező musical munkáiból válogat és mesélnek, sztorizgatnak a művek kapcsán, természetesen sok muzsikával.

Hogy működik a zeneszerző-szövegíró-rendező triumvirátusa?
Kreativitás és konfliktuskezelés.

Vendégünk: BÉRES ATTILA, szövegíró és SOMOGYI SZILÁRD, rendező.

2023-05-01 18 óra Jókedv és könnyek…finom humor és nívós zene…!
Csaknem egy órás összefoglaló a Musical Klub felejthetetlen hangulatú április 26-i estjéről. Aki meghallgatja, garantáltan jól fogja érezni magát.
Remélem sokan kedvet kapnak ettől a műsortól, hogy eljöjjenek a Musical Klub következő estjeire…
Vendégek: a csodálatos és kellemes humorú CSENGERI ATTILA, valamint a bájos, tehetséges, kivételes hangú MAHÓ ANDI.
Házigazdák: Borsi László, Kocsák Tibor és Várkonyi Mátyás.

2023-04-17 18 óra A KOCSÁK TIBOR-VÁRKONYI MÁTYÁS-BORSI LÁSZLÓ asztaltársaság ezúttal a két kitűnő zeneszerző munkáiból válogat és mesél, sztorizgat a művek kapcsán, természetesen sok muzsikával.

Sztárcsinálók: Várkonyi Mátyás-Miklós Tibor (1981)
Krónikás: Kemény Gábor–Kocsák Tibor–Miklós Tibor (1984)
Félőlény: Várkonyi Mátyás-Békés Pál (1989)
Légy jó mindhalálig: Móricz Zsigmond-Miklós Tibor-Kocsák Tibor (1991.)
Dorian Gray: Várkonyi Mátyás – Gunar Braunke, Ács jános (1990)
Anna Karenina: Kocsák Tibor-Miklós Tibor (1994)
Utazás: Kocsák Tibor – Miklós Tibor (1996.)
Kiálts a szeretetért: Kocsák Tibor, Miklós Tibor, Kemény Gábor (2005)

…ÉS EGY ŐSBEMUTATÓ, a Rádió Bézsen hangzik el egy dal a még bemutatásra váró musicalből: VÁRKONYI MÁTYÁS: TITKOS TÖRVÉNY! (2022)

Musical. Music kell? Naná, hogy Musical!

Kocsák Tiborral (a Madách Színház zenei vezetőjével), Várkonyi Mátyással (az egykori Rock Színház egyik alapítójával), időnként a 90 évesen is új kihívásokra vágyó Szinetár Miklóssal (színigazgatóval, rendezővel) és Borsi László, szerkesztő-műsorvezetővel.

( A 2022.09.23-i adás ismétlése )

2023-04-03 18 óra Ezúttal a március 29-i nagysikerű Musical Klub programjából adunk csaknem egy órányi összefoglalót.
Vendégünk volt KOÓS RÉKA, SZOLNOKI TIBOR és ZSADON ANDREA.

2023-03-20 18 óra Vendégünk: SZIRTES TAMÁS!

A kerek évfordulók jegyében…

A Madách Színház Kossuth- és Jászai Mari-díjas igazgatója, rendezője a legmeghatározóbb alakja ma a honi musical játszásnak.
50 éve került a Madáchba, amelyet idestova 20 éve irányít.
40 éve mutatták be látványos rendezésében fergeteges sikerrel a Macskákat, amelynek jogait ő járta ki a musical királynál, Andrew Lloyd Webbernél.
Fokozatosan ő alakította át a Madáchot nívós prózai teátrumból az ország vezető és meghatározó musical színházává.

Az egy órás izgalmas beszélgetésben szó lesz többek között az átalakulás konfliktusoktól sem mentes folyamatáról, a Webberrel kialakult baráti, művészi és üzleti kapcsolatáról, a jogdíjakról (például, hogy, miért játszhatunk csak egy perceket a rádióban a külföldi musicalekből?), a replica és non-replica különbségéről, a menedzseri és művészeti attitűd összeegyeztethetőségéről, valamint direktori és művészi hitvallásáról (hogy jutott el Shakespeare-től Webberig)…
Külön pikantériát kölcsönöz, hogy egyik házigazda társam, Kocsák Tibor immár 34 éve a Madách Színház zenei vezetője…

2023-03-06 18 óra Ezúttal csaknem egy órás összefoglalót készítettünk a rendkívül hangulatosra és szórakoztatóra sikerült Musical Klub február 22-i programjából.

Vendégeink, KOVÁTS KRISZTA és SASVÁRI SÁNDOR a tőlük megszokott módon most is nagyon kitettek magukért. És voltak egyéb érdekességek is…

Ízelítőül itt egy dal, az SOS, a Mamma Mia című musicalből…

https://www.facebook.com/laszlo.borsi.92/videos/1907558586270620/

2023-02-20 18 óra Vendégünk: VIZELI CSABA, a Magyarock Dalszínház alapítója.

21 éves a komáromi székhelyű musical színház. Működése sok hasonlóságot mutat az egykori legendás Rock Színházzal. Nincs fix játszóhelyük, nincs állandó társulatuk és a saját darabok mellett népszerű, már befutott musicaleket is játszanak. Művészeik között felbukkannak egykori Rock Színházas színészek is.
Nem ok nélkül reménykednek egy komáromi kőszínházban is….
Hogy működik ma egy kimondottan musicalre szakosodott – egyelőre állandó játszóhellyel nem rendelkező – utazó színház?
Az ismert dalok mellett erről is beszélgetünkm a műsorban.

2023-02-06 18 óra Ezúttal a teltházas, remek hangulatú Musical Klub első rendezvényének legjobb pillanataiból állítottunk össze 55 percet a varázslatos DÉTÁR ENIKŐVEL és MAKRAI PÁLLAL a főszerepben, valamint egy Borsi-Kocsák-Várkonyi (BKV) szerzemény ősbemutatójával.

Ajánljuk mindazoknak – kedvcsinálóként -, akik ezúttal nem tudtak ott lenni, és azoknak is, akik szeretnék újra átélni az est hangulatát.

(Hangmester: Zentai László).

2023-01-23 18 óra Musical és pénz.

Milyen költségvetéssel dolgoznak Londonban, New Yorkban és Magyarországon? Lehet-e nyereséges itthon a musical játszás?
Mekkora üzlet van külföldön a műfajban?
Remek muzsikák mellett a pénzről beszélgetünk.

Ha gondoljátok, hangolódjatok ránk…!

(Hangmester: Zentai László).

2023-01-09 18 óra Vendégünk: MAKRAI PÁL.

Az „ős” Rock Színházas egyedi hangú egykori rock zenészből a musical műfaj meghatározó egyénisége lett. 1963-tól az Atlasz, az Apostol, a Korál, a Kormorán együttesben, a Színészzenekarban, az Old Sámson és a Favágók együttesben zenélt. 1981-1996 között volt tagja a Rock Színháznak.

Mai napig főszerepek sorát játszotta és játssza: Sztárcsinálók, Krónikás, Evita, Bábjátékos, Hair, Szupersztár, Nyomorultak, Dorian Gray, Sakk, Anna Karenina…

A műsorban a remek dalok és sztorik mellett elárulja egy féltve őrzött titkát, illetve vágyát is…

(Hangmester: Zentai László).

2022-12-30 13 óra Az év utolsó adásában megamixet, válogatást hallhatnak az eddigi műsorok legizgalmasabb momentumaiból…
Ha úgy érzik, hangolódjanak ránk a muzsika segítségével is…!
(Hangmester: Zentai László).

2022-12-23 13 óra Csodálatos karácsonyi musical dalokkal és természetesen a hozzájuk kapcsolódó érdekes sztorikkal kívánunk békés ünnepeket mindenkinek!
Meglepetés ajándékunk: a műsorgazdák közül ketten is énekelnek egy-egy dalban…
Ha úgy érzik, hangolódjanak ránk és a muzsika segítségével picit saját lelkükre is…!

(Hangmester: Zentai László)

2022-12-16 13 óra Vendégünk: NÁDASI VERONIKA ÉS NAGY SÁNDOR.

A jókedélyű NÁDASI VERA érettségi után elvégezte Toldy Mária musicalstúdióját, majd 2005-ben diplomázott a Színház- és Filmművészeti Egyetem operett–musical szakán, Kerényi Imre osztályában. 2006-tól a Budapesti Operettszínház meghatározó tagja.

1996-ban a „Ki mit tud?” országos vetélkedősorozat musical kategóriájának győztese lett, mégpedig egy olyan dallal, amit Miklós Tibor kifejezetten neki írt! 1997-ben az Eurovíziós Dalfesztivál magyarországi döntőjének második helyezettje volt.

A Jászai Mari-díjas NAGY SÁNDOR tagja volt a Doktorock nevű színtársulatnak. 1998-ban Szirtes Tamás, Kocsák Tibor és Simon Edit segítségével lehetőséget kapott a Madách Színházban bemutatott A nyomorultak című musicalben. Ezután a Piccolo Színház tagja lett. 2005-ben diplomázott a Színház- és Filmművészeti Egyetem operett-musical szakán. Még ebben az évben a Madách Színházhoz szerződött.

2005-től 2010-ig az Adagio együttes tagja volt.

A két népszerű, rokonszenves művész nagyszerű dalaival és izgalmas, érdekes sztorikkal várjuk hallgatóinkat!

2022-12-09 13 óra Vendégünk FÜREDI NIKI.

Gór Nagy Mária színitanodájában végzett. A Magyar Rádió Gyerekkórusának 12 éven át volt a tagja. Kiváló zenei tehetségét korán kamatoztatta: a tanodás évek alatt már turnézni járt Várkonyi Mátyás és Miklós Tibor által dirigált Rock Színházzal Németország és Ausztria területén. Így csöppent bele a musicalek világába és játszhatta el élete első és egyben egyik legmeghatározóbb szerepét, az Evitát. Ekkor mindössze 19 éves volt. Niki alighanem a legfiatalabb Evita.

Később Franciaországban, Svájcban és Japánban lépett fel. Nyugat-Európában német nyelven játszott a Dorian Gray, az Evita és a Die Nacht der Musicals című darabokban. A Budapesti Operettszínház vendégművésze.

És Niki a Jégvarázs című Disney filmben Elsa a Hókirálynő énekhangja…Tudják, a Legyen hó…!

Ezúttal is nagyszerű dalokkal és izgalmas, érdekes sztorikkal várjuk hallgatóinkat!

2022-12-02 13 óra  Ezúttal a műfajban úttörő, legendás Rock Színház kezdeti időszakáról, a 80-as évek elejéről beszélgetünk, persze sok muzsikával.

A hivatalos színházi struktúrába nem sikerült bekerülnie az önálló társulatot felépítő, de állandó épülettel nem rendelkező teátrumnak. Számos világsikerű musical magyarországi ősbemutatója mellett az első magyar rockopera megalkotása és színrevitele is fémjelzi az alig másfél évtizedes működését.

A műsorban a Bábjátékos, az Evita, a Farkasok, a Krónikás és a Légy jó mindhalálig című darabokból játszunk le néhány dalt, természetesen izgalmas, érdekes sztorikkal körítve!

(Hangmester: Zentai László).

2022-11-25 13 óra  Vendégünk: NOVAI GÁBOR ÉS MARÓT VIKI!

Novai Gábor meghatározó egyénisége a rock and roll honi világának. Énekes, basszusgitáros, basszus-balalajkás, zeneszerző, szövegíró, producer, menedzser.

Zenekarai: ZéGé, Corvina, Rangers, 71-től Generál alapító tag, 1979-től Hungária, majd Dolly Roll együttes, 2003-ban pedig megalakította a Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekart,.

Fenyő Miklóssal közösen jegyzik a Hotel Menthol és a Made in Hungária musicaleket.

Marót Viki eredetileg apáca szeretett volna lenni, de végül mégis az énekesi pályafutást választotta, miután megnyert egy középiskolai Ki mit tud?-ot. 2003 óta a Novai Gábor által alapított Nova Kultúr Zenekar énekesnője.

Műsorunkban a népszerű rock musicalekről beszélgetünk.

Izgalmas, érdekes sztorikkal és nívós dalokkal, továbbá ÉLŐ ÖRÖMZENÉLÉSSEL várjuk a hallgatókat ezúttal!

(Hangmester: Zentai László).

2022-11-18 13 óra Vendégünk: MAHÓ ANDREA és CSENGERI ATTILA!

Az Operaház Fantomja 900. előadása után beszélgetünk a két főszereplővel, akik már a 2003-as Madách Színházbeli bemutatón is játszottak. Két kimagasló tehetség, két kitűnő ember.

SIR ANDREW LLOYD WEBBER, a darab szerzője Andiról: “Nagy rajongója vagyok Andreának. Csodálatos volt Christine-ként Az Operaház Fantomjában és ugyanúgy nagyszerű egy teljesen eltérő szerepben, Mary-ként a Volt egyszer egy csapatban. Ő egy kiemelkedő tehetség.”

Attila pedig alighanem csúcstartó a Miss Saigon főszerepével, Chris-szel: csak Stuttgartban 264-szer játszotta másfél év alatt és még nagyon sokszor idehaza is.

Izgalmas sztorikkal és nívós dalokkal (nem csak a Fantomból) várjuk a hallgatókat ezúttal is!

(Hangmester: Zentai László).

2022-11-11 13 óra A KOCSÁK TIBOR-VÁRKONYI MÁTYÁS-BORSI LÁSZLÓ asztaltársaság ezúttal a zenés műfaj legendájához, a 90 évesen is aktív és új kihívásokat kereső SZINETÁR MIKLÓSHOZ látogat el, aki szerint a musical ma már átvette az opera szerepét, közérthetőségében, népszerűségében…ez lett a népopera.
Érdekes sztorikat és sok izgalmas zenét kínálunk!

( A 2022.09.16-i adás ismétlése )

2022-11-04 13 óra KOCSÁK TIBORRAL, VÁRKONYI MÁTYÁSSAL és BORSI LÁSZLÓVAL.

Mamma Mia, Sakk, Queen, Chicago, Rent, Ifipark…

Az ismert musical filmek slágereiről beszélgetünk és le is játsszuk őket.
Melyik a népszerűbb és sikeresebb: a befutott dalokhoz írt film, vagy egy történethez újonnan komponált zenéket hordozó musical mozi?

(Hangmester: Zentai László).

2022-10-28 13 óra KOCSÁK TIBORRAL, VÁRKONYI MÁTYÁSSAL és BORSI LÁSZLÓVAL.

Vendégünk: BRÓDY JÁNOS, mint musical szerző.

Kőműves Kelemen, István, a király, Doktor Herz, Fehér Anna, A kiátkozott, Veled, Uram, Will Shakespeare vagy akit akartok, és az Andrew Lloyd Webber zenéjével készült Volt egyszer egy csapat. Mind Bródy Jánoshoz is fűződik.

A Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas dalszerzővel ezúttal a már színre vitt és bemutatásra váró musicaleiről beszélgetünk. Kocsák Tiborral, Várkonyi Mátyással és Webberrel is dolgozott együtt.

(Hangmester: Zentai László).

2022-10-21 13 óra MIÉRT NEM LESZNEK SLÁGEREK A MUSICAL DALOK?

A KOCSÁK TIBOR-VÁRKONYI MÁTYÁS-BORSI LÁSZLÓ alkotta asztaltársaság ezúttal arról beszélget, hogy, miért nem válhatnak igazán slágerré – néhány kivételtől eltekintve – a musicalek dalai?

Miért nem játsszák a rádiók és a televíziók?
Üzleti érdek? Igényesség? Vagy valami más?
Pedig, bizony tele van a musical irodalom fülbemászó dalokkal és dallamokkal…
Mi játsszuk őket, itt meg lehet hallgatni!
Heti aktuális rovatunkban pedig beszélünk a Pécsi Nemzeti Színház egy hete nagy sikerrel bemutatott Chicago című előadásáról is.

(Hangmester: Zentai László).

2022-10-14 13 óra LIBRETTÓK ÉS DALSZÖVEGEK!

A KOCSÁK TIBOR-VÁRKONYI MÁTYÁS-BORSI LÁSZLÓ asztaltársaság ezúttal a musicalek librettóinak, dalszövegeinek születéséről, a komponisták és szövegírók szövetségéről, a témaválasztás és feldolgozás mikéntjéről beszélget, sok sztorival és remek, virtuóz szövegű zenékkel…

Stúdió pillanatok Kocsák Tibivel, Várkonyi Matyival és a kitűnő hangmester Zentai Lacival.

2022-10-07 13 óra 50 ÉVE JÁTSSZÁK MAGYARORSZÁGON A JÉZUS KRISZTUS SZUPERSZTÁRT!

A KOCSÁK TIBOR-VÁRKONYI MÁTYÁS-BORSI LÁSZLÓ asztaltársaság ezúttal a minden idők egyik legsikeresebb és legkedveltebb rockoperájáról, a JÉZUS KRISZTUS SZUPERSZTÁRRÓL beszélget.

1971. október 12-én mutatták be a Broadwayn, és alig egy évre rá, éppen 50 éve – nem kis vihart kavarva – már Magyarországon is láthatta a közönség. Talán nincs színház, ahol ne játszották volna…

Sztorik, érdekességek, kulisszatitkok, természetesen sok muzsikával, jól ismert dallal és néhány kuriózummal…

És két magyar Jézussal a stúdióban: CSUHA LAJOSSAL, aki az 1972-es ősbemutatón játszotta a címszerepet és SASVÁRI SÁNDORRAL, aki a mai napig talán a legmarkánsabban játssza – bocsánat, ahogy ő mondja: éli meg a színpadon – a szerepet.

2022-09-30 13 óra A KOCSÁK TIBOR-VÁRKONYI MÁTYÁS-BORSI LÁSZLÓ asztaltársaság ezúttal MEZŐDI JÓZSEFET, az Apostol együttes énekesét hívta vendégül, aki számtalan musicalben is szerepelt.

Sztorik, kulisszatitkok, természetesen sok muzsikával.

Sztárcsinálók: Várkonyi Mátyás-Miklós Tibor (1981)
Krónikás: Kemény Gábor–Kocsák Tibor–Miklós Tibor (1984)
Légy jó mindhalálig: Móricz Zsigmond-Miklós Tibor-Kocsák Tibor (1991.)
A bábjátékos: Várkonyi Mátyás-Béres Attila (1985)
Nyomorultak : Boublil-Schönberg-Miklós Tibor (1987)
és persze Apostol dalok.

2022-09-23 13 óra A KOCSÁK TIBOR-VÁRKONYI MÁTYÁS-BORSI LÁSZLÓ asztaltársaság ezúttal a két kitűnő zeneszerző munkáiból válogat és mesél, sztorizgat a művek kapcsán, természetesen sok muzsikával.

Sztárcsinálók: Várkonyi Mátyás-Miklós Tibor (1981)
Krónikás: Kemény Gábor–Kocsák Tibor–Miklós Tibor (1984)
Félőlény: Várkonyi Mátyás-Békés Pál (1989)
Légy jó mindhalálig: Móricz Zsigmond-Miklós Tibor-Kocsák Tibor (1991.)
Dorian Gray: Várkonyi Mátyás – Gunar Braunke, Ács jános (1990)
Anna Karenina: Kocsák Tibor-Miklós Tibor (1994)
Utazás: Kocsák Tibor – Miklós Tibor (1996.)
Kiálts a szeretetért: Kocsák Tibor, Miklós Tibor, Kemény Gábor (2005)
…ÉS EGY ŐSBEMUTATÓ, a Rádió Bézsen hangzik el egy dal a még bemutatásra váró musicalből: VÁRKONYI MÁTYÁS: TITKOS TÖRVÉNY! (2022)

(Hangmester és fotós: Zentai László) Musical. Music kell? Naná, hogy Musical!

Kocsák Tiborral (a Madách Színház zenei vezetőjével), Várkonyi Mátyással (az egykori Rock Színház egyik alapítójával), időnként a 90 évesen is új kihívásokra vágyó Szinetár Miklóssal (színigazgatóval, rendezővel) és Borsi László, szerkesztő-műsorvezetővel.

2022-09-16 13 óra A KOCSÁK TIBOR-VÁRKONYI MÁTYÁS-BORSI LÁSZLÓ asztaltársaság ezúttal a zenés műfaj legendájához, a 90 évesen is aktív és új kihívásokat kereső SZINETÁR MIKLÓSHOZ látogat el, aki szerint a musical ma már átvette az opera szerepét, közérthetőségében, népszerűségében…ez lett a népopera.

Érdekes sztorikat és sok izgalmas zenét kínálunk!

2022-09-09 13 óra Szeptember 9-én 13 órakor indul a sorozat, amelyben a KOCSÁK TIBOR-VÁRKONYI MÁTYÁS-BORSI LÁSZLÓ asztaltársaság hétről hétre népszerűsíti ezt a sokak által kedvelt színházi és filmes műfajt. A tartalmas, informatív és reményeink szerint szórakoztató beszélgetések mellett-között természetesen sok ismert és kevésbé ismert zenével. A rádió állomások meglehetősen mostohán bánnak a musicallel, ezért arra vállalkoztunk, hogy nagyobb teret adunk ennek a népszerű zenés műfajnak.

Elemzünk előadásokat, új és régebbi darabokat, megismertetjük hallgatóinkat még fiókban fekvő alkotásokkal és bepillantunk a kulisszák mögé, felvillantva, hogyan is születik egy musical az írástól a bemutatóig.

Vendégeink lesznek a legkedveltebb és kevésbé ismert, ám tehetséges musical színészek, énekesek, szerzők, rendezők és producerek is.

Köszönetet mondunk MIKLÓS TIBORNAK, az egykori Rock Színház egyik alapítójának, akinek természetes módon ebben az aztaltársaságban kellene ülnie, de sajnos kilenc éve már nincs köztünk, viszont szelleme, tudása, szellemisége mindvégig velünk lesz.

És időről időre leül közénk, nagy örömünkre, a zenés műfaj 90 évesen is aktív és új kihívásokat kereső legendája, SZINETÁR MIKLÓS tanár úr is!

Kocsák Tiborral (a Madách Színház zenei vezetőjével), Várkonyi Mátyással (az egykori Rock Színház egyik alapítójával), időnként a 90 évesen is új kihívásokra vágyó Szinetár Miklóssal (színigazgatóval, rendezővel) és Borsi László, szerkesztő-műsorvezetővel.