Rólunk

2015 február. Megszólal a Rádió Bézs. Még idegen a fülnek, még senki nem tudja, mi is ez, de a csapat erős, a hallgatók kíváncsiak. És „szól a Rádió.” Ahol nem celebek, hanem hús-vér emberek beszélnek. Önhöz is. Hibákkal néha, de szívből, ésszel, nem pénzért. Önkéntes mindenki. 

(A Műsorkészítők oldalon alatt megtalálja, kik voltak, kik vannak, sőt, valamennyi műsor is visszahallgatható.)

A Rádió Bézs más rádió, mint a többi. Nincs napi és pártpolitika. Még hírek sem! Szeretnénk, ha legalább a Bézsben béke lenne. Azt keressük, ami összeköt, s nem azt, ami szétválaszt!

A Rádió Bézs tulajdonképpen egy olyan rádió, ami nem rádió. Már nem gyullad ki a varázsszem, a digitális világban a műsor készítői mégis a boldog békeidőket szeretnék idézni. Többnyire sikerül. Úgy, hogy kerüljük az üres fecsegést.

Rádió Bézs. Már két állomás is fogható, a beszélő és a zenei csatorna a nap 24 órájában ad. Örömöt, gondolatot, reményt és bánatot is néha.

Érték és mérték. Mi még hiszünk a szó erejében, s abban, hogy van értelme igazat szólni, emberként viselkedni és tenni. Nem kifizetődő. Pályázaton nyernünk még sohasem sikerült. A hirdető furcsa mód elkerül bennünket. Az állami tévékben és Rádiókban a munkatársaink – ha meghívást kapnak nagy ritkán -, nem ejthetik ki a Rádiónk nevét.  Sok helyütt tiltó listán vagyunk. Nem ezt érdemeljük, de ez van.

Nem tudunk és akarunk mást tenni, mint amit helyesnek gondolunk. Legjobb tudásunk szerint dolgozunk, és nem hazudunk!

Köszönet az összes munkatársunknak, s azoknak, akik hallgatják, akik életben tartják a Bézst. Köszönet Önöknek kedves hallgató!

És „szól a Rádió.” A Rádió Bézs már hetedik éve.

Ha segítene, az jó lenne.

Bankszámlaszám:16200106-11686798-00000000 (Kedvezményezett a Bézs egyesület)

Ha külföldről utalna, akkor ez az IBAN szám:

IBAN: HU 40 1620 0106 1168 6798 0000 0000