Varga Etele

Varga Etele a nevem. 24 éves, jelenleg könyvelőként dolgozó, a közélet és a média iránt élénken érdeklődő, független gondolkodó vagyok. A Budapesti Corvinus Egyetemen végeztem 2019-ben szociológia BA, majd 2021-ben alkalmazott közgazdaságtan BSc szakon, előbbit kiváló, utóbbit jeles eredménnyel sikerült abszolválnom. 2022 ben a MÚOSZ akadémián, online újságírást tanultam.

Újságírói tapasztaltokat elsősorban az utóbbi képzésen szereztem, korábbi, nagy nyilvánosságot kapó teljesítményem kimerült egy Legyen Ön is Milliomosban nyújtott szereplésben.

Édesapám szűk 20 éves rádiós-újságírói karrierjét látva korábban is tisztában voltam vele, hogy nagyon szívesen követném őt a pályán, de az elmúlt hónapok munkája itt a Rádió Bézsben győzött csak meg igazán arról, hogy nemcsak érdemes, hanem szinte “kötelező” is a média világában mozgolodnom.
Bízom benne, hogy a Rádió Bézs kiváló lehetőség lesz mind az egyéni fejlődésre, mind a fokozott közlési kényszerem értelmes és érvényes megélésére. Biztos vagyok abban, hogy élvezni fogom a közös munkát és rengeteget fogok közben tanulni.