Tizek – Varga Etele

Időpont: Szerda 20:00 – 21:00 (páros hét) ismétlések Péntek 09:00 – 10:00, Vasárnap 20:00 – 21:00 Műsorvezető: Varga Etele

2023-01-25 20 óra Szuverén, kendőzetlen, mégis civilizált. Folytatódik a tízes listák bemutatása a Rádió Bézs műsorán.

Az eheti adás tárgyát televízióban elkövetett ízlésbűncselekmények képzik, így a szembesítés ezúttal két önkéntes rendőrre hárul. A rossz zsaru hírében álló, szokásosnál is kritikusabb műsorvezető, Varga Etele ezúttal a szakmája becsületét védeni kívánó jó zsaruval – civilben a Euronews hírolvasójaként tevékenykedő – Mátrai Annával a tíz leggyalázatosabb televíziós műfaj ismertetésére vállalkozik.

2023-01-11 20 óra Szuverén, kendőzetlen, mégis civilizált. Elérkezett a 2023-as év első Tízek-adása, ahol Varga Etele ismételten listát állít.

A műsorban olyan, közösségünket szétválasztó társadalmi szakadékok kerülnek terítékre, melyekkel napról napra mindannyian szembesülünk, ha nyitott szemmel járjuk az országot. Alakjuk, mélységük, és az általuk okozott károk felméréséhez nem más nyújt segítő kezet, mint a hazai szocio-riport egyik legkiválóbb hazai művelője.

Szóval az eheti Tízekben Varga Etele Tompos Ádámmal, a Magyar Hang újságírójával hazánk 10 legmélyebb társadalmi törésvonalát ismerteti.

2022-12-26 20 óra Szuverén, kendőzetlen, mégis civilizált. Elérkezett a 2022-es év utolsó Tízek-adása.

A szokásosan kritikus hangvételű műsorok után most elérkezett az elismerés ideje. Karácsony másnapjának estéjén a műsorvezető Varga Etele Stohl Lucával, az ATV híradósával tíz olyan hazai bulvárhírességről értekezik, akiken nem fog a celebség átka.

2022-12-12 20 óra Szuverén, kendőzetlen, mégis civilizált. Folytatódik a tízes listák bemutatása a Rádió Bézs műsorán.

A nyolcadik adásban a műsorvezető Varga Etele Bella Gabriella, médiaszakember társaságában a hír műfaj tíz legnagyobb buktatóját elemzi.

2022-11-28 20 óra Szuverén, kendőzetlen, mégis civilizált. Folytatódik a tízes listák bemutatása a Rádió Bézs műsorán.

A hetedik adásban a műsorvezető Varga Etele Skrabski Fruzsina filmrendező-újságíró segítségével a tíz legkárosabb nemzeti konszenzusunkat ismerteti.

2022-11-14 20 óra Szuverén, kendőzetlen, mégis civilizált. Folytatódik a tízes listák bemutatása a Rádió Bézs műsorán.

A hatodik adásban a műsorvezető Varga Etele egy, az eddigieknél is merészebb és megosztóbb témába veti bele magát: a 2000 utáni Magyarországon elkövetett tíz legnagyobb könnyűzenei merényletet veszi sorra Czutor Zoltán rockzenész, közéleti véleményformáló társaságában.

Figyelem! A műsorban olyan zenei részletek hangozhatnak el, melyek kizárólag oktatási célt szolgálnak, nem tükrözik a sem Rádió zenei profilját, sem a műsor szereplőinek ízlésvilágát.

2022-10-31 20 óra Szuverén, kendőzetlen, mégis civilizált. Folytatódik a tízes listák bemutatása a Rádió Bézs műsorán.
Az ötödik adásban a műsorvezető Varga Etele a Z-generáció előtt álló tíz legnagyobb kihívást veszi sorra Virág Sára újságíró társaságában.

2022-10-17 20 óra Szuverén, kendőzetlen, mégis civilizált. Folytatódik a tízes listák bemutatása a Rádió Bézs műsorán.
A negyedik adásban a műsorvezető Varga Etele Dévényi István, író-újságíróval értekezik a magyar vidék tíz legégetőbb problémájáról.
​​​​​​​Tartsanak velük hétfőn este 8 órától!

2022-10-03 20 óra Szuverén, kendőzetlen, mégis civilizált. Folytatódik a tízes listák bemutatása a Rádió Bézs műsorán.
A harmadik adásban a műsorvezető Varga Etele sorra veszi a magyar oktatási rendszer tíz főbűnét Derdák Tibor iskolaigazgató, egykori országgyűlési képviselő társaságában.

2022-09-19 20 óra Szuverén, kendőzetlen, mégis civilizált. Megérkezett a tízes lista műfaja a Rádió Bézs műsorára.
A második adásban a műsorvezető Varga Etele a közösségi média tíz legnagyobb veszélyéről beszélget Szalay Dániellel, a Média1 tulajdonos-főszerkesztőjével.

2022-09-05 20 óra Szuverén, kendőzetlen, mégis civilizált. Megérkezett a tízes lista műfaja a Rádió Bézs műsorára.
Az első adásban a műsorvezető Varga Etele a történelem 10 legnagyobb pénzromlását Kónya Mártonnal, a GVH munkatársával elemzi.