Szabó Gabi

Kedves Bézs-hallgatók!

Döntős voltam a Riporter kerestetikben. Készítettem gyerekhiradót és játékműsorokat az MTV-ben. Dolgoztam színházban, képernyőn és képernyőn kívül is . Újságíróként, műsorvezetőként és sajtóreferensként is nagyszerű munkákkal bíztak meg, a divattól a jégkorongig.

Most tudásommal, ismereteimmel, ötleteimmel itt a Bézsben sajtóreferensként és műsorvezetőként – Egy kávé Micivel – próbálok megfelelni.
Várom a Rádió Bézs hallgatóit, hogy kávézzanak velem…mert van, hogy csak egy kávéra van időnk, de azért a barátnők két „lopott óra” alatt is gyorsan átbeszélik az életet.
Aktuális, kulturális, hétköznapi, trendi és való életet.
Hogy ne legyen csak holmi női locsogás, egy férfi is kell a délutáni kávézáshoz. Ismert és kevésbé ismert hölgyek és urak  Mici vendégei, akiket ezúttal egészen más oldalukról is megismerhet a hallgató, a délutáni kávészünet közben.

Egy kávé Micivel, első húsz adásának vendégei voltak, Éliás Gyula, Kuna Valéria – Fourtissimo – , Boda Andrea, Andrejszky Zoltán, Botos Éva, Kocsis Tibor, Szegő András, Papp János, Sterczer Hilda, Szirtes Balázs, Florosz Zoi, Erdőhegyi Brigitta,  Badár Sándor, Fodor János, Pártai Lucia, Kovács István, Ágoston Katalin, Klausmann Viktor, Kiss Virág, Sándor András, Szegő Erika, Lányi Lala, Balatoni Bernadett, Danny Blue, Prieger Fanni, Madár Tamás, Szűcs Gabi, Rónai Gábor, Pongrácz Rita, Szabó Győző, Bicskei Izabella, Papp Dániel, Tőkés Nikoletta, Tétényi Éva, Böröndi Tamás, Márton Rózsa & Végső Gizella, Czutor Zoltán …
De volt olyan adás, amikor telefonon hívtam vendégeimet… Pécsi Ildikó, Szurdi Miklós, Lévai Katalin, Szalóczy Pál, Gájer Bálint, Kocsis András Sándor, Nemes Gyula …

Mindent megteszek, hogy a Rádió Bézst népszerűsítsem! Segítsenek Önök is!

2021-02-02 10 óra 2021.02.02. Kedd 10.00-11.00 – Szabó Gabi – Egy kávé Micivel. 6. Bézs születésnap

Egy jó kávéhoz, mit szólnátok? Hullan Zsuzsa, Búza Sándor, Szentpéteri Nagy Richard és Farkas Gábor, Gábriel azok, akikkel kávézni fogok, akikkel együtt idézzük fel az elmúlt hat évet! Tartsatok velünk, kávézzunk és ünnepeljünk együtt!