Nágel Kornél

„Ha ma nem használok szert, akkor az már egy 51%-ban sikeres nap!”

Ezt megtapasztalva ma már úgy látom, hogy ha a szerhasználatot kivesszük életünk képletéből, akkor minden nap sikeresen zárulhat.

Nágel Kornél vagyok, addiktológiai konzultáns és gyászkísérő.

Utam a felépülésem megkezdéséig szerte ágazott, pedagógus, grafikusművész, tájépítész mérnök vagyok, dolgoztam a versenyszférában, éltem meg sikereket, üzleti és művészeti téren egyaránt, de ma magamra elsősorban felépülő szenvedélybetegként tekintek, minden más titulus és eredmény ez után következik.  

Jelenleg saját élményű szakemberként, diplomás segítőként egyéni konzultációval foglalkozom olyan kliensekkel, akik meg szeretnének szabadulni káros szenvedélyeiktől, akik valódi és tartós megoldást szeretnének szerhasználatukra.

A felépülés útja hosszú, egy teljes életen át tartó kaland, ennek az indulásában tudok segítséget nyújtani munkám során és a műsorral kapcsolatban is ez a célom. 

Eljuttatni az üzenetet, hogy van megoldás, és hogy ezen az úton nem egyedül kell járni. 

A kulcs a változás, amely segítség nélkül sokszor szinte lehetetlen. Együtt, megélt tapasztalatok segítségével viszont sikeres lehet ez az önismerettel járó nagy utazás.

Tapasztalatom és felépülési élményem kapcsán azt tudom átadni, hogy nincsen olyan reménytelen élethelyzet és szerhasználati mélység, amit nem lehet megoldani, amennyiben a nyitottság, hajlandóság és őszinteség megvan a változáshoz.

Ezt szeretném a műsorban társakkal és szakemberekkel körbejárva a hallgatókkal is megismertetni.