Új műsorok

A Bézs Rádió megújulásának részeként 2022. júniustól új műsorokat is kapott.

  • Belépő címmel jelentkeznek a MÚOSZ újságíró iskolájában végzett ifjak minden csütörtökön. Reméljük, friss hangot hoznak és bátor gondolatokat. Nem tagadjuk, teret és helyet akarunk adni a kezdőknek! Fogadják szeretettel műsoraikat akkor is ha még botladoznak, ha még keresik a hangjukat, akkor is!
  • Bővül a rádió együttműködése más rádiókkal, a Civil rádióval közös műsorunk a kedd esténként jelentkező Forgószínpad és a kéthetenként hallható, hétfő esti „Mindent a nőkről”. Az érdi rádióból változatlanul jön hozzánk a Filmszerész műsora, a Heti Tv-ből pedig a Jégbüfé, Rangos Katalin interjúi. Természetesen az említett rádiókban pedig találkozhatnak a Bézs műsoraival is.

Továbbra is kíváncsiak vagyunk a világra! Műsorainkban bemutatjuk más országok mindennapjait is: Anglia, Olaszország, Japán és New York már beköltözött a Rádió Bézsbe.

A már megszokott, kedvelt műsoraink is megmaradtak a Bézs palettán.

Ismét megújul a műsorstruktúránk, sok izgalmas, eddig nem hallott műsor és új szerkesztő mutatkozik be, de azért marad a régi kedvelt műsorok többsége is. Itt-ott a műsorok időpontja megváltozott, de ezt is sokkal könnyebben be lehet azonosítani, mint eddig!

Maradt az „Archívum” menü is, hiszen tudjuk, sokan munka után, este, vagy a hallgató számára kedvezőbb időpontban keresik a Bézs műsorait!

Mindegy mikor, a Bézs a nap bármely szakában az Önök online rádiója!