Rádió Bézs

2015 február. Megszólal a Rádió Bézs. Még idegen a fülnek, még senki nem tudja, mi is ez, de a csapat erős, a hallgatók kíváncsiak. És „szól a Rádió.” Ahol nem celebek, hanem hús-vér emberek beszélnek. Önhöz is. Hibákkal néha, de szívből, ésszel, nem pénzért. Önkéntes mindenki. 

 >>>
Rádióbézs

ZsebRádió

A világ gyerekszemmel.

A ZsebRádió arra is válaszol, ami nem volt kérdés.

A Rádió Bézsben ez a műsor minden hétköznap reggel 8 és kilenc óra között hallható. Csak akkor!

• Zsebrádió - Bányai Zsolt, Erdélyi Zsolt, Galambos Péter • Hétfőtől Péntekig • 07:00-08.00 •

2021-11-26 07 óra Kedves Zsebisek!

Tegnap Nafta bácsi hívta fel a figyelmünket, hogy ezen a héten gála hét van. Így a mai napon a ZsebRádió legviccesebb, legizgalmasabb témáiból válogattunk Nektek egy adagot.

Jó mulatást!

2021-11-25 07 óra Kedves Zsebisek!

A ma reggeli ZsebRádióban nem hagyhatjuk ki, hogy ne beszéljünk arról a bizonyos meccsről, amikor fociban az angol válogatottat igazán elverte a magyar csapat. De nagyon.

Ma viszont még beszélnünk kell Maradona-ról, Flipper Öcsiről és a Mercedes-nek hívott autókról is.

2021-11-24 07 óra Kedves Zsebisek!

A ZsebRádió ma reggeli adásában elkezdünk felkészülni az ünnepi szezonra, tehát maximális jóság, fotómodell grimaszok és a társalgási témák begyűjtése. De a mai adásban kell még tovább beszélnünk a felfedezőkről és Írországról is.

2021-11-23 07 óra Kedves Zsebisek!

A ZsebRádió ma reggeli adása az imposztorokról fog szólni. Azokról, akik királyok meg pápák akartak lenni, de nem a hagyományos módon. Ezért beszélünk ma ellenpápákról és a rózsák háborújáról, de meg kell említenünk egy Thespis fickót is.
Dóri néni pedig elmeséli az első okostelefon történetét.

2021-11-22 07 óra Kedves Zsebisek!

A ZsebRádió ma reggeli adása azért különleges, mert egy külön ZsebSzerkesztő szedte össze nekünk az érdekességeket. Ezért ma beszélünk egy zoknikötő betyárról, egy kedves kalózról és egy halbiológusról, aki megtanít minket focizni. És még egy kis időnk jut egy lószemű költőre is.

2021-11-19 07 óra Kedves Zsebisek!

A mai ZsebRádió reggeli adásában hadat kell üzennünk. Bizony háborúba indulunk a Black Friday ellen.

De még vannak még ünnepek, mint a nemzetközi wc nap és a koffeines szénsavas italok napja, amit mind ki kell elemezni.

2021-11-18 07 óra Kedves Zsebisek!

A ZsebRádió ma reggeli adásából sok fontos tanulságot kell levonni.
Azért mert megelőzöd a korod, még nyugodtan feltalálhatsz bármit. És, ha elég sokáig mesélünk egy legendát, még akár más legendáját is nyugodtan meséljük, akkor az idő után valósággá válik.

2021-11-17 07 óra Kedves Zsebisek!

A ma reggeli ZsebRádióban gondolkodunk egy kicsit, és kiderül, hogy a teve a sivatag hajója. Vagy mégsem? És ma még beszélünk az UFO-ról, egy híres bicikliszerelőről és egy elég béna cukrászról.

2021-11-16 07 óra Kedves Zsebisek!

A ma reggeli ZsebRádióban a hőseinkről fogunk beszélni, akik közül egyesek valóban hősiesek voltak, mások pedig csalással akartak hírnevet szerezni. Ezért a mai adásban megemlítjük Gábor Áront, Wojtek tizedest, a Boney M és a Milli Vanilli zenekarokat.

2021-11-15 07 óra Kedves Zsebisek!

A ma reggeli ZsebRádióban a magyar űrhajózással foglalkozunk. Képzeljétek, lehet jelentkezni űrhajósnak, el is mondjuk hogyan. Úgyhogy hajrá!

Ma viszont azért kell kicsit beszélnünk a cenzúráról is.

2021-11-12 07 óra Kedves Zsebisek!

A ZsebRádió mai adásában lehetséges, hogy alapítunk egy ZsebOrszágot, mivel ma beszélnünk kell a mikornemzetekről. Szó lesz a Röszkei Közkormányzóságról, Ghandiáról, Calsaharáról és még Atlantiumról is. És ma az UNESCO mellett említést kell tenni az ENSZ-ről is.

2021-11-11 07 óra Kedves Zsebisek!

A ZsebRádió ma reggeli adásában az országok csak úgy jönnek és mennek. Beszélnünk kell először is Mártonról, mert napja és névnapja van. De ezen a napon érték el célpontjukat a Mayflower hajó utasai és szintén ezen a napon volt a bécsi döntés, ami visszaadta a Felvidéket Magyarországnak.

2021-11-10 07 óra Kedves Zsebisek!

A ZsebRádió ma reggeli adásban a megszokott hagyomány szerint végig kell mennünk a mai nap fura nevein. A mai nap viszont még szó lesz a börtönbe zárt kutyáról, az operációs rendszerről és még Kalasnyikovról is. És persze nem szabad kihagyni, hogy ezen a napon találta meg Henry Morton Stanley David Livingstone-t.

2021-11-09 07 óra Kedves Zsebisek!

A ZsebRádió ma reggeli adásában a betegségekről kell beszélnünk. Szegény Galamb bácsi is lebetegedett, ezért pontosan tudja, miért érzik erősebbnek a fájdalmat a férfiak, mint a nők. Azt is megtudjuk, hogy egy igazán fura betegség, a kifésülhetetlen haj szindróma is sújtja a társadalmat. De beszélnünk kell két fontos tudósról is.
Dóri néni pedig ma egy igazán undi kajáról mesél nekünk.

2021-11-08 07 óra Kedves Zsebisek!

A ZsebRádió ma reggeli adásában a művészet kap főszerepet. Meg kell beszélnünk, hogy milyen, amikor Elfujta a szél, és hogyan lett olyan sok érdekes dolog a Louver-ban. De ma még meg kell említenünk a röntgengépet és a fektetett nyolcast is.

2021-11-05 07 óra Kedves Zsebisek!

A ma reggeli ZsebRádióban a megígért Atlantisz sztorit fogjuk kivesézni. Azonban muszáj beszélnünk egy kicsit Guy Fawkes történetéről és a The Who együttesről is.

2021-11-04 07 óra Kedves Zsebisek!

A ZsebRádió ma reggeli adásában megtudjuk mit szabad és mit nem az illemszabály szerint, megismerhetjük az óvodás festőművészt és megtudjuk végre mit jelent az UNESCO. A mai nap pedig megemlékezünk az 1956-os forradalomról is.

2021-11-03 07 óra Kedves Zsebisek!

Ma reggel a ZsebRádió adásában egy kutyából lesz űrhajós, aki az ember legjobb barátja. Valamint ma még megtudjuk azt is, milyen lett volna, ha Da Vinci készíti az óvodai és iskolai képeket és szigeteket is felfedezünk, de még nem Atlantiszt.

2021-11-02 07 óra Kedves Zsebisek!

A ZsebRádió ma reggeli adásában Galamb bácsinak muszáj főnökösködnie, mert úgy érzi, hogy tombol a BelsőZsebben a fejetlenség. Annyira azért nem kell megijedni, lesz még ideje beszélni Akhilleuszról és egy számítógépes féregről is.

Dóri néni pedig hosszabb időre kilövi magát az űrbe.

2021-11-01 07 óra Kedves Zsebisek!

Mivel ma úgy sincs suli és nem kell nagy okosságokat a fejetekbe tölteni, ezért inkább a ZsebRádió ma reggeli adásában mesélünk nektek.

Jó szórakozást!

2021-10-29 07 óra Kedves Zsebisek!

A ZsebRádió ma reggeli adásának legfontosabb témája, hogy volt egy nép, aki ide-oda költözött, mert sehogy se volt jó nekik, majd végül egy nyaralóhelyen kötött ki, de addigra meg már elfogytak. De persze még beszélünk a nejlonról, Roy Lichtensteinről és az első szponzorált televízióadásról.

2021-10-28 07 óra Kedves Zsebisek!

A ma reggeli ZsebRádió adásban több szempontból elemezzük a témáinkat. Ezért beszélnünk kell Júdásról, gumikacsákról az óceánban és az absztrakt expresszionizmusról, de tényleg. Ja és még ma van Acél és Tömör névnapja is.

2021-10-27 07 óra Kedves Zsebisek!

A ZsebRádió ma reggeli adásában csatorna hajóra szállunk és meglátogatjuk Hollandiát. Megnézzük Amszterdamot és eljutunk Rotterdamba is. Sajnos így már Kubába nem tudunk elmenni, de arról is beszélnünk kell. És lesz még vígopera és Erasmus is.

2021-10-26 07 óra Kedves Zsebisek!

A ma reggeli ZsebRádió adásban a filmes hírességek kapnak főszerepet. Megtudhatjuk hogyan lehet valakiből világsztár és azt is hogyan lett egy 14 éves fiúból egy robot.

Dóri néni pedig ma Teréz anyáról fog mesélni.

2021-10-25 07 óra Kedves Zsebisek!

A Zsebarádió ma reggeli adásából kiderül, hogy fej vagy írás. Igazából ma arról lesz szó, hogy mi alapján döntenek a felnőttek fontos dolgokban. Ezért beszélnünk kell Toricelli tudományos felfedezéseiről, az azincourt-i csatáról és a taxisblokádról is.

2021-10-22 07 óra Kedves Zsebisek!

A ZsebRádió ma reggeli adásában a programzene kapja a főszerepet, hiszen ezen a napon nyitották meg a New York-i Metropolitan Operat és ezen a napon született Liszt Ferenc is. De nem engedhetjük meg, hogy ne beszéljünk ma a Venyera-9 űrszondáról és Fock Jenő beszédéről.

2021-10-21 07 óra Kedves Zsebisek!

A ZsebRádió ma reggeli adásában a túlélő kamikázéktól a bicikliző franciákon át a kánkánozó algírokig, mindenről kell beszélnünk. Ez ma egy ilyen ez nap a ZsebRádióban, amely a Gergely-naptár szerint is különleges, hiszen pont ezen a napon vezették be.

2021-10-20 07 óra Kedves Zsebisek!

A ZsebRádió ma reggeli adásában matekkal fogjuk kiszámolni, hogy mi fog történni a jövőben, mert ezt szokták csinálni a felnőttek. Ezért beszélnünk kell Andrej Nyikolajevics Kolmogorovról, a Műcsarnokról, a Nők Lapjáról, Lugosi Béláról és Snoop Doggról is.

2021-10-19 07 óra Kedves Zsebisek!

A ma reggeli ZsebRádió adásban olyan kalandokkal nézünk szembe, amikre egyesek álmukban sem gondoltak. Ezért ma beszélünk egy durrogó repülőgépről, a világ legnagyobb fesztiváljáról és persze síelő elefántokról is.

2021-10-18 07 óra Kedves Zsebisek!

A ZsebRádió ma reggeli adása a történelem fintorairól szól, azaz, amikor a történelem viccesen grimaszol. Ezért ma meg kell beszélnünk egy spéci magyarországi törvénykönyvről, I. Szulejmán oszmán szultán kivonul Magyarországról és meg kell beszélni Alaszka eladását is, mert nagyon érdekes.

2021-10-15 07 óra Kedves Zsebisek!

A ZsebRádió ma reggeli adásában meg kell vizsgálnunk a felnőttek szabályait és fura szokásait. Így meg kell néznünk mi is az űrhajós szabály, mivel foglalkozik a Mikulás, mikor nem Mikulás. És megpróbáljuk megfejteni azt a fura szokást, amit horoszkópnak hívnak.

2021-10-14 07 óra Kedves Zsebisek!

A ZsebRádió ma reggeli adásában egy kényes témával kell foglalkzonunk. De először is le kell tisztáznunk, hogy mi a kényes téma és miért kerülik ezeket a felnőttek. Így a mai nap beszélnünk kell az eutanáziáról. De beszélünk Chuck Yager száguldozásáról és még a Micimackóról is.

2021-10-13 07 óra Kedves Zsebisek!

A ma reggeli ZsebRádió adásban a hangsúly a jövőn van, ugyanis a mai nap a jövőkutatásé. A gyerekeknek sokkal jobb, mert ők azt szeretik a jelenben, ami jó. Ezzel szemben a felnőttek mindig a rosszat keresik a jelenben, hogy majd megjavítsák. De ez nem az igazi jövő. És ma még lesz szó a fatimai jelenésekről és a Romuluszról is.

2021-10-12 07 óra Kedves Zsebisek!

Ez itt a turpisságok reggele, a nagy átverések és emberi furfangok műsora. Így a ZsebRádió ma reggeli adásából nem maradhat ki Patyomkin díszletfaluja és Dionüszosz hedonizmusa sem. Dóri néni pedig szupersztárokról mesél nekünk.

2021-10-11 07 óra Kedves Zsebisek!

Szegény robotoknak is kell egy kis szabadság. A ma reggeli ZsebRádióban megbeszéljük, hogyan is képzelik el a felnőttek az életet a Földön kívül, és milyen butaságokat is gondoltak a Holdról. De beszélnünk kell azokról a találmányokról is, amelyeket a történelemben ezen a napon találtak fel.

2021-10-08 07 óra Kedves Zsebisek!

A ZsebRádió ma reggeli adásában kicsit más lesz a téma. Ma az igazi őseinkről kell beszélnünk, az ősemberekről. Meg az ősgyerekekről, hiszen biztos izgalmas napokat éltek át. De persze megemlítjük Horvátország függetlenségét is, a magyarok Nagyasszonyát és a Michelin csillagos séfeket is.

2021-10-07 07 óra Kedves Zsebisek!

A ZsebRádió ma reggeli adásában megtanuljuk a titkosírás különböző technikáit és azt is, hogyan használták a történelemben. De ma beszélnünk kell egy lusta, kövér macskáról is, aki szinte mindig éhes.

2021-10-06 07 óra Kedves Zsebisek!

A ZsebRádió ma reggeli adásában hősökre fogunk emlékezni. Beszélnünk kell az 1848-49-es szabadságharcról és az aradi vértanúkról. De a mai adásban még szó lesz a hálaadásról és a kabaréról is.

2021-10-05 07 óra Kedves Zsebisek!

A ZsebRádió ma reggeli adásában szabadjára kell engednünk a művészi önkifejezésünket. Ezt persze óvatosan tesszük, hiszen tömegpusztító hatása is lehet. Viszont ma még beszélni fogunk, hogyan indult el az egyik legismertebb gyorsétteremlánc.

2021-10-04 07 óra A ZsebRádió ma reggeli adása kifejezetten izgalmasnak ígérkezik. Egy rakéta kilövésre készülünk fel, amellyel eljutunk a Nemzetközi Űrállomásra, megnézzük hogyan kémkedtek a valóságban és muszáj megemlítenünk New York vicces szigetét is. De ma a naptárat is el kell rendezni.

2021-10-01 07 óra Kedves Zsebisek!

A felnőttek különös naptárat használnak, amiben az évet felosztották négy részre. Ezért a ma reggeli ZsebRádió adásban kielemezzük miért is van a felnőtteknél negyedévek és miért fontosak. És azt is megnézzük, hogy a jelenlegi negyedévben mi az érdekes.

2021-09-30 07 óra Kedves Zsebisek!

A ma reggeli ZsebRádió adásban utána kell járnunk, hogy mi történt szeptember 30-án és mi történik. Ezért beszélnünk kell a Bibliáról, Apáczai Csere Jánosról, a rendszámtábláról, és Botswanáról.

2021-09-29 07 óra Kedves Zsebisek!

A ma reggeli ZsebRádió adásban utánajárunk, mit is tanulunk az iskolában. Sokszor úgy tűnik, hogy felesleges dolgokat is tanulunk, de a legfontosabb dolgokat az élethez mégis az általános iskolában tanuljuk. Ezért mi nézzük meg ki volt Dobzse László, Lodovico Gritti és Sipőcz Jenő.

2021-09-28 07 óra Kedves Zsebisek!

A mai reggel a furfangos felnőttek reggele. Ezért a ZsebRádió adásában olyan felnőttekről beszélünk, akiknek több eszük volt, mint egy faéknek. De nem feledkezhetünk meg az aranyhalainkról és a kiskutyánkról sem.

2021-09-27 07 óra Kedves Zsebisek!

A ZsebRádió ma reggeli adásában igazán fontos dolgokról kell beszélnünk. Eljött az ideje, hogy igazán kielemezzük ezt a gömbölyű Föld dolgot. Már nagyon régóta tudhatjuk, hogy gömbölyű, de aztán egy ideig mégis azt hittük, hogy lapos. Na ezt kell megbeszélni. És persze a mai adásból sem maradhat ki a szerelem.

2021-09-24 07 óra Kedves Zsebisek!

Ma a ZsebRádió reggeli adásában olyan felnőttekről kell beszélni, akik a múltban valami újdonságot csináltak, amit még más előtte soha. De persze ma a magyarok nyilairól is említést kell tennünk.

2021-09-23 07 óra Kedves Zsebisek!

Szomorú hírünk van, hamarosan itt a tél. Ma van az őszi napéjegyenlőség, ami azt jelenti, hogy egyre rövidebbek lesznek a napok. De a ZsebRádióban nem engedjük, hogy ez kihatással legyen ránk. Ma el is meséljük az zambiai űrprogram történetét.

2021-09-22 07 óra Kedves Zsebisek!

A ZsebRádió reggeli adásában a bűbájról és a boszorkányokról kell beszélnünk, mert valószínű, hogy egynek mi is áldozata lettünk. Lehetséges, hogy elátkoztak. És annak is utána kell járjunk, hogy régen a felnőttek milyen butaságokban hittek. De azért ma egy kicsit beszélünk kell Andrea Bocelliről is.

2021-09-21 07 óra Kedves Zsebisek!

A mai ZsebRádióban ismét feltérképezzük, miből áll össze egy ember. Most nem rakjuk össze, de megfigyeljük, hogyan lesz valakinek kék szeme, vagy vörös haja. És ma gyűrűkről, orkokról és tündékről is beszélnünk kell.

2021-09-20 07 óra Kedves Zsebisek!

Ma a ZsebRádióban elmeséljük, miért lehett nehezen eldönteni, hogy Könyves Kálmán átengedje-e a francia sereget az országon. Éppen a keresztes háborúba meneteltek, amikor át kellett menniük az országon. De ez több szempontból is veszélyes volt. És ma kell beszélnünk az első írógépről is.

2021-09-17 07 óra Kedves Zsebisek!

Beszélnünk kell, ugyanis a felnőttek nem viselkednek rendesen. Egyre többet rosszalkodnak és ebben még követik is egymást. Itt az ideje, hogy büntibe kerüljenek. Muszáj szigorúnak lenni és megfegyelmezni őket, mert így nem lesz jó vége.

2021-09-16 07 óra Kedves Zsebisek!

Ma a ZsebRádióban muszáj beszélnünk a Földet védő rétegről, az ózonrétegről. Vigyáznunk kell rá, mert megóv a káros napsugaraktól. És itt az indián nyár is.

2021-09-15 07 óra Kedves Zsebisek!

A mai ZsebRádióban megfigyeljük hogyan lehet penészből penicilint kapni, amivel a tüdőgyulladást és más gyulladásokat is lehet gyógyítani. Majd arról is beszélünk, milyen lett volna, ha Winnetou úr tolláról kellett volna olvasni.

2021-09-14 07 óra Kedves Zsebisek!

Ahogy ma Beatrice után megyünk, a purgatóriumon keresztül benézhetünk a mennyországba is. Persze, ezt mind az irodalmon keresztül, ugyanis ma a ZsebRádióban Dante Alighieri Isteni színjáték című művéről lesz szó, és annak fontosságáról a történelemben. Illetve ma beszélünk még Amy Winehouse-ról is.

2021-09-13 07 óra Kedves Zsebisek!

A mai ZsebRádióban kielemezzük a 13-as számot és a babonát, ami körülveszi. Az is kiderül, hogy lehet, több számtól is félnünk kellene. A mai nap pótoljuk az elmaradásunkat és beszélünk a táncról is.

2021-09-10 07 óra Ma a ZsebRádió megtanítja a hallgatóságot táncolni, persze, amennyire csak egy rádión keresztül ez lehetséges. Első lépésként, meg kell ismerkedni a tánc alapjaival és annak múltjával. Azonban a mai nap komoly és fontos dolgokról is beszélnünk kell. Ezek a magyar és kínai birodalmak.

2021-09-09 07 óra Kedves Zsebisek!

Ma a ZsebRádióban visszautazunk az időben és felfedezzük a 70-es és a 80-as éveket. Ezért beszélnünk kell a VHS-ről, a háztartási tüzelőolajról és az egypártrendszerről egy kicsit. Persze, muszáj megemlítenünk a válltöméses narancssárga zakót, a dauerolt frizurát és természetesen a diszkót.

2021-09-08 07 óra Kedves Zsebisek!

A mai adásban kísérletet teszünk arra, hogy elmagyarázzuk, mi is az a fényév. Hiszen a ZsebRádiónak fokozott figyelmet kell szentelni azokra a fontos kérdésekre, amikre az iskolában nincs idő választ kapni. És ma még beszélnünk kell arról, hogyan kapták régen a királyok a neveiket.

2021-09-07 07 óra Kedves Zsebisek!

A ZsebRádió mai adásában ismét beszélnünk kell a gomba frizurájú fiúzenekarról, a Beatlesről, akik annyira népszerűvé váltak, hogy 196… után nem is koncerteztek többet. Meg különben is, a sikító rajongóktól nem is lehetett hallani semmit. De még fontos megbeszélnünk az űrszemét problémáját is.

2021-09-06 07 óra Kedves Zsebisek!

Mostantól újra dübörög a ZsebRádió, ismét veletek vagyunk minden reggel. Elindult az ovi és a suli, de fontos megbeszélnünk ezt a szünet dolgot. Ezért ma beszélnünk kell a fagylaltról, a fürdőről és a rántott húsról. És azt is szeretnénk megtudni, mit jelent a fasírozás.

2021-09-03 07 óra Kedves Zsebisek!

Az Okostelefon hamarosan feltöltődik és mi is újult erővel tudunk jelentkezni minden hétköznap reggel. Addig is hallgassátok a ZsebRádió eddigi legjobb pillanatait.

2021-09-02 07 óra Kedves Zsebisek!

Továbbra is a ZsebSzünet adásait hallhatjátok, ahol összegyűjtöttük a ZsebRádió eddigi legjobb pillanatait.

2021-09-01 07 óra Kedves Zsebisek!

Kezdődik a suli, de nekünk még szükségünk van egy kis szünetre. Viszont a jövő héten már újra jelentkezünk és ismét hallgathatjátok a ZsebRádió legújabb adásait minden hétköznap reggel.

2021-08-31 07 óra Kedves Zsebisek!

Ez itt a ZsebSzünet!
Hallgassátok meg a ZsebRádió eddigi legjobb pillanatait, amit összeszedtünk nektek.

2021-08-30 07 óra Kedves Zsebisek!

Muszáj még egy kis ideig ZsebSzünetet tartanunk, de addig is hallgassátok a ZsebRádió eddigi legjobb pillanatait.

2021-08-27 07 óra Kedves Zsebisek!

Az Okostelefon hamarosan feltöltődik és mi is újult erővel tudunk jelentkezni minden hétköznap reggel. Addig is hallgassátok a ZsebRádió eddigi legjobb pillanatait.

2021-08-26 07 óra Továbbra is a ZsebSzünet adásait hallhatjátok, ahol összegyűjtöttük a ZsebRádió eddigi legjobb pillanatait.

2021-08-25 07 óra Hallgassatok minket a ZsebSzünet ideje alatt, amikor is összegyűjtöttük nektek a ZsebRádió eddigi legjobb pillanatait.

2021-08-24 07 óra Ez itt a ZsebSzünet!

Hallgassátok meg a ZsebRádió eddigi legjobb pillanatait, amit összeszedtünk nektek.

2021-08-23 07 óra Kedves Zsebisek!

Muszáj még egy kis ideig ZsebSzünetet tartanunk, de addig is hallgassátok a ZsebRádió eddigi legjobb pillanatait.

2021-08-20 08 óra Kedves Zsebisek!

Az Okostelefon hamarosan feltöltődik és mi is újult erővel tudunk jelentkezni minden hétköznap reggel. Addig is hallgassátok a ZsebRádió eddigi legjobb pillanatait.

2021-08-19 08 óra Továbbra is a ZsebSzünet adásait hallhatjátok, ahol összegyűjtöttük a ZsebRádió eddigi legkobb pillanatait.

2021-08-18 08 óra Ez itt a ZsebSzünet!

Hallgassatok minket a ZsebSzünet ideje alatt, amikor is összegyűjtöttük nektek a ZsebRádió eddigi legjobb pillanatait.

2021-08-17 08 óra Ez itt a ZsebSzünet!

Hallgassátok meg a ZsebRádió eddigi legjobb pillanatait, amit összeszedtünk nektek.

2021-08-16 08 óra Kedves Zsebisek!

A kánikula miatt muszáj volt meghosszabbítani a ZsebSzünetet. Ebben a melegben már mi sem értjük a bandzsa maharadzsát. De nemsokára jövünk vissza és veletek leszünk újra minden reggel. Addig is hallgassátok a ZsebRádió legjobb pillanatait.

2021-08-13 08 óra Kedves Zsebisek!

Az Okostelefon hamarosan feltöltődik és mi is újult erővel tudunk jelentkezni minden hétköznap reggel. Addig is hallgassátok a ZsebRádió eddigi legjobb pillanatait.

2021-08-12 08 óra Továbbra is a ZsebSzünet adásait hallhatjátok, ahol összegyűjtöttük a ZsebRádió eddigi legjobb pillanatait.

2021-08-11 08 óra Hallgassatok minket a ZsebSzünet ideje alatt, amikor is összegyűjtöttük nektek a ZsebRádió eddigi legjobb pillanatait.

2021-08-10 08 óra Ez itt a ZsebSzünet!

Hallgassátok meg a ZsebRádió eddigi legjobb pillanatait, amit összeszedtünk nektek.

2021-08-09 08 óra Kedves Zsebisek!

Muszáj még egy kis ideig ZsebSzünetet tartanunk, de addig is hallgassátok a ZsebRádió eddigi legjobb pillanatait.

2021-08-06 08 óra Ez itt a ZsebSzünet!

Hallgassátok meg a ZsebRádió eddigi legjobb pillanatait, amit összeszedtünk nektek.

2021-08-05 08 óra Kedves Zsebisek!

Az Okostelefon hamarosan feltöltődik és mi is újult erővel tudunk jelentkezni minden hétköznap reggel. Addig is hallgassátok a ZsebRádió eddigi legjobb pillanatait.

2021-08-04 08 óra Kedves Zsebisek!

Hallgassatok minket a ZsebSzünet ideje alatt, amikor is összegyűjtöttük nektek a ZsebRádió eddigi legjobb pillanatait.

2021-08-03 08 óra Kedves Zsebisek!

Kicsit tovább tart a ZsebSzünet, de hamarosan ismét vadonatúj adásokkal jövünk. Addig is hallgassátok a ZsebRádió legjobb pillanatait, amit összegyűjtöttünk nektek.

2021-08-02 08 óra Kedves Zsebisek!

Nekünk is szükségünk van egy kis pihenésre, az Okostelefont pedig fel kellett dugni a töltőre. Úgyhogy egy kis időre elmegyünk mi is szabadságra. De nemsokára jövünk vissza és veletek leszünk újra minden reggel. Addig is hallgassátok a ZsebRádió legjobb pillanatait.

2021-07-30 08 óra Ez itt a ZsebSzünet!
Hallgassátok meg a ZsebRádió eddigi legjobb pillanatait, amit összeszedtünk nektek.

2021-07-29 08 óra Kedves Zsebisek!

A ZsebSzünet alatt hallgassátok a ZsebRádió eddigi legjobb pillanatait, amit összegyűjtöttünk nektek.

2021-07-28 08 óra Kedves Zsebisek!

Már csak egy kicsi és újra jövünk minden reggel.
Addig is hallgassátok a ZsebRádió legjobb pillanatait.

2021-07-27 08 óra Ez itt a ZsebSzünet!
Hallgassátok meg a ZsebRádió eddigi legjobb pillanatait, amit összeszedtünk nektek.

2021-07-26 08 óra Nekünk is szükségünk van egy kis pihenésre, az Okostelefont pedig fel kellett dugni a töltöre. Úgyhogy egy kis időre elmegyünk mi is szabadságra. De nemsokára jövünk vissza és veletek leszünk újra minden reggel. Addig is hallgassátok a ZsebRádió legjobb pillanatait.

2021-07-23 08 óra Kedves Zsebisek!

Egy kis ideig még szükségünk pihenésre, így tart még a ZsebSzünet. Addig is hallgassátok a ZsebRádió eddigi legjobb pillanatait.

2021-07-22 08 óra Kedves Zsebisek!

A ZsebSzünet alatt hallgassátok a ZsebRádió eddigi legjobb pillanatait, amit összegyűjtöttünk nektek.

2021-07-21 08 óra Ez itt a ZsebSzünet!

Hallgassátok meg a ZsebRádió eddigi legjobb pillanatait, amit összeszedtünk nektek.

2021-07-20 08 óra Kedves Zsebisek!

A ZsebSzünet ideje alatt sem feledkezünk meg rólatok, ezért összegyűjtöttük nektek a ZsebRádió eddigi legjobb pillanatait. Nemsokára jövünk vissza.

2021-07-19 08 óra Kedves Zsebisek!

Szükséges még egy kis pihenés, ezért tart még a ZsebSzünet. Hamarosan viszont újra vadonatúj adásokkal érkezünk. Addig is hallgassátok a ZsebRádiót legjobb pillanatait.

2021-07-16 08 óra Kedves Zsebik!

Nekünk is szükségünk van egy kis pihenésre, az Okostelefont pedig fel kellett dugni a töltöre. Úgyhogy egy kis időre elmegyünk mi is szabadságra. De nemsokára jövünk vissza és veletek leszünk újra minden reggel. Addig is hallgassátok a ZsebRádió legjobb pillanatait.

2021-07-15 08 óra Ez itt a ZsebSzünet!

Hallgassátok meg a ZsebRádió eddigi legjobb pillanatait, amit összeszedtünk nektek.

2021-07-14 08 óra Kedves Zsebisek!

A ZsebSzünet alatt hallgassátok a ZsebRádió eddigi legjobb pillanatait, amit összegyűjtöttünk nektek.

2021-07-13 08 óra Kedves Zsebisek!

Számunkra a szünet még csak egy hétig tart, és aztán jövünk!
Addig is hallgassátok a ZsebRádió eddigi legjobb pillanatait.

2021-07-12 08 óra Kedves Zsebisek!

Már egy hét el is telt a ZsebSzünetből, és már csak egy hét maradt hátra. Jövő hétfőtől újra vadonatúj adásokkal jön a ZsebRádió. Addig is hallgassátok az eddigi legjobb pillanatokat, amiket nektek gyűjtöttünk össze.

2021-07-09 08 óra A ZsebSzünet már csak egy hétig tart, utána ismét hallgathatjátok minden reggel a vadonatúj adásokat. Addig is összegyűjtöttük a ZsebRádió eddigi legjobb pillanatait.

2021-07-08 08 óra Ez itt a ZsebSzünet!

Hallgassátok meg a ZsebRádió eddigi legjobb pillanatait, amit összeszedtünk nektek.

2021-07-07 08 óra Kedves Zsebisek!

A ZsebSzünet alatt hallgassátok a ZsebRádió eddigi legjobb pillanatait, amit összegyűjtöttünk nektek.

2021-07-06 08 óra Kedves Zsebik!

A héten és a jövő héten Zsebszünetet tartunk. De utána jövünk. Addig is összegyűjtöttük a ZsebRádió eddigi legjobb pillanatait.

2021-07-05 08 óra Nekünk is szükségünk van egy kis pihenésre, az Okostelefont pedig fel kellett dugni a töltöre. Úgyhogy egy kis időre elmegyünk mi is szabadságra. De nemsokára jövünk vissza és veletek leszünk újra minden reggel. Addig is hallgassátok a ZsebRádió legjobb pillanatait.

2021-07-02 08 óra Igen, a ZsebRádió is egy médium. Ezért a mai adásban beszélnünk kell arról, hogy miként működik egy médium, hogyan mutatja be az egyes nézőpontokat és mi lehet az, amit nem is lenne szabad bemutatnia. De ma még beszélnünk kell a Zeppelin léghajóról, Nostradamusról és Habsburg Ottó bácsiról is.

2021-07-01 08 óra A mai ZsebRádióban túlélési tippeket hoztunk el nektek erre a nyárra, mert a túlélés fortélyaira ritkán van szükség, de akkor nagyon. Ezért ma megtanuljuk, hogyan kell helyesen leugrani magas helyekről, hogyan kell vérző sebet bekötni és hogyan lehet kígyóból becsinált levest készíteni. Ha viszont igazán nagy a baj, hívjuk a 112-t.

2021-06-30 08 óra A mai ZsebRádióban a térben és az időben kell vizsgálódnunk. 1905-ben volt úgy, az egyik országban egy fickó olyan tudományos elméletet mutatott be, amit a mai napig nem tudtak megdönteni a tudósok. Eközben pedig, alig pár ezer kilométerrel arrébb, egy másik fickó viszont még lóháton betyárkodott és bűnözőként viselkedett.

2021-06-29 08 óra A ZsebRádió mai adásában aratunk és sok érdekes dolgot mondunk el nektek. Mivel névnapjuk van, ezért beszélnünk kell Péterről és Pálról, majd az aztékok átveréséről, illetve egy szudáni fickóról, aki messiássá nyilvánította ki magát. És nem szabad megfeledkeznünk, ezen a napon mutatták be az első iPhone-t is.

2021-06-28 08 óra Ez, a mai ZsebRádió titok feltáró és kutató adása. Ezért meg kell vizsgálnunk, hogy micsodák is azok a Nazca-vonalak, kik készítették és mit akartak üzenni velük. De azt is meg kell néznünk, hogy, ha ufók lennénk, miket tanítanánk meg más lényeknek és miket nem.

2021-06-25 08 óra Ezt a kánikulát csak a tuaregek és a berberek tudják átvészelni a burnuszukban. Ezért a mai ZsebRádióban megpróbáljuk eltanulni a technikáikat, hogy átvészeljük ezt a kutya meleget. De azért mi is szeretnénk valamit tanítani valamit a tuaregeknek és a berbereknek cserébe.

2021-06-24 08 óra Ugyan a háború egy rossz felnőtt dolog, ma a ZsebRádióban mégis meg kell néznünk milyen újdonságokat és jó dolgokat köszönhetünk a háborúknak. Így juthatunk el a mai adásban a kávétól az első emberig a Holdon.

2021-06-23 08 óra Ma a Zsebrádióban a sportokat kell felkutatnunk. Persze, muszáj beszélni a fociról is egy kicsit, de itt van még a kalapácsvetés, a golf és a kézilabda is, amik szintén nagyon érdekesek. Illetve ma van a Szentivánéj is, amit Keresztelő Szent Jánosról neveztek el és régen máglyákkal és örömtüzekkel meg is ünnepelték.

2021-06-22 08 óra Most a fél világ focilázban ég, így a ZsebRádiónak is muszáj egy kicsit foglalkoznia vele. De, igazából a foci sokkal érdekesebb, mint elsőre gondolnánk. Egyszer egy játékos még kézzel is gólt tudott szerezni, amit elismertek. De ma még beszélnünk kell a Checkpoint Charlie-ről, bűnözőkről és a gyerekversekről.

2021-06-21 08 óra A napokban olyan döglesztő meleg van, hogy már a ZsebRádiónak is foglalkoznia kell ezzel a kánikulával. És ki is derül, hogy már a kánikula kifejezés is érdekes. De utána kell járnunk, hogy a felnőttek mit találnak érdekesnek a borkóstolásban. Illetve a Szent Jobb is ezen a napon érkezett haza.

2021-06-18 08 óra Itt a szünet, de nem tudunk mit csinálni. Ezért ezt most ki kell találnunk. Így a ZsebRádióban ma megnézzük, hogy milyen dolgokat találtak ki régen és hogyan működnek, amit beépíthetünk mi is szünidőbe. Ja és beszélnünk is kell a waterlooi csata győzteséről és veszteséről is.

2021-06-17 08 óra A ZsebRádió kéri a panaszkönyvet, van ma egy dolog, amit nem lehet elengedni. De azért Zsebis módon beszélnünk kell a Szovjetúnióról és a Balti országokról, illetve a Szabadság-szoborról is. Ma pedig már egy könyvajánlóval is jövünk a szünetre.

2021-06-16 08 óra Végre itt a nyár, végre itt a szünidő! Ezért a ZsebRádióban beszéljünk egy kicsit a bulikról és a zenéről, hogy jól érezzük magunkat. De ma fontos beszélnünk arról is, hogyan lehet csendben szórakozni. De, ami nagyon fontos, figyeljünk oda, hogy a szünidőt nem kell a legelején egy nap alatt teljesen kiélvezni.

2021-06-15 08 óra Ugyan ma van az utolsó nap a suliban, a ZsebRádió a szünidő alatt sem áll le. Ma is fontos témákat hoztunk nektek, mint egy csodás trombitás élete, egy száguldó ló, ami miatt filmeket nézhetünk, de feltárjuk a nagy húsleves rejtélyt is. És beszélnünk kell az államok alapításáról is.

2021-06-14 08 óra Ahogy az lenni szokott, a hétfő az elvarratlan szálak napja a ZsebRádióban. Mivel a történelemkönyvekbe szinte csak a jó dolgokat írják, ezért ma nekünk a rossz dolgokról is beszélnünk kell. Hiszen nincsenek csak szuper jó és szuper rossz emberek.

2021-06-11 08 óra A mai ZsebRádióban muszáj újra felfedeznünk a 80-as éveket. Ezért újra előkerül a tupírozott haj és a háromszög nadrág. De ma kell megbeszélnünk azt is, hogy miért fontosak a csavarok a történetekben, mint egy földönkívüli vagy egy fa ló.

2021-06-10 08 óra A mai ZsebRádió a golyóstollé, a filmeké és a torpedós motorcsónakoké. Beszélnünk kell Bíró Lászlóról, akinek a golyóstollat köszönhetjük, illetve Zukor Adolfról, akinek a Hollywood-ot köszönhetjük. De persze meg kell említenünk Horthy Miklós első tervezett támadásáról, mint ellentengernagy.

2021-06-09 08 óra A ZsebRádió mai sztárjai nem fogadták el öröknek és állandónak a világ igazságait, és változtatni akartak rajta. De a mai nap fel kell tennünk azt a fontos kérdést, hogy miként tartanak titkot tolmácsok. És persze, akinek nincs hálózsákja, annak miért nincs?

2021-06-08 08 óra Ma a ZsebRádióban a világvallásokról kell beszélnünk. Megfigyeljük Muhammed hogyan alapította meg az iszlám vallást, de azt is, hogy Robespierre-nek miért volt szükséges egy teljesen új vallást megalapítani. A mai nap még az izlandi vulkánokról is lesz szó, amelyek a teljes európai kontinens életét befolyásolják.

2021-06-07 08 óra A mai ZsebRádióban fel kell osztani az új szigetünket, amit a Dunán találtunk. Mert a felnőttek is mindig ezt csinálják az új földrészekkel. Meg persze új neveket adnak nekik, még akkor is, ha már van nevük. De volt egy ember, aki tényleg elnevezhetett volna egy új földrészt, mégsem tette.

2021-06-04 08 óra Az emberiség nagy fejlődésen ment keresztül a történelem során, de nem sikerült mindig jól kijönnünk belőle. Ezért a ZsebRádióban ma le kell rántanunk a leplet a löncshúsról és megmutatni micsoda is az. De persze beszélni fogunk a pozitív fejlődést jelentő eseményekről és még sok érdekességről.

2021-06-03 08 óra Mindig jó kimenni a szabadba, főleg jó időben. Ezért ma a ZsebRádióban az űrsétáról is lesz szó, meg persze Farkas Bertalanról is, a magyar űrhajósról. De megemlítjük Godzillát, Allen Ginsberg és Susi Quatrot is.

2021-06-02 08 óra Ezen a napon 1986-ban egy katasztrófa történt Irapuatoban, amit valahogy mégis sikerült túlélnünk. De a Föld hósipkái valóban olvadnak, ezért a ZsebRádiónak ma beszélnie kell a globális felmelegedésről. És persze azt is fontos megemlíteni, hogy ezen a napon koronázták meg II. Erzsébet királynőt.

2021-06-01 08 óra Elérkezett a nyár, de a ZsebRádióban nincs megállás. Ezért megemlékezünk a budapesti taxik elindulásáról, megtudjuk mi az a rugyanta meg ki volt Marilyn. És arról is lesz szó, hogyan lett a CNN a világ első és egyik legbefolyásosabb tévéje.

2021-05-31 08 óra Ahogy az megszokott, a hétfő az elvarratlan szálak napja a ZsebRádióban. Ezért elmondjuk mi is valójában az a bulla. De beszélnünk kell még II. Ramszeszről, aki azért építtetett sokat, hogy minél többen ismerjék. És Dzsingisz kánról is, aki viszont azért építtetett, hogy mindenkinek jobb legyen.

2021-05-28 08 óra A ZsebRádióban ma arról lesz szó, hogyan lehetünk műveltek. Így nem hagyhatjuk ki a lűdöket és a médeket, de a napfogyatkozást sem, ami miatt békét kötöttek. És arról is beszélünk, hogy mi alapján kapják az országok a neveiket.

2021-05-27 08 óra Ma a ZsebRádió szabadon asszociál. Így beszélhetünk ma egy adásban a fényről, a bálnákról, a második világháborúról és a Csomolungmáról. De az is érdekes, ahogy összekötjük ezeket a témákat.

2021-05-26 08 óra A ZsebRádiónak ma beszélnie kell a szabályokról, még akkor is, ha senki sem szereti őket. Ezért megnézzük, milyen szabályokat hoznak a felnőttek, amikor nem tudnak mást kitalálni. De meg kell néznünk azokat a szabályokat is, amelyek mégis kellenek.

2021-05-25 08 óra Az emberekből könnyen bolondot lehet csinálni. De ma a ZsebRádió lerántja a leplet a nagy átverésekről, hogy ez ne történhessen meg a ZsebHallgatókkal. Ezért ma beszélnünk kell többek között egy angol csalóról, aki dél-amerikai hercegnek adta ki magát és a világ egyik legismertebb bűvészéről is.

2021-05-24 08 óra Ma a ZsebRádió ünnepi különkiadással jelentkezik. Egy mesecsomagot gyűjtöttünk össze és hoztunk el Nektek. Csodás pünkösdöt kívánunk.

2021-05-21 08 óra A ZsebRádió egy izgalmas péntek reggeli adással jelentkezik. Ma említést kell tegyünk Nagy Konstantinról, amikor még nem volt nagy és a francia politikusról, aki farkasokkal szeretett üvölteni. De meg kell beszélnünk a különböző teafajtákat is és miért teszünk a teába cukrot és citromot egyszerre.

2021-05-20 08 óra A mai ZsebRádióban különös történelmi eseményeket járunk közbe. Megtudhatjuk miért érdekes a zsinat és miért volt fontos az, amelyet Niceában hívtak össze. De azt is megtudhatjuk, hogy Vasco da Gama csak harmadikként fedezte fel Indiát. És ma már hallhatunk a kishíreket is a nagyvilágból.

2021-05-19 08 óra A ZsebRádióban a szerda a kutató nap, ezért egész nap kutatni fogunk. Megnézzük merre kereshették az északnyugati átjárót, milyen hibás neveket adtak egyes országoknak és többek között arról is beszélnünk kell, hogy leesett a Masat-1.

2021-05-18 08 óra A ZsebRádió ma felfedi a boldogság titkát. Megbeszéljük milyen tulajdonságok kellenek ahhoz, hogy boldogok lehessünk. És megbeszéljük azt is, miért lehetett boldog Eric Cantona, Leif Erikson és Bram Stoker.

2021-05-17 08 óra Össze kell rakni az ideális felnőttet. Ezért ma a ZsebRádió begyűjti a hozzávalókat és néhány extrával elkészíti ezt a felnőttet. De a mai napon beszélnünk kell Nauru szigetéről és az Orion űrhajóról is.

2021-05-14 08 óra ZsebRádió Gála! Ma van a ZsebRádió 100. adása és ezt úgy szerettük volna megünnepelni, hogy összegyűjtöttük Nektek az eddig elhangzott legjobb pillanatokat.

2021-05-13 08 óra A ZsebRádió mai adásában beszélnünk kell az evolúcióról. Ezért fontos megemlíteni Charles Darwin és Rónay Jácint munkásságát. De azt is körbe kell járjuk, hogy a sok ezer éves fejlődés ellenére, milyen butaságokat képesek csinálni az emberek.

2021-05-12 08 óra Ma a ZsebRádióban lerántjuk a leplet a történelemhamisításokról. Nem engedhetjük, hogy ez így menjen tovább. Ezért beszélnünk kell a fagyosszentekről, Simon Templarról, aki egy angyal és a filmekről. És utána kell néznünk II. Rákóczi Ferenc jelmondatának is.

2021-05-11 08 óra A ZsebRádió mai adásában a hihetetlen történeteket járjuk körbe. Meg kell említeni a pödört bajszú festőt, aki fejen állva kereste az ihletet a következő festményéhez. És persze lesz szó a báróról is, aki szeretett mesélni az életéről, csak épp az igazságot felejtette ki legtöbbször.

2021-05-10 08 óra Ma a ZsebRádió a helyes étkezéssel foglalkozik. Ugyanis felmerült néhány fontos kérdés. A görögdinnyét késsel vagy kanállal esszük? A kakaót elkeverjük vagy csomósan isszuk? És a tejbegríz fahéjas vagy kakaós? Na meg persze lesz szó a pörkölt helyes elfogyasztásáról is.

2021-05-07 08 óra A ZsebRádió ma körbejárja a világegyetemet. Megtudjuk miről nevezték el a közeli bolygókat, milyen gyorsan mozog a Föld és miért nem tudunk leesni a saját bolygónkról. És azt is megnézte, mi kell ahhoz, hogy autóval jussunk el a Holdig.

2021-05-06 08 óra