Rádió Bézs

2015 február. Megszólal a Rádió Bézs. Még idegen a fülnek, még senki nem tudja, mi is ez, de a csapat erős, a hallgatók kíváncsiak. És „szól a Rádió.” Ahol nem celebek, hanem hús-vér emberek beszélnek. Önhöz is. Hibákkal néha, de szívből, ésszel, nem pénzért. Önkéntes mindenki. 

 >>>
Rádióbézs

Rangos Katalin

• Jégbüfé - Rangos Katalinnal • KétHetente Kedd 09:00-10:00 •

2021-11-23 09 óra Jégbüfé a Rádió Bézsben - a Heti TV engedélyével.

Operaénekesnek készült, tanított általános és középiskolában, vezetett videotéka hálózatot és 30 éve elsőként alapított magán-felsőoktatási intézményt, ami ma már nemzetközileg is elismert magánegyetem. A Kodolányi János Egyetem rektora a nagybetűs Tanár, aki sem az üzleti érzéknek, sem a társadalmi felelősségérzetnek sincs híján. Megnyerte támogatónak a Docler holding tulajdonosát és ingyen oktatást biztosít Békés megyei diákoknak. Amikor nehéz helyzetbe került az egyetem, nem csak a kollegái, saját fizetését is megfelezte.

Rangos Katalin 2021. szeptember 23-án Dr. Szabó Péterrel beszélgetett.

2021-11-09 09 óra Jégbüfé a Rádió Bézsben - a Heti TV engedélyével.

Herendi Gábor legújabb filmje, a Toxikóma nem várt siker. 18-as karikája ellenére országszerte középiskolai tanárok viszik rá osztályaikat a moziba. Hiába jegyzi a legnézettebb magyar filmeket, a Valami Amerikát, vagy a Kincsemet, belátható időn belül aligha forgat új játékfilmet. Valahogy nincs hozzá támogatás, nem jut pénz. Így aztán saját finanszírozásban elkészült egy félórás filmszatíra, a Bűnös Város. Mozi helyett a neten látható (egy fél mozijegy áráért) és a néző nem csak sírva vihogja végig, arra is rájöhet, miért is nem lesz államilag támogatott új Herendi film még egy darabig.

2021-10-26 09 óra Jégbüfé a Rádió Bézsben - a Heti TV engedélyével.

Mautner Zsófi és Rangos Katalin. Bár sütésről- főzésről volt szó, mégsem két gyakorló háziasszony receptcseréje ez a beszélgetés. Helyette szó volt gasztronómiai trendekről, divatokról és kovidhatásokról, például arról, biztosan jól járunk-e ha munkaerőhiány miatt a tulajdonos áll be kávét főzni. Megtudhattuk, hogy ha otthon kovászos uborkát készítünk, azt manapság úgy mondják, „fermentálunk”, és ezzel máris a legaktuálisabb gasztrotrendek követőjének érezhetjük magunkat. És vajon lesz Mauter Zsófinak valaha saját étterme? Hallgassák meg, ezt is megtudhatják az ismétlésben.

( A 2021.07.29-i felvétel )

( A 2021.08.18-i adás ismétlése )

2021-10-12 09 óra Jégbüfé a Rádió Bézsben - a Heti TV engedélyével.

Bojár Gábort előbb ismerte a szoftvervilág külföldön, mint itthon. De mivel kockázatvállaló és irtózatosan ambíciózus, itthon is eljutott a világhírig. Kitalálta és létrehozta a Graphisoft Parkot, ahol az irodabérlés feltétele, hogy a cégek nem vadászhatják le egymás munkatársait. Nemzetközi egyetemet alapított, ahol a Covid alatt sem csökkent az amerikai hallgatók létszáma. Szenvedélyes létrehozó, aki képes átadni a pozíciót, ha már „csak” működtetni kell valamit, hogy aztán ismét valami új megvalósítására koncentráljon.

Rangos Katalinnal 2021. július 15-én beszélgettek.

2021-09-28 09 óra Jégbüfé a Rádió Bézsben - a Heti TV engedélyével.

A Feldenkreutz módszer nem terápia, nem gyógytorna. Mikromozdulatokra épülő rendszere átprogramozza egész tartásunkat, mozdulatainkat és megtanít tudatosan használni a testünket. Az egész országban összesen öt szakember jogosult a módszer alkalmazására. Rangos Katalin az első hazai Feldenkreutz trénerrel Bárdos Adriennel beszélgetve próbálta megismerni az egyedülálló rendszert és kifejlesztőjének különleges életútját.

( A 2021.08.19-i felvétel )

2021-09-14 09 óra Jégbüfé a Rádió Bézsben - a Heti TV engedélyével.

A 100 leggazdagabb magyar. Vajon az évek alatt mennyit változott a névsor? Vagy csak a sorrend lett más? Mekkora vagyonnal lehet bekerülni a listára? És hol vannak a nők? Szakonyi Péter és csapata szigorú következetességgel és változatlan szempontrendszer szerint, ezért jól összehasonlíthatóan már 20 éve térképezi fel a hazai gazdagok világát. Rangos Katalin arra is kíváncsi volt, vajon vannak-e akik nyíltan beszélnek a gazdagságukról és annak forrásáról vagy a többség inkább rejtőzködni szeretne. A nyilvánosan hozzáférhető adatok és információk nyomán persze nem könnyű elkerülni a listázást.

( A 2021.06.24-i felvétel )

2021-08-31 09 óra Jégbüfé a Rádió Bézsben - a Heti TV engedélyével.

A héten a félvezető áramkör alkatrészek hiánya miatt a Mercedes leállítja a termelést több üzemében, köztük Kecskeméten is. Hogyan hat a mindennapi életünkre egy tajvani gyár üzletpolitikája? A pandémia alatt felgyorsult a robotika és az e- kereskedelem fejlődése, mit érzékelünk ebből itthon? Miért az USA és nem Európa a világ technológiai fejlődésének motorja? Rangos Katalin április 29-én Fehér Gyulával, a technológiai megoldásokban érdekelt Oktogon Ventures kockázati tőkealap egyik tulajdonosával beszélgetett.

( A 2021.06.09-i adás ismétlése )

2021-08-18 15 óra Jégbüfé a Rádió Bézsben - a Heti TV engedélyével.

Mautner Zsófi és Rangos Katalin. Bár sütésről- főzésről van szó, mégsem két gyakorló háziasszony receptcseréje ez a beszélgetés. Helyette szó van gasztronómiai trendekről, divatokról és kovidhatásokról, például arról, biztosan jól járunk-e ha munkaerőhiány miatt a tulajdonos áll be kávét főzni. Megtudhatjuk, hogy ha otthon kovászos uborkát készítünk, azt manapság úgy mondják, „fermentálunk”, és ezzel máris a legaktuálisabb gasztrotrendek követőjének érezhetjük magunkat. És vajon lesz Mautner Zsófinak valaha saját étterme? Hallgassák meg, ezt is megtudhatják!

( A 2021.07.29-i felvétel )

2021-08-04 15 óra Jégbüfé a Rádió Bézsben - a Heti TV engedélyével.

Náray Tamást a napokban ősz hajjal láthattuk, és nem azért mert az utóbbi időben divat lett elfogadni a korosodás külső jegyeit. Ő nem öregszik, legfeljebb stílust vált. És persze ez is jól áll neki. A napokban jelent meg kedvenc spanyol süteményreceptjeit bemutató könyve és már készül divat-pályafutását összegző albuma. A Barcelonában élő szerző (divattervező, író, festő…?) Rangos Katalinnal április 1-én folytatott beszélgetését hallgatva csak találgathatunk, vajon mi lesz, ami ezután foglalkoztatja, amiben ismét sikeres lesz.

( A 2021.04.28-i adás ismétlése )

2021-07-21 15 óra Jégbüfé a Rádió Bézsben- a Heti TV engedélyével.

Rangos Katalin és Nádasdy Ádám beszélgetése ( 2020. június 18-i felvétel )

Élmény hallgatni bármiről is beszél: karanténról, melegségről, tanításról, vagy éppen legutóbbi könyvéről, a Szakállas Neptunról. „ A nyelvészet egy reáltárgy” mondja Nádasdy Ádám költő, író, műfordító - és neki még ezt is elhisszük. Csak az igazán bölcs emberek tudnak ennyi humorral és megbocsátással gondolkodni az életről, az életünkről.

2021-07-07 15 óra Jégbüfé a Rádió Bézsben- a Heti TV engedélyével.

Lesz-e olimpia Tokióban az idén, vagy hiába a sok előkészület, ismét elmarad a verseny. Miért van a japán háztartásokban kevesebb számítógép mint itthon, vannak-e női felsővezetők a japán világcégeknél, változóban van-e a hagyományos japán oktatás és mi igaz abból, amit mi a japánok alkoholfogyasztási szokásairól eddig gondoltunk.

Vida Március Mitsukit Rangos Katalin június 10-én nem csak ezekről kérdezte, de arra is kíváncsi volt, honnan ez a furcsa névkombináció

2021-06-23 15 óra Jégbüfé a Rádió Bézsben- a Heti TV engedélyével.

Barki Gergely művészettörténészt a szakma „képvadász”-ként emlegeti. Sok elveszettnek hitt műtárgy újrafelfedezését köszönhetjük kitartó nyomozásának, a legismertebb Berény Róbert festménye, ahol az első nyom a Stuart Little kisegér rajzfilm volt. Kalandos kutatásának köszönhetően került hazai múzeumba Orbán Dezső kép Ausztráliából, legújabb nagy fogása pedig Csáky József kubista szobra. WANTED − Az elveszett magyar kubizmus címmel idén augusztusig látható a párizsi magyar intézetben kiállítás magyar kubisták műveiből, köztük számos elveszett vagy azonosítatlan alkotásról készült reprodukció, korabeli felvétel, 3D-s installáció. Barki Gergely szerint lesz újabb nagy felfedezés, kelti fel várakozásainkat a Rangos Katalinnal folytatott 2020. június 11-i beszélgetésben.

2021-06-09 15 óra Jégbüfé a Rádió Bézsben- a Heti TV engedélyével.

Hogyan lehetséges, hogy egyetlen tajvani cégtől függjön a világ félvezető ellátása, miért is akadozik az autógyártás és drágulnak a számítógépek? Évtizedek óta miért az USA, nem pedig Európa a technológiai fejlesztések központja? A pandémia világszerte felgyorsította a technológiai fejlődést, a nagy nyertes a robotika és az e- kereskedelem. Ezekről a jövőnket, de tulajdonképpen már a jelenünket meghatározó kérdésekről is beszélgetett Rangos Katalin április 29-én Fehér Gyulával, a technológiai megoldásokban érdekelt Oktogon Ventures kockázati tőkealap egyik tulajdonosával.

2021-05-26 15 óra Jégbüfé a Rádió Bézsben- a Heti TV engedélyével.

Ezúttal jogi gyorstalpalót kaphatunk Zamecsnik Péter ügyvédtől. Csupa fontos információt tudhatunk meg, például mit jelent pontosan a távolságtartás, milyen technikai eszközzel lehet „élvezni” a bűnügyi felügyeletet és vajon miért hívják letartóztatásnak azt, amit a hétköznapi nyelv korábban csak előzetesként emlegetett. Mi az a mértékes indítvány és jó intézmény-e a vádalku. Csak gyakorlati szükségünk ne legyen erre az elméleti tudásra!

Rangos Katalin március 25-én beszélgetett Dr. Zamecsnik Péterrel.

2021-05-12 15 óra Jégbüfé a Rádió Bézsben- a Heti TV engedélyével.

„ Aki majmot vesz, legyen pénze banánra”-mondja a Becsületesnepper. Egyébként is „ állapotot veszünk, nem kilométert”. De azért elismeri, a használt autó vásárlás mindig kockázat, még akkor is, ha valaki olyan tapasztalt és saját tisztességére kényes használt autó importőrtől veszi, mint Kroneraff István. Lesz szó álomautókról, női autóvásárlókról és Rangos Katalin tavaly október 15-én azt is megkérdezte, vajon különleges neve előny vagy hátrány, amikor dörzsölt német autókereskedőkkel tárgyal.

2021-04-28 15 óra Jégbüfé a Rádió Bézsben- a Heti TV engedélyével.

„Most már értem, hogy engem miért utáltak ennyire” mondja megszokott öniróniával. Sikeres bármihez fog: nemzetközileg is elismert divattervező, akinek ruháiért sok országban lelkesedtek, regényei ki tudja hány kiadásban jelentek meg, festményei barcelonai galériájában jelentős összegekért kelnek el és a változatosság kedvéért éppen készül második receptkönyve. Náray Tamás szorongásairól és az értelmiség kritikai szemléletének fontosságáról is sajátos, hihetetlenül szórakoztató stílusában beszélgetett Rangos Katalinnal április 1-én.

2021-04-14 15 óra Jégbüfé a Rádió Bézsben- a Heti TV engedélyével.

„ A mi szakmánk nem az egóról kellene szóljon, hanem az empátiáról” mondja  Zoboki Gábor  építész. A lóvasút felújított végállomásától a kínai Sencsenben felépített kulturális központig sok minden szóba kerül, például az, miért is nem gazdag emberek az építészekRangos Katalin 2018. március 8-án azt is megkérdezte, miért látná szívesebben az új Nemzeti Galériát a Városliget helyett a Várban.

2021-03-31 15 óra Jégbüfé a Rádió Bézsben- a Heti TV engedélyével.

„Nyolcvannyolc éves a múltam, szép életem volt. Hatvanhét évig dolgoztam, mint rendező. Színházban, operában, televízióban, filmgyártásban, kőszínházban, szabadtéren.”

Egy elégedett ember. Öniróniával és mély bölcsességgel reflektál az életre és életkorára, a kultúra történelmileg változó intézményeire és egy kicsit a politikára.

Rangos Katalin 2021. február 18-n kérdezte, Szinetár Miklóst mi pedig bármeddig elhallgatnánk.

2021-03-17 15 óra Jégbüfé a Rádió Bézsben- a Heti TV engedélyével.

Első rendezése 2019 legnézettebb filmje volt. Kétszer hagyta ott a Színház és Filmművészetit, mindkétszer saját elhatározásból. Főszerepek sora van a háta mögött. Sikeres, okos, szép, ám a magánéletéről régóta nem beszél. Beszéltek róla mások eleget. Mesél viszont szakmai útkereséseiről, amerikai életéről, az első rendezés kalandjáról és arról, mennyi örömöt jelent készülni a következőre.

Rangos Katalin Dobó Katával 2020. február 6-án beszélgetett.

2021-03-03 15 óra Jégbüfé a Rádió Bézsben- a Heti TV engedélyével.

„Nem szerettem ha engem néznek, nincs szoknyám, nem hordok ruhát” -csupa meglepő kijelentés a nagy manökengeneráció képviselőjétől, a kifutók sztárjától, Safranek Annától. A modellkedésről divatújságírásra váltott „Safi” Rangos Katalinnak a Heti Tv 2018. május 24- i adásában beszélt arról, miért hagyta ott a kifutót, miért nem szeret ruhát vásárolni, és mennyire nincs kínálat az igényes, divatot kedvelő, de már nem húsz éves és nem manöken alkatú nőknek.

2021-02-17 15 óra Jégbüfé a Rádió Bézsben- a Heti TV engedélyével.

Egymillió fontos hangjegy, KKK (Könnyűzenét Kedvelők Klubja), Slágerszerviz, Jazzshow. Egy generáció nőtt fel hallgatóként a műsorain és egy egész zenészgeneráció mutatkozhatott be a műsoraiban. Állítása szerint műsorszerkesztőként egyetlen szempont vezette "– önző módon –, hogy nekem tetsszen. Vagy ha nem annyira az én zenei világom, legalább megüssön egy színvonalat."

Módos Péter zenei szerkesztő egyik utolsó interjúját 2020. augusztus 27-én Rangos Katalinnak adta a Heti tv-ben.

2021-02-03 15 óra Jégbüfé a Rádió Bézsben- a Heti TV engedélyével.

Dolgozott Viscontival, vacsorázott Claudia Cardináléval, Jancsó Miklós kedvenc színésze volt, több olasz film főszerepét játszotta. Miért választotta mégis a magyar színházi világot színészként, rendezőként és színigazgatóként. Hogyan nem töltötte ki mandátumát a Játékszín élén és megbánta-e, hogy saját elhatározásból nem csinált világkarriert.

Balázsovits Lajost Rangos Katalin faggatta a Heti Tv 2019. március 9-i adásában.

 

Kovalik Márta díj

Jó emberek díja

 2018- ban a Rádió Bézs, annak főszerkesztője Fodor János, valamint a Szaday család vándordíjat hozott létre, hogy Kovalik Márta, aranytollas Újságíró, az egykori Húszas stúdió szerkesztője, a Magyar Rádiózás meghatározó személyisége emlékét az utókor megőrizze.

Az emlékdíj nem szakmai díj.

Az kapja minden évben, aki szabad, független, tisztességes ember és tesz azért, hogy a következő generáció minél nagyobb tudással, minél szabadabban élhessen úgy, hogy a tényeket megismerhessék, és azokat tiszteletben tartsák.

A díjat Formanek Zsuzsa üvegtervező iparművész és Bedécs Kristóf ötvösművész tervezte és alkotta.

2021-ben Szalay Kriszta színésznő vehette át a díjat.

2020-ban Talyigás Katalin szociológus a SZIA alapítója volt a díjazott.

2019-ben Vekerdi Tamás pszichológus kapta a díjat.  

2018-ban az első díjazott Bojár Gábor fizikus, vállalkozó, a Graphisoft CAD-szoftverfejlesztő cég és a budapesti Aquincum Institute of Technology magánegyetem alapítója volt.

 >>>

ÉS kritika

Élet és  Irodalom 2021. október 8.
Károlyi Csaba

Asztalfő

(Lábjegyzet. Vlasics Sarolta műsora, Rádió Bézs, szeptember 30., csütörtök, 16.00–17.00)

Hát, ennek a beszélgetésnek például a Kossuthon lett volna a helye, ha az még közszolgálati lenne és nem pártállami rádió. Báron remekül beszélt, jól követhető, adatgazdag és nagyívű portrét vázolt, üdítően barátságos hangnemben. Vlasics ügyesen kérdezett, tudta, hogyan lesz a lehető legösszefogottabb kép a kivételes életműről.

Ferenc Józsefet egyszer megkérték, üljön az asztalfőre, de ő azért se oda ült, majd ezt mondta: „Fiam, jegyezd meg, ahol én ülök, az az asztalfő.” Állítólag Jancsó Miklós is szerette ezt a mondást, és szeretett nem az asztalfőre ülni. Báron György idézte most föl Jancsó alakját és művészetét Vlasics Sarolta heti kulturális műsorában.

Lábjegyzet – segít az eligazodásban.” Így mutatkozik be ez a műsor. És valóban segít. A Lábjegyzet mindig érdekes. Szó volt mostanában benne Gerhard Richter kiállításáról éppúgy, mint Spiró György esszékötetéről, a Zeneakadémia tehetséggondozó programjáról vagy – a legutóbbi adás második felében – Nagy Péter István Don Carlos-rendezéséről a Radnóti Színházban.

Szeptember 27-én volt száz éve annak, hogy Jancsó Miklós megszületett, sokan és sokféleképpen emlékeztek mostanában erre – Báron György is utalt rá –, többek közt a FreeSZFE, a CineFest. Sőt, Budapesten a Bazilika előtti téren vetítették le a Szegénylegényeket. Kell-e ennél több? Hát, ennek a beszélgetésnek például a Kossuthon lett volna a helye, ha az még közszolgálati lenne, és nem pártállami rádió. Báron remekül beszélt, jól követhető, adatgazdag és nagy ívű portrét vázolt, üdítően barátságos hangnemben. Vlasics ügyesen kérdezett, tudta, hogyan lesz a lehető legösszefogottabb kép a kivételes életműről.

Lehet, hogy mosolyogna vagy legyintene ezt az ünneplést látván, mondta Báron Jancsóról, akit elképesztően nagyvonalú embernek ismert meg, olyannak, kinek harmónia van a művei és a személyisége között. Még azt is megengedhette magának, hogy nem engedett meg mindent magának, így a filmkritikus, és ez itt nem üres patron. Báron beszélt a forgatásokról is, Jancsó szeretett nem csak profi színészekkel dolgozni, beemelte a filmjeibe Szentjóby Tamást, Halász Pétert, Cseh Tamást, Lovasi Andrást, a Szörnyek évadjában szinte utódjának nevezte meg Tarr Bélát, élete vége felé a Lámpásban (Nekem lámpást adott kezembe az Úr Pesten) maga is szerepelt Hernádi Gyulával együtt, mintegy búcsúzásképpen. Aztán utána még hat ugyanolyan komédiát forgatott. Szeretett állandó stábbal dolgozni, Kende János, Grunwalsky Ferenc, Kézdi-Kovács Zsolt, Galkó Balázs, Balázsovits Lajos, Kozák András és így tovább, aztán Kapa és Pepe.

Aktuálisak-e ma a filmjei? – tette föl a kézenfekvő kérdést Vlasics Sarolta. Aktuálisabbak, mint valaha, jobban élnek – válaszolta Báron –, az önismétlés és a modor nála védjegy, csak a nagyoknál van ilyen, minden korszaka frissnek hat most is, és rólunk szól. Régen társadalmi esemény volt, ha Jancsó végigment az utcán, utolsó filmjei pedig ma nemzedéki kultfilmek. A beszélgetés végighaladt az életmű korszakain, annak jegyében, hogy a rendező mindig követte a politikai változásokat, a 60-as években a hatalom és a személyiség, a hatalom és a tömeg kérdése foglalkoztatta, a 70-es években káoszt érzékelt, Olaszországban várta-várta a rendszer összeomlását, a 90-es években elhallgatott, majd idős korára visszajött a burleszkkel és a groteszkkel, ilyesmit csak az öreg Buñuel csinált.

Jancsó műveiben abszolút kontinuitás van végig, a nagyon hosszú snittek meditatív stílust eredményeznek – magyarázta lelkesen Báron –, nála mindig hangsúlyos, hogy a film a képek művészete, a Szegénylegények például a dialógusok nélkül is érthető. Antonioninál a hosszú snittek az elidegenedésről szólnak, Jancsónál a személyiség a hatalomnak való kiszolgáltatottságáról. A szimbólumai, a rekvizitumai örök érvényűek. Az önálló filmnyelv és a szabad gondolkodás pedig összefügg. Jancsó öt perc után felismerhető, mint Fellini, Antonioni, Tarr. Öröm volt ezt az összegzést hallani.

Végül Vlasics a személyes élményeiről kérdezte Báront, aki boldogan válaszolt erre is: ő nem volt filmrendező, csak akkor, amikor forgatott, de akkor is happening volt a munka során. Nagyvonalú, jó humorú ember volt, királyi eleganciával megáldva. Én se előtte, se utána nem láttam ilyen természetes módon 

 

 >>>

Partnereink:

VDSZ jooble myonlineradio wildom heti tv erd tv

2018. szeptember 16.

Adatforgalmi díj nélkül

Ezentúl még kevesebb lehetősége van, hogy azt mondja: ismerem a nevét, hallottam, hogy érdekesek a műsorai, de nem tudom hol és hogyan hallgathatom. A technika egyre több eszközével segítjük, hogy bárhol, bármikor hallgathassa online adásunkat. Nem kell a számítógép előtt ülnie és online rádiókészülék sem szükséges hozzá, csak vegye elő „élettársát” azaz mobiltelefonját és máris megszólal a Rádió Bézs. Androidosoknak van  Play Store-ból letölthető applikáció, és az Iphone tulajdonosoknak természetesen az App Store-ban is ott az alkalmazás. Vagy elég az oldalunkon látható QR kódot beolvasni, máris szól az adás.

Aki pedig mégis internet rádióján szeretne hallgatni minket, itt keresse:

Rádió Bézs 
http://195.210.29.82:8001/bezs

 
Rádió Bézs 2 
http://195.210.29.82:8002/bezs2

Vodafonos hallgatóinknak különösen jó hírünk van: nekik ezen túl az adatfogyasztás miatt nem kell aggódniuk. Ha havi 1000 forintért Music Passt vásárolnak, adatforgalmi díj nélkül akár 24 órán keresztül szólhat telefonjukon a Rádió Bézs. A szolgáltatást az oldalunkról a Bézs hírek rovatban található linkkel akár közvetlenül is megrendelhetik.

De azért ha megszólal a telefon, ne felejtsék el felvenni!

 >>>
Élő
adás

Élő
adás Bézs 2


Támogass!

Támogassa a Rádió Bézst!

A Rádió Bézs adásait mindenki ingyen hallgatja, de nem ingyen készül.

Immár öt esztendeje erőnkön felül teljesítünk, hogy szólhassunk önökhöz, önökért. Arra kérjük önt, hogy támogasson, hogy életben maradjunk, hogy növekedni és fejlődni tudjunk

 

 >>>

Játék

Szenvedésekkel teli, regényes élet, világhír. Utánozhatatlan hang és örök dallamok. Játékunkban Edit Piafra emlékezünk és a helyes megfejtések beküldői között Michelle Marly: Edith Piaf és a szerelem dala c. könyvét sorsoljuk ki.

 >>>

Érd most

az Autodoc Club weboldalán