Rádió Bézs

2015 február. Megszólal a Rádió Bézs. Még idegen a fülnek, még senki nem tudja, mi is ez, de a csapat erős, a hallgatók kíváncsiak. És „szól a Rádió.” Ahol nem celebek, hanem hús-vér emberek beszélnek. Önhöz is. Hibákkal néha, de szívből, ésszel, nem pénzért. Önkéntes mindenki. 

 >>>
Rádióbézs

Haagen Imre

DALKÖLTŐK TÁRSASÁGA

Zenés dalköltészeti kalandozás az állócsillagok és az örökzöldek között

Sík Olga és Kővári Judit növendékként kezdtem énekesi pályámat, majd jöttek az örökzöld dalokból összeállított szóló estek, az önmegvalósítási vágyam által hajtott pop-rock zenekarok, no meg a dalszövegírás. Sok ismert és kevésbé ismert művésznek írtam dalszövegeket és persze a saját zenekaraimnak is én faragtam a sorokat. Aztán kezdő újságíróként annak ellenére, hogy a jó tollú ifjú titánok közé tartoztam, mégis inkább a rádiózásban találtam meg magam. Szerkesztőként, zenei szerkesztőként és saját műsorokkal a tarsolyomban szálltam ki a robogó médiavonatból - egy időre. A különféle élő rendezvények műsorvezetései mellett aztán jött a szinkron. Egy számomra meglepően gyorsan felívelő és azóta is töretlen karrier és vele az új lehetőségek. Az új kihívások. A színpad és a film. :) …és persze a Drága örökösök az RTL Klubon. És most újra A RÁDIÓ. A Rádió Bézs. :) És a DALKÖLTŐK TÁRSASÁGA. Egy dalköltészeti portréműsor, avagy egy zenés kalandozás az állócsillagok és az örökzöldek között. :) Úgy, mint régen, de mégis másként.

• A dalköltők társasága - Haagen Imre műsora • KétHetente Kedd 13:00-14:00 •

2021-11-30 13 óra Klasszikus karakterszínész. Összetéveszthetetlen hangszínnel. Fergeteges humorérzékkel és hatalmas szívvel. Közkedvelt fickó. Mélyebb, mint gondolnánk. Egy azonban biztos, unatkozni nem lehet mellette. A Dalköltők mai vendége Szokol Péter színész! Tartsanak velünk!

2021-11-16 13 óra Ismerek egy elképesztően finom lelkű és mégis harcos nőt, aki ragyogóan énekel. Ennek persze számtalan bizonyítéka van, akárcsak prózai és szinkron szerepeinek, mégsem tud róla mindenki. Pedig nagyon megérdemelné. Ismerjék meg önök is az egyik leginkább szeretett kollégámat, Andrádi Zsanettet, vagyis Zsakit!

2021-11-02 16 óra Amikor először találkoztam vele, együtt voltunk rettegett és vajszívű nagyérdemű zsűri egy énekversenyen Takáts Tamással. Persze én már ismertem őt és kifejezetten szerettem az energiáit. De most, hogy ezt az előzetest írom… Mintha mindezt megelőzte volna egy röpke munkakapcsolat. Írtam neki egy dalszöveget, valamikor a Back to Black után. Akárhogy is volt, barátok lettünk. És valahogy mindig örülök neki. Ráadásul most elfogadta a meghívásomat. Eljött a Dalköltőkbe. A vendégem: Abebe Dániel azaz Bebe. Tartsanak velünk!

2021-10-19 13 óra Titokzatos? Megközelíthetetlen? Zárkózott? Femme Fatal? Talán a felsoroltak közül mind illik rá. Ugyanakkor ha az ember közelebbről megismeri, van benne valami mélységesen… Na de jobb, ha nem is mondok előre semmit. Hallgassák meg a vele készült beszélgetést! A Dalköltők Társasága vendége Gregor Bernadett.

2021-10-05 13 óra Várkonyi András nem csupán egy ország Vili bácsija, aki Barátok közt című sorozat egyik legszerethetőbb karaktere volt, hanem egy olyan rendkívül sokoldalú művész, akinek életében ugyanolyan fontos a színház, a film és a szinkron is. Nem beszélve a Várkonyi féle bordalokról! Fáradhatatlan és színes egyéniség, ráadásul igazán szerethető ember. Nagy megtiszteltetés, hogy eljött hozzám! Tartsanak velünk!

2021-09-21 13 óra Vérbeli komika. Ráadásul kiváló szubrett! Remek és sokoldalú színésznő. Erre bizonyíték az általa kiválasztott öt dal is. Először az ATV-n szúrtam ki, hogy nicsak, ki ez a csajszi? Ritkán röhögök olyan jót, mint az Aradi-Varga nőcis jelenetein. Aztán úgy alakult, hogy az Újpest tévében ő készített velem interjút. Ennek bő egy (vagy két?) éve, de én már akkor megfenyegettem, hogy ezt bizony még visszakapja. hát eljött az idő! A vendégem: Steinkohl Erika!

2021-09-07 13 óra Nehéz nem szuperlatívuszokkal jellemezni egy olyan embert, egy olyan művészt, akiben ennyi érzelem lakik és akinek az énekhangjában ilyen felismerhetően csillan meg az angyali békesség. A Kisember című dalt szinte mindenki ismeri tőle, de az ő életműve messze nem ez az egyetlen dal. Öröm volt Ulmann Zsuzsival beszélgetni és öröm volt hallgatni a dalait. Ha meghallgatják a műsort, tudom, elnézik nekem, hogy ilyen érzelmes felvezetőt írtam róla.

2021-08-24 13 óra Hámori Barbara

Szeretem azokat az embereket, akik rendelkeznek a teremtés képességével. Akik előre viszik a világot. Akik milliókat tesznek boldogabbá. Hámori Barbara nem egy hétköznapi ember. Összetett személyiség. Izgalmas Nő. És egy igazi nagyágyú a magyar televíziózás területén. Intézmény. Én csupán néhány éve ismerem és túlzás nélkül mondhatom, hogy megváltoztatta az életemet. Sok minden köthető a nevéhez. Előzetesen elég, ha annyit mondok, hogy Drága örökösök és Keresztanyu. Meg Hotel Margaret. Ráadásul őrülten izgalmas dalokat hozott. Tartsanak velünk!

2021-08-17 13 óra Kishazánk zenei életében három Fehér is tevékenykedik. Az egyikük egy bitang jó énekesnő Adrienn. Aki viszont színész is. Meg tanár. Balázs (Carbonfools) és Gábor (Cotton Club Singers) sem ússza meg a Dalköltők interjút, de ne rohanjunk ennyire előre. Mostani vendégem régi barátom és alkotótársam. Fehér Adrienn. Csoda nagy hang, sokszínű karrierrel. Ő is izgalmas zenéket hozott magával és bár egyetlen órába nem tudtunk minden témát érinteni, de egy dolog nem maradhatott ki. A Zsuzsa. A Cserháti Zsuzsa. Tartsanak velünk!

2021-08-10 13 óra A sokoldalúság akkor nagy ajándék igazán, ha az stílusérzékkel és ízléssel párosul. Ha mindezekhez még fantázia, bátorság és munkabírás is társul, akkor a siker garantált. A vendégem volt, Kocsis M. Brigi, aki nem elégszik meg azzal, hogy a ráosztott feladatokat szívvel-lélekkel megoldja, hiszen ő egy igazi teremtő típus, aki bizony alkotni akar. És a mi nagy örömünkre több területen alkot is. Mert ő így teljes. Ismerjék meg őt! Tartsanak velünk az ismétlésben is!

( A 2020.08.28-i adás ismétlése )

2021-08-03 13 óra A Dalköltők Társasága legújabb vendége Schmidt Barbara. Nem hiszek a véletlenekben. Schmidt Barbit tehát elvileg nem véletlenül ismertem meg. Persze emlékeztem rá a Megasztárból, pontosabban annak is az első szériájából és elméletileg már rég megismerkedhettünk volna, hiszen millió közös ismerősünk van az ugynevezett popszakmából, de ez mégis csak mostanában következett be. És nem véletlenül. Majdnem csináltunk egy közös zenekart, de aztán mégsem. Viszont ezalatt a rövidke ismeretség alatt kíváncsi lettem rá. Izgalmas személyiség és piszok jó énekesnő. Tartsanak velünk!

2021-07-27 13 óra Az ember hajlamos azt gondolni, hogy a kilencvenes évek tipikus fiúcsapatai üres és sablonos szépfiúkból álltak. Talán még énekelni sem tudtak. Az igazságot nem tudom. Mindenesetre az előítélet rossz tanácsadó. És hát valóban kevesen tudtak megkapaszkodni a művészvilágban. Ugyanakkor van itt egy igen figyelemreméltó, sokoldalú fiatalember. Haddad Henrik. Vagy ahogy őt mindenki ismeri, A Ricky. Sok minden kiderül róla a műsorban. Hallunk még róla! Hallgassák szeretettel!

2021-07-20 13 óra A szinkronból ismerem. Kifejezetten szeretem a munkáit. Karizmatikus ember. És piszok jó színész. Karakteres hanggal megáldva. És ráadásul sikeres színház csináló. Akinek nagy szíve van. Kiváncsi voltam rá. Hát meghívtam Dalköltők Társaságába. A vendégem: Háda János.

2021-07-13 13 óra Egy generáció számára Újvári Zoli a Viva tv jópofa műsorvezetője Zola. Nem mintha a tévés karrier degradáló lenne számára, de azért ennél ő sokkal több. Jelenlegi zenekara a DJ Newl által alapított New Levél Empire. Annak ellenére, hogy ő valójában egy afféle amerikai rocker srác. Amolyan Bryan Adams vagy Bruce Springsteen féle karakter. De most akkor mégis ki ez fiatalember? Engem is érdekel.

2021-07-06 13 óra Lehet, hogy Elvis, a Hungária, Komár Laci, vagy épp a Dolly Roll már nincs annyira a köztudatban, mint egykor, de a rock and roll örök és halhatatlan. És van egy magyar zenekar, megpedig a Pedrofon, akik tovább viszik a zászlót rendületlenül. Ha azt mondom, hogy a Pedro, azaz Kosztolicz Péter a zenekar lelke, akkor szerintem nem túlzok. És aki ismeri őt, az tudja, hogy a karrierje messze nem merül ki a régi nagy öregek interpretálásában. Izgalmas és vicces művész. Egy jelenség! Fogadják szeretettel!

2021-04-02 14 óra Ha van olyan, hogy (még) meg nem értett zseni, akkor Ő az. Szerintem gitárral a kezében született. De hogy már az anyaméhben dalokat írt, az biztos. Vérében van a rock and roll. A “ha nem ide születik” kitétel tökéletesen illik rá. Jelenlegi dalaiban pedig túlzás nélkül ott van az élete. A magasságok és mélységek. Realisztikusan és meghökkentően fogalmaz. Régóta ismerem. Talán ezért is lepett meg ennyire az általa választott öt dal. Vendégem volt: Stefaich Tibi, vagyis “A“ Stefi.

( A 2020.08.14-i adás ismétlése )

2021-03-26 14 óra Vendégemet régóta ismerem. Az első két szó, ami mindig eszembe jut róla, az életszeretet és a tartás. Félig magyar, félig görög. Sőt! Teljesen magyar és görög egyszerre. Erről is mesélt nekünk. Egy rendkívül karakteres művész. Kitűnő táncos, énekes és színész. Aki minden szerepet és feladatot alázattal és tiszta szívvel old meg kiválóan. Ráadásul rengeteget szinkronizál. És nem csupán egyedülálló orgánuma miatt kihagyhatatlan. Nagyszerű Ember. A Dalköltők Társasága az ismétlés mai vendége: Petridisz Hrisztosz

( A 2020.08.07-i adás ismétlése )

2021-03-19 14 óra Született rocker? Vagy született rádiós? Melyik az igazi énje? Esetleg mindkettő egyszerre? E heti Dalköltőnk, a Sing Sing névre keresztelt legendás rockbanda egykori frontembere úgy döntött, hogy lesz ami lesz, ő bizony kikér Még Egy Kört a sorstól, hiszen a színpadot ugyanúgy nem lehet végleg elhagyni, ahogy a rádió stúdiót sem. Vendégem, Abaházi Csaba volt őszintén és a tőle megszokott lendülettel beszélt múltról, jövőről és új zenekaráról.

( A 2020.07.31-i adás ismétlése )

2021-03-12 14 óra Kékkői Zalán lényegesen több, mint népszerű zenészek nagyszerű gitárosa. Nem klasszikus karrier az övé, mégis eljutott a csúcsra. Régi barátom. És nem csak azért hívtam meg, mert nem rég jelent meg élete első saját projektje. A Shelter. Ráadásul isteni zenéket hozott! Tartsanak velünk!

( A 2020.07.24-i adás ismétlése )

2021-03-05 14 óra Egy rendkívüli ember volt a vendégem. Csodálatos hanggal megáldva. Amihez persze műveltség és ízlés is társul. Ezért is ő az egyik legismertebb női hang. Beszéltünk “A” Rádióról, a szinkronról és leginkább róla. Kevés embert érzek szinte azonnal közel magamhoz. Ő az egyik. Zahorán Adrienn. Boldog vagyok, hogy eljött hozzám.

( A 2020.07.17-i adás ismétlése )

2021-02-26 14 óra Bevallom, azt hogy Léner András, a nagyszerű színházi rendező, egyetemi tanár az egyik legrégebbi és legjobb jóbarátom, nem is próbáltam leplezni interjú készítés közben. Mert csak így lehetett őszinte a beszélgetésünk. Már gyermekként is csodáltam őt. És ezzel a mai napig így vagyok.

( 2020.07.10-i adás ismétlése )

2021-02-19 14 óra Kovax

Kovács Péter. Egy művész, akinek a neve egybeforr a nagy generáció halhatatlanjainak a karrierjével. Azokéval, akik kapcsán a közös munkáról a többség csak álmodozhat. Presser, Zorán, Alapi, Keresztes stb. Persze Kovax nem csupán egy kiemelkedő session zongorista, vagy épp a magyar Tom Jones, hanem sokkal több annál. Valódi alkotó és kivételes előadó. Régi jó barátom.

( A 2020.07.03-i adás ismétlése )

2021-02-12 14 óra Egy nagyszerű ember volt a vendégem! Hosszú évek óta nem találkoztunk. Mégis ott folytattuk, ahol akkoriban abbahagytuk. Hihetetlen vitalitás, elképesztő karrier, a nagyon nagy generáció egyik utolsó mohikánja, az örökké fiatal sármőr, a valóságos élő legenda. Megtiszteltetés, hogy eljött a műsoromba. Jöjjenek! Szálljanak fel velünk együtt a fekete vonatra! Kapaszkodjanak! A vendégem: Poór Péter!

( A 2020.06.26-i adás ismétlése )

2021-02-05 14 óra Egy különleges vendég volt a stúdióban. Egy rendkívüli ember. Egy valóságos csodabogár. Alkotmányjogász. Politológus. Egyetemi tanár. Ráadásul költő. Nem is akármilyen. Ráadásul a Barátom. Szentpéteri Nagy Richard!

Ritkán mondok ilyet, de kihagyhatatlan. Tartsanak velem!

( A 2020.06.19-i adás ismétlése )

2021-01-22 14 óra Van aki e nevet nem ismeri? Szerintem nincs. De vajon tudjuk-e, hogy ki ő valójában? Nyilván színész, nem is akármilyen, aki persze kiválóan énekel, de ő mégis elsősorban “A” Hajdú Steve. Együtt forgatunk a Drága örökösökben és már a forgatások alatt is kiderült, hogy nekünk mindig van miről beszélnünk. Örülök, hogy ő is eljött a Dalköltők Társaságába!

( A 2020.04.03-i adás ismétlése )

2021-01-15 14 óra Mindig csak olyan embereket hívok meg vendégnek, akik valóban érdekelnek. E heti vendégem azonban az átlagosnál is jobban érdekelt, különösen fontos számomra. Nem túlzok, ha azt állítom, hogy ha nem ide születik, világsztár! Lebilincselő művész, akiről mindenkinek tudnia kell! Szirtes Edina Mókus! Boldog vagyok, hogy eljött hozzám!

( A 2020.03.20-i adás ismétlése )

2021-01-08 14 óra Egy fiatal és gyönyörű énekesnő, aki bár minden adottsága megvan ahhoz, hogy a popipar csillogó hercegnője legyen, mégis inkább egy kortárs költeményeket akusztikusan színpadra varázsoló duóban érzi jól magát egy fantasztikus gitáros oldalán. Vendégem Szécsi Viktória volt. Jegyezzük meg ezt a nevet!

( A 2020.03.13-i adás ismétlése )

2021-01-01 14 óra Magyar Bálint különleges Ember. Ebben azért vagyok ennyire biztos, mert közeli és nagybetűs Barátom. Nagyszerű énekes és kiváló színész. Kalandos karrierrel. Nem mellesleg sportoló. Fáradhatatlan. Legalábbis úgy tűnik. Érzékeny férfi, aki mégis elképesztően erős. Ahogy én látom, mindig keres valamit. A dalok, melyeket választott, beszédesek. Szeretni fogják.

( A 2020.03.06- i adás ismétlése )

2020-12-25 14 óra Dalköltők Társasága karácsonyi műsora

A Dalköltők Társasága karácsonyi összeállításába ugyan nem fért bele az összes olyan sokak által kedvelt karácsonyhoz köthető dal, mely magyar nyelven született, viszont a jól ismert dalok mellett legalább csemegék is felcsendülnek majd. Ráadásul egy eddig soha sehol nem hallott meglepetésem is van!

Boldog karácsonyt!!

2020-12-18 14 óra Amikor az ember egy valóságos élő legendával beszélget, akkor annyi mindent kérdezne. Vajon belefér ez a sok kérdés meg válasz egy órába úgy, hogy még zenélünk is? Mivel legújabb vendégem Valla Attila régi barátom volt, így azt hiszem ez a Mission Impossible majdnem sikerült. Én nagyon élveztem a beszélgetést. Szerintem Ő is. És remélem Önök is ugyanúgy fogják élvezni, mint mi!

( A 2020.02.28-i adás ismétlése )

2020-12-11 14 óra Egy rendkívüli művész, Voga Viki volt a vendégem, aki természetesen csoda jó dalokat is hozott magával. Megtudhattuk, hogy eddig miként alakult a karrierje, hogyan lett Presser Gábor vokalistája, milyen együtt alkotni az édesapjával Voga Jánossal és, hogy miért szeret inkább angolul énekelni.

( A 2020.02.21-i adás ismétlése )

2020-12-04 14 óra Szabó Csillával 2020.02.14-én "bézseltem". Azt gondolom, tán az ország egyik legszebb hangú énekesnője ő, s egészen biztosan tudom, mint ahogyan Csilla is, hogy gyerekeknek zenélni és énekelni nagyszerű. De szó esett a Bojtorjánról, nagyszerű zenész barátságokról, megannyi emlékről. Kellemes volt visszahallgatnom a közel egy esztendeje készített beszélgetésünket.
Remélem a hallgató, vagyis ön is ezt fogja mondani, miután meghallgatta.

( A 2020.02.14-i adás ismétlése )

2020-11-27 14 óra "Balázs Fecó dalai meghatározóak az életemben. És messze nem csak azért, mert éneklem a dalait, hanem leginkább azért, mert ezek a dalok segítettek engem azzá az emberré válni, aki ma vagyok. Halálhíre kapcsán, most megismételjük a múlt heti adást, melyben épp azok közül a dalszövegek közül válogattam, amelyeket Horváth Attila Neki, vagyis Nekik, azaz Balázs Fecónak és a Korálnak írt. Tartsanak velünk és Fecóval! ...és gondoljanak arra, hogy mi, itt ebben a viharverte Kárpát-medencében milyen szerencsés emberek vagyunk, hogy ismerhetjük a dalait!"

( A 2020.11.20-i adás ismétlése )

2020-11-20 14 óra A vírushelyzet rengeteg rossz dolgot okoz az életünkben, de ahogy a mondás tartja, minden rosszban van valami jó. Bár a Dalköltők Társaságában vendéget bizonytalan ideig nem fogadok, a kényszerűségből indított zenés összeállítás nagy örömöt okoz számomra is.

A múlt heti Dusán-Zorán páros után most egy másik hihetetlenül gazdag életművel rendelkező szerzőpáros dalai várnak ránk. Az összeállítás ugyan szubjektív, mégis meggyőződésem, hogy szem nem marad szárazon. Ebben a rémes helyzetben jót fog tenni, ha legalább egy órácskára elmerülünk Horváth Attila és Balázs Fecó csodálatos dalaiban!

2020-11-13 14 óra A COVID a Dalköltők Társaságát is érinti. A műsorok a megszokott időben lesznek hallhatók, de meghatározhatatlan ideig nem lesznek vendégek. Viszont az elkövetkezendő hetekre olyan dalcsokrokat állítottam össze, amelyek azt gondolom, maradéktalanul kárpótolja majd a kedves hallgatókat.

Az első dalcsokrot Sztevanovity Dusán dalszövegeiből kötöttem. Ráadásul ez esetben kizárólag testvére, Zorán által előadott dalokról van szó. Kellemes zenehallgatást mindenkinek!

2020-11-06 14 óra Az egyik legizgalmasabb Nő, akit ismerek. Van benne valami nagyvilági. Ha nem ide születik, szerintem szupersztár. És mégis van benne valami hétköznapi. Valami megkapóan emberi. Semmi nagyravágyás, csak az őszinte művészet. Remek színésznő. És van tartása. Gyakran szinkronizálunk együtt és mindig feltölt, ahogy létezik a térben. Ennyi szépet kevés emberről tudok mondani. A vendégem Erdős Borcsa. Tartsanak velünk!

2020-10-30 14 óra Kovács Áron

A legtöbben tévés műsorvezetőként ismerik. Aki pld. a Szerencseszombat és az Észbontók arca. Született debattőr. Mindeközben annyira jó énekes, hogy csak na! Valósággal aranyból van a torka. Ráadásul kitűnő dalszövegeket ír. És akkor ott vannak a musical szerepei. Pld. a Robin Hood. Vagy mostanában a Tesla. Meg a zenekara. A Káosz Központ. Nem csodálkoznék, ha az értelmező kéziszótárban a Kreativitás címszó mellett az ő fényképe szerepelne. Sok éve ismerjük egymást. És már megint egy jót beszélgettünk Kovács Áronnal. Tartsanak velünk!

2020-10-23 14 óra Kemény és kalandos élet. Ahogy ül velem szemben, mintha időutaznék. Fehér szaxofon. Jellegzetes frizura. Sokoldalú. Fanatikus. És van stílusa. Tudja mit akar. Mindig is tudta. Nem öregszik. Szép. Mindig is szép volt. Ráadásul bitang jó zenész. És szövegíró. Kemény és kalandos élet, melybe rengeteg minden belefér. Ebbe az egy órába ennek a sok mindennek csak a töredéke. Marcellina. Örülök, hogy eljött hozzánk.

2020-10-16 14 óra “Gyémántpor a szálló homokban.” - írja Horváth Attila a Bojtorján együttes Suttogás a szélben című dalában. Valahogy ez az idézet jut eszembe Rómeóról, aki a Drága örökösök című RTL sorozat kapcsán, gyaníthatóan a fél ország számára: Renátó. Pedig ez a fiatalember messze nem csupán egy sorozat-sztár, hanem egy olyan Ember, aki nehéz sorsa és kemény élete ellenére is mer önmaga lenni. És nem csak úgy repül a homokszemekkel, hanem hozzá is tesz a világhoz. Egy megrázóan erős és mégis végtelenül érzékeny színész és költő. A vendégem: Pápai Rómeó.

2020-10-09 14 óra Ki ő? Énekes? Táncos? Futballista? Vokalista? Humorista? Zongorista? Ceremóniamester? Dalszövegíró? Zeneszerző?? Simán lehet, hogy kihagytam valamit.
Hogy fér bele egy életbe ennyi? Pedig vendégem nem egy öreg róka, akinek évtizedek vannak a háta mögött, hanem egy olyan fiatalember, aki a Dalköltők eddigi vendégei közül talán a legnagyobb meglepetést okozta számomra. Vendégem - jegyezzék meg ezt a nevet- Harót Balázs.

2020-10-02 14 óra Jenei Szilveszter.

Van aki e nevet nem ismeri? Egy elő klasszikus. A velünk elő rock történelem. Nagy idők, nagy tanúja.
Kinek mondjam el vétkeimet?
Van aki e dalt nem ismeri? Nincs. És ez így is van rendjén.
Jenei Szilveszter amúgy nem csak ezzel az egyébként azóta is legsikeresebb magyar eurovíziós dallal írta be magát a magyarock évkönyvébe, ráadásul így hetven körül is aktív.
Finoman fogalmazva nem unatkozott az elmúlt évtizedekben. Illés, R-go, Kormorán, Rock Színház, megzenésített versek, számtalan zenekar és számtalan szerzőtárs...
Régi vágyam teljesült, hogy eljött hozzánk és végre beszélgethettem vele.

2020-09-25 14 óra Létay Dórával régóta ismerjük egymást. És mindig többet szerettem volna tudni róla annál, mint amennyit a sajtóból és a szerepein keresztül látni vélek. Gyanítom, ezzel nem vagyok egyedül, de ennek az ég világon semmi köze ahhoz, hogy egy gyönyörű Nőről beszélünk. Ez valami plusz.
Mindenesetre a sikeres és népszerű színésznő kiválóan énekel és csodaszép dalszövegeket is ír, ami talán sokak számára újdonság lehet. Nem ígérhetem, hogy a műsor végére kiderül, hogy mi a titka, hogy mi is az a bizonyos plusz, ami csak kevesek sajátja, de még az is lehet, hogy igen.

2020-09-18 14 óra Ha az ember lánya sokoldalú, akkor bizony nem könnyű egy célra fókuszálni. Talán még az is folyton változik, hogy mire lenne érdemes. Egy kis színház, egy kis szinkron, egy kis koncertezés. Krisztával gyakran szinkronizálunk együtt, de valójában akkor ismerkedtünk meg, amikor felkértem, hogy énekeljen egy jótékonysági rendezvényen a Bazilika előtti téren. Egy fáradhatatlan és céltudatos Nő, aki mindig felbukkan valahol. Vendégem: Gőbölös Kriszta

2020-09-11 14 óra E heti vendégem egy olyan szikrázó tehetség és elbűvölő személyiség, akit egy hosszú pálya után végre felfedezett egy egész ország. Csonka Ibolya RTL klub Drága Örökösök című sorozatának köszönhetően, immár országos népszerűségnek örvend. De ez a karrier bizony sokkal színesebb ennél! Ráadásul az adás, kicsit eltérve a műsor hagyományaitól, telis tele lesz meglepetésekkel. Tartsanak velünk!

2020-09-04 14 óra A vendég: Buda Imre

Alma. Egy tökéletes szimbólum. Ezt tudta már a Beatles is, amikor megalapította az Apple Records-t és nyilván tudta Steve Jobs is, amikor... Mindenesetre Buda Gábort még azokból az időkből ismerem, amikor az ifjú énekes-zeneszerző, a világra nyitottan, hatalmas ambícióval telve kereste a maga útját. Azóta bizony eltelt nagyjából három évtized. És Ő ez idő alatt, jó törzsfőnökként, remek emberekkel karöltve, végülis felépített egy megkérdőjelezhetetlen brand-et. A magyar Apple-t, vagyis az Alma Zenekart.

2020-08-28 14 óra A sokoldalúság akkor nagy ajándék igazán, ha az stílusérzékkel és ízléssel párosul. Ha mindezekhez még fantázia, bátorság és munkabírás is társul, akkor a siker garantált. E heti vendégem, Kocsis M. Brigi nem elégszik meg azzal, hogy a ráosztott feladatokat szívvel-lélekkel megoldja, hiszen ő egy igazi teremtő típus, aki bizony alkotni akar. És a mi nagy örömünkre több területen alkot is. Mert ő így teljes. Ismerjék meg őt! Tartsanak velünk!

2020-08-21 14 óra Egy fantasztikus Nő! Aki eddigi élete során több sikeres formációban is hosszú időn át volt meghatározó egyéniség. Nem véletlenül, hiszen minden szempontból vérbeli énekesnő. Színpadra született! Azon túl, hogy Fenyő Miklós és a Hungária is meghatározó állomás az életében, a Brillantin Brigáddal, a Smile-al és a Partyssimoval egyaránt megszámlálhatatlan buli van mögötte. És persze ahogy őt ismerem, előtte is. Fáradhatatlan. Ráadásul a civil életben sem akárki. Egy szívemnek különösen kedves vendég: Magó Edina!

2020-08-14 14 óra Ha van olyan, hogy (még) meg nem értett zseni, akkor Ő az. Szerintem gitárral a kezében született. De hogy már az anyaméhben dalokat írt, az biztos. Vérében van a rock and roll. A “ha nem ide születik” kitétel tökéletesen illik rá. Jelenlegi dalaiban pedig túlzás nélkül ott van az élete. A magasságok és mélységek. Realisztikusan és meghökkentően fogalmaz. Régóta ismerem. Talán ezért is lepett meg ennyire az általa választott öt dal. Vendégem: Stefaich Tibi, vagyis “A“ Stefi.

2020-08-07 14 óra Mai vendégemet régóta ismerem. Az első két szó, ami mindig eszembe jut róla, az életszeretet és a tartás. Félig magyar, félig görög. Sőt! Teljesen magyar és görög egyszerre. Erről is mesél nekünk. Egy rendkívül karakteres művész. Kitűnő táncos, énekes és színész. Aki minden szerepet és feladatot alázattal és tiszta szívvel old meg kiválóan. Ráadásul rengeteget szinkronizál. És nem csupán egyedülálló orgánuma miatt kihagyhatatlan. Nagyszerű Ember. A Dalköltők Társasága mai vendége: Petridisz Hrisztosz

2020-07-31 14 óra Született rocker? Vagy született rádiós? Melyik az igazi énje? Esetleg mindkettő egyszerre? E heti Dalköltőnk, a Sing Sing névre keresztelt legendás rockbanda egykori frontembere úgy döntött, hogy lesz ami lesz, ő bizony kikér Még Egy Kört a sorstól, hiszen a színpadot ugyanúgy nem lehet végleg elhagyni, ahogy a rádió stúdiót sem. Vendégem, Abaházi Csaba őszintén és a tőle megszokott lendülettel beszél múltról, jövőről és új zenekaráról.

2020-07-24 14 óra Kékkői Zalán lényegesen több, mint népszerű zenészek nagyszerű gitárosa. Nem klasszikus karrier az övé, mégis eljutott a csúcsra. Régi barátom. És nem csak azért hívtam meg, mert most jelent meg élete első saját projektje. A Shelter�� Ráadásul isteni zenéket hozott! Tartsanak velünk!

2020-07-17 14 óra Egy rendkívüli ember a vendégem. Csodálatos hanggal megáldva. Amihez persze műveltség és ízlés is társul. Ezért is ő az egyik legismertebb női hang. Beszélünk “A” Rádióról, a szinkronról és leginkább róla. Kevés embert érzek szinte azonnal közel magamhoz. Ő az egyik. Zahorán Adrienn. Boldog vagyok, hogy eljött hozzám.

2020-07-10 14 óra Bevallom, azt hogy Léner András, a nagyszerű színházi rendező, egyetemi tanár az egyik legrégebbi és legjobb jóbarátom, nem is próbáltam leplezni interjú készítés közben. Mert csak így lehetett őszinte a beszélgetésünk. Már gyermekként is csodáltam őt. És ezzel a mai napig így vagyok.

2020-07-03 14 óra Kovax

Kovács Péter. Egy művész, akinek a neve egybeforr a nagy generáció halhatatlanjainak a karrierjével. Azokéval, akik kapcsán a közös munkáról a többség csak álmodozhat. Presser, Zorán, Alapi, Keresztes stb. Persze Kovax nem csupán egy kiemelkedő session zongorista, vagy épp a magyar Tom Jones, hanem sokkal több annál. Valódi alkotó és kivételes előadó. Régi jó barátom.

2020-06-26 14 óra Egy nagyszerű ember a vendégem! Hosszú évek óta nem találkoztunk. Mégis ott folytattuk, ahol akkoriban abbahagytuk. Hihetetlen vitalitás, elképesztő karrier, a nagyon nagy generáció egyik utolsó mohikánja, az örökké fiatal sármőr, a valóságos élő legenda. Megtiszteltetés, hogy eljött a műsoromba. Jöjjenek! Szálljanak fel velünk együtt a fekete vonatra! Kapaszkodjanak! A vendégem: Poór Péter!

2020-06-19 14 óra Egy különleges vendég. Egy rendkívüli ember. Egy valóságos csodabogár. Alkotmányjogász. Politológus. Egyetemi tanár. Ráadásul költő. Nem is akármilyen. Ráadásul a Barátom. Szentpéteri Nagy Richard!
Ritkán mondok ilyet, de kihagyhatatlan. Tartsanak velem!

2020-06-12 14 óra Az, hogy régi kedves Barátom, a nagyszerű Szabó Ági a jelenkori könnyűzene egyik legelismertebb és legfoglalkoztatottabb dalszövegírója, nem vitás. Ráadásul messze nem érdemtelenül élvezi a szakma és a közönség szeretetét. Mégis leállt egy időre. Vajon miért? Mi vezetett ehhez a döntéshez és mi minden történt vele azóta? És miért kezdte újra? Ezekre is fény derül az adásban.

2020-06-05 14 óra A Dalköltők a karanténból adások hatodik, egyben utolsó részében egy érdekes válogatással készültem. Remek dalok és dalszövegek a hét napjaihoz kötődve. Hétfőtől vasárnapig, azaz a Bergendy Hétfő című dalától, Zorán Vasárnap délutánjáig.

2020-05-29 14 óra Folytatódik a Dalköltők a karanténból sorozat. Ismét legendás színészek énekelnek, Udvaros Dorottyától, Kazal Lászlón, Törőcsik Marin és Kaszás Attilán át Csonka Andrásig. Műfaji határok nincsenek. Időutazás és katarzis garantálva.

2020-05-22 14 óra A dalszövegek interpretálása ugyan kiktől is lehetne hitelesebb, mint a színészektől? Akik számára talán egy-egy hangsúly, szünet, sóhaj, talán sokkal többet jelent, mint mások számára. Az ének tudás másodlagos, még sincs hiányérzetünk. Egy rendkívül színes és izgalmas összeállítás olyan legendákkal, mint Ruttkay, Tolnay, Hernádi, Bessenyei, Mensáros, Kern, Darvas és sokan mások.

2020-05-15 14 óra Magam sem gondoltam, hogy ilyen sok magyar dal van, melynek címe egy-egy női név. Vagy esetleg egy női nevet tartalmaz a cím. Olyan csodálatos előadók és alig hallott lesznek a mai műsorban is, akik állócsillagok. Mikes Éva, Ruttkay Éva, Szécsi Pál, Németh József, Zorán, vagy épp Cseh Tamás. Szóval ma is színes a repertoár. Tartsanak velem!

2020-05-08 14 óra Ezen a héten, a Nők előtt fejet hajtva folytatódik a múlt héten elkezdett csemegézés azok között a magyar nyelvű dalok között, melyek címe egy-egy női név. Izgalmas és sokszínű összeállításra lehet számítani és már most szólok, a sorozatnak még mindig nincs vége. Tartsanak velem!

2020-04-24 14 óra El tudják képzelni, hogy milyen sok olyan dal van a magyar könnyűzenei palettán, melynek címe egy konkrét női keresztnév? És azt, hogy milyen sok azonos című dal született már, különböző alkotók tollából? Gondolnák, hogy ezek a dalok bele sem férnek egy egy órás műsorba? Ugye kíváncsiak, hogy az első órában mely dalok csendülnek fel? Most nem beszélgetünk. Hiszen karantén van. Most zenélünk! Tartsanak velem!

2020-04-17 14 óra Melyik műfajban érzi magát jobban Erdőhegyi Brigitta? Mi köti össze Sophia Lorent, Mihail Gorbacsovot és a Depeche Mode-ot? Hol, hogyan és mikor találkozott a pályánk? Hogyan kezdődött, valamint hol és merre tart a karrierje? Régi barátom Erdőhegyi Brigitta volt a vendég.

( A 2020.02.07-i adás ismétlése )

2020-04-10 14 óra Második vendégem volt Dandó Zolika, akiről sokan nem tudják, hogy nem csupán remek gitáros, hanem amellett, hogy zeneszerző és hangszerelő, keresett session-zenész is, sőt olykor még dalszövegeket is ír. Ráadásul nem is akármilyeneket! Dandó Zolikát, alias Babi nénit, sokoldalúsága mellett kivételes humor és hatalmas munkabírás jellemzi. Örülök, hogy eljött hozzánk!

( A 2020.01.31-i adás ismétlése )

2020-04-03 14 óra Van aki e nevet nem ismeri? Szerintem nincs. De vajon tudjuk-e, hogy ki ő valójában? Nyilván színész, nem is akármilyen, aki persze kiválóan énekel, de ő mégis elsősorban “A” Hajdú Steve. Együtt forgatunk a Drága örökösökben és már a forgatások alatt is kiderült, hogy nekünk mindig van miről beszélnünk. Örülök, hogy ő is eljött a Dalköltők Társaságába!

2020-03-27 14 óra Első vendégem volt, Lombos El Marci a jelenkori hazai könnyűzenei élet egyik legszínesebb egyéniséggel megáldott és fiatal kora ellenére már most rendkívüli sikereket maga mögött tudó dalköltője. Műfajokon átívelő karrierjében kiváló művésztársakat tudhat maga mellett. Dalszövegei frissek, szókimondók és egy olyan leleményes és formabontó világot teremtenek, melyben mi hallgatók is meglátjuk az élet mélységeit és magasságait, színeit és árnyait. Ráadásul igen gyakran szembesítve vagyunk a dolgok fonákjával is.

( A 2020.01.24-i adás ismétlése )

2020-03-20 14 óra Mindig csak olyan embereket hívok meg vendégnek, akik valóban érdekelnek. E heti vendégem azonban az átlagosnál is jobban érdekelt, különösen fontos számomra. Nem túlzok, ha azt állítom, hogy ha nem ide születik, világsztár! Lebilincselő művész, akiről mindenkinek tudnia kell! Szirtes Edina Mókus! Boldog vagyok, hogy eljött hozzám!

2020-03-13 14 óra Egy fiatal és gyönyörű énekesnő, aki bár minden adottsága megvan ahhoz, hogy a popipar csillogó hercegnője legyen, mégis inkább egy kortárs költeményeket akusztikusan színpadra varázsoló duóban érzi jól magát egy fantasztikus gitáros oldalán. E heti vendégem Szécsi Viktória. Jegyezzük meg ezt a nevet!

2020-03-06 14 óra Magyar Bálint különleges Ember. Ebben azért vagyok ennyire biztos, mert közeli és nagybetűs Barátom. Nagyszerű énekes és kiváló színész. Kalandos karrierrel. Nem mellesleg sportoló. Fáradhatatlan. Legalábbis úgy tűnik. Érzékeny férfi, aki mégis elképesztően erős. Ahogy én látom, mindig keres valamit. A dalok, melyeket választott, beszédesek. Szeretni fogják.

2020-02-28 14 óra Amikor az ember egy valóságos élő legendával beszélget, akkor annyi mindent kérdezne. Vajon belefér ez a sok kérdés meg válasz egy órába úgy, hogy még zenélünk is? Mivel legújabb vendégem Valla Attila régi barátom, így azt hiszem ez a Mission Impossible majdnem sikerült. Én nagyon élveztem a beszélgetést. Szerintem Ő is. És remélem Önök is ugyanúgy fogják élvezni, mint mi!

2020-02-21 14 óra Egy rendkívüli művész, Voga Viki a vendégem, aki természetesen csoda jó dalokat is hozott magával. Megtudhatjuk, hogy eddig miként alakult a karrierje, hogyan lett Presser Gábor vokalistája, milyen együtt alkotni az édesapjával Voga Jánossal és, hogy miért szeret inkább angolul énekelni.

2020-02-14 14 óra E heti vendégem, Szabó Csilla, szerény véleményem szerint az ország egyik legszebb hangú énekesnője. Beszélgetünk majd a Bojtorjánról, nagyszerű zenészbarátságokról, múltról, jelenről es jövőről, no meg arról, hogy bizony a gyerekeknek zenélni és énekelni a világ egyik leghálásabb dolga.

2020-02-07 14 óra Melyik műfajban érzi magát jobban Erdőhegyi Brigitta? Mi köti össze Sophia Lorent, Mihail Gorbacsovot és a Depeche Mode-ot? Hol, hogyan és mikor találkozott a pályánk? Hogyan kezdődött, valamint hol és merre tart a karrierje? Régi barátom Erdőhegyi Brigitta a legújabb vendégem.

2020-01-31 14 óra Második vendégem Dandó Zolika, akiről sokan nem tudják, hogy nem csupán remek gitáros, hanem amellett, hogy zeneszerző és hangszerelő, keresett session-zenész is, sőt olykor még dalszövegeket is ír. Ráadásul nem is akármilyeneket! Dandó Zolikát, alias Babi nénit, sokoldalúsága mellett kivételes humor és hatalmas munkabírás jellemzi. Örülök, hogy eljött hozzánk!

2020-01-24 14 óra Első vendégem, Lombos El Marci a jelenkori hazai könnyűzenei élet egyik legszínesebb egyéniséggel megáldott és fiatal kora ellenére már most rendkívüli sikereket maga mögött tudó dalköltője. Műfajokon átívelő karrierjében kiváló művésztársakat tudhat maga mellett. Dalszövegei frissek, szókimondók és egy olyan leleményes és formabontó világot teremtenek, melyben mi hallgatók is meglátjuk az élet mélységeit és magasságait, színeit és árnyait. Ráadásul igen gyakran szembesítve vagyunk a dolgok fonákjával is.

Kovalik Márta díj

Jó emberek díja

 2018- ban a Rádió Bézs, annak főszerkesztője Fodor János, valamint a Szaday család vándordíjat hozott létre, hogy Kovalik Márta, aranytollas Újságíró, az egykori Húszas stúdió szerkesztője, a Magyar Rádiózás meghatározó személyisége emlékét az utókor megőrizze.

Az emlékdíj nem szakmai díj.

Az kapja minden évben, aki szabad, független, tisztességes ember és tesz azért, hogy a következő generáció minél nagyobb tudással, minél szabadabban élhessen úgy, hogy a tényeket megismerhessék, és azokat tiszteletben tartsák.

A díjat Formanek Zsuzsa üvegtervező iparművész és Bedécs Kristóf ötvösművész tervezte és alkotta.

2021-ben Szalay Kriszta színésznő vehette át a díjat.

2020-ban Talyigás Katalin szociológus a SZIA alapítója volt a díjazott.

2019-ben Vekerdi Tamás pszichológus kapta a díjat.  

2018-ban az első díjazott Bojár Gábor fizikus, vállalkozó, a Graphisoft CAD-szoftverfejlesztő cég és a budapesti Aquincum Institute of Technology magánegyetem alapítója volt.

 >>>

ÉS kritika

Élet és  Irodalom 2021. október 8.
Károlyi Csaba

Asztalfő

(Lábjegyzet. Vlasics Sarolta műsora, Rádió Bézs, szeptember 30., csütörtök, 16.00–17.00)

Hát, ennek a beszélgetésnek például a Kossuthon lett volna a helye, ha az még közszolgálati lenne és nem pártállami rádió. Báron remekül beszélt, jól követhető, adatgazdag és nagyívű portrét vázolt, üdítően barátságos hangnemben. Vlasics ügyesen kérdezett, tudta, hogyan lesz a lehető legösszefogottabb kép a kivételes életműről.

Ferenc Józsefet egyszer megkérték, üljön az asztalfőre, de ő azért se oda ült, majd ezt mondta: „Fiam, jegyezd meg, ahol én ülök, az az asztalfő.” Állítólag Jancsó Miklós is szerette ezt a mondást, és szeretett nem az asztalfőre ülni. Báron György idézte most föl Jancsó alakját és művészetét Vlasics Sarolta heti kulturális műsorában.

Lábjegyzet – segít az eligazodásban.” Így mutatkozik be ez a műsor. És valóban segít. A Lábjegyzet mindig érdekes. Szó volt mostanában benne Gerhard Richter kiállításáról éppúgy, mint Spiró György esszékötetéről, a Zeneakadémia tehetséggondozó programjáról vagy – a legutóbbi adás második felében – Nagy Péter István Don Carlos-rendezéséről a Radnóti Színházban.

Szeptember 27-én volt száz éve annak, hogy Jancsó Miklós megszületett, sokan és sokféleképpen emlékeztek mostanában erre – Báron György is utalt rá –, többek közt a FreeSZFE, a CineFest. Sőt, Budapesten a Bazilika előtti téren vetítették le a Szegénylegényeket. Kell-e ennél több? Hát, ennek a beszélgetésnek például a Kossuthon lett volna a helye, ha az még közszolgálati lenne, és nem pártállami rádió. Báron remekül beszélt, jól követhető, adatgazdag és nagy ívű portrét vázolt, üdítően barátságos hangnemben. Vlasics ügyesen kérdezett, tudta, hogyan lesz a lehető legösszefogottabb kép a kivételes életműről.

Lehet, hogy mosolyogna vagy legyintene ezt az ünneplést látván, mondta Báron Jancsóról, akit elképesztően nagyvonalú embernek ismert meg, olyannak, kinek harmónia van a művei és a személyisége között. Még azt is megengedhette magának, hogy nem engedett meg mindent magának, így a filmkritikus, és ez itt nem üres patron. Báron beszélt a forgatásokról is, Jancsó szeretett nem csak profi színészekkel dolgozni, beemelte a filmjeibe Szentjóby Tamást, Halász Pétert, Cseh Tamást, Lovasi Andrást, a Szörnyek évadjában szinte utódjának nevezte meg Tarr Bélát, élete vége felé a Lámpásban (Nekem lámpást adott kezembe az Úr Pesten) maga is szerepelt Hernádi Gyulával együtt, mintegy búcsúzásképpen. Aztán utána még hat ugyanolyan komédiát forgatott. Szeretett állandó stábbal dolgozni, Kende János, Grunwalsky Ferenc, Kézdi-Kovács Zsolt, Galkó Balázs, Balázsovits Lajos, Kozák András és így tovább, aztán Kapa és Pepe.

Aktuálisak-e ma a filmjei? – tette föl a kézenfekvő kérdést Vlasics Sarolta. Aktuálisabbak, mint valaha, jobban élnek – válaszolta Báron –, az önismétlés és a modor nála védjegy, csak a nagyoknál van ilyen, minden korszaka frissnek hat most is, és rólunk szól. Régen társadalmi esemény volt, ha Jancsó végigment az utcán, utolsó filmjei pedig ma nemzedéki kultfilmek. A beszélgetés végighaladt az életmű korszakain, annak jegyében, hogy a rendező mindig követte a politikai változásokat, a 60-as években a hatalom és a személyiség, a hatalom és a tömeg kérdése foglalkoztatta, a 70-es években káoszt érzékelt, Olaszországban várta-várta a rendszer összeomlását, a 90-es években elhallgatott, majd idős korára visszajött a burleszkkel és a groteszkkel, ilyesmit csak az öreg Buñuel csinált.

Jancsó műveiben abszolút kontinuitás van végig, a nagyon hosszú snittek meditatív stílust eredményeznek – magyarázta lelkesen Báron –, nála mindig hangsúlyos, hogy a film a képek művészete, a Szegénylegények például a dialógusok nélkül is érthető. Antonioninál a hosszú snittek az elidegenedésről szólnak, Jancsónál a személyiség a hatalomnak való kiszolgáltatottságáról. A szimbólumai, a rekvizitumai örök érvényűek. Az önálló filmnyelv és a szabad gondolkodás pedig összefügg. Jancsó öt perc után felismerhető, mint Fellini, Antonioni, Tarr. Öröm volt ezt az összegzést hallani.

Végül Vlasics a személyes élményeiről kérdezte Báront, aki boldogan válaszolt erre is: ő nem volt filmrendező, csak akkor, amikor forgatott, de akkor is happening volt a munka során. Nagyvonalú, jó humorú ember volt, királyi eleganciával megáldva. Én se előtte, se utána nem láttam ilyen természetes módon 

 

 >>>

Partnereink:

VDSZ jooble myonlineradio wildom heti tv erd tv

2018. szeptember 16.

Adatforgalmi díj nélkül

Ezentúl még kevesebb lehetősége van, hogy azt mondja: ismerem a nevét, hallottam, hogy érdekesek a műsorai, de nem tudom hol és hogyan hallgathatom. A technika egyre több eszközével segítjük, hogy bárhol, bármikor hallgathassa online adásunkat. Nem kell a számítógép előtt ülnie és online rádiókészülék sem szükséges hozzá, csak vegye elő „élettársát” azaz mobiltelefonját és máris megszólal a Rádió Bézs. Androidosoknak van  Play Store-ból letölthető applikáció, és az Iphone tulajdonosoknak természetesen az App Store-ban is ott az alkalmazás. Vagy elég az oldalunkon látható QR kódot beolvasni, máris szól az adás.

Aki pedig mégis internet rádióján szeretne hallgatni minket, itt keresse:

Rádió Bézs 
http://195.210.29.82:8001/bezs

 
Rádió Bézs 2 
http://195.210.29.82:8002/bezs2

Vodafonos hallgatóinknak különösen jó hírünk van: nekik ezen túl az adatfogyasztás miatt nem kell aggódniuk. Ha havi 1000 forintért Music Passt vásárolnak, adatforgalmi díj nélkül akár 24 órán keresztül szólhat telefonjukon a Rádió Bézs. A szolgáltatást az oldalunkról a Bézs hírek rovatban található linkkel akár közvetlenül is megrendelhetik.

De azért ha megszólal a telefon, ne felejtsék el felvenni!

 >>>
Élő
adás

Élő
adás Bézs 2


Támogass!

Támogassa a Rádió Bézst!

A Rádió Bézs adásait mindenki ingyen hallgatja, de nem ingyen készül.

Immár öt esztendeje erőnkön felül teljesítünk, hogy szólhassunk önökhöz, önökért. Arra kérjük önt, hogy támogasson, hogy életben maradjunk, hogy növekedni és fejlődni tudjunk

 

 >>>

Játék

Szenvedésekkel teli, regényes élet, világhír. Utánozhatatlan hang és örök dallamok. Játékunkban Edit Piafra emlékezünk és a helyes megfejtések beküldői között Michelle Marly: Edith Piaf és a szerelem dala c. könyvét sorsoljuk ki.

 >>>

Érd most

az Autodoc Club weboldalán