Papp Helga és Szalga Bogi

A Nőttön Nő, addig nőtt, míg egészen a francia vizekig elevezett, s így lett belőle LáPirítós. A NŐStények szétrepültek a szélrózsa minden irányába, de szerencsére ennek ellenére sem marad női humor nélkül a Rádió Bézs. 

Hiszen péntek délelőttönként továbbra is könnyed, csajos eszmecseréink színesítik a műsort. Jól kibeszéljük az élet nagy dolgait, néha másokat is megkérdezünk ezekről, aktívan világmegváltunk és átlagban, műsoronként egy Nobel-díjra érdemes ötletet is kitalálunk. Mindeközben szívesen köszörüljük a nyelvünket bárkin, aki az utunkba kerül, de minden gond nélkül fordítjuk veszélyes fegyverünket, az iróniát, akár önmagunk ellen is.

Vigyázat! Alkalmasak vagyunk a nyugalom megzavarására és függőséget okozhatunk!

LáPirítós. Péntek délelőtti ropogtatnivaló.

Műsorvezetők:

Papp Helga

Szalga Bogi

2021-02-02 19 óra 2021.02.02. Kedd 19.00-20.00 – Szalga Bogi és Papp Helga. – 6. Bézs születésnap

A születésnapi műsorfolyamban emlékezünk és tervezgetünk. Önnek mi jut eszébe arról, hogy Rádió Bézs? Egyetlen szó! Miben változtunk a közös évek alatt?

Mi az, amiben Nőttön Nőtt a rádió és csapata az elmúlt 6 év során? Emlékeznek még a Blue Note zenei kalandozásaira? Tudják, hogy hogyan született a Jó napot! műsor vagy Az utcán? Vajon honnan származik a címadó VagyOK idézet? Milyen más fontos dolgok történtek még a világban február másodikán? A Gasztró című műsorban megtalálták már a fogások után szervírozott „desszerteket” is?

Műsorvezető: Szalga Bogi és Papp Helga.

Partnereink: Pleszkán Écska, Nagy Daniella, Komlódi Gábor, Kerényi Péter és Kiss Katalin