öt5mama

Nem celebek. Nem ex-celebek. Nem modellek, nem szépségkirálynők, de még csak influenszerek sem. Barátok sem, bár azok még lehetnek. Néhányan nem is találkoztak ezelőtt. Tanácsot is csak elvétve osztogatnak. Viszont ötféleképp gondolkodnak, ötféle helyzetben vannak, és megtehetik, hogy a saját véleményüket osszák meg – ez az öt5mama. Igen, anyukák, kicsi még gyerekekük. Nos, ők mondják el, hogy szerintük, hogyan, mivel, miért és miért nem.

káesz
Ahelyett, hogy ki vagyok, inkább megosztom, ki szeretnék lenni: olyan akit nem felejtesz el, ha egyszer találkoztunk; sosem megalkuvó; folyamatosan megújuló; magát túl komolyan nem vevő; szórakoztató: ANYA.

#csodabogar #anya #kedves #vagany #tudatos #szetszort #stilusos #hippi #laza #extravagans #nyughatatlan

Fan
Leginkább ambivalens személyiségnek mondanám magam. Céltudatos vagyok, sokszor mégis céltalanul bolyongok egy adott témában. Maximalista, ugyanakkor van, hogy a minimumot is alig hozom. Társasági lény, mégis vágyom a magányra. Végletek közt lavírozó, törekedve a harmóniára.
Az anyaság is ilyen. Szélsőséges, hullámvölgyekkel teli és kiszámíthatatlan. De pont ettől olyan izgalmas. Akárcsak az élet.

#lojalis #maximalista #oszinte #humoros #vidam #harcos #szorgalmas #segitokesz #empatikus #imadnivalo

Zsó
Szeretek úton lenni. Akár gyalog, akár autóval, igazából bármivel. Legtöbbször csak jönnék-mennék, cél nélkül. Hidegben és esőben otthon begubózom, filmezek, olvasok, megeszek minden “károsat”, amit máskor nem.
Mások szerint mosolygós és sokakkal jól kijövő vagyok, kompromisszumképes, gyors, ám néha a nagy kapkodással egyenesen arányosan pontatlan. Spontán vagyok, nálam – egyelőre – nincsenek fix, át nem hágható szigorú szabályok.
Az érkező csöppség nyilvánvalóan felborítja majd ezt a fene nagy szabadságot. Kíváncsian várom.

#mosolygos #utazo #spontan #kompromisszumkepes #sportszereto

Kac
Kényelmes, sosem kapkodós. Tudatos, de időnként paragép. Néha szombat délig alvós. Sokat utazós. Olykor munkaimádó és lelkes, máskor lazulni szerető. Olykor-olykor spontán, aztán túltervezős.
Ilyen voltam a lányom, Cí születése előtt.
Azóta magam is meglepődtem mennyire megváltozott a személyiségem, mennyire keményen tanít türelemre és lassulásra az élet, mennyire katartikus élmény játszani ezt az egész anyaság nevű játékot.

#oszinte #gondoskodo #korultekinto #mosolygos #alapos #onkritikus #humoros #kitarto #up-to-date

Pet
Ki vagyok én? Milyen is vagyok? Őszintén szólva nem tudok erre válaszolni, mivel folyamatosan változom. Most éppen anya, feleség, az őrült csaj a szomszédban, aki esőben a gyerekkel pocsolyát néz…. sok minden. Mint mindig. Szeretek utazni, új dolgokat kipróbálni, emberekkel találkozni és csak úgy szemlélődni magamban. Szeretem azokat a történéseket, amiből meríthet az ember, az igazán emberi dolgokat. Fontos az őszinteség, odafigyelés, kell a rugalmasság és nyitottság, egy jó adag humor és persze, hogy legyen, akivel ezeket szívesen megosztom. Törekszem ilyen írásokat kiengedni a kezeim alól! És ami még fontos…
… egy süti! Vagy valami jó bonbon. Nah az aztán életmentő tud lenni.

#vidam #nagyszivu #szigoru #megerto #felelossegtudatos #laza #legjobbratorekvo #preciz #pozitiv #korultekinto #odaado #talpraesett