Nőszív – Bali Edina Zsanna

Műsorvezető: Bali Edina Zsanna

Egy műsor, amiben minden második szerda este mesélek kicsit erről-arról. Fontos és kevésbé fontos dolgokról. Mert nem vagy idegen. Kapcsolódjunk!

2023-09-13 18 óra Tizenkettedik, záró adás.

Ezzel az adással, legalábbis egy időre elköszönök Tőletek. Amikor elindult ez a műsor, Fodor Jánossal nyolc-tíz adásban gondolkodtunk. Nagy kihívásként éltem meg, hogy mindaz, amit valódinak érzek, amit szeretnék átadni a történeteken keresztül, a legfontosabb üzenetem, hogy nem vagy egyedül, a hitvallásom, hogy többek vagyunk a történeteinknél, a hitem, hogy a legértékesebb üzenet, amit mi, emberek egymásnak adhatunk, hogy nem vagy idegen, vajon átjön- e az éteren? Működnek-e egy rádióműsorban a történeteim? Egyedül, beszélgetőtárs nélkül, csak én vajon elég leszek-e?

Az, hogy végül is már a tizenkettedik adásban vagyunk, sok szempontból köszönhető fantasztikus zenei szerkesztőnknek, Varjú Tamásnak, aki tényleg varázsolt a zenékkel. Olyan szeretettel és zenei tudással nyúlt a műsorhoz, olyan értéket tett hozzá, hogy ez nekem is szárnyakat adott. A zene és a szöveg különleges kapcsolódásában új fényt kaptak a szavak. Imádtam ezt és végtelenül hálás vagyok érte.

És persze hihetetlenül vittek előre a Ti szavaitok, a visszajelzéseitek, az, amikor azt írtátok, kicsordult a könnyetek egy-egy történetet hallgatva, amikor azt mondtátok odaért hozzátok az üzenet, amikor tényleg megélhettem, hogy összeért a szívünk és ettől szebb lett a világ, mert érzem, hogy rálátni valamire, valakire egy másik nézőpontból, megérteni a történetünk addig rejtett üzenetét, valóban sorsfordító lehet. Köszönöm ezt, mindannyiótoknak. Nagyon.

Köszönöm Biczó Tamás hangmesternek, hogy az első pillanattól gondozta, óvta ezt a műsort.
Köszönöm Zentai Lászlónak a műsor szignálját, amibe azonnal beleszerettem.

Jó volt ebben a néhány hónapban Bézsesnek lenni. A Rádió Bézs különleges hely, igazi értéket teremt. Megtisztelő, hogy a NŐSZÍV itt szólalhatott meg. És ki tudja, lehet, hogy jön még egy következő évad.

Csábító volt, hogy a búcsúzó adásba csupa könnyed történetet hozzak. Mégis ellenálltam ennek a csábításnak. A mai háromtól is elnehezülhet a szívünk, de aztán remélem a megértés, az együttérzés finom rezgései végül is szépséggel vonnak be minket és a gyönyörű dalokkal körülölelve mégiscsak felragyoghat a mosolyunk.

A NŐSZÍV zenéi:

1. Cherish the Day ( Sade )
2. Mother ( Michael Bublé )
3. Smile ( Nat King Cole )
4. Sometimes I Feel like a Motherless Child ( Jimmy Scott )
5. Most múlik pontosan ( Quimby )
6. When a Man Loves a Woman ( Percy Sledge )
7. Hallelujah ( Leonard Cohen )

2023-08-30 20 óra A műsor talán az eddigieknél is nehezebb sorskérdéssel foglalkozik. Klára, Timea és Gábor különösen azt kéri tőlünk, hogy a szívünkkel figyeljünk. Két történet, két abortusz. Két megrázó út az abortuszig.

Abortusz. Mennyi érzelem tapad ehhez a szóhoz! Mennyi fájdalom, félelem, ítélkezés, szorongás. Évszázadok óta kering körülöttünk a fogalom, suttogunk, ha csak ki kell ejteni a szánkon, hurcoljuk magunkban, magunkon. Szinte nincs olyan család, ahol valahogyan, sokszor titokként ne lenne jelen. Nincs nőmozgalom, amelyik ne foglalkozna vele. Vallási ügy, női ügy, családi ügy, emberi ügy. Mindenki gondol róla valamit, mindenkinek van véleménye róla. Így aztán mindannyiunkat érint.

Minden drámai döntésünkben ott van az egész életünk. Talán ezért sincs értelme azt mondani valakinek: én a te helyedben ezt és ezt tenném. Nem tudhatjuk, nem érezhetjük. És épp ezért nincs helye az ítélkezéseinknek sem.

Zenei szerkesztő: Varjú Tamás.
Hangmester: Biczó Tamás.

Most is nagy szükségünk lesz a zenére. A dalokra, amelyek üzennek, körülölelnek, elringatnak vagy épp felráznak minket:

A NŐSZÍV zenéi:

1. Kérdés ( Generál )
2. Twist in My Sobriety ( Joanne )
3. Just Like a Woman ( Charlotte Gainsbourg )
4. Woman ( John Lennon )
5. Találkozás egy régi szerelemmel ( Kovács Kati )
6. Runaway ( Aurora )
7. Send Me an Angel ( Scorpions )

2023-08-16 20 óra Hihetetlen, hogy már a tizedik adásban vagyunk. Sok témát érintettünk, jónéhány történetbe léptünk bele együtt. És mennyi jó zenét hallgathattunk közösen! Amikor a NŐSZÍV elindult, teli voltam izgalommal és bevallom minden új műsor előtt nagyon izgulok még most is. Nagyon várom, hogy én magam megérkezzem, megszülessen bennem, amiről ez az egy óra szólni fog és mindig nagyon várom, hogy egy-egy történethez, üzenethez milyen dal tud majd kapcsolódni fantasztikus zenei szerkesztőnknek köszönhetően. Rendkívül izgalmas, ahogyan a szöveg összetalálkozik a dallal, ahogyan együtt lesz teljes mindaz, amit szeretnék átadni. És persze a legfontosabb az első pillanatól kezdve, hogy Te kedves hallgatóm, hogyan tudsz kapcsolódni, mi az, amit megélhetünk együtt, összeérhet-e tényleg a szívünk.

Most sem hoztam könnyű történeteket, inkább olyan belemenőseket, mert hiszem, hogy az életnek rengeteg szeletét érdemes látnunk, és főleg azokat, melyekről nem könnyű beszélni, esetleg a legnehezebb bennük valamelyest magunkra ismerni. Úgyhogy kicsit mozaikozunk. Belépünk három olyan család életébe, ahol a családi szöveteket sokan és sokféleképpen szövik együtt vagy épp bontogatják vissza.

Ági, Szilvi és Rita története bizonyosan elgondolkodtat minket, hogy vajon ki fog segíteni az annyira szeretett gyerekeinknek abban, hogy mit jelent az új családi formációkban békére lelni, a másik ember életét tisztelni, az elkülönülés helyett a kapcsolódást keresni, ha nem mi, mostani szülők, akiknek így vagy úgy összeért a sorsa? Vajon ki más tanítja meg, hogy őszintének lenni nem luxus, hogy bizalommal létezni nem botorság, hogy jónak lenni az élet legfontosabb „eredménye”?

Zenei szerkesztő: Varjú Tamás.
Hangmester: Biczó Tamás.

A NŐSZÍV zenéi:

1. People ( Barbra Streisand )
2. Blue Christmas ( Elvis Presley )
3. Goodbye My Love, Goodbye ( Demis Roussos )
4. As Time Goes By ( Steve Tyrell )
5. A holnap már nem lesz szomorú ( Charlie )
6. What a Difference a Day Made ( Jamie Cullum )
7. Jelszó love, szeretet ( Bergendy együttes )

2023-08-02 20 óra Sokfajta érzést, gondolatot jártunk körbe az eddigi nyolc adásban együtt. Mindig nagyon izgalmas számomra, hogy mi az, ami ott akkor a zenék segítségével megszületik, ami elkezd élni bennetek ilyenkor. Amikor már készülődik bennem a következő adás témája, általában várok egy belső jelre, valamiféle üzenetre, mi legyen az, milyen téma, történet, amiben összeérhet a szívünk, ami éppen akkor a legerősebben átadja az üzenetet, hogy nem vagy idegen.

Miközben a mai adásra készültem, számtalan módon találkoztam fájdalmas megkülönböztetésekkel, előítéletekkel, kirekesztésekkel. Szinte felkínálta magát ez a téma. Hogy hogyan barikádozzuk el magunkat, miképp gondoljuk, hogy a miénk az egyetlen igazság és mennyire erőszakosan próbálunk az ítéleteinkkel mások életébe beavatkozni, igazságot tenni, megmondani, hogy mit hogyan kellene csinálni. Azt hiszem a NŐSZÍV nem kerülheti el, hogy beszélgessünk erről is kicsit.

Segítségül hívtam Petrát és Miklóst, hogy az ő történeteiken keresztül nézhessünk rá együtt az életnek erre a szeletére és persze ma is lesznek csodás zenéink, melyek visznek magukkal minket ezen az úton.

Zenei szerkesztő: Varjú Tamás.
Hangmester: Biczó Tamás.

A NŐSZÍV zenéi:

1. Smooth Operator ( Sade )
2. Born to Be Wild ( Steppenwolf )
3. Yesterday ( Willie Nelson )
4. Őszintén akarok élni ( Piramis )
5. Message in a Bottle ( The Police )
6. Strangers int he Night ( Frank Sinatra )
7. Aquarius ( Renn Woods )

2023-07-19 20 óra Sokan és sokféle módon kapcsolódunk itt a NŐSZÍV adásaiban. Összeér a szívünk, így teljes szívemmel figyelhetem, hogy amikor megosztjátok velem a gondolataitokat, érzéseiteket egy-egy adás után, mi az amit üzentek, amit magatokkal visztek.

A legutóbbi NŐSZÍV-ben három nehéz családi történetet meséltem el. Jó mélyre merültünk, sokféle fájdalom került felszínre. Ezért arra gondoltam, ma szusszanunk egy kicsit. Olyan történeteket hoztam, melyekben máris ott a feloldozás. Valamiféle szépség, valami, ami akkor jelenik meg, amikor túl tudunk látni magunkon, a szerepeinken. Amikor megengedjük magunknak, hogy csak úgy átadjuk az irányítást a létezésnek. Amikor randevúzunk az élettel, függetlenül attól, hogy épp milyen terhet, régi mintát, fogadalmat hurcolunk.

Zita, Cili, Roland és Klára ebből mutat nekünk valamit.

Gyertek velem, dőljetek egy picit hátra, bújjunk bele a történetekbe és a csodás zenékbe.

Zenei szerkesztő : Varjú Tamás.
Hangmester: Biczó Tamás.

A NŐSZÍV zenéi:

1. Come Together ( The Beatles )
2. Over the Rainbow ( Israel Kamakawiwo’ole )
3. Smalltown Boy ( Bronski Beat )
4. Thank You for the Music ( ABBA )
5. Bang Bang ( My Baby Shot Me Down ) ( Nancy Sinatra )
6. Welcome Home ( Osibisa )
7. Caruso ( Luciano Pavarotti )

2023-07-05 20 óra A legutóbbi adásban újdonságként azt próbáltam ki, hogy nem egy, hanem három történetet meséltem el egyes szám első személyben. Mintha a sajátomat mondanám. Hogy könnyebben kapcsolódhassunk egymással és persze azzal, akiről mesélek. Hogy tényleg összeérhessen a szívünk és megéljük együtt: nem vagy idegen.

A visszajelzéseitek, amelyekért rendkívül hálás vagyok, azt mutatták, szerettétek a három történetes verziót, így még ma mindenképp maradok ennél. Mára három olyan történetet hoztam, mely nehéz családi helyzeteket érint. Olyanokat is, amelyekről talán soha nem beszélünk. Amelyek talán csak nagyon rejtetten vannak bennünk valahol. A félelmeink, szégyeneink bugyraiban rejtőzködnek és sokszor mindent megtennénk, hogy soha ne kerüljenek ki a fényre, hogy mindig rejtve maradjanak. Miközben ott vannak, mint azok a sebek, amelyeknek csak a felszínét sikerült valahogy befedni, de elég egy rossz mozdulat, hogy újra lüktessenek és fájjanak.

Gyertek most is velem , nem ígérek könnyű estét, mert Bálint, Róbert és Kornél olyan csónakba ültet minket, mely nagyon is messze, talán ismeretlen vizekre visz. Mégis hiszem, hogy nagyon is érdemes ebbe a csónakba beülnünk, kicsit egymás kezét fogva megélni, átélni, megérteni valamit.

Zenei szerkesztő: Varjú Tamás.
Hangmester: Biczó Tamás.

A NŐSZÍV zenéi:

1. Ha a csend beszélni tudna ( Locomotiv GT )
2. Quizas, Quizas, Quizas ( Nat King Cole )
3. Shadow on the Wall ( Mike Oldfield )
4. Streets of Philadelphia ( Bruce Springsteen )
5. Dream a Little Dream of Me ( Ella Fitzgerald, Louis Armstrong )
6. Gran Torino ( Clint Eastwood, Jamie Cullum )
7. Con te partiro ( Andrea Bocelli )

2023-06-21 20 óra A NŐSZÍV adásaiban ezidáig elmeséltem egy történetet egyes szám első személyben. Hogy könnyebben kapcsolódjunk a történeten keresztül egymáshoz, önmagunkhoz. Hogy összeérhessen a szívünk, hogy megélhessük együtt, nem vagy idegen, nem vagy egyedül.

Ebben az adásban változtatok az eddigi sruktúrán. Három történetet mondok el. Három különböző élethelyzet, három különböző nő. Hasonló fájdalmak, hasonló félelmek. Hasonló szavak.

És hasonló üzenet, hogy arra talán kevés ráhatásunk van, hogy egy másik emberben mennyi a szeretet irántunk, az azonban, hogy milyen szavait engedjük be az életünkbe, rajtunk is múlik. Mert minden nekünk mondott szó, már közös szóvá lesz. És attól, hogy egy szó esetleg megszokottá vált, még igenis lehet valódi bántalmazás.

Hiszem, hogy mindegyik történetében ott rejtőzik valami, mindannyiunknak. Egy szó, egy érzés. Egy ismerős hangulat. Valami, amitől lehet, hogy a saját életünkre kicsit másképpen nézünk rá. Esetleg azt mondjuk: jé, más is érezhet így? Vagy azt : mintha ennek a nőnek a története rólam szólt volna. Vagy : de jó, hogy ezt én így soha nem kellett, hogy átéljem.

Akár így, akár úgy, ha bármi megszólít, beszél hozzád ma este, ha egy pillanatra együtt dobog a szívünk, ha valamit megélhetünk együtt, ha együtt mozdul a lábunk, a kezünk, arra a zenére, ha egyszerre jelenik meg a könnycsepp a szemünkben, lehetünk akármilyen távolságra egymástól fizikailag, mégis valami történik közöttünk és ez felbecsülhetetlen érték. Ezért is vagyok nagyon hálás, hogy ezt az órát velem töltöd. És persze Helgával, Lizával és Máriával és a mai csodás zenékkel.

Zenei szerkesztő: Varjú Tamás.
Hangmester: Biczó Tamás.

A NŐSZÍV zenéi:

1. Don’t Know Much (Linda Ronstadt, Aaron Neville)
2. Szeretni valakit valamiért (Republic együttes)
3. Somethin’ Stupid (Frank & Nancy Sinatra)
4. Hol van az a nyár (Ruttkai Éva, Latinovits Zoltán)
5. Guilty (Barbra Streisand, Barry Gibb)
6. Shallow (Lady Gaga, Bradley Cooper)
7. Endless Love (Diana Ross, Lionel Richie)

2023-06-07 20 óra Erre az estére egy rendkívül nehéz történetet hoztam. Olga anyaságára egy nagyon speciális nézőpontból nézhetünk rá. Fia drogfüggősége maga alá temette a családot. A rémálomból úgy tűnt időnként fel lehet ébredni, de a remény csak pillanatokig tartott. Meddig, hol a határ? Anya vagy az idők végezetéig vagy van egy pont, amikor kiszállhatsz? A kérdés persze válasz nélküli.

Vagy nagyon is benne van a válasz Olga szavaiban?

„Bárcsak ilyen egyszerű lenne! Bárcsak lennének a rossz emberek, akik valahol ármánykodva űzik gonoszságaikat, nekünk pedig csak annyi lenne a dolgunk, hogy elkülönítsük őket a többiektől, és elpusztítsuk őket. De a Jó és a Rossz közötti választóvonal ott húzódik minden ember szívében. És ki lenne hajlandó elpusztítani a saját szíve egy darabját?” -mondja Szolzsenyicin

Olga története kapcsán beszélünk a közömbösségről is, arról, hogy sokszor az alap fájdalomnál is nehezebb, ha valaki kilátástalan helyzetbe kerül és emiatt egyszer csak láthatatlanná válik a környezete számára.

És persze szó esik minden másról is. Hiszen közünk van a világhoz. Lehetőségünk van dönteni. Találkozni, adni, osztozni, létezni.

Zenei szerkesztő: Varjú Tamás.
Hangmester: Biczó Tamás.

A NŐSZÍV zenéi:

1. Hijo de la luna ( Mecano )
2. Árva fiú ( Cserháti Zsuzsa )
3. Rain and Tears ( Aphrodite’s Child )
4. Orinoco Flow ( Enya )
5. The Good Life ( Tony Bennett )
6. Container ( Fiona Apple )
7. El Condor Pasa ( Simon & Garfunkel )
8. 25th March 1996 ( Richard Anthony Jay )

2023-05-24 19 óra Akik hallgatták a NŐSZÍV eddigi adásait tudják, hogy ezzel a műsorfolyammal azt az üzenetet szeretném átadni, hogy nem vagy idegen. Hogy így az éterben is leülhetünk egymás mellé és összeérhet a szívünk. És ehhez azt módszert választottam, hogy elmesélem valaki történtét egyes szám első személyben, hogy könnyebben kapcsolódhassunk, hogy valaki más történetébe egy -egy pillanatra bevonódva utat találjunk magunkhoz. Hogy értelmet nyerjen a gondolat: nem vagy egyedül.

Egy szerelem történetét hozom erre az estére. Hédi valami olyasmiről mesél nekünk, amelyben lehet, hogy nagyon is otthonosan mozgunk. A szerelem kapcsán a magányról, a karnyújtásnyira lévő, mégis elérhetetlennek tűnő kapcsolódásról beszél.

Szerelem. Szinte minden nagy emberi kérdésünk – a bizalom, az őszinteség, a hűség, az alázat, a szeretet, a megértés, és sor még hosszan folytatható lenne – útját végigjárhatjuk általa. Járjuk egy kicsit körbe most együtt.

NŐSZÍV. Most épp a szerelemről mesél. Kapcsolódjunk, hogy összeérhessen a szívünk! Szeretettel várlak.

Zenei szerkesztő: Varjú Tamás.
Hangmester: Biczó Tamás.

A NŐSZÍV zenéi:

1. Hello ( Lionel Richie )
2. Várlak ( Zalatnay Sarolta )
3. Alone Again Naturelly ( Gilbert O’Sullivan )
4. Raindrops Keep Fallin’ on My Head ( B. J. Thomas )
5. Words ( F. R. David )
6. Csepp a tengerben ( Jazz + Az )
7. Release Me ( Engelbert Humperdinck )
8. Crying int he Chapel ( Elvis Presley )

2023-05-10 19 óra Sok száz sorssal találkoztam az elmúlt évtizedekben. Sokféle boldogsággal, fájdalommal, meg nem értettséggel, elárvultsággal. Sokakat magamon átszűrve, valahol önmagamra lelve megírtam könyvekben vagy novellákban, most épp filmben. És ami a legfontosabb üzenet volt számomra abban a tengernyi kapcsolódásban, hogy nem vagy idegen. Rájöttem, talán ez a legfontosabb üzenet, amit mi, emberek egymásnak adhatunk, mert ebben ott van az egész lényegünk. És benne minden lehetőségünk önmagunk meghaladására.

Azt hiszem ez a műsor valahol ezért született, születik.

Erre az estére egy nehéz családi történetet hoztam. Nem volt egyszerű az előző adás esszenciája sem, de talán ezen az estén még messzebbre megyünk. Csilla története, a hozzá kapcsolódó érzéseink lehet, hogy a mélyére dobnak minket a családi kapcsolódások sokszor átláthatatlan világának. A látszólag szeretetből szőtt elváráshalmazok, az egymás fölötti uralkodásaink, a felszínes örömeink és rejtett bánataink mind-mind megmutatkoznak.

Egy kicsit elidőzünk azon is, hogy mi is a valódi, mi lehet igaz. Hogy van- e felhatalmazásunk egy másik élet rendjét átszabni és hol lakhat a jóvátétel, a megbocsátás.

És Csilla kapcsán beszélünk az abortuszról, a saját kiabortált életdarabkáinkról is.

Csodás zenék segítik majd most is a témára és az egymásra hangolódást. Kapcsolódjunk! Hiszen nem vagy idegen!

Zenei szerkesztő: Varjú Tamás.
Hangmester: Biczó Tamás.

A NŐSZÍV zenéi:

1. Everyday ( Slade együttes )
2. Fehér babák ( Cseh Tamás )
3. The Sounds of Silence ( Simon & Garfunkel )
4. Puccini : Gianni Schicchi, O mio bambino caro ( Maria Callas )
5. Don’t Let Me Be Misunderstood ( Nina Simone )
6. I Started a Joke ( Bee Gees együttes )
7. Cold Little Heart ( Michael Kiwanuka )
8. Tears In Heaven ( Eric Clapton )
9. Nothing Compares 2 U ( Sinéad O’Connor )

2023-04-26 19 óra Sok száz sorssal találkoztam az elmúlt évtizedekben. Sokféle boldogsággal, fájdalommal, meg nem értettséggel, elárvultsággal. Sokakat magamon átszűrve, valahol önmagamra lelve megírtam könyvekben vagy novellákban, most épp filmben. És ami a legfontosabb üzenet volt számomra abban a tengernyi kapcsolódásban, hogy nem vagy idegen. Rájöttem, talán ez a legfontosabb üzenet, amit mi, emberek egymásnak adhatunk, mert ebben ott van az egész lényegünk. És benne minden lehetőségünk önmagunk meghaladására.

Azt hiszem ez a műsor valahol ezért született, születik.

Erre az estére egy fiú gyermekét egyedül nevelő anya történetét hoztam. Kriszti úgy fog nekünk mesélni, hogy érdemes lesz a szívünkkel figyelni. Mert bizony sok olyan érzéssel találkozhatunk, ami esetleg jó alaposan feladja a leckét. Könnyű lehet ítélkezni, elkülönülni. Épp ezért számtalan nézőpontból végignézhetünk az életnek ezen a szeletén. S ha egy pillanatra magunkra tudjuk húzni egy olyan nő cipőjét, akivel esetleg semmilyen módon nem tudunk azonosulni, máris tettünk valamit magunkért. Ebben nagyon hiszek.

Szó lesz még csodákról és nem „csodatűrő” állapotainkról is. Meg úgy általában az életről.

Szóval beszélek kicsit erről-arról. Fontos és kevésbé fontos dolgokról. És mindeközben csodás zenéket hallgathatunk együtt. Kapcsolódjunk! Hiszen nem vagy idegen!

Zenei szerkesztő: Varjú Tamás.
Hangmester: Biczó Tamás.

A NŐSZÍV zenéi:

1. Édes kisfiam ( Cserháti Zsuzsa )
2. Sohase félj ( Demjén Ferenc )
3. She ( Charles Aznavour )
4. Green Green Grass of Home ( Tom Jones )
5. Volt egy szerelem ( Máté Péter )
6. It’s a Man’s Man’s Man’s World ( James Brown )
7. Cry Me a River ( Julie London )
8. What a Wonderful World ( Mark Knopfler, Chris Botti )

2023-04-12 19 óra A NŐSZÍV a Rádió Bézs új műsora, kéthetente szerda esténként jelentkezik.

Sok száz sorssal találkoztam az elmúlt évtizedekben. Sokféle boldogsággal, fájdalommal, meg nem értettséggel, elárvultsággal. Sokakat magamon átszűrve, valahol önmagamra lelve megírtam könyvekben vagy novellákban, most épp filmben. És ami a legfontosabb üzenet volt számomra abban a tengernyi kapcsolódásban, hogy nem vagy idegen. Rájöttem, talán ez a legfontosabb üzenet, amit mi, emberek egymásnak adhatunk, mert ebben ott van az egész lényegünk. És benne minden lehetőségünk önmagunk meghaladására.

Azt hiszem ez a műsor valahol ezért született, születik.

Így aztán belecsapunk az érzések közepébe. Egy-egy történetet úgy mesélek el, mintha velem történt volna. Egyes szám első személyben. Talán így könnyebben kapcsolódtok ti is velem ahhoz a nőhöz vagy férfihoz, akiről mesélek.

Az első történet mi más is lenne, mint egy csodaként induló házasság. Ahol aztán egyszer csak elfogyott, megfakult valami.

És mesélek még az életünkbe látszólag angyalként érkező emberekről is, akik adott helyzetben föl-le csatolgatják a poliészterből készült angyalszárnyaikat, s lehet, hogy épp nagyokat ütnek ránk velük.

Szóval beszélek kicsit erről-arról. Fontos és kevésbé fontos dolgokról. És mindeközben csodás zenéket hallgathatunk együtt. Hiszen nem vagy idegen! Kapcsolódjunk!

Zenei szerkesztő: Varjú Tamás.
Hangmester: Biczó Tamás.

A NŐSZÍV zenéi:

1. Idegen ( Balázs Fecó, Farkas Zsófi )
2. Un homme et une femme ( Pierre Barouch, NicoleCroisille )
3. Kikötők ( Szekeres Adrienn, Gáspár Laci )
4. Tombe la neige ( Adamo )
5. Piange il telefono ( Domenico Modugno)
6. Rolling int he Deep ( Adele)
7. Minden álmomban ( Cseh Tamás, Másik János )
8. A Woman’s Heart ( Chris de Burgh)

https://baliedinazsanna.com

https://youtu.be/q7YRUwobikI