Megújult a honlapunk

2022 a változást hozta a Bézs rádió életébe. Február 2. napján volt hét éves a Rádió Bézs! S mert hét évente minden megújul, így ez is időszerűvé vált.

Fontosabb talán, hogy a nyár közeledtével, akár a női ruhatár, a Bézs külalakja is megújult. Új WEB oldalt kapott, ezért nem csak szebb, de a felhasználó számára „barátságosabb”, azaz vonzóbb is lett! Új ruha, új design és új kiegészítők. Több információ, letisztultabb forma és áttekinthetőbb tartalom.

„Műsoraink” menü pont alatt, rövid leírással segítjük, hogy könnyebben beazonosítsa, mely műsor kié, és miről szól.

Archív” menü pont alatt megtalálja kedvenc műsorait és a korábban elhangzottakat is. Ez lett a régi „Hangtár” letisztultabb formája.

„Híreink-blog” menü alatt pedig a rádiót is érintő információkról, eseményekről, érdekességekről olvashat.

Ami a menüstruktúrában nagyon fontos, a két „Élő adás” gomb, amely sokkal láthatóbb lett, nagyobb felületet kapott. A Bézs1 a beszélő rádió, amelyben persze zenei műsorok is vannak. A Bézs2 a zenélő rádió. Csak zene a nap 24 órájában!

Mi az, ami nem változott? Akár az öltözködésben a klasszikus, úgy a rádió értékei maradtak változatlanok. Minőségi műsorok, megbízható információk, kultúra és változatos zenék.  Pártpolitikával továbbra sem foglalkozunk, híreket sem mondunk, de képviseljük a számunkra fontos értékeket.