Kötéltánc – Liszkai Ágnes és Márton András

Műsorvezető: Liszkai Ági

Időpont: hétfőn 10:00-12:00 óra (páros hét), Ismétlés: kedd 00:00 – 02:00 (páros hét) és szerda 20:00 – 22:00 (páros hét)

Valami újba kezdünk, valami olyanba, amit még egyikünk sem csinált. Márton Andrással (színész, rendező, diplomata stb.) felmászunk a magasba és minden második hétfőn, 10.00-12.00 óra között kifeszített kötélen sétálunk végig. Nem futunk, nem ugrálunk, nem vetünk bukfencet, de nem esünk le.

A Kötéltánc egy új műsor, amit mindig ugyanaz a négy pillér tart. Négy témakör: Művészet, Aktuális, Trendi és a Miért? A sorrend felcserélhető.

2023-09-18 10 óra
2023-09-18 11 óra Azt gondolnánk, hogy egy kötéltáncos állandó partnerrel dolgozik. Ha egyszer kialakul a bizalom, akkor már csak egymásra számíthat az a két ember. Kétségtelen, hogy nehezített körülmény, ha a kettős egyike valamiért hiányzik. Márton András ezúttal – igazoltan – marad távol. A beugró pedig nem más, mint Szebeni Gál Vera, egykori rádiós, csodálatos hangú bemondónő, aki előző műsoromban, a Szeretném, ha szeretnének-ben, sokszor mondott el verset. Most azt kértem tőle egyensúlyozzon velem. Mert ez Kötéltánc!
Az állandó témakörök- állandóságukból kifolyólag, maradnak, azaz: Miért? – Miért nem alszunk jól teliholdkor? Tényleg nem alszunk jól?
Aktuális – Magyarországon is egyre népszerűbb a kerékpározás. Munkából(ba) jönni-menni, túrázni, szórakozni, várost nézni biciklivel.
Trendi – Trendi egyenbabák, fiatalok barbi arccal… miért kell már 20 éves korban kés alá feküdni? Hol marad az egyéniség?
Művészet – BFZ és Fischer Iván. A világ zenekritikusai szerint, a Budapesti Fesztiválzenekar egyetlen nem nyugat-európai, illetve nem amerikai zenekarként a 8. helyen végzett. A kritikusok Fischer Ivánt a karmesterek nemzetközi top10-es listáján a 6. helyre választották.
Kezdjék velünk a hetet, mi egyensúlyba hozzuk, másképpen nem is maradnánk fent a kötélen. Kötéltánc Liszkai Ágival és Szebeni Gál Verával.

2023-09-04 10 óra
2023-09-04 11 óra Jaj, nagyon izgalmas! Egy igazi Kötéltánc.

Valami újba kezdünk, valami olyanba, amit még egyikünk sem csinált. Márton Andrással. (színész, rendező, diplomata stb.) felmászunk a magasba és a hétfőn, 10.00-12.00 óra között kifeszített kötélen először sétálunk végig. Nem futunk, nem ugrálunk, nem vetünk bukfencet, de nem esünk le. Elsőre ez nem is rossz. A Kötéltánc egy új műsor, amit mindig ugyanaz a négy pillér tart. Négy témakör: Művészet, Aktuális, Trendi és Miért? A sorrend felcserélhető.

Az első alkalommal egy Molnár Krisztina Rita vers körül forognak a gondolataink, aktuális témánk így, az augusztusi, szeptemberi időszakra oly jellemző allergia lesz. Miért (és tényleg) forog(-e) a napraforgó? Trendi témánk pedig nem más, mint a nyáron csupasszá váló embereken megmutatkozó tetoválások.

Tartsanak velünk! Hallgassanak! Várjuk a bátorítást, kritikát… (csak finoman), és egyéb hozzászólást.