KORzó – Matz-Molnár Kriszta és Számadó Éva

Műsorvezető: Matz-Molnár Kriszta és Számadó Éva (páratlan hét) pénteken 14:00-15:00 óra

Két nő, akik külön utakon jártak, két különböző világból érkeztek, és egyszer csak véletlen, vagy nem? Apropó.. vannak véletlenek, vagy hiszünk a sorsszerűségben? Lehet, hogy ezen mindig csak utólag gondolkodunk el.

Két külön út, több megálló, legyen az zene, bank, marketing, politika, újságírás és az utolsó megálló a rádió. Jókor, jó időben, mert talán így kellett lennie, a két út találkozott, és összeért.

Így léptünk a KORzóra,

Ki mondja azt, hogy 40 felett már nincs új a nap alatt? …nem vágyunk valami másra, valami frissre, amitől újjászületünk és egy új korszakba léphetünk?
Sétáljon velünk a KORzón, találjuk meg együtt az élet napos B oldalát.

2023-05-26 14 óra Újra forog az a bizonyos B oldal! Ezúttal férfiak, ráadásul a „B-oldal” alapítói – mondják el tapasztalataikat, ők hogyan fordultak rá az élet másik oldalára. Hogyan élték meg, és mit tettek azért, hogy minél jobban érezzék magukat a bőrükben.

Hiszik vagy nem, de az élet napos oldalát mutatják meg nekünk, és segítenek abban, hogy mi is jól érezzük magunkat.

Lesz szó a szabadság érzéséről, az önmegvalósítás lehetőségeiről, egy jó pohár borról…de még az IKEA szerelési útmutatóról, lakmuszpapírról és az atomfizikáról is. Sőt a Horgász is pácban lesz, és a végén még a dupla deficit is szóba kerül…

Vendégeink: dr. Czafrangó János és Müller Csaba a „B-oldal” alapítói.

2023-05-12 14 óra “A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg.” (Auguste Rodin)

SZÍNEK…..gondolta volna, hogy a színek befolyásolják a rólunk alkotott képet? Sőt, még a hangulatunkat is meghatározza, hogy milyen színt viselünk!
Hogyan segíthetnek a színek sikereink elérésében? Kedvenc színünk vajon illik hozzánk?
Ha a saját színeinket megismerjük és jól alkalmazzuk az öltözékünkön is, még megnyerőbbé válhatunk 40, 50 akár 60 felett is!
Tavasz, Nyár, Ősz, Tél…a „Négy évszak elmélet” alapján bőrünk, szemünk, hajunk színe alapján kiderül, milyen színek állnak jól nekünk!
Pirityi Éva szín, -és stílustanácsadó, a színtanácsadás magyarországi nagykövete segítségével kalandozunk el a színek világába!
Mi már tudjuk, mit vegyünk fel, tudja meg Ön is!

2023-04-28 14 óra Életcél, karriercél…

Hogyan éljük meg ezt még ambiciózus fiatalként és mi változik az évek során?
Elértük a kitűzött célt, de ráébredünk mégsem ezt akartuk. Mit szeretnénk elérni a változással? Nyugodt munkahelyi környezet, vagy időbeli rugalmasság, netalán valami mást szeretnénk csinálni?
Ismerjük- e képességeinket? Össze tudjuk-e hangolni az egyes szerepeket az életünkben? Egyedül tegyük ezt vagy szükség van valaki(k)re?

Ezekre a kérdésekre is megkapjuk a választ, és az is kiderül, hogy van „egy” szempont, amikor nincs különbség Nő és Férfi között!
Akik ebben segítségünkre lesznek: Svéda Dóra a Coachingcentrum alapítója, és Bacsa András életcél és karrier tanácsadó.
Nagyon jó hangulatú és tartalmas beszélgetés! Hallgassátok, figyeljetek!

2023-04-14 14 óra Tetszik, vagy nem, de az idő rohan, nem leszünk fiatalabbak. Már a „B oldal forog” ami lehet olyan jó, mint az A oldal.
Változás, fordulat, valami új kezdete. Önmagunk megismerése, a bizonyos belső hang felfedezése, magunkhoz és a külvilághoz való viszonyunk 40 előtt és után. A KORzó műsorában mindezekről beszélget Trombitásné Miterli Gertrúd pszichológussal a két műsorvezető: Matz-Molnár Krisztina és Számadó Éva.