Dr. Gyarmati Andrea

Gyarmati Andrea vagyok. Úszó voltam, orvos vagyok, meg anya, meg gyerek, meg nő. Szerettem, sírtam, váltam, harcoltam, utóbbit leginkább magammal. Eddig négy könyvet írtam, s ezeregy interjút adtam. Most átülök a mikron másik oldalára. Kihívás. De talán megúszom.

Amennyiben jogosítvány nélkül ülsz autóba és úgy vezetsz, megbüntetnek, de senkinek nincs jogosítványa gyereknevelésből. Nekem se. Ezért szeretném létrehozni a „Szülők Iskoláját”. Hiszem, hogy értelmes, és lényegre törő magyarázatokkal, és storykkal mindaz testközelbe hozható, ami a gyógyítás, gyermekellátás lényege. Ha tudod mi a betegség maga és mi várható el tőled, sokat segíthetsz azon, aki a legfontosabb számodra. Arról is szó esik majd, mikor lehet várni és mikor muszáj gyorsan orvost keríteni. Szeretnék ebben is segíteni. Megjelenésre váró könyvem címe: Gyere velem gyógyítani! A Rádió Bézsben azt mondom, rendelek, rendelj velem! Ha kérdésed van, bátran kérdezz, ígérem válaszolni, fogok vagy megkérdezek nálam jobban képzett szakembert is, ha szükséges. Remélem, sikerülni fog nekünk együtt, kinek-kinek feladata szerint egy egészségesebb, boldogabb generációt felnevelni.

Gyarmati Andrea vagyok. Nő vagyok. Könnyekkel, vágyakkal, belső renddel és rendetlenségekkel. Lehet, hogy erről is szó lesz? Rajtad múlik. Nyissuk ki a lelkünket is.