Csányi Zita és Katona Làszló

30 éve éljük a mindennapjainkat egymás mellett, szinte napi 24 órában. És miközben az évek során többszörös nagyszülők lettünk, azon vettük észre magunkat, hogy egy hihetetlen szellemi utazásban volt részünk. A gyerekeinkkel, unokáinkkal, barátainkkal folytatott beszélgetéseink során újra és újra az a kérdés merül fel bennünk, hogyan tegyük szebbé az életüket azzal, amit átadunk nekik a tapasztalatainkból.

Kapcsolat, barátság, partnerség, bizalom és kíváncsiság. Ezek azok a fogalmak, melyek mentén igyekszünk megválaszolni a nap, mint nap felmerülő kérdéseket. A mindennapokban ugyanúgy, mint a műsorban.

 

 

2021-02-02 21 óra 2021.02.02. Kedd 21.00-22.00 – Csányi Zita és Katona László – 6. Bézs születésnap

6 hónapja készítjük a Füles fotel című műsort. Mindig arról morfodírozunk, mi az, amit érdemes továbbadni, mi az, amiről az utánunk jövők úgy gondolják, érdemes azt folytatni.

A Rádió Bézs 6. születésnapja alkalmából megkérdeztük néhány műsorkészítő kollégánkat, ők mit gondolnak erről, … na, meg arról is, mi nekik a Bézs.

Aki kérdez, Csányi Zita és Katona László.

Aki válaszol, az Bozóki Judit, Galkó Balázs, Palugyai István, Papp Cecília és Tóth Fábián. Hallgassanak minket február 2-án, 21 órától!