Csak zene… és más dolgok – Dávid Gyula

Műsorvezető: Dávid Gyula

Dávid Gyula kéthetente jelentkező műsora az életéről szól. Az elmúlt hetven évéről, az egykori hazai és nemzetközi slágerekről, néha filmekről, színházi előadásokról, és persze barátokról, szerelmekről, Budapestről.
Állandó vendége, Kocsi Tibor sportújságíró, aki hiteles tanúja az életének.
Tehát: Csak zene, … meg más!
Emlékszel? Slágerek amikre tán te is táncoltál. Mert akkor még volt hol…

2022-12-26 22 óra Folytatódik a CSAK Zene és más dolgok című emlékezőműsor Dr. Dávid Gyulával és Kocsi Tiborral. Szó volt a hatvanas-hetvenes évek emlékeiről, szokásairól, Karácsonyokról, sok mindenről! Várjuk Önöket szeretettel!

( A 2020.12.23-i adás ismétlése )

2022-12-19 22 óra Ma ismét Csak zene..és más dolgok 22:00 órától! Dávid Gyula és Kocsi Tibor emlékeznek életük egy-egy vidámabb vagy emlékezetesebb epizódjára, miközben az adott korszak slágereit idézik. Ezekre a dalokra táncoltunk akkor, amikor még volt hol.

( A 2020.11.25-i adás ismétlése )

2022-12-12 22 óra Ez az adás mérföldkő az életemben, mert a koronavírus miatt először fabrikáltam rádióműsort otthon, az íróasztalom, a számítógépem, mikrofon és egy pici keverőpult segítségével, remélem élvezhető minőségben. Most is, mint korábban, életem egy-egy érdekes, színes eseményét idézem fel, de a lényeg még is a zene, amely a korszak többnyire emblematikus dala volt. Most Kocsi Tibor barátom csak távolról inspirált, de ígérem, a következő, két hét múlva adásba kerülő műsorban már ő is jelen lesz. Legyen szép napja mindenkinek, mosolyogjon, mert a zene mosoly nélkül csak fél élvezet! Dávid Gyula műsora!

( A 2020.11.11-i adás ismétlése )

2022-12-05 22 óra Folytatjuk Kocsi Tibor barátommal életünk fontosabb vagy kevésbé fontos, de legalább vidám eseményeinek zenei felelevenítését „Csak zene..meg más dolgok” címmel a Rádió Bézsben. Nem hiszem, hogy műsorunk megoldást kínálna a koronavírus problémájának megoldására, de akinek van egy órája hogy közösen felidézzük fiatalságunk nagy slágereit, és életünk boldogító történeteit, – azt szeretettel várjuk. Tudjátok, a Rádió Bézs internetes rádió, bárhol, bármikor hallgatható, csak internet, wifi szükséges. Telefonon, laptopon, pc-n hallgatható, minden érdeklődőt szerettel látunk az emlékezés asztalánál! Dávid Gyula és Kocsi Tibor.

( A 2020.10.28-i adás ismétlése )

2022-11-28 22 óra Folytatjuk Kocsi Tibor barátommal életünk fontosabb vagy kevésbé fontos, de legalább vidám eseményeinek zenei felelevenítését „Csak zene..meg más dolgok” címmel a Rádió Bézs rádióban. Nem hiszem, hogy műsorunk megoldást kínálna a koronavírus problémájának megoldására, de akinek van egy órája hogy közösen felidézzük fiatalságunk nagy slágereit, és életünk boldogító történeteit, – azt szeretettel várjuk. Tudjátok, a Rádió Bézs internetes rádió, bárhol, bármikor hallgatható, csak internet, wifi szükséges. Telefonon, laptopon, pc-n hallgatható, minden érdeklődőt szerettel látunk az emlékezés asztalánál! Dávid Gyula és Kocsi Tibor.

( A 2022.10.14-i adás ismétlése )

2022-11-21 22 óra Csak zene… meg más, – ez egy nagyon intím, de mégis szórakoztatónak szánt műsor, Dávid Gyula ügyvéd életét végigkísérő zenékről. Kocsi Tibor sportújságíró barátommal, vendégemmel múlatjuk az időt, emlékezve életem zenéire!

( A 2020.09.30-i és a 2021.01.20-i adás ismétlése )

2021-01-20 15 óra Csak zene… meg más, – ez egy nagyon intím, de mégis szórakoztatónak szánt műsor, Dávid Gyula ügyvéd életét végigkísérő zenékről. Kocsi Tibor sportújságíró barátommal, vendégemmel múlattuk az időt, emlékezve életem zenéire!

( A 2020.09.30-i adás ismétlése )

2021-01-06 15 óra A Csak zene… és más dolgok műsorban szerdán 15:00 órától ismét hallhatnak közös emlékeinkről Kocsi Tibor sportújságíró barátommal együtt, melyhez a emlékeinkhez illő könnyed zenéket mellékelünk. Bár emlékeink még vannak bőviben, műsorunk most ezt követően megpihen, és amig újra kezdjük, addig is hallgassák a Rádió Bézs jobbnál jobb műsorait!

Dávid Gyula és Kocsi Tibor, Csak zene, szerda 15:00! Köszönjük!

2020-12-23 15 óra December 23-án, szerdán 15:00 órakor ismét folytatódik a CSAK Zene és más dolgok című emlékezőműsor Dr. Dávid Gyulával és Kocsi Tiborral. Szó lesz a hatvanas-hetvenes évek emlékeiről, szokásairól, Karácsonyokról, sok mindenről! Várjuk Önöket szeretettel!

2020-12-09 15 óra Minden második szerdán délután – tehát most, december 9-én, 15:00 órakor – folytatjuk a Rádió Bézsen visszaemlékezésinket a 70-80-90- évekről a Csak zene … és más dolgok című műsorban. Szó lesz a magyar vízilabdasport felejthetetlen alakjairól, filmekről, emlékekről. Dávid Gyula jelentkezik Kocsi Tiborral közösen a Csak zene című programban! Kellemes délutánt kívánunk!

2020-11-25 15 óra Ma ismét Csak zene..és más dolgok 15:00 órától! Dávid Gyula és Kocsi Tibor emlékeznek életük egy-egy vidámabb vagy emlékezetesebb epizódjára, miközben az adott korszak slágereit idézik. Ezekre a dalokra táncoltunk akkor, amikor még volt hol. Semmi komoly, Csak zene! 15:00-kor a Rádió Bézsen!

2020-11-11 15 óra Ez az adás mérföldkő az életemben, mert a koronavírus miatt először fabrikáltam rádióműsort otthon, az íróasztalom, a számítógépem, mikrofon és egy pici keverőpult segítségével, remélem élvezhető minőségben. Most is, mint korábban, életem egy-egy érdekes, színes eseményét idézem fel, de a lényeg még is a zene, amely a korszak többnyire emblematikus dala volt. Most Kocsi Tibor barátom csak távolról inspirált, de ígérem, a következő, két hét múlva adásba kerülő műsorban már ő is jelen lesz. Legyen szép napja mindenkinek, mosolyogjon, mert a zene mosoly nélkül csak fél élvezet! Dávid Gyula műsora!

2020-10-28 15 óra Folytatjuk Kocsi Tibor barátommal életünk fontosabb vagy kevésbé fontos, de legalább vidám eseményeinek zenei felelevenítését „Csak zene..meg más dolgok” címmel a Rádió Bézs rádióban. Nem hiszem, hogy műsorunk megoldást kínálna a koronavírus problémájának megoldására, de akinek van egy órája hogy közösen felidézzük fiatalságunk nagy slágereit, és életünk boldogító történeteit, – azt szeretettel várjuk. Tudjátok, a Rádió Bézs internetes rádió, bárhol, bármikor hallgatható, csak internet, wifi szükséges. Telefonon, laptopon, pc-n hallgatható, minden érdeklődőt szerettel látunk az emlékezés asztalánál! Dávid Gyula és Kocsi Tibor, október 14. Szerda, 15:00 órakor.

2020-10-14 15 óra Folytatjuk Kocsi Tibor barátommal életünk fontosabb vagy kevésbé fontos, de legalább vidám eseményeinek zenei felelevenítését „Csak zene..meg más dolgok” címmel a Rádió Bézs rádióban. Nem hiszem, hogy műsorunk megoldást kínálna a koronavírus problémájának megoldására, de akinek van egy órája hogy közösen felidézzük fiatalságunk nagy slágereit, és életünk boldogító történeteit, – azt szeretettel várjuk. Tudjátok, a Rádió Bézs internetes rádió, bárhol, bármikor hallgatható, csak internet, wifi szükséges. Telefonon, laptopon, pc-n hallgatható, minden érdeklődőt szerettel látunk az emlékezés asztalánál! Dávid Gyula és Kocsi Tibor, október 14. Szerda, 15:00 órakor.

2020-09-30 15 óra Csak zene… meg más, – ez egy nagyon intím, de mégis szórakoztatónak szánt műsor, Dávid Gyula ügyvéd életét végigkísérő zenékről. Kocsi Tibor sportújságíró barátommal, vendégemmel múlatjuk az időt, emlékezve életem zenéire! Minden kéthétben, szerdán délután 15:00 órakor! Csak zene.. meg más!