B. Bíró Zoltán

A műsorvezető bemutatkozna, de a műsorvezető nem fontos. A Tisztelt Hallgatók a fontosak. Karinthy után szabadon: Mi, Ti, Ők, Nők. És fontosak a vélemények, a viták és minden fontos ami emberi, ami szép, jó és csúf, és természetesen nagyon fontos az is, aki ebben velem egyetért, és még fontosabbak tán azok is akik nem. De ebben nem vagyok biztos…

És mi is az eklektika? Stílusok, korok és irányzatok jegyeit vegyesen alkalmazó, az egyediségét a mindenféleségben kereső valami, mely szót most tényleg nem csak abban az eredeti értelmében használnám.

Bár esztétikai értelemben maga az eklektika leginkább a XIX. századhoz köthető, azért érvényes tudni, hogy már a görögöknél, a hellenizmus korában szobrászati irányzatot jelöltek vele. És ha azt ezt követő időket nem számítjuk, akkor itt is vagyunk a XXI. században. Nem biztos, hogy ebben a korban itt és most élni a legjobb. Bár lehet, hogy igen…de ez talán majd kiderül a műsorból.
Tartsanak velem!
B. Bíró Zoltán

2021-02-02 20 óra 2021.02.02. Kedd 20.00-21.00 – B. Bíró Zoltán – 6. Bézs születésnap

Ezen a napon épp 6 éves a Bézs rádió. Az a megtiszteltetés ért, hogy egy órán keresztül beszélgethetek igazán jó fejekkel. Partnereim: Baranyai Kata, Beregi Péter, Boros Lajos.

Remélem hallgatni fogjátok, őszinte üdvözletem addig is – bbz –