A Rádió Bézs elsősorban a Nőkért szól. Éppen ezért a férfiak is hallgatják. A felnőtt, érett, érző és gondolkodó nőkért. Aki a Bézst hallgatja, igényes, szép zenére és higgadt, okos szóra számíthat. A Rádió Bézs online rádió, napi 24 órában szól! A Rádió BÉZS a finom lágy hangok vonala! Sok szép muzsika, értelmes emberek! Higgadt és mégis szenvedélyes  >>>

Rádióbézs

Erőss Mária

Erőss Mária vagyok.
Szex és Intimitás Coach, amolyan Self Made Woman.
Segítő, szertartás-vezető, intimitás-művész.

A műsorom felnőtt embereknek szól.Test és lélek a címe.

 

• Test és lélek • 

2016-07-12 21 óra
2016-07-12 22 óra Visi Márton önismereti mentorral beszélgetünk Férfi Körökről a mai műsorban.Arról hogy mi hozta létre ezt az ügyet és mit lehet kapni férfiként a férfiakhoz kapcsolódás élményétől .Arról hogy mit lehet itt megosztani egymással, amit a hétköznapok világában esetleg nem merünk. Szó lesz továbbá arról hogyan lehet férfi értékeket tanulni egymástól, vagy éppen erősödni bennük. Tehát Férfi értékek és férfikapcsolatok ma este a Test és Lélekben.

2016-06-28 21 óra
2016-06-28 22 óra Bedő Imrével beszélgetünk: a Férfiak klubjáról, a férfi értékekről, a férfiasságról valamint a férfi szerepről úgy általában. Szó lesz még a nemek közötti párbeszédről és a a nemeket érintő jelenkori problémák megoldásairól. Továbbá szót ejtünk még az Apák napja kapcsán az Apa-Fiú kapcsolatról és arról is, hogy például miben tudja ma támogatni a Férfiak klubja azokat, akik szeretnének a az úgynevezett "felelős férfiasság" útjára lépni. És persze keressük a választ azokra a kérdésekre is, hogy Nőként mit tehetünk társainkért, fiainkért, amivel elégedettebb, boldogabb, teljesebb lehet az életük, az életünk.

2016-06-14 21 óra
2016-06-14 22 óra Vitrai Sára gender specialista lesz a vendég a Test és Lélek című műsorban. Témák: Társadalmi nemek, szexuális orientációk, a feminizmus főbb fajtái különböző kapcsolati formák.

2016-06-07 21 óra
2016-06-07 22 óra Ezen a kedden Joós Istvánnal beszélgetünk. A „férfi útról” és annak kereséséről. A férfi minőség sebzettségéről, a férfi önkép hiányáról, önértékelési válságáról, valamint a férfi és a női szerepek változásáról.  Továbbiakban még: menekülésről, kompenzálásokról, az útkeresésről és megtalálásáról, az önfelvállalásról. Szó lesz még nőcsábászságról, szingliségről, szerelemről, párkapcsolatról és szexualitásról is. Végül természetesen szót ejtünk a Nőkről és arról, hogy mi kell és fontos egy férfinak egy kapcsolaton belül és mi az, amit a kapcsolaton kívül talál meg.

2016-05-24 21 óra
2016-05-24 22 óra Ismét egy nagyon izgalmas beszélgetés   a Bézsben egy szexuális segítővel ezúttal aki férfi! Erotikáról, gyógyulásról ,önismeretről , erotikus gyógyulásról, nőkről, a nők lelki folyamatinak kíséréséről férfiként,meghívott beszélgetőtársam ezúttal Rigó László lesz, aki segítő és masszőr. Szó lesz természetesen ezen az estén arról hogy egy férfi hogyan látja a mai nőket . Mit tud  segítőként  adni,  hol tud  támasztani, mivel is segít ő pontosan  ,illetve hogy milyen lelki  folyamatok szemtanúja a hölgyek gyógyulásának kiteljesedésének kísérésében.

2016-05-17 21 óra
2016-05-17 22 óra vendég: Farkas István történész és történelem tanár. Nemrég jelent meg egy könyv a Szerelem eltitkolt története címmel, amit egy szintén történész barátja írt, aki nem vállalta az interjút, de a kilétét sem. Ennek a miértjéről lesz szó a műsorban. Sokkoló nyíltsága miatt valószínűleg kevesen fogják megdöbbenés és felháborodás nélkül olvasni ezt a könyvet, ami hihetetlen adatokat, titkokat tár fel történészek, szexuálpszichológusok, néprajzkutatók, orvostörténészek, régészek hiteles kutatásira hivatkozva. Szerzőjét nem befolyásolja az álszent erkölcsösség vagy megbotránkozás, de semmiféle tudatos hiedelem sem, legyen az bármennyire is bevett és általános a mai világban. A nemiségtörténet elhivatott kutatója, aki a szerelem és a szeretkezés viharos indulatokat is kiváltó, görcsösen rejtegetett múltját tárja napvilágra. Szexuális felvilágosítás felnőtt fokon, amiről a szakértőinek sincs sok fogalma: helyére teszi a szerelmi életed, de a párodét is. Szavatoltan csiszol egy kicsit a ránk kövesedett álszeméremből.

2016-05-10 21 óra
2016-05-10 22 óra Ezen a héten a Szerelem természetéről fogunk beszélgetni egy kortárs táncossal. Különösen izgalmas, új nézőpontból és egyben a mozgások, gesztusok elkoptatott kliséit elkerülve beszélni arról, milyen is az a bizonyos csupa nagybetűs szerelem. A Radioballet két alkotó-előadójának viszont azért sikerülhetett, mert az irónia és az önirónia fedezékéből tekintettek az általuk megformált karakterek kezdeti bénázására, suta egymásra hangolódására, eszeveszett érzelemkitöréseire, törékeny megnyugvásaira, s végül a másik másságának elfogadására. Intim, lírai, szemérmetlenül szemérmes és egyben komolysága mellett is vicces önvallomás arról a tébolyult állapotról, amelyet amúgy szerelemnek hívunk Újvári Milánnal és Erőss Máriával a Rádió Bézsben!

2016-05-03 21 óra
2016-05-03 22 óra Vendégem  Römischer Edit, aki  a Sote másoddiplomás képzésén szexuálterapeutaként  végez rövidesen. Szexológus kolléganőjével új programsorozatot indít, melyben  elsőként Férfititkok címmel tartanak  workshopot, kizárlóag nőknek. A cél az, hogy a nők tabumentesen ismerhessék meg a férfiakat, és  elindulhassanak egy magasabb szintű szexuális tudatosság felé.  Hasonló tematikával terveznek  férfiaknak szóló workshopot nőkről is. 

2016-04-26 21 óra
2016-04-26 22 óra Mai vendégem Endes Györgyi orvos lesz. Anya, gyógyító, spirituális felfedező és szexuális tanítónő aki a saját szexualitása kapcsán a benne őrzött félelmeit, szégyenét, fájdalmát gyógyítja sok éve ... Az eddig bejárt út, a mély belső vágy a test csodájának megosztására indította el ezen az úton, hogy a testet-öltés ajándékát és a szexualitás felszabadítását, önmagunkat kiteljesítő megélését segítse. Szexualitás és spiritualitás! Rádió Bézs! Este a felnőtteknek! 

2016-04-12 21 óra
2016-04-12 22 óra A Bézs vendége Dézsi Réka szüléstámogató dúla, nemzetközileg minősített tréner. Azon kevesek egyike a világon - Magyarországon az egyetlen -, aki az úgynevezett orgazmikus szülés felkészítésével foglalkozik. De mi az az orgazmikus szülés? Élvezet, fájdalom, öröm egyszerre? És mit csinál a dúla? Vendégem, Réka beszél majd a " női-erő" tréningről is, ami szintén érdekelheti a Rádió Bézs hallgatóit.

2016-04-05 21 óra
2016-04-05 22 óra Ma esti vendégem: Rédai Dorottya a Közép-európai egyetem kutatója, akinek egyik fő témája a szexuális nevelés a közoktatásban. Az ezzel kapcsolatos kutatásairól és arról fogunk beszélgetni, hogy hogyan hat egymásra a tizenévesek identitásfejlődésében a társadalmi nem, a szexualitás, valamint az etnikai és társadalmi osztálybeli hovatartozás.

2016-03-29 21 óra
2016-03-29 22 óra  Vendégem  Strucc lesz,  aki inkognitóban szeretne  maradni . Blogjára a neten leltem rá..és igen - igen  felkeltette  az érdeklődésem. Jelenleg egyedülálló, negyvenes  aki  eredetileg  mérnök és most az erotikus masszázs és egyéb masszázs művelése felé  fordult  ..így hát beszélgetni  fogunk vele az érintés hiányáról, annak a kereséséről, szexről és annak a hiányáról. Arról hogy hogyan van most Ő mint   férfi , mi az Ő  története, mik a kapcsolati vágyai, hogyan van az egyedülléttel, mit szeretne, mitől fél. Továbbá hogy miért is  jár  erotikus  masszőzhöz vagy  éppen kurvához. Ő,  vagy  bárki más ..

2016-03-22 21 óra
2016-03-22 22 óra Mai vendégem Lendvay Péter a Delta Source fejvadászcég ügyvezető igazgatója, akivel beszélgetni fogunk ismét tabuk nélkül az ő teljesen egyedi férfi útjáról .Szabadságról a hosszútávú kapcsolatokban, távolságról és intimitásról, önmegvalósításról és a meghitt kapcsolat összeegyeztethetőségéről.

2016-03-08 21 óra
2016-03-08 22 óra Vendégem ezúttal Katona Réka szexuális nevelő, neveléstudományi kutató, független tréner. Az Ars Erotica Alapítványnál dolgozik, mely hazánkban egyedülálló szexuális nevelési programokat kínál (iskolai szexuális nevelés, tanárképzés, érzékeny csoportokkal való közös munka).

2016-03-02 21 óra
2016-03-02 22 óra Vendégem ma Polilili, blogger lesz. Így, POLILILIBeszélgetni fogunk pasikról akiknek mindegy csak nő legyen! "Jókislányságról" , ébredő szexualitásról, libidóról ,nyitott kapcsolatokról, vágyakról, szégyenről , jó és közepes szexről, visszautasításról,meztelenségről, durva szexről, biszexualitásról, maszturbálásról, fantáziajátékokról. Felnőtt műsor, de nem pornó! Az életről szól.

2016-02-24 21 óra
2016-02-24 22 óra Beszélgető partnerem Végh Ildikó szexuális gyógyító lesz. Beszélgetni fogunk a teljesen egyedi tanulási folyamatáról. Arról hogy most hogyan van mint Nő Anya Szerető. Mi köze a szexnek az élet egyéb területeihez. Mi köze a tudatossághoz egyáltalán. Valamint arról hogy hány féle orgazmus létezik.... Gyertek Velünk!

2016-02-17 21 óra
2016-02-17 22 óra Mai vengédem: Somhegyi Judit Ágnes lesz, aki barátnőm, 4 gyermek anyja. Aki túl van két házasságon, négy szerelmen és néhány szeretőn ... Aki csinált női csoportot Beszéljünk a szexről címmel, aki természetgyógyász és önismereti munkát is kísér. Terítéken az abúzus nehezen megfogható formái lesznek. Obszcén beszólások nyilvános helyeken avagy a Cat call. Erről beszélünk majd, meg arról, hogy milyen a fogdosás a bkv-n, vagy milyen a szexuális közeledés akkor amikor mi nem akarjuk! Lesz szó még hanyag szexről és dühös szexről és olyan szexről is ami szerelemtelen.

2016-02-10 21 óra
2016-02-10 22 óra Vendégem B. Kovács Zoltán Integrál szemléletű életvezetési tanácsadó önismereti és párkapcsolati tréner. Témáink: - mitől lehet tudatos a szex, egyáltalán mitől lehetünk tudatosak kapcsolatainkban - mi az az önismereti munka avagy a belső munka - mi lehet élénkítő vagy megtartó hatással a szexuális vágyra a kapcsolatainkban. Ezeket a kérdéseket járjuk körül az integrálpszichológia szemszögéből.

2016-02-03 21 óra
2016-02-03 22 óra Vendégem Ladányi Bea párkapcsolati mediátor valamint Kosári Móni alternatív spirituális tanácsadó. Mitől vonzó egy negyvenes nő? Miért hajtják őket a fiatalabb férfiak a társkeresőkön.....? Hogyan áll ez a korosztály a fiatalabb férfiakhoz? Mi a helyzet ha ellaposodott a házasság? Helyes e az ha külső kapcsolatba kezdünk házasság mellett....? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre keressük a választ!

2016-01-27 21 óra
2016-01-27 22 óra " A férfiak levetkőztetik a nőket.Leszednek mindent róluk, nincs az a burkolat , ami ne volna lehámozva egyetlen pillantással." " Ami kiderül az a szerelem, elválik, megvilágosul, mintha súlyos brokátfüggönyöket rántanának szét az orrom előtt, áttör a Fény. " Szó lesz vedégem Kukorelly Endre 1003 és az én 2500 randimról Nőkról Férfiakról Vágyról Hiányról Akarásról Eltolásról Szerelemről ...

2016-01-20 21 óra
2016-01-20 22 óra Soma Mamagésa a férfi és női szerepek az egyenjogúság jegyében a XXI. században. A változás nehézségei, problémái, fontossága és jelentősége.

2016-01-06 21 óra
2016-01-06 22 óra Szentesi Szilvia a bliss intimitás hazai létrehozója és Hummel Zsolt Intimitás gourmet

 

2015-12-30 21 óra
2015-12-30 22 óra Gyertek velem ma este

                            Test és Lélek ismét
                            Spiritualitás csapdája
                            Feminizmus csapdája
                            Férfi gyűlölet csapdája
          Vendégem Martha Jude és Dr. Rontó Attila
                            Akiket a műsorban fogok bemutatni kivételesen!!

2015-12-23 21 óra
2015-12-23 22 óra Vendégem Fazakas Pálma lesz a Születésház Egyesület Elnöke Beszélgetünk majd szexről és várandósságról Továbbá születésről és Női identitásról Természetes szülésről Orgazmikus szülésről Hogy miért szexuális erőszak ma a nem természetes szülés egy Nőnek És mindenről amit tudni érdemes az Anyaságról Ma

2015-12-16 21 óra
2015-12-16 22 óra Ma este folytatjuk az eszmecserét  Fekete Géza avatott buddhista lámával aki gyógyító is Szó lesz Férfi- Nő kapcsolatokról, Istenkapcsolatról, Isteni szexualitásról, Tabuk nélkül, Egyenjogúságról, Női méltóságról, És arról is hogy lesz mit jelent az a név hogy Kurukulla 

smile hangulatjel

2015-12-09 21 óra
2015-12-09 22 óra Hanzli István a vendég. Téma: a negyvenes és idősebb hölgyek társas és szexuális élete

2015-12-02 21 óra
2015-12-02 22 óra Dittera-Balogh Andrea és Horváth Katalin a Labrisz Egyesület Tagjai a vendégek Ma este....... Mindent amit tudni szeretnétek a biszexualitásrólAmikor a kenyér mindkét oldala vajas.... több oldalról igyekszünk körüljárni a kérdést

2015-11-25 21 óra
2015-11-25 22 óra Réz Betyár Gábor újságíró E heti témánk: Emberek egymás között. Nők egymás között. Hétköznapok és Szex

2015-11-18 21 óra
2015-11-18 22 óra Szabó Sipos Barnabás színművész , festőművész aki vezetett , közösségi rádiót, tanított rajzot, színjátszást, dramaturgiát, önismeretet.
Művészi szemlélettel és eszközökkel keresi a megismerés erőit, lehetőségeit a világban és önmagában is...
Témánk most a Férfi és Női szégyen lesz .

2015-11-11 21 óra
2015-11-11 22 óra Németh Éva Tudatosszex-szóvivővel a nőkről, kapcsolatról és szex coachingról, nagyon nyitottan és talán egy más megvilágításból

2015-11-04 21 óra
2015-11-04 22 óra Bánki Hajnal és Gyurik jános, a téma a poliamoria (többesszerelem)

Kovalik Márta díj

(Kovács Hédi)

Rádió Bézs? Ismered? Biztosan, de ha mégsem, akkor keresd és hallgasd! Valós értékek internetes „frekvenciája”. 
"Vele" voltam egy különleges eseményen.
A Rádió Bézs jóvoltából ismét átadták a Kovalik Márta vándordíjat, idén nem más, mint Vekerdy Tamás kapta meg.

Ugye ismerős a név? A neves pszichológus, a hazai Waldorf óvoda és iskola megteremtője, a Waldorf tanárképzés megszervezője, többek között.
Az ő mondata például, hogy:
„Őrület, hogy a gyerek minden percét be kell osztani. Edzés, úszás, tánc, angol, mulatság, ezeken majd lefoglalkoztatják azt az idegesítő gyereket. Ahelyett, hogy hagynák otthon bambulni, merengeni, magában eljátszani, a kádban, vagy inkább az udvaron egyik kisvödörből a másikba önteni a vizet. Nincs sarazás, nincs homokozás. Játszóház van. Marhaság. Kevés elemű, egyszerű élet kell a gyereknek, attól nyugszik meg.”

Ki volt Kovalik Márta, a díj névadója? Legendás szerkesztő. Hegyi Imre és ő jegyezte a Húszas Studiót. A tényfeltáró dokumentum-műsoraikért Pulitzer díjjal, tolerancia díjakkal, Prix Italia és Prix Japon elismerésekkel jutalmazta őket a szakma.

A díj születésének gondolata a Bézs rádió alapítójának, főszerkesztőjének, Fodor Jánosnak, és egy Amerikában élő magyar családnak a Szaday családnak köszönhető. A különös ívelésű és formájú díjat Formanek Zsuzsa üvegtervező iparművész és Bedécs Kristóf ötvösművész tervezte és alkotta.

A díjátadás helye a pocsék idő ellenére is imádnivalóan sajátos hangulatú Graphisoft Park, és benne a Kör étterem volt. A tavalyi díjazott Bojár Gábor adta át Vekerdy Tamásnak a vándordíjat.

Azután műsor következett és  muszáj elmesélnem, ki mindenkit hallottunk vagy láttunk ezen a rövid kis koncerten.

 >>>

Vintage

 
Faragó Judit
 

Amerikai weblapot küldött át egy barátnőm, ahol mindenféle régi cuccot gyűjtenek, vásárolnak és bocsájtanak aukcióra. Köztük a hetvenes-nyolcvanas évek kedvelt háztartási cikkét, a fehér alapon mintás pirex-edényeket. Barátnőm jól gondolta, hogy a mi háztartásunkban még lehet ilyesmi. Valaha neki is megvolt az amerikai lapon hirdetett, a műfajban legdrágábbra tartott 4 részes, kerek, kékmintás, de sajna, mind elfogyott. Remélte, nekem van.

Hát, ha a kékmintás nem is, de a virágos és gyümölcsös egy-egy darabja tényleg megvan, sőt, a nagy ovális is. Ez utóbbit volt a legnehezebb előbányászni, de megtettem, mert ez mutatkozott a legnagyobb kincsnek. Lelkesen mutattam háztartásom konyhafőnökének, aki kissé rezignáltan kérdezte, megnéztem-e a leletet. Meg. Csak nem jól. Az óriás ovális – amivel csaknem 10 ezer dollárt kereshettem volna, minta nélküli hófehér volt, van. Fel lettem világosítva, hogy a mintás réges régen eltört, helyette lett a fehér, még a fedő, mindkét fedő, a fehér és az üveg is illett rá. Csalódásom leírhatatlan: hogy hogy nem vettem észre. Nem, mert nagy edényben nálunk a konyhafónök főz, kezemben sem volt, legfeljebb mosogatáskor, akkor meg nem a mintára szoktam ügyelni.

Meg egyébként is. Az a helyzet, hogy nagyon utáltam ezeket a mintásakat. Nem az én ízlésem szerintiek voltak, Anyámnak vettem ajándékba, neki kellett, hogy tetsszen. Tetszett is. De megörököltem. Sose voltak szettben, gondoltam, legyen ilyen is meg olyan is, a változatosság – legalább engem – gyönyörködtet. Az örökség bumeráng volt. Meg most egy kis méreg: ha nagyvonalúbb vagyok, ha megveszem az egész szettet – nagyon jól jönne – kinek nem - 10 ezer dollár vagy 12 ezer. Így ennyivel maradtam szegényebb. Pár dollárért azért ezeket is elkótyavetyélhettem volna, de annyit nem ér.

Ha már a pénztárcámat nem, legalább a tudásomat gyarapítottam. Az akció és az aukció vintage címen van hirdetve. 1975-82-84-es gyártású edényekre. Bevallom, kissé csalódtam, keserű volt az idő múlására gondolni, 

 

 >>>

Partnereink:

VDSZ jooble myonlineradio wildom

2018. szeptember 16.

Adatforgalmi díj nélkül

Ezentúl még kevesebb lehetősége van, hogy azt mondja: ismerem a nevét, hallottam, hogy érdekesek a műsorai, de nem tudom hol és hogyan hallgathatom. A technika egyre több eszközével segítjük, hogy bárhol, bármikor hallgathassa online adásunkat. Nem kell a számítógép előtt ülnie és online rádiókészülék sem szükséges hozzá, csak vegye elő „élettársát” azaz mobiltelefonját és máris megszólal a Rádió Bézs. Androidosoknak van  Play Store-ból letölthető applikáció, és az Iphone tulajdonosoknak természetesen az App Store-ban is ott az alkalmazás. Vagy elég az oldalunkon látható QR kódot beolvasni, máris szól az adás.

Aki pedig mégis internet rádióján szeretne hallgatni minket, itt keresse:
Rádió Bézs 
http://195.210.29.82:8001/bezs 
Rádió Bézs 2 
http://195.210.29.82:8002/bezs2

Vodafonos hallgatóinknak különösen jó hírünk van: nekik ezen túl az adatfogyasztás miatt nem kell aggódniuk. Ha havi 1000 forintért Music Passt vásárolnak, adatforgalmi díj nélkül akár 24 órán keresztül szólhat telefonjukon a Rádió Bézs. A szolgáltatást az oldalunkról a Bézs hírek rovatban található linkkel akár közvetlenül is megrendelhetik.

De azért ha megszólal a telefon, ne felejtsék el felvenni!

 >>>
Élő
adás

Élő
adás Bézs 2


Támogass!

Támogassa a Rádió Bézst!

A Rádió Bézs adásait mindenki ingyen hallgatja, de nem ingyen készül.

Immár öt esztendeje erőnkön felül teljesítünk, hogy szólhassunk önökhöz, önökért. Arra kérjük önt, hogy támogasson, hogy életben maradjunk, hogy növekedni és fejlődni tudjunk

 

 >>>

Játék

5 éve szól a Rádió Bézs, ezért játékunk kérdései ez alkalommal rólunk szólnak. A helyes válaszokat beküldők között 3x2 jegyet sorsolunk ki február 29-i születésnapi rendezvényünkre a K11-be, ahol izgalmas műsor és műsorkészítőink várják.  

 >>>