A Rádió Bézs elsősorban a Nőkért szól. Éppen ezért a férfiak is hallgatják. A felnőtt, érett, érző és gondolkodó nőkért. Aki a Bézst hallgatja, igényes, szép zenére és higgadt, okos szóra számíthat. A Rádió Bézs online rádió, napi 24 órában szól! A Rádió BÉZS a finom lágy hangok vonala! Sok szép muzsika, értelmes emberek! Higgadt és mégis szenvedélyes  >>>

Rádióbézs

az ENSZ főtitkár üzenete

Mr. Bézs

Egész életemben szerencsém volt.
Mondhatják rám, hogy nagyképű fráter, de még sikeres is voltam, vagyok, hisz mindig azt csinálhattam, amit szerettem! S mert volt egy doboz, na jó kettő, szóval volt a rádió meg a tv, még ismert ember is lehettem, ami persze nem mindig jó.

Arra gondolok, ha majd valamelyik dédunokám – remélem még sokáig élek – megkérdezi a vége, vagy inkább a vég előtt, hogy milyen volt az életem, azt remélem, a következőket mondhatom majd neki:
Nagyszerű országban élhettem, békében, megbecsülésben. Tettem persze néhány olyan dolgot, amit nem kellett volna, de olyat többet, amivel adtam. Nektek gyerekek! Azoknak, akik a XX. század másik felétől, itt, Kelet - Közép -Európában élnek, éltek. Jól eső büszkeséggel tölt el, hogy jó korban, jó emberek taníthattak, s hogy később megbecsültek. Örömet adott, hogy sok ember lelkéhez, agyához tudtam közel kerülni, hogy ezrekkel beszélgethettem, hogy műsorokat találhattam ki, hogy soha nem kellett megalázkodnom.

Szerencsém volt. Gyógyíthattam, szórakoztathattam, tájékoztathattam, igazat mondhattam. Jó volt. Jó lehettem.
A leg nekem mégis az volt – mondom majd -, amikor világra segíthettem két új életet.

Valamelyik gyerekem valamelyik gyerekének remélem, majd elmondhatom azt is, hogy a másik leg nekem az volt, amikor létrehozhattam - persze a barátaim segítségével -, egy rövid életű ám nagyon fontos és professzionális rádiót, a Pacsirtát, majd pontosan egy évvel később a Bézst.

Tudod - mondom majd a dédunokámnak -, a Rádió Bézst megálmodni, megszervezni, felépíteni, üzemeltetni férfimunka volt! De az igazi az volt, amikor csapatként, minden ellenszolgáltatás nélkül működni kezdett!

Arra gondolok - elmesélem majd a kölöknek -, hogy lehet értelmes dolgokat csinálni! Hiszi, nem hiszi, majd elmondom neki, hogy vannak jó emberek. Elmesélem majd a hihetetlent, a mesébe illő történetet, hogy tudniillik több mint 180 jó embert találtam alig három év alatt. Hogy tán, ha kettőben kellett csak csalatkoznom. Elmondom majd neki, hogy igenis vannak csodák! Elmondom majd neki, lehet hátrébb húzódni, figyelni, hagyni, segíteni, megbecsülni a munkatársakat. Elmondom majd, milyen felemelő egy hatalmas zenekart vezényelni. Elmondom majd, fantasztikus érzés hallgatni a Rádió Bézst, amihez van közöd. Elmondom majd, milyen nap nap után keményen dolgozni, amikor a fizetség forintban nem mérhető.
Elmondom majd neki, hogy ez volt a leg.
Az álmokat jó emberekkel megvalósítani.
Végül elmondom neki azt is, hogy megtanultam becsülni más munkáját, más energiáját, s megtanultam bocsánatot kérni ha tévedtem.
És azt is elmondom majd neki, hogy tudtam megköszönni, mint most is. Köszönet minden Bézsesnek, minden barátomnak, munkatársamnak!

2018. január 24. egy héttel a Rádió Bézs 3. szülinapja előtt Mr. Bézs, azaz a Fodor.

 

egyetlen dal

Októer 6-án hangzott el a Rádió Bézsben. 

Ráduly Margit
Egyetlen dal

https://www.youtube.com/watch?v=TJAfLE39ZZ8

A világ egyik legszomorúbb dala, amelyet Amy Winehouse énekel. Back To Black, Vissza a sötétségbe.

Nem is tudom, lehet-e ezt a történetet egy személyes élménnyel kezdeni, de talán mégis érdekes lehet, hogy mikor az én barátnőmnek mondtam, Amy Winehouse-ról szeretnék mesélni a Bézsben, nem fogadta kitörő örömmel. Miért éppen erről a lepusztult, narkós botrányhősről akarsz műsort csinálni – kérdezte. Én a dalait sem hallgatom meg, annyira nem érdekel – tette hozzá. Bekapcsoltam a számítógépem, megkerestem a Back To Black-et és közben meséltem, hogyan lett narkós, mivel tette tönkre a szerelme, miért nem tudott az apja miatt lejönni a szerről. Egy idő után azon kaptuk magunkat, hogy már a nem is emlékszünk hányadik Winehouse-dalt hallgatjuk. Az én barátnőm egyre kevésbé utálta, egyre közelebb került az emberhez, akit történetesen Amy Winehouse-nak neveztek.

Aztán pár nappal később elutaztunk Szlovéniába, a tengerpartra, ahol az én barátnőm elvesztette a telefonját. Kétségbeesetten kerestük a boltban, ahol megtalálni reméltük, de sehol semmi. A vásárlók és az eladók a legkisebb együttérzést sem mutatták, sőt, izgatott jelenlétünk kifejezetten zavarta őket. Az üzlet kijáratával szemben 

 >>>

bézs ajánló

Naponta ötször

Naponta ötször? Igen, naponta ötször! De mit? 

Mi most arra biztatjuk önöket, hogy naponta 5x egyenek, keveset! 

Új műsorunkban Kubányi Jolán dietetikus segít nekünk, önnek. 

Hogyan szabaduljunk meg a felesleges kilóktól? Első adásunkban Fodor János főszerkesztőnket faggatjuk arról, hogy miért szeretne fogyni.  A tőle megszokott őszinteséggel arról is beszél, hogy miről nem hajlandó lemondani.  Kezdjük! Először  2018. január 23-án, 14.00  órakor!  A szerkesztő Kertész Éva és a Rádió Bézs, mindig önnel!

videó: https://www.youtube.com/watch?v=QVMSJn14Mk8&feature=youtu.be

 

 >>>

Partnereink:

VDSZ jooble

EQUALITY

EQUALITY - díj 2018

A VODAFONE MAGYARORSZÁG,

a MAGYARORSZÁGI SZÓVIVŐK ORSZÁGOS EGYESÜLETE

és a RÁDIÓ BÉZS

az általuk létrehozott

EQUALITY - azaz Egyenlőségért díjat adományozza,

ENYEDI ILDIKÓ

  részére

A díj célja és üzenete:

Mindegy, hogy ki honnan jött! Mindegy, hogy mit csinál! Mindegy, hogy nő vagy férfi! Egy a fontos! Minden embert csak a teljesítménye és cselekedete alapján ítéljenek meg!

Enyedi Ildikó, aki személyes példamutatásúval, erkölcsi tartásával, bátorságával, következetesen csendes és szelíd munkával, művészi tevékenységével ezért kiemelkedően sokat tett, a XIV. Szóvivők Bálján megkapja a Equality - díjat.

A díjat létrehozók elkötelezettek abban, hogy a nők társadalmi megbecsülése nagyobb legyen. A díjat létrehozók tudják, hogy ez mindannyiunk érdeke, azaz össztársadalmi ügy.

Azok, akik ennek érdekében sokat tesznek, jól és hatásosan kommunikálnak, kiemelt figyelmet és elismerést érdemelnek. A Díj alapítói azokat keresi, azokra figyelnek, akik tevékenységükkel, sajátos eszközeikkel, nyilatkozataikkal, példamutató életükkel bátran kiállnak a nőkért, akik küzdenek az erőszak és mindenfajta megkülönböztetés ellen.

 

 >>>
Élő
adás


Támogass!

Támogassa a Rádió Bézst!

A Rádió Bézs adásait mindenki ingyen hallgatja, de nem ingyen készül.

Három esztendeje erőnkön felül teljesítünk, hogy szólhassunk önökhöz, önökért. Arra kérjük önt, hogy támogasson, hogy életben maradjunk, hogy növekedni és fejlődni tudjunk

 >>>

Játék

Hallgasson minket és nyerjen!

Állatkerti látogatás. Igazi kora tavaszi program egy kellemes séta az állatkertben.

Játékunk szerencsés megfejtői között most 2  belépőt sorsolunk ki a budakeszi Vadasparkba. 

 

 >>>