A Rádió Bézs elsősorban a Nőkért szól. Éppen ezért a férfiak is hallgatják. A felnőtt, érett, érző és gondolkodó nőkért. Aki a Bézst hallgatja, igényes, szép zenére és higgadt, okos szóra számíthat. A Rádió Bézs online rádió, napi 24 órában szól! A Rádió BÉZS a finom lágy hangok vonala! Sok szép muzsika, értelmes emberek! Higgadt és mégis szenvedélyes  >>>

Rádióbézs

Madár Tamás

Színész vagyok, aki szöveget is ír, mert van, hogy rap-re adom a fejem. De van, hogy táncra perdülök, s énekelek is. És van úgy, hogy műsort vezetek. De nem csak vezetem, készítem is. Mi több, le is vezénylem magam. Szerencsére több felé is tudom fordítani a figyelmem. Azt hiszem, hogy ez az eddigi tapasztalataimnak köszönhető – s hol még az út vége?! 4 éves korom óta életem része a zene. A zene és a szöveg. Már, hogy én szövegelhessek. Persze, nem hülyeségeket. Na jó, néha azt is. Mértékkel. Értékkel. Voltam pizzafutár, ingatlanügynök, ács, burkoló, adminisztrátor, animátor… Mindezek összessége vagyok olykor ma is, ha az élet megkívánja. Papíron színész, informatikus és vendéglátós. De elsősorban és igyekszem mindig: Ember vagyok. Ember a rádióban is. Különböző műsorokkal. Hogy mik ezek?!

 

VISZONY

 

Miért menekül a férfi a szerelem elől? Miért rágódik a nő vacak kis problémákon? Miért ódzkodik a férfi a tartós kapcsolattól? Miért nem tér a nő soha a lényegre? Miért érzi a férfi, hogy minden nő az ő fülét rágja? Miért kíváncsi a nő minden apró részletre? Mit eszik a férfi a tűsarkúban tipegő nőn? Mit eszik a nő a feszes fenekű férfin? Miért vannak a férfinak olyan undorító szokásai? Miért beszél annyit a nő? Miért szereti a férfi a disznó vicceket? Mire gerjed-a nő? Miért hazudik a férfi? Miért sír a nő? Különbözünk, mégis próbálunk úgy tenni, mintha egyeznénk. Válaszokat nem biztos, hogy kapunk, de keressük. Füleljen rám/ránk és keressük együtt!

 

1001 és nem éjszaka

Kultúra- és zeneéhségem csillapíthatatlan, de mérsékelhető. Az egyik ilyen mérséklésem az ’1001 lemez, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz’ c. könyv volt. Igen, meghallgattam az összes lemezt. 400 nap alatt teljesítettem. Azóta is gyűjtöm be ezeket a lemezeket bakeliten. 1955-től 2007-ig tartott a kalandozásom. Egy varázslatos élményt adott nekem ez, a kicsivel több, mint egy éves zenei utazás.  Ezt az élményemet szeretném megosztani minden csütörtökön déltől, egy órában, Önökkel. Utazzunk együtt!

 

Magyar zene

Szintén zene. Magyar zene. Ebben a műsorban van, hogy a mikrofonnál vagyok, de van, hogy a távolból hallgatom. Ha távol vagyok, akkor egy órában szól a magyar zenei összeállításom, a több éves gyűjteményemből válogatva, az ’50-es évektől napjainkig. Ha a mikrofonnál vagyok, akkor nem egyedül ülök a rádióban. Van vendégem. Magyar vendégem. Előadó, zenész, zenekar, énekes… Tehetséges, gondolkodó művészek. Minden csüörtök 2. hetében este 9 órától szól a magyar zene, szól egy magyar hang. Ha szereti a sokszínűséget és a magyar zenét, akkor ne hagyja ki!

 

Szendvics

Táplálék a fejeknek. Mindenféle földi jó, ami egy jó szellemi-szendvicshez szükségeltetik. Van film, színház, fesztivál, könyv, gasztronómia, egészség, kiállítás, mozgás, szépség, s minden mi még beleférhet, s eszembe jut. De, mint minden étkezéshez, így a tízóraihoz is jó, ha vannak partnerek, és jó, ha van hallgatóság, ha vannak kíváncsi fülek. Várom Önöket szeretettel egy közös „étkezésre”, minden csütörtökön délelőtt 10 órától kettő órában. Legyen a vendégem egy finom szendvicsre. Fogyasszuk el együtt!

Madár Tamás karácsonyi zenei Összeállítása

2016-12-26 10 óra
2016-12-26 11 óra 

 

• Ugrás 1001 és nem éjszaka • Csütörtök 12:00-13:00 •

• Ugrás Afrika Nap • 2017.05.25. Csütörtök 10:00-23:00 •

• Ugrás Magyar Zene • Péntek 12:00-13:00 •

• Viszony • kedd 19:00-21:00 •

2017-12-12 19 óra
2017-12-12 20 óra
A zene gyógyít. Rendez lelki viszonyokat, rendez belső gondolatokat, rendez, ha hagyjuk magunkat rendeztetni. Zenével ügyért, ügyekért. Zenével a Rákos Gyermekekért. Zenével és Seres Antallal. Ez a mai ’Viszony’.

( A 2017.12.05-i adás ismétlése )

2017-12-05 19 óra
2017-12-05 20 óra
A zene gyógyít. Rendez lelki viszonyokat, rendez belső gondolatokat, rendez, ha hagyjuk magunkat rendeztetni. Zenével ügyért, ügyekért. Zenével a Rákos Gyermekekért. Zenével és Seres Antallal. Ez a mai ’Viszony’.

2017-11-28 19 óra
2017-11-28 20 óra 
Mit rejtenek a számok? Hogyan hat a „matematika” az emberi kapcsolatokra? Hat-e egyáltalán? Az életünkbe belépő „kódokat” ismerve, láthatjuk-e mi vár ránk? Meghatározzák-e utunkat a numerológiai tényezők? Számos kérdés, számos válasz, egy „számos” emberrel.

A mai vendégem: Kiss Zoltán Zéró

2017-11-21 19 óra
2017-11-21 20 óra
Társkereső oldalak. Netes viszonyok. Szexuális, baráti, beszélgetős, pénzre utazó... Minden szóba jöhet. Mindenre van felület. Kereslet is van rá. Ahogy igény is. Miért? Mitől jobb? Vagy mitől rosszabb? Mi a veszélye? Mi az előnye? Sok kérdés felmerül. Talán a válaszok is megérkeznek. Remélhetőleg. Mindenestre keressük. Egy "guruval". A társkereső oldalak "gurujával". Az emberrel, aki minden mással is foglalkozik. Milyen dolgokkal? Milyenekkel nem?!

A mai vendégem: Weiler Péter

2017-11-14 19 óra
2017-11-14 20 óra Miért menekül a férfi a szerelem elől? Miért rágódik a nő vacak kis problémákon? Miért ódzkodik a férfi a tartós kapcsolattól? Miért nem tér a nő soha a lényegre? Miért érzi a férfi, hogy minden nő az ő fülét rágja? Miért kíváncsi a nő minden apró részletre? Mit eszik a férfi a tűsarkúban tipegő nőn? Mit eszik a nő a feszes fenekű férfin? Miért vannak a férfinak olyan undorító szokásai? Miért beszél annyit a nő? Miért szereti a férfi a disznó vicceket? Mire gerjed-a nő? Miért hazudik a férfi? Miért sír a nő? Különbözünk, mégis próbálunk úgy tenni, mintha egyeznénk. Válaszokat nem biztos, hogy kapunk, de keressük. Akivel ma keresésbe ’fog’ok: Dr. Radánovics-Nagy Dániel, fogorvos (is).

( A 2017.10.31-i adás simétlés )

2017-11-07 19 óra
2017-11-07 20 óra Miért menekül a férfi a szerelem elől? Miért rágódik a nő vacak kis problémákon? Miért ódzkodik a férfi a tartós kapcsolattól? Miért nem tér a nő soha a lényegre? Miért érzi a férfi, hogy minden nő az ő fülét rágja? Miért kíváncsi a nő minden apró részletre? Mit eszik a férfi a tűsarkúban tipegő nőn? Mit eszik a nő a feszes fenekű férfin? Miért vannak a férfinak olyan undorító szokásai? Miért beszél annyit a nő? Miért szereti a férfi a disznó vicceket? Mire gerjed-a nő? Miért hazudik a férfi? Miért sír a nő? Különbözünk, mégis próbálunk úgy tenni, mintha egyeznénk. Válaszokat nem biztos, hogy kapunk, de keressük. Akivel ma keresésbe kezdek: Szigeti Juli. Többek között: kínai-magyar viszony, zene-ember viszony, nyelv-nyelv viszony…

2017-10-31 19 óra
2017-10-31 20 óra Miért menekül a férfi a szerelem elől? Miért rágódik a nő vacak kis problémákon? Miért ódzkodik a férfi a tartós kapcsolattól? Miért nem tér a nő soha a lényegre? Miért érzi a férfi, hogy minden nő az ő fülét rágja? Miért kíváncsi a nő minden apró részletre? Mit eszik a férfi a tűsarkúban tipegő nőn? Mit eszik a nő a feszes fenekű férfin? Miért vannak a férfinak olyan undorító szokásai? Miért beszél annyit a nő? Miért szereti a férfi a disznó vicceket? Mire gerjed-a nő? Miért hazudik a férfi? Miért sír a nő? Különbözünk, mégis próbálunk úgy tenni, mintha egyeznénk. Válaszokat nem biztos, hogy kapunk, de keressük. Akivel ma keresésbe ’fog’ok: Dr. Radánovics-Nagy Dániel, fogorvos (is).

2017-10-24 19 óra
2017-10-24 20 óra Miért menekül a férfi a szerelem elől? Miért rágódik a nő vacak kis problémákon? Miért ódzkodik a férfi a tartós kapcsolattól? Miért nem tér a nő soha a lényegre? Miért érzi a férfi, hogy minden nő az ő fülét rágja? Miért kíváncsi a nő minden apró részletre? Mit eszik a férfi a tűsarkúban tipegő nőn? Mit eszik a nő a feszes fenekű férfin? Miért vannak a férfinak olyan undorító szokásai? Miért beszél annyit a nő? Miért szereti a férfi a disznó vicceket? Mire gerjed-a nő? Miért hazudik a férfi? Miért sír a nő? Különbözünk, mégis próbálunk úgy tenni, mintha egyeznénk. Válaszokat nem biztos, hogy kapunk, de keressük. Akivel ma keresésbe fogok: Kárász Eszter.

2017-10-17 19 óra
2017-10-17 20 óra Miért menekül a férfi a szerelem elől? Miért rágódik a nő vacak kis problémákon? Miért ódzkodik a férfi a tartós kapcsolattól? Miért nem tér a nő soha a lényegre? Miért érzi a férfi, hogy minden nő az ő fülét rágja? Miért kíváncsi a nő minden apró részletre? Mit eszik a férfi a tűsarkúban tipegő nőn? Mit eszik a nő a feszes fenekű férfin? Miért vannak a férfinak olyan undorító szokásai? Miért beszél annyit a nő? Miért szereti a férfi a disznó vicceket? Mire gerjed-a nő? Miért hazudik a férfi? Miért sír a nő? Különbözünk, mégis próbálunk úgy tenni, mintha egyeznénk. Válaszokat nem biztos, hogy kapunk, de keressük. Akivel ma keresésbe fogok: Schwartz Dávid.

2017-10-10 19 óra
2017-10-10 20 óra Miért menekül a férfi a szerelem elől? Miért rágódik a nő vacak kis problémákon? Miért ódzkodik a férfi a tartós kapcsolattól? Miért nem tér a nő soha a lényegre? Miért érzi a férfi, hogy minden nő az ő fülét rágja? Miért kíváncsi a nő minden apró részletre? Mit eszik a férfi a tűsarkúban tipegő nőn? Mit eszik a nő a feszes fenekű férfin? Miért vannak a férfinak olyan undorító szokásai? Miért beszél annyit a nő? Miért szereti a férfi a disznó vicceket? Mire gerjed-a nő? Miért hazudik a férfi? Miért sír a nő? Különbözünk, mégis próbálunk úgy tenni, mintha egyeznénk. Válaszokat nem biztos, hogy kapunk, de keressük. Akikkel ma keresésbe fogunk: Träger Lili (énekes, népdalénekes) és Szőllősi Lajos (gitáros).

2017-10-03 19 óra
2017-10-03 20 óra Miért menekül a férfi a szerelem elől? Miért rágódik a nő vacak kis problémákon? Miért ódzkodik a férfi a tartós kapcsolattól? Miért nem tér a nő soha a lényegre? Miért érzi a férfi, hogy minden nő az ő fülét rágja? Miért kíváncsi a nő minden apró részletre? Mit eszik a férfi a tűsarkúban tipegő nőn? Mit eszik a nő a feszes fenekű férfin? Miért vannak a férfinak olyan undorító szokásai? Miért beszél annyit a nő? Miért szereti a férfi a disznó vicceket? Mire gerjed-a nő? Miért hazudik a férfi? Miért sír a nő? Különbözünk, mégis próbálunk úgy tenni, mintha egyeznénk. Válaszokat nem biztos, hogy kapunk, de keressük. Akikkel ma keresésbe fogunk: Tallér Edina (író, újságíró) és Gerner Csaba (színész, rendező).

2017-09-26 19 óra
2017-09-26 20 óra Miért menekül a férfi a szerelem elől? Miért rágódik a nő vacak kis problémákon? Miért ódzkodik a férfi a tartós kapcsolattól? Miért nem tér a nő soha a lényegre? Miért érzi a férfi, hogy minden nő az ő fülét rágja? Miért kíváncsi a nő minden apró részletre? Mit eszik a férfi a tűsarkúban tipegő nőn? Mit eszik a nő a feszes fenekű férfin? Miért vannak a férfinak olyan undorító szokásai? Miért beszél annyit a nő? Miért szereti a férfi a disznó vicceket? Mire gerjed-a nő? Miért hazudik a férfi? Miért sír a nő? Különbözünk, mégis próbálunk úgy tenni, mintha egyeznénk. Válaszokat nem biztos, hogy kapunk, de keressük. Mai partnerem a társkereső oldalak egyik "guruja": Weiler Péter.

2017-09-19 19 óra
2017-09-19 20 óra Miért menekül a férfi a szerelem elől? Miért rágódik a nő vacak kis problémákon? Miért ódzkodik a férfi a tartós kapcsolattól? Miért nem tér a nő soha a lényegre? Miért érzi a férfi, hogy minden nő az ő fülét rágja? Miért kíváncsi a nő minden apró részletre? Mit eszik a férfi a tűsarkúban tipegő nőn? Mit eszik a nő a feszes fenekű férfin? Miért vannak a férfinak olyan undorító szokásai? Miért beszél annyit a nő? Miért szereti a férfi a disznó vicceket? Mire gerjed-a nő? Miért hazudik a férfi? Miért sír a nő? Különbözünk, mégis próbálunk úgy tenni, mintha egyeznénk. Válaszokat nem biztos, hogy kapunk, de keressük. Akivel keresésbe fogunk: Marjai Virág és Ozsgyáni Mihály, azaz 'fésztufész'.

Füleljen rám/ránk és keressük együtt!

( A 2017.09.05-i adás ismétlése )

2017-09-12 19 óra
2017-09-12 20 óra Miért menekül a férfi a szerelem elől? Miért rágódik a nő vacak kis problémákon? Miért ódzkodik a férfi a tartós kapcsolattól? Miért nem tér a nő soha a lényegre? Miért érzi a férfi, hogy minden nő az ő fülét rágja? Miért kíváncsi a nő minden apró részletre? Mit eszik a férfi a tűsarkúban tipegő nőn? Mit eszik a nő a feszes fenekű férfin? Miért vannak a férfinak olyan undorító szokásai? Miért beszél annyit a nő? Miért szereti a férfi a disznó vicceket? Mire gerjed-a nő? Miért hazudik a férfi? Miért sír a nő? Különbözünk, mégis próbálunk úgy tenni, mintha egyeznénk. Válaszokat nem biztos, hogy kapunk, de keressük. Aki ma a keresésben partnerem: Trömböczky Péter, író-rendező.

2017-09-05 19 óra
2017-09-05 20 óra Miért menekül a férfi a szerelem elől? Miért rágódik a nő vacak kis problémákon? Miért ódzkodik a férfi a tartós kapcsolattól? Miért nem tér a nő soha a lényegre? Miért érzi a férfi, hogy minden nő az ő fülét rágja? Miért kíváncsi a nő minden apró részletre? Mit eszik a férfi a tűsarkúban tipegő nőn? Mit eszik a nő a feszes fenekű férfin? Miért vannak a férfinak olyan undorító szokásai? Miért beszél annyit a nő? Miért szereti a férfi a disznó vicceket? Mire gerjed-a nő? Miért hazudik a férfi? Miért sír a nő? Különbözünk, mégis próbálunk úgy tenni, mintha egyeznénk. Válaszokat nem biztos, hogy kapunk, de keressük. Akivel keresésbe fogunk: Marjai Virág és Ozsgyáni Mihály, azaz 'fésztufész'.

Füleljen rám/ránk és keressük együtt!

• Szendvics • 

2017-08-31 10 óra
2017-08-31 11 óra A mai 'Szendvics' az utolsó harapás. A délelőtti 'Madárkodás' utolsó harapása. Ez nem jelenti, hogy nem jelentkezem többször. Nem! Egy nagyon egyszerű bölcsességgel élve: "Minden vég egy új kezdet."

Tartsanak velem ma is. Fogyasszuk el együtt utolsó 'Szendvicsünket'!

2017-08-24 10 óra
2017-08-24 11 óra Szendvics-mix, avagy régebben elhangzott, ’Szendvics’-beli beszélgetések kerülnek terítékre, melyek a következők:

Feng Shui, Orsós Magnó Múzeum, Flippermúzeum, Beatles Múzeum, Kutyás Univerzum, hangszerkészítés.
Akikkel beszélgetek:
Lakberendező-térrendező, gyűjtő, kutyakiképző, hangszerkészítő.
Ha kíváncsi a nevekre és a tartalomra, füleljen és fogyasszuk el együtt a tízórait!
Sok harapás, kis lépésekben, kettő órában.
Jó étvágyat!

( A 2017.05.11-i adás ismétlése )

2017-08-17 10 óra
2017-08-17 11 óra A mai szendvics összetevői:

- Aurevoir
- Banki históriák,
- Mégegyszer, veled, ugyanitt!
Az állandó öntetek:
Horoszkóp, névnap.
Akikkel beszélgetek:
Zenész, jogvédő, színész-rendező.
Ha kíváncsi a nevekre és a tartalomra, füleljen és fogyasszuk el együtt a tízórait!
Sok harapás, kis lépésekben, kettő órában.
Jó étvágyat!

2017-08-10 10 óra
2017-08-10 11 óra A mai szendvics összetevői:

- Catsby
- Fésztufész
- Banki históriák
Az állandó öntetek:
Horoszkóp, névnap.
Akikkel beszélgetek:
Jogvédő, színész-blogger, zenész.
Ha kíváncsi a nevekre és a tartalomra, füleljen és fogyasszuk el együtt a tízórait!
Sok harapás, kis lépésekben, kettő órában.
Jó étvágyat!

2017-08-03 10 óra
2017-08-03 11 óra A mai szendvics összetevői:

- Babé Sila
- RIA
- FINA Budapest 2017
Az állandó öntetek:
Horoszkóp, névnap.
Akikkel beszélgetek:
Zenész, újságíró-követ.
Ha kíváncsi a nevekre és a tartalomra, füleljen és fogyasszuk el együtt a tízórait!
Sok harapás, kis lépésekben, kettő órában.
Jó étvágyat!

2017-07-27 10 óra
2017-07-27 11 óra  Szendvics-mix, avagy régebben elhangzott, ’Szendvics’-beli beszélgetések kerülnek terítékre, melyek a következők:

Cipészet, kínai gyógyászat és kineziológia, Johnny’s Bistro, párkapcsolati konfliktuskezelés.
Akikkel beszélgetek:
Cipész-mester, kínai gyógyász-kineziológus, vendéglátó-tulajdonos, mediátor.
Ha kíváncsi a nevekre és a tartalomra, füleljen és fogyasszuk el együtt a tízórait!
Sok harapás, kis lépésekben, kettő órában.
Jó étvágyat!

( A 2017.04.06-i adás simétlése )

2017-07-20 10 óra
2017-07-20 11 óra Szendvics-mix, avagy régebben elhangzott, ’Szendvics’-beli beszélgetések kerülnek terítékre, melyek sorrendben a következők:

- Közel-Kelet és novella világ – Jászberényi Sándor (író, újságíró)
- A Zene Gyógyító Ereje, A Családokért-Tisztán Alapítvány – Aczél Tamás (énekes, zenész)
- Párkapcsolati konfliktuskezelés - Gönczi Dorka (mediátor)
- Tündérkertek – Kovács Gyula (erdész)
Ha kíváncsi a tartalomra, füleljen és fogyasszuk el együtt a tízórait!
Sok harapás, kis lépésekben, kettő órában.

2017-07-13 10 óra
2017-07-13 11 óra A mai szendvics összetevői:

- Képmás
- Fraja IV. – Mitől trendi egy interjú?
- Kutató-Mentő Szolgálat
- Sobri Jóska
Az állandó öntetek:
Horoszkóp, névnap.
Akikkel beszélgetek:
Zenész, újságíró, kutyamentő-kutató, ügyvezető igazgató.
Ha kíváncsi a nevekre és a tartalomra, füleljen és fogyasszuk el együtt a tízórait!
Sok harapás, kis lépésekben, kettő órában.
Jó étvágyat!

2017-07-06 10 óra
2017-07-06 11 óra Szendvics-mix, avagy régebben elhangzott, ’Szendvics’-beli beszélgetések kerülnek terítékre, melyek sorrendben a következők:

- Közel-Kelet és novella világ – Jászberényi Sándor (író, újságíró)
- A Zene Gyógyító Ereje, A Családokért-Tisztán Alapítvány – Aczél Tamás (énekes, zenész)
- Párkapcsolati konfliktuskezelés - Gönczi Dorka (mediátor)
- Tündérkertek – Kovács Gyula (erdész)
Ha kíváncsi a tartalomra, füleljen és fogyasszuk el együtt a tízórait!
Sok harapás, kis lépésekben, kettő órában.
Jó étvágyat!

2017-06-29 10 óra
2017-06-29 11 óra A mai szendvics összetevői:

Magamon kívül, Group & Swing, Schwartz, Paracord.
Az állandó öntetek:
Horoszkóp, névnap.
Akikkel beszélgetek:
Író, énekesnő, énekes, karkötőkészítő.
Ha kíváncsi a nevekre és a tartalomra, füleljen és fogyasszuk el együtt a tízórait!
Sok harapás, kis lépésekben, kettő órában.
Jó étvágyat!

2017-06-22 10 óra
2017-06-22 11 óra Levelet kaptam. A következő sorokkal: 

„Kedves Tamás!
Most jelenleg nem hallgatom a
műsorát, de azért írok Önnek, mert Afrika-rajongó vagyok, és a Rádió Bézs Afrika-napi
különkiadását meghallgattam, és ott Ön fantasztikus műsort csinált, rendkívüli
öröm volt hallgatni.”

Ezen sorok olvasása után egyértelmű, hogy visszaidézzük az Afrika napot. Hogy pontosan mi is volt ez?! Füleljen, s kalandozzunk együtt újra. Afrikában.


( A 2017.05.25-i adás ismétlése )

2017-06-15 10 óra
2017-06-15 11 óra A mai szendvics összetevői:

ERöMŰVHÁZ, Addikt.hu, The QBS, Babé Sila.
Az állandó öntetek:
Horoszkóp, névnap.
Akikkel beszélgetek:
Drámapedagógus-színész, addiktológiai konzultáns, zenész, R&B énekes.
Ha kíváncsi a nevekre és a tartalomra, füleljen és fogyasszuk el együtt a tízórait!
Sok harapás, kis lépésekben, kettő órában.
Jó étvágyat!

2017-06-08 10 óra
2017-06-08 11 óra A mai szendvics összetevői:

The Medley’s, Bátori Országos Színjátszó Tábor, Mohikán, Közel-Kelet és novella világ.
Az állandó öntetek:
Horoszkóp, névnap.
Akikkel beszélgetek:
Zenész, színész, író-újságíró.
Ha kíváncsi a nevekre és a tartalomra, füleljen és fogyasszuk el együtt a tízórait!
Sok harapás, kis lépésekben, kettő órában.
Jó étvágyat!

2017-06-01 10 óra
2017-06-01 11 óra A mai szendvics összetevői:

Stand up-zeneszerzés-retro tárgyak háromszög, Emlékezz rám, Komplex képességfejlesztő program.
Az állandó öntetek:
Horoszkóp, névnap.
Akikkel beszélgetek:
Humorista-zeneszerző-gyűjtő, énekes, sakkozó.
Ha kíváncsi a nevekre és a tartalomra, füleljen és fogyasszuk el együtt a tízórait!
Sok harapás, kis lépésekben, kettő órában.
Jó étvágyat!

2017-05-18 10 óra
2017-05-18 11 óra A mai szendvics összetevői:

Őserő, Vonalkód, Hidegen fújnak a szelek.
Az állandó öntetek:
Horoszkóp, névnap.
Akikkel beszélgetek:
Zenészek, alkotók, gondolkodók.
Ha kíváncsi a nevekre és a tartalomra, füleljen és fogyasszuk el együtt a tízórait!
Sok harapás, kis lépésekben, kettő órában.
Jó étvágyat!

2017-05-11 10 óra
2017-05-11 11 óra Szendvics-mix, avagy régebben elhangzott, ’Szendvics’-beli beszélgetések kerülnek terítékre, melyek a következők:

Feng Shui, Orsós Magnó Múzeum, Flippermúzeum, Beatles Múzeum, Kutyás Univerzum, hangszerkészítés.
Akikkel beszélgetek:
Lakberendező-térrendező, gyűjtő, kutyakiképző, hangszerkészítő.
Ha kíváncsi a nevekre és a tartalomra, füleljen és fogyasszuk el együtt a tízórait!
Sok harapás, kis lépésekben, kettő órában.
Jó étvágyat!

2017-05-04 10 óra
2017-05-04 11 óra MÜPA, fotózás, színész élet és ceremóniamesterség, jubileumi lemez.

Az állandó öntetek:
Horoszkóp, névnap.
Akikkel beszélgetek:
Fotós, szerkesztő, színész-ceremóniamester, színész-énekes.
Ha kíváncsi a nevekre és a tartalomra, füleljen és fogyasszuk el együtt a tízórait!
Sok harapás, kis lépésekben, kettő órában.
Jó étvágyat!

( A 2017.03.02-i adás ismétlése )

2017-04-27 10 óra
2017-04-27 11 óra A mai ’Szendvics’ első órája egy korábban elhangzott beszélgetés felidézése, mégpedig egy színházi beszélgetésé. Pontosabban egy ’Kerekasztal’ beszélgetésé. Március 16-án Boros Ádámmal beszélgettem a Kerekasztal Színház és a Traningspot Társulat kapcsán.

A második órában is egy korábbi adásból csemegézünk, mégpedig a február 16-ai műsorból, amikoron is a Spirit Színház és a lakásmegtakarítás volt terítéken.

Harapjunk bele!

2017-04-20 10 óra
2017-04-20 11 óra Újra aktuális. Újra játszanak. Kik? Mit? Álljon itt most egy korábbi beszélgetés, amely újra értelmet nyert, s a hozzá tartozó ajánló, ugyanis a „srácok” megint a színház csatasorába állnak. A helyszín ugyanaz, a két „fickó” ugyanaz, az időpont változott. Április 22-ére.

„Ma rendhagyó ’Szendvicsre’ számíthatnak. Nem egyedül leszek a stúdióban. Két remek ember érkezik hozzám. Két remek színész érkezik hozzám. Két tehetség érkezik hozzám. Beszélgetni fogunk. Vagy beszéltetem őket. Vagy ők beszéltetnek engem. Játékosan, barátságosan. Humorral, értelemmel. Szeretettel. Ahogy várom őket. S ahogy ők érkeznek. Gulyás Hermann Sándor és Jászberényi Gábor. Persze a szokásos öntetek nem maradnak el. Dr. Radánovics Nagy Dániel ma is segítségünkre lesz a fogászat terén. De lesz horoszkóp és köszöntjük a névnaposokat is. Tudják?! Sok harapás, kis lépésekben, kettő órában.
Fogyasszuk el együtt!”

2017-04-13 10 óra
2017-04-13 11 óra A mai szendvics összetevői:

Fehér éjszaka, avagy fehér bot, fehér fény, fehér szaxofon. Eszkuláp Egyesület.
Az állandó öntetek:
Horoszkóp, névnap.
Akikkel beszélgetek:
Lélek zenész. Lélek dolgozó.
Ha kíváncsi a nevekre és a tartalomra, füleljen és fogyasszuk el együtt a tízórait!
Sok harapás, kis lépésekben, kettő órában.
Jó étvágyat!

2017-04-06 10 óra
2017-04-06 11 óra Szendvics-mix, avagy régebben elhangzott, ’Szendvics’-beli beszélgetések kerülnek terítékre, melyek a következők:

Cipészet, kínai gyógyászat és kineziológia, Johnny’s Bistro, párkapcsolati konfliktuskezelés.
Akikkel beszélgetek:
Cipész-mester, kínai gyógyász-kineziológus, vendéglátó-tulajdonos, mediátor.
Ha kíváncsi a nevekre és a tartalomra, füleljen és fogyasszuk el együtt a tízórait!
Sok harapás, kis lépésekben, kettő órában.
Jó étvágyat!

2017-03-30 10 óra
2017-03-30 11 óra A mai szendvics összetevői:

Fülesbagoly Tehetségkutató, hangszerkészítés, kutyás univerzum.
Az állandó öntetek:
Horoszkóp, névnap.
Akikkel beszélgetek:
Szervező, hangszerkészítő mester, babérkoszorús kutyakiképző mester.
Ha kíváncsi a nevekre és a tartalomra, füleljen és fogyasszuk el együtt a tízórait!
Sok harapás, kis lépésekben, kettő órában.
Jó étvágyat!

2017-03-23 10 óra
2017-03-23 11 óra A mai szendvics összetevői:

Lóci játszik, Tavaszi Művészeti Fesztivál, Etyeki Piknik, kihalt szakmák (2.rész).
Az állandó öntetek:
Horoszkóp, névnap.
Akikkel beszélgetek:
Ha kíváncsi a nevekre és a tartalomra, füleljen és fogyasszuk el együtt a tízórait!
Sok harapás, kis lépésekben, kettő órában.
Jó étvágyat!

2017-03-16 10 óra
2017-03-16 11 óra A mai szendvics összetevői:

Kerekasztal Színház, Traningspot Társulat, Idegen, extrém biciklizés, kihalt szakmák (2.rész).
Az állandó öntetek:
Horoszkóp, névnap.
Akikkel beszélgetek:
Drámapedagógus-színész, zenekarvezető, extrém bringás.
Ha kíváncsi a nevekre és a tartalomra, füleljen és fogyasszuk el együtt a tízórait!
Sok harapás, kis lépésekben, kettő órában.
Jó étvágyat!

2017-03-09 10 óra
2017-03-09 11 óra A mai szendvics összetevői:

Beatles Múzeum, The Blackbirds, puzzle mánia, kihalt szakmák.
Az állandó öntetek:
Horoszkóp, névnap.
Akikkel beszélgetek:
Tulajdonos-alapító, dobos, puzzle „őrült”.
Ha kíváncsi a nevekre és a tartalomra, füleljen és fogyasszuk el együtt a tízórait!
Sok harapás, kis lépésekben, kettő órában.
Jó étvágyat!

2017-03-02 10 óra
2017-03-02 11 óra MÜPA, fotózás, színész élet és ceremóniamesterség, jubileumi lemez.

Az állandó öntetek:
Horoszkóp, névnap.
Akikkel beszélgetek:
Fotós, szerkesztő, színész-ceremóniamester, színész-énekes.
Ha kíváncsi a nevekre és a tartalomra, füleljen és fogyasszuk el együtt a tízórait!
Sok harapás, kis lépésekben, kettő órában.
Jó étvágyat!

2017-02-23 10 óra
2017-02-23 11 óra A mai szendvics összetevői:

A Zene Gyógyító Ereje, A Családokért-Tisztán Alapítvány, Waldorf Catering, HandaBanda
Az állandó öntetek:
Horoszkóp, névnap.
Akikkel beszélgetek:
Polihisztor, Bankett manager, Gyermek-barátok.
Ha kíváncsi a nevekre és a tartalomra, füleljen és fogyasszuk el együtt a tízórait!
Sok harapás, kis lépésekben, kettő órában.
Jó étvágyat!

2017-02-16 10 óra
2017-02-16 11 óra A mai szendvics összetevői:

Erox, Spirit, Asztrológia, Lakásmegtakarítás.
Az állandó öntetek:
Horoszkóp, névnap.
Akikkel beszélgetek:
Énekes, asztrológus, színész, tanácsadó.
Ha kíváncsi a nevekre és a tartalomra, füleljen és fogyasszuk el együtt a tízórait!
Sok harapás, kis lépésekben, kettő órában.
Jó étvágyat!

2017-02-09 10 óra
2017-02-09 11 óra A mai szendvics összetevői:

Hungarikum Gombfoci Háza Múzeum, ManGoRise, Budapesti Mangalica Fesztivál, Pilisi Kavalkád Fánkfesztivál.
Az állandó öntetek:
Horoszkóp, névnap.
Akikkel beszélgetek:
Gombfocista, zenész, szervező.
Ha kíváncsi a nevekre és a tartalomra, füleljen és fogyasszuk el együtt a tízórait!
Sok harapás, kis lépésekben, kettő órában.
Jó étvágyat!

2017-02-02 10 óra
2017-02-02 11 óra A mai szendvics összetevői:

Párkapcsolati konfliktuskezelés, virágkötészet, Vaklárma, mitsportoljak.hu.
Az állandó öntetek:
Horoszkóp, névnap.
Akikkel beszélgetek:
Mediátor, virágkötő, zenész, sporttanácsadó.
Ha kíváncsi a nevekre és a tartalomra, füleljen és fogyasszuk el együtt a tízórait!
Sok harapás, kis lépésekben, kettő órában.
Jó étvágyat!

2017-01-26 10 óra
2017-01-26 11 óra A mai szendvics összetevői:

Mackófesztivál, Rátkai Márton Színházi Műhely, Johnny’s Bistro, Fangler's.
Az állandó öntetek:
Horoszkóp, névnap.
Akikkel beszélgetek:
Alkotók, gondolkodók, vendéglátók.
Ha kíváncsi a nevekre és a tartalomra, füleljen és fogyasszuk el együtt a tízórait!
Sok harapás, kis lépésekben, kettő órában.
Jó étvágyat!

2017-01-19 10 óra
2017-01-19 11 óra A mai szendvics összetevői:

Színház, színház… és színház-
Az állandó öntetek:
Horoszkóp, névnap, fogászati prevenció.
Akikkel beszélgetek:
Színészek.
Ha kíváncsi a nevekre és a tartalomra, füleljen és fogyasszuk el együtt a tízórait!
Sok harapás, kis lépésekben, kettő órában.
Jó étvágyat!

2017-01-12 10 óra
2017-01-12 11 óra A mai szendvics összetevői:

Vukán és a fogászat, Cirkusz-KA, Tündérkert, Kultúrpajta.
Az állandó öntetek:
Horoszkóp, névnap.
Akikkel beszélgetek:
Orvos, énekes, őrző, teremtő.
Ha kíváncsi a nevekre és a tartalomra, füleljen és fogyasszuk el együtt a tízórait!
Sok harapás, kis lépésekben, kettő órában.
Jó étvágyat!

2017-01-05 10 óra
2017-01-05 11 óra A mai szendvics összetevői:

Flippermúzeum, Orsós Magnó Múzeum, Csók István Antikvitás, Made In Pécs
Az állandó öntetek:
Horoszkóp, névnap, fogászati prevenció.
Akikkel beszélgetek:
Gyűjtők, tulajdonosok, szervezők.
Ha kíváncsi a nevekre és a tartalomra, füleljen és fogyasszuk el együtt a tízórait!
Sok harapás, kis lépésekben, kettő órában.
Jó étvágyat!

2016-12-29 10 óra
2016-12-29 11 óra A mai szendvics összetevői:

Szilveszter, Szilveszter… és Szilveszter.
Az állandó öntetek maradnak:
Horoszkóp, névnap, fogászati prevenció.
Akikkel beszélgetek:
… nos, azok mind Szilvesztereznek.
Ha kíváncsi a nevekre és a tartalomra, füleljen és fogyasszuk el együtt a karácsonyi tízórait!
Sok harapás, kis lépésekben, kettő órában.
Jó étvágyat!

2016-12-22 10 óra
2016-12-22 11 óra A mai szendvics összetevői:

Karácsony, Karácsony… és Karácsony.
Az állandó öntetek maradnak:
Horoszkóp, névnap, fogászati prevenció.
Akikkel beszélgetek:
… nos, azok mind Karácsonyoznak.
Ha kíváncsi a nevekre és a tartalomra, füleljen és fogyasszuk el együtt a karácsonyi tízórait!
Sok harapás, kis lépésekben, kettő órában.
Jó étvágyat!

2016-12-15 10 óra
2016-12-15 11 óra Ma rendhagyó ’Szendvicsre’ számíthatnak. Nem egyedül leszek a stúdióban. Két remek ember érkezik hozzám. Két remek színész érkezik hozzám. Két tehetség érkezik hozzám. Beszélgetni fogunk. Vagy beszéltetem őket. Vagy ők beszéltetnek engem. Játékosan, barátságosan. Humorral, értelemmel. Szeretettel. Ahogy várom őket. S ahogy ők érkeznek. Gulyás Hermann Sándor és Jászberényi Gábor. Persze a szokásos öntetek nem maradnak el. Dr. Radánovics Nagy Dániel ma is segítségünkre lesz a fogászat terén. De lesz horoszkóp és köszöntjük a névnaposokat is. Tudják?! Sok harapás, kis lépésekben, kettő órában.

Fogyasszuk el együtt!

2016-12-08 10 óra
2016-12-08 11 óra A mai szendvics összetevői:

Pezsgők tradicionális kóstolója, zöld gyep, Erasmus.
Az állandó öntetek:
Horoszkóp, névnap, fogászati prevenció.
Akikkel beszélgetek:
Sommelier, tanár, gyepmester.
Ha kíváncsi a nevekre és a tartalomra, füleljen és fogyasszuk el együtt a tízórait!
Sok harapás, kis lépésekben, kettő órában.
Jó étvágyat!

2016-12-01 10 óra
2016-12-01 11 óra A mai szendvics összetevői:

Kövek a zsebben, Holló Együttes, Napvirág szappan, Center Tanoda.
Az állandó öntetek:
Horoszkóp, névnap, fogászati prevenció.
Akikkel beszélgetek:
Színész, zenész, oktató, szappankészítő.
Ha kíváncsi a nevekre és a tartalomra, füleljen és fogyasszuk el együtt a tízórait!
Sok harapás, kis lépésekben, kettő órában.
Jó étvágyat!

2016-11-24 10 óra
2016-11-24 11 óra A mai szendvics összetevői:

Cipő, textil, életvezetés.
Az állandó öntetek:
Horoszkóp, névnap, fogászati prevenció.
Akikkel beszélgetek:
Cipész, textil dizájner, coach.
Ha kíváncsi a nevekre és a tartalomra, füleljen és fogyasszuk el együtt a tízórait!
Sok harapás, kis lépésekben, kettő órában.
Jó étvágyat!

2016-11-10 10 óra
2016-11-10 11 óra A mai szendvics összetevői:

Kínai gyógyászat és kineziológia, színház és mindennapok, kert- és tájépítészet.
Az állandó öntetek:
Horoszkóp, névnap, fogászati prevenció.
Akikkel beszélgetek:
Természetgyógyász, színész, kertépítő.
Ha kíváncsi a nevekre és a tartalomra, füleljen és fogyasszuk el együtt a tízórait!
Sok harapás, kis lépésekben, kettő órában.
Jó étvágyat!

2016-11-03 10 óra
2016-11-03 11 óra A mai szendvics összetevői:

A negyvenkettedik széken ülő nő, A martfűi rém, A virágkötő, A Feng Shui szakértő.
Az állandó öntetek:
Horoszkóp, névnap, fogászati prevenció.
Akikkel beszélgetek:
Író, színész, virágkötő, lakberendező.
Ha kíváncsi a nevekre és a tartalomra, füleljen és fogyasszuk el együtt a tízórait!
Sok harapás, kis lépésekben, kettő órában.
Jó étvágyat!

2016-10-27 10 óra
2016-10-27 11 óra A mai szendvics összetevői:

Pléh Csárda, Kowalsky meg a Vega, Tanuló Sarok, Számmisztika.
Az állandó öntetek:
Horoszkóp, névnap, fogászati prevenció.
Akikkel beszélgetek:
Vezetők, szervezők, mesterek.
Ha kíváncsi a nevekre és a tartalomra, füleljen és fogyasszuk el együtt a tízórait!
Sok harapás, kis lépésekben, kettő órában.
Jó étvágyat!

2016-10-20 10 óra
2016-10-20 11 óra A mai szendvics összetevői:

Esküvő Kiállítás, Művészház, virágkötészet, asztrológia.
Az állandó öntetek:
Horoszkóp, névnap, fogászati prevenció.
Akikkel beszélgetek:
Vezetők, szervezők, mesterek.
Ha kíváncsi a nevekre és a tartalomra, füleljen és fogyasszuk el együtt a tízórait!
Sok harapás, kis lépésekben, kettő órában.
Jó étvágyat!

2016-10-13 10 óra
2016-10-13 11 óra A mai szendvics összetevői:

Olasz konyha, Kürtöskalács újratöltve, ShowBarlang, Kultcafé, Rehab.
Az állandó öntetek:
Horoszkóp, névnap, fogászati prevenció.
Akikkel beszélgetek:
Alapítók, tulajdonosok, ötletgazdák.
Ha kíváncsi a nevekre és a tartalomra, füleljen és fogyasszuk el együtt a tízórait!
Sok harapás, kis lépésekben, kettő órában.
Jó étvágyat!

2016-10-06 10 óra
2016-10-06 11 óra A mai szendvics összetevői:

Nemzetközi Gitárfesztivál, Burgonya Fesztivál, Csokoládé Múzeum, Segway túra.
Az állandó öntetek:
Horoszkóp, névnap, fogászati prevenció.
Akikkel beszélgetek:
Szervezők, ötletgazdák.
Ha kíváncsi a nevekre és a tartalomra, füleljen és fogyasszuk el együtt a tízórait!
Sok harapás, kis lépésekben, kettő órában.
Jó étvágyat!

2016-09-29 10 óra
2016-09-29 11 óra A mai szendvics összetevői:

Teaház, rétesház, olasz konyha, börtönrádió, fogászati prevenció.
Az állandó öntetek:
Horoszkóp, névnap, időjárás.
Akikkel beszélgetek:
Több tulajdonos, egy szervező, egy alapító és egy fogdoktor.
Ha kíváncsi a nevekre és a tartalomra, füleljen és fogyasszuk el együtt a tízórait!
Sok harapás, kis lépésekben, kettő órában.
Jó étvágyat!

2016-09-22 10 óra
2016-09-22 11 óra A mai szendvics összetevői:

Bor, zenei maraton, bűvészet, női stand up, tenor- és basszusharsona verseny, fogászati prevenció.
Akikkel beszélgetek: Károly, Botond, Éva, Helga, ,Gusztáv, Dániel.
Ha kíváncsi vagy a vezetéknevekre (is) és fogyasztanál egy jó szendvicset, akkor tarts velem! 
Fogyasszuk el együtt!

2016-09-15 10 óra
2016-09-15 11 óra A mai szendvics összetevői:

Hamburger, bor, középkor, fesztivál, fogászat, edzés.
Akikkel beszélgetek:
Hamburger-mester, borkirály, új-középkori „koponya”, fesztivál „agy”, „ember”-fogorvos, crossfit edző.
S hogy ki kicsoda?! Mindenre fény derül!

Tarts velem és fogyasszuk el együtt!

2016-09-08 10 óra
2016-09-08 11 óra A mai Szendvics összetevői:

Kávé, sör, fesztivál, utcabál.
Akikkel beszélgetek:
Barista, sörfőző, vezető, szervező.

Fogyasszuk el együtt!

• Magyar zene ismétlések • Péntek 12:00-13:00 •

2018-05-18 12 óra ( A 2017.05.15-i adás ismétlése )

2018-05-11 12 óra ( A 2017.05.08-i adás ismétlése ) 

2018-05-04 12 óra ( A 2017.05.01-i adás ismétlése )

2018-04-27 12 óra ( A 2017.04.24-i adás ismétlése )

2018-04-20 12 óra ( A 2017.04.17-i adás ismétlése )

2018-04-13 12 óra ( A 2017.04.10-i adás ismétlése )

2018-04-06 12 óra Van egy szőke, szeleburdi, szép hangú lány, akiről 5 évesen még logopédusa nem mondta volna, hogy valaha ezen a pályán fog elhelyezkedni. Mára aktív énekesnő, hangképző tanár, és hamarosan végzett logopédus ő maga is. Saját dalai készülnek, soul, rhythm and blues, improvizatív vokális zene irányából. Fogunk róla hallani a közeljövőben.

A mai vendégem: Mayer Blanka

( A 2017.04.03-i adás ismétlése )

2018-03-23 12 óra Babarci Bulcsú több, mint két évtizede zenél aktívan, ír dalokat, muzsikát, dalszövegeket. A TükeZoo duónak nyolc éven át volt dalszerző-frontembere, ez idő alatt szép sikereket élhettek meg (2013 Veszprémi Utcazene Fesztivál szakmai zsűri díj; 2014 Kalap Kabát első díj; rendszeres meghívott fellépések a Quimby, HS7 és Vad Fruttik zenekarok társaságában, vagy a Kiscsillag és Péterfy Bori előtt). Bulcsú emellett írt szöveget a Ladánybene 27-nek, Petruska Andrást első lemeze óta segíti társszerzőként, a Bóbita Bábszínház színpadi produkcióihoz 2014-ben és 2016-ban komponált zenét. 2017 tavaszán jelenik meg első, fogyasztáskritikus szólóalbuma. Kerek egy év visszavonulás és alkotói munka eredménye 12 dal, melyek új lendületet adnak elhivatásának és – remélhetőleg – a jövőben sok más hasonlóan gondolkodó útkereső embernek is.

A mai vendégem: Babarci Bulcsú.

( A 2017.03.27-i adás ismétlése )

2018-03-16 12 óra A zenekar stílusát tekintve különféle zenei hatásokból építkezik. Az alternatív rock, az electronica, és a pop elemei egyaránt megtalálhatóak zenéjükben. 

2014. január 29-én jelent meg a banda első EP hosszúságú hanganyaga, Nefelejcsutca címmel. A Nefelejcsutcán található dalok közül, a Felhívás keringőre rotációba került a rádiókba. A banda eddigi legnagyobb sikereként könyveli el, hogy 2014 októberének végén, felléphetett a Hiperkarma Halloween-en, (Patikadomb, Bermuda, Hiperkarma) amely a Hiperkarma visszatérő és lemezbemutató bulija is volt egyben. 
2015-ös első kiadványuk a Süssön c. dal volt, amely már az 1G Records gondozásában jelent meg. A zenekar alakulása óta a Hiperkarma, a The Biebers, a Bëlga, a Bermuda, a Kelemen Kabátban, a Magna Cum Laude és a Mary PopKids társaságában is fellépett már. A Patikadomb 2016-ban a Belmondo, majd a Zaporozsec vendégeként járta az országot.

A mai vendégeim: Dobos Gábor és Ujvári Gyula.

( A 2107.03.20-i adás ismétlése )

2018-03-09 12 óra ( A 2017.03.13-i adás ismétlése )

2018-03-02 12 óra Mindenkit meglep új szólólemezével Juhász Attila Jack. A Budapest Jazz Orchestra és az egykori Club 54 zenekar zongoristája szabadjára engedte a tehetségét, és a What If I Could című albumon a jazz és a disco mellett filmzene hangulatú szerzemény, dögös lüktetésű funky, rádióbarát rock és egy szál zongorás romantika is helyet kapott.

( A 2017.03.06-i adás simétlése )

2018-02-23 12 óra ( A 2017.02.27-i adás ismétlése )

2018-02-16 12 óra ( A 2017.02.20-i adás ismétlése )

2018-02-09 12 óra ( A 2017.02.13-i adás ismétlése )

2018-02-02 12 óra ( A 2017.02.06-i adás ismétlése )

• Magyar zene • Péntek 12:00-13:00 •

2018-01-26 12 óra

2018-01-19 12 óra

2018-01-12 12 óra

2018-01-05 12 óra

2017-12-29 12 óra

2017-12-22 12 óra

2017-12-15 12 óra

2017-12-08 12 óra

2017-12-01 12 óra

2017-11-24 12 óra

2017-11-17 12 óra

2017-11-10 12 óra „Már korán vonzani kezdett a művészet a tánc, az éneklés. Könnyű volt az alapokat elsajátítanom, hiszen édesapám Bokor János, aki előadóművész és énekes.”
Mai vendégem: RIA, azaz Bokor Marianna.

2017-11-03 12 óra A Medley’s kemény rockos riffeket öltöztet blues köntösbe, szerelmes balladákat ruház fel a reggae lüktetésével, az urbánus rock világát eleveníti meg a hip-hop eszközeivel, vagy éppen a ’60-70-es évek progresszív rockját hozza össze a 2010-es évek diszkózenéjével, de az előzőek bármilyen variációja elképzelhető. Nem véletlen a névválasztás sem, hiszen a banda nem elégszik meg egy zenei irányzattal, vagy azzal, hogy beskatulyázzák valahova. A Medley’s érzelmi hullámvasútra visz, intenzív stílusörvénybe hajt, a szöveg és a zene együttes erejével ragad magával.

A mai vendégem: The Medley’s.

2017-10-27 12 óra

2017-10-20 12 óra

2017-10-13 12 óra

2017-10-06 12 óra

2017-09-28 21 óra

2017-09-14 21 óra

2017-08-28 20 óra

2017-08-21 20 óra

2017-08-14 20 óra

2017-08-07 20 óra

2017-07-31 20 óra

2017-07-24 20 óra

2017-07-17 20 óra

2017-07-10 20 óra

2017-07-03 20 óra

2017-06-26 20 óra

2017-06-19 20 óra Az Idegen semmiről sem hazudik, nincs felesleges sor, sem hang. Az Idegen egység, ami izgalmas utazásra hív és magával ragad. Az Idegen olyan underground élményt nyújt, amitől nehezen kapsz levegőt, minden szorongásod a tánctérbe taposod és velük üvöltöd, hogy „nincsen több félelem”.

A mai vendégeim: Idegen.

2017-06-12 20 óra A Twentees tagjai az MTV-korszak gyermekei: a legkülönbözőbb angolszász gitárzenéken nőttek fel, indie rock/pop rock dalaikban felfedezhető a garázsbandák lazasága, de a popos refréneket sem nélkülözik. A zenekar 2013 végén adta ki első kislemezét, rajta a slágeres, klippel is megtámogatott 2Face-szel, melyet a Never Get Enough-hoz forgott videó követett. 2012-es alakulásuk óta számos koncerten vannak már túl, fesztiválok és vidéki klubok mellett láthatóak voltak már az A38 Hajó és a Barba Negra Track színpadán is. A 2015-ös Dunai Regatta zenei tehetségkutatójáról az első helyet, 2014 novemberében a KERET blog tehetségkutatójáról különdíjat hoztak el, valamint bekerültek a Cseh Tamás Program induló előadókat támogató 2015-ös szériájába. 

Bemutatkozó nagylemezük 2015 márciusában jelent meg Sing, Dance, Cry néven. A debütalbumot követő Boldogság Kht. című daluk rotációban került a budapesti rádiók műsorába, emellett több vidéki rádióban is napi szinten szólal meg a zenéjük. Egy évvel később, 2016 májusában jelent meg az elődével szemben már túlnyomóan magyar dalokat tartalmazó második nagylemezük, a Múlandó. A Twentees az új albummal felírta magát a legígéretesebb hazai feltörekvő zenekarok listájára.

A mai vendégeim: a Twentees.

2017-06-05 20 óra

2017-05-29 20 óra SKYHŐS - A szupercsapat!

2016-ban különösen álltak a csillagok, sokminden átrendeződött, átadta helyét valami újnak. Ekkor találkozott össze öt öntörvényű, sok próbát kiállt, különleges képességű zenész, akikből egy pillanat alatt szupercsapat formálódott. A SKYHŐSök a hazai könnyűzenében hosszú évek óta ismert és elismert arcok. Összesen legalább 100 lemezzel, sikeres produkciókkal, egy tucat zenei díjjal a hátuk mögött, eddig rejtett képességekkel és remek zenékkel indulnak februárban a SKYHŐS küldetésre. Keresd az ember- vagy állatbőrbe bújt szuperhősöket a facebookon, youtube-on, interneten és az életben. Jelszó: SKYHŐS

A mai vendégeim: Németh Gábor ’Némó’ és Kiss Sándor

2017-05-22 20 óra Szlávics Anna budapesti énekes-gitáros-dalszerző zenei utazó-cirkuszával hét év alatt bejárta Európa majd minden szegletét. Utcazenétől a legkülönfélébb színpadokon énekelte, játszotta dalait. Ezek lenyomata hat Cirkusz-KA lemezen jelent meg. A kalandozásokból készült a képzeletbeli road-movie, zenéjét 2016-tól új zenekara, az Anna Mur játssza. Anna dalai személyes történetek, játékos vallomások finom és kidolgozott popzenei környezetben, keserű-édes humorral, és a rá jellemző egyéni hanggal fűszerezve. A „Hold lapos”, a „szív csak egy poros porond”, a bor hol édes, hol keserű...a muzsika öröm.

Személyes popzene magyarul, trip-hop, downtempo, bossa nova ízekkel.

A mai vendégem: Anna Mur, azaz Szlávics Anna

2017-05-15 20 óra

2017-05-08 20 óra

2017-05-01 20 óra

2017-04-24 20 óra

2017-04-17 20 óra

2017-04-10 20 óra

2017-04-03 20 óra Van egy szőke, szeleburdi, szép hangú lány, akiről 5 évesen még logopédusa nem mondta volna, hogy valaha ezen a pályán fog elhelyezkedni. Mára aktív énekesnő, hangképző tanár, és hamarosan végzett logopédus ő maga is. Saját dalai készülnek, soul, rhythm and blues, improvizatív vokális zene irányából. Fogunk róla hallani a közeljövőben.

A mai vendégem: Mayer Blanka

2017-03-27 20 óra Babarci Bulcsú több, mint két évtizede zenél aktívan, ír dalokat, muzsikát, dalszövegeket. A TükeZoo duónak nyolc éven át volt dalszerző-frontembere, ez idő alatt szép sikereket élhettek meg (2013 Veszprémi Utcazene Fesztivál szakmai zsűri díj; 2014 Kalap Kabát első díj; rendszeres meghívott fellépések a Quimby, HS7 és Vad Fruttik zenekarok társaságában, vagy a Kiscsillag és Péterfy Bori előtt). Bulcsú emellett írt szöveget a Ladánybene 27-nek, Petruska Andrást első lemeze óta segíti társszerzőként, a Bóbita Bábszínház színpadi produkcióihoz 2014-ben és 2016-ban komponált zenét. 2017 tavaszán jelenik meg első, fogyasztáskritikus szólóalbuma. Kerek egy év visszavonulás és alkotói munka eredménye 12 dal, melyek új lendületet adnak elhivatásának és – remélhetőleg – a jövőben sok más hasonlóan gondolkodó útkereső embernek is.

A mai vendégem: Babarci Bulcsú.

2017-03-20 20 óra A zenekar stílusát tekintve különféle zenei hatásokból építkezik. Az alternatív rock, az electronica, és a pop elemei egyaránt megtalálhatóak zenéjükben. 

2014. január 29-én jelent meg a banda első EP hosszúságú hanganyaga, Nefelejcsutca címmel. A Nefelejcsutcán található dalok közül, a Felhívás keringőre rotációba került a rádiókba. A banda eddigi legnagyobb sikereként könyveli el, hogy 2014 októberének végén, felléphetett a Hiperkarma Halloween-en, (Patikadomb, Bermuda, Hiperkarma) amely a Hiperkarma visszatérő és lemezbemutató bulija is volt egyben. 
2015-ös első kiadványuk a Süssön c. dal volt, amely már az 1G Records gondozásában jelent meg. A zenekar alakulása óta a Hiperkarma, a The Biebers, a Bëlga, a Bermuda, a Kelemen Kabátban, a Magna Cum Laude és a Mary PopKids társaságában is fellépett már. A Patikadomb 2016-ban a Belmondo, majd a Zaporozsec vendégeként járta az országot.

A mai vendégeim: Dobos Gábor és Ujvári Gyula.

2017-03-13 20 óra

2017-03-06 20 óra Mindenkit meglep új szólólemezével Juhász Attila Jack. A Budapest Jazz Orchestra és az egykori Club 54 zenekar zongoristája szabadjára engedte a tehetségét, és a What If I Could című albumon a jazz és a disco mellett filmzene hangulatú szerzemény, dögös lüktetésű funky, rádióbarát rock és egy szál zongorás romantika is helyet kapott.

A mai vendégem: Juhász Attila Jack.

2017-02-27 20 óra

2017-02-20 20 óra

2017-02-13 20 óra

2017-02-06 20 óra

2017-01-30 20 óra

2017-01-23 20 óra Azt mondják „csajozós rockot” játszanak. A rockkal még úgy, ahogy képben vagyunk. Jó esetben. No, de kérem, mi is az, hogy „csajózos rock”! Mitől csajozós?! Vagy kitől?! Remélem választ kapok erre a kérdésre. Persze, nem csak erről beszélgetünk. Ha egyáltalán lesz lehetőségem kérdezni, ugyanis olyan arcokkal ülök le a stúdióba, akik szeretnek beszélni. Mi több! Életük a beszéd. Is.

A mai vendégeim: a Bekvart zenekar.

 

2017-01-16 20 óra A Kolorful zenekar 2015 őszén alakult. A kísérletezés korszaka után mára saját bevallásuk szerint leginkább a brit pop hagyományait követik, amit elektronika fűszerez. A zenekar célja, hogy egyedi zenei világot teremtsen, melyet a magyarul megszólaló dalok szövegvilága hoz még közelebb a közönséghez. Az elmúlt években több fesztiválra is meghívást kaptak, az egyik legnagyobb koncertjük pedig a Sziget Fesztiválon volt.

A mai vendégeim: a Kolorful zenekar.

2017-01-09 20 óra Csak magyar zene.

2017-01-02 20 óra Végre újra itt vannak. Végre új lemezzel érkeztek. Végre újra beszélgethetünk. Végre megint népzene. Népzene, ahogy ők gondolják. Ők azt mondják: „Ez van!”

A mai vendégeim: a SebtiBend zenekar.

2016-12-19 20 óra Van egy fiatalos, lendületes, az amerikai rádiókban gyakran hallható magyar zenekar. Ez a zenekar 4 lemezes Jazz-Pop-Funk banda, akik rendszeresen játszanak Amerikában. Tavaly felkerültek a Billboard Top30-ra. Immár visszatérő vendégek lettek Amerikában - ebben idén a Cseh Tamás program sokat segített.

A mai vendégeim: A Peet Projectből, Ferencz Péter és Magán Olivér.

2016-12-12 20 óra Első állomásként karácsonyi koncert. Második állomásként esküvő. Mindent összeköt a zene. Távolról is. De most itt van a közelben.

A mai vendégem: Faani, azaz Walla Fanni

• Kalap Helyettesítő műsor • Csütörtök • 10:00-12:00

2016-09-01 10 óra
2016-09-01 11 óra Kalap • Csütörtök 10:00-12:00 • Faragó Judit helyettesítése lévén Madár Tamás vezeti a mai műsort.

2016-08-25 10 óra
2016-08-25 11 óra Kalap • Csütörtök 10:00-12:00 • Faragó Judit helyettesítése lévén Madár Tamás vezeti a mai műsort.

2016-08-18 10 óra
​2016-08-18 11 óra Kalap • Csütörtök 10:00-12:00 • Faragó Judit helyettesítése lévén Madár Tamás vezeti a mai műsort.

2016-08-11 10 óra
2016-08-11 11 óra Kalap • Csütörtök 10:00-12:00 • Faragó Judit helyettesítése lévén Madár Tamás vezeti a mai műsort.

2016-08-04 10 óra
2016-08-04 11 óra Kalap • Csütörtök 10:00-12:00 • Faragó Judit helyettesítése lévén Madár Tamás vezeti a mai műsort.

• 1001 és nem éjszaka Ismétlések • Csütörtök 12:00-13:00 •

2018-05-17 12 óra Pia.

Drog.
Nők.
Folk.
Country.
American IV: The Man Comes Around.
Utolsó dobás.
2002.
Johnny Cash.

1001 és nem éjszaka. 

A 2017.06.15-i adás ismétlése )

2018-05-10 12 óra Zenei ’jam’.

Irokéz indián törzs.
Emergency Of Planet Earth.
Jay Kay.
1993.
Debütáló album.
Jamiroquai.
1001 és nem éjszaka.

( A 2017.06.08-i adás ismétlése )

2018-05-03 12 óra Az első zenei album CD-n.

A hatodik stúdióalbum.
A Knopfler.
A Mark.
A Dire Straits.
Borthers In Arms.
1985.
1001.

( A 2017.06.01-i adás ismétlése )

2018-04-26 12 óra Alternatív rock.

Indie rock.
Parachutes.
Coldplay.
2000.
1001

( A 2017.05.18-i adás ismétlése )

2018-04-19 12 óra 4 arc.

4 ikon.
1 zenekar.
1 fogalom.
1 album.
1 album, ami mindent megváltoztatott.
Bors őrmester Magányos Szívek Klubjának zenekara.
1967.
Beatles.
1001.

( A 2017.05.11-i adás ismétlése )

2018-04-12 12 óra Brit.

Indiai.
Producer.
Szakkommentátor.
Zenész.
Nitin Sawhney.
1999.
Beyond Skin.
1001 és nem éjszaka.

( A 2017.04.27-i adás ismétlése )

2018-04-05 12 óra Az író.

A költő.
A zenész.
A dalnok.
A balladista.
A Dylan.
A Bob.
1965.
Bringing It All Back Home.
1001 és nem éjszaka.

( A 2017.04.20-i adás ismétlése )

2018-03-29 12 óra A legenda.

A popkirály.
Az énekes.
Az előadó.
A táncos.
Az ember.
A Jackson.
1987.
Bad.

( A 2017.04.13-i adás ismétlése )

2018-03-22 12 óra Régi-új gitáros.

Új hangzás.
4 év várakozás.
Átütő album.
1999.
Californication.
Red Hot Chili Peppers.

1001 és nem éjszaka.

( A 2017.03.30-i adás ismétlése )

2018-03-15 12 óra A tangó él.

A tangó örök.
A tangó az ’gotan’.
A ’gotan’ az argentín.
A Gotan Project nem csak argentín.
De tangó.
La Revancha Del Tango.
2001-es tangó.

1001 és nem éjszaka.

( A 2017.03.23-i adás ismétlése )

2018-03-08 12 óra A gitárvirtuóz.

A fekete rocker.
A stílusteremtő.
A Jimi.
A Hendrix.
1967.
Are You Experienced.

( A 2017.03.16-i adás ismétlése )

2018-03-01 12 óra Genesis nincs.

Peter van.
Gabriel van.
Szólókarrier van.
1986 van.

( A 2017.03.09-i adás ismétlése )

2018-02-22 12 óra Robert Plant.

Jimmy Page.
John Paul Jones.
John Bonham.
1975.
Physical Graffiti.

1001 és nem éjszaka.

( A 2017.02.23-i adás ismétlése )

2018-02-15 12 óra A főnök.

Az életút.
A reflektálás.
Az album.
2002.
The Rising.
Bruce Springsteen.

( A 2017.02.16-i adás ismétlése )

2018-02-08 12 óra Modern hangzás.

Country zene.
Western zene.
Ray Charles zenéje.
Ray Charles albuma.
Modern Sounds In Country And Western Music.
1962.
1001 és nem éjszaka.

( A 2017.02.09-i adás ismétlése )

• 1001 és nem éjszaka • Csütörtök 12:00-13:00 •

2018-01-25 12 óra Három Grammy jelölés.
11 éves zongorista.
Irodalmi- és filmművészeti hatások.
1989.
The Sensual World.
Kate.
Bush.
1001.

2018-01-18 12 óra Elektra.
Punk utáni korszak.
Mick Hucknall „szóló projektje”.
Díjak.
Borászat.
1985.
Picture Book.
Simply Red.
1001.

2018-01-11 12 óra Ausztrália.
Brisbane.
Capitol.
Szerelmes indie rock.
Felhők.
Utolsó lemez eredeti felállásban.
The Go-Betweens.
16 Lovers Lane.
1988.
1001.

2018-01-04 12 óra Dupla Grammy-s debütálás.
Shirley Manson.
Butch Vig.
Szemét.
A debütálás is.
Garbage.
1995.
1001 és nem éjszaka.

2017-12-28 12 óra A jóképű gitáros.
A kopasz dobos.
A legjelentősebb album.
A demokratikus formáció.
A Rádiófejek.
OK.
Computer.
1997.
1001.

2017-12-21 12 óra Utolsó „hiphop” album.
Negyedik nagylemez.
Szenátorjelölt.
Hazafi.
Atlantic.
Rap rock.
1998.
Devil Without a Cause.
Kid Rock.
1001.

2017-12-14 12 óra Tripla platina.
Big beat mérföldkő.
Elsősorban DJ.
Másodsorban legenda.
Cook kapitány.
A Norman.
1998.
You’ve Come a Long Way, Baby.
Fatboy Slim.
1001.

2017-12-07 12 óra Brit.
Zenész.
Lemezlovas.
Producer.
Drum & Bass.
1996.
LTJ Bukem.
Logical Progression.

Második rész.
1001 és nem éjszaka.

2017-11-30 12 óra Brit.
Zenész.
Dj.
Producer.
Drum & Bass.
1996.
LTJ Bukem.
Logical Progression.
Első rész.
1001 és nem éjszaka.

2017-11-23 12 óra Kurt Cobain.
Krist Novoselic.
Dave Grohl.
Grunge.
Nirvana.
MTV Unplugged in New York.
1001.

( A 2016.12.15-i adás ismétlése )

2017-11-16 12 óra Karrierje ’magnum opusa’.
75 milliós példányszám.
Börtönévek.
Balhés rap-arc.
1995.
Me Against The World.
2Pac.
1001.

2017-11-09 12 óra ’Chill Out’-nak aposztrofálva.
Downtempo is.
Soul, funk, hiphop és jazz hatása.
Áldás.
Venice.
Érzelem.
Felemelkedés.
Nightmares on Wax.
1995.
1001.

2017-11-02 12 óra Intelligens, de dekoncentrált.
Az angol blues feltámasztása.
Az amerikai punk rock és new wave úttörői.
Akik nem kaptak rádióidőt.
A technozene megalkotói.
1001 és nem éjszaka.
’70-es évek.

( A 2016.12.08-i adás ismétlése )

2017-10-26 12 óra Acid house.

Progressive house.
Experimental techno.
Dj.
Producer.
Andrew.
Weatherall.
The Sabres Of Paradise.
Haunted Dancehall.
1994.
1001.

2017-10-19 12 óra A punk rock nagyjai.

A véresszájú zenekritikusok.
A tíz kedvenc lemez.
A punkszíntérhez való viszony.
A power pop „jelző”.
1994.
1001.

2017-10-12 12 óra Philadelphiai alternatív hiphop.

Hátradőlös blues, r&b és rap.
Epic Records.
G. Love.
Special Sauce.
1994.
1001.

2017-10-05 12 óra Utcai bandatag.

Börtönviselt.
Strici.
Nyugati parti.
Rap.
Fű.
Doggystlye.
1993.
1001.

2017-09-28 12 óra Fülek lábakkal.

Toriphiles.
„Annyi életet élhettem volna…”
Tori.
Amos.
1992.
1001.

2017-09-21 12 óra Újullám.

Joy Division.
Ian Curtis.
New Order.
Low-Life.
1985.
1001.

( A 2017.08.31-i adás ismétlése )

2017-09-14 12 óra  Zenei lapszerkesztő.

Építészmérnök hallgató.
Szinti-pop.
Very.
1993.
1001 és nem éjszaka.

( A 2017.08.24-i adás ismétlése )

2017-09-07 12 óra Jamaica.

Reggae.
Bob.
Marley.
The Wailers.
Catch A Fire.
1973.
1001 és nem éjszaka.

( A 2017.08.17-i adás ismétlése )

2017-08-31 12 óra Újullám.

Joy Division.
Ian Curtis.
New Order.
Low-Life.
1985.
1001.

2017-08-24 12 óra Zenei lapszerkesztő.

Építészmérnök hallgató.
Szinti-pop.
Very.
1993.
1001 és nem éjszaka.

2017-08-17 12 óra Jamaica.

Reggae.
Bob.
Marley.
The Wailers.
Catch A Fire.
1973.
1001 és nem éjszaka.

2017-08-10 12 óra Wham!.

Szólókarrier.
Szexualitás.
Kábítószerek.
Jótékonykodás.
Listen Without Prejudice Vol. 1.
1990.
1001 és nem éjszaka.

2017-08-03 12 óra John.

Yoko.
Lennon.
Ono.
1970.
1001.

2017-07-27 12 óra Gyilkosok.

Sorozatgyilkosok.
Balladák.
Gyilkos balladák.
1996.
Murder Ballads.
Nick Cave.
1001 és nem éjszaka.

( A 2017.04.06-i adás ismétlése )

2017-07-20 12 óra Crosby.

Stills.
Nash.
Young.
Déjá Vu.
1970.
1001.

2017-07-13 12 óra D’Angelo.

Brown Sugar.
R&B.
Soul.
Funk.
1995.
1001.

2017-07-06 12 óra Berry.

Buck.
Mills.
Stipes.
R.E.M.
Automatic For The People.
1992.
1001.

2017-06-29 12 óra Évről évre.

Sikerről sikerre.
Albumról albumra.
2000.
Music.
1001 és nem éjszaka…
…és Madonna.

2017-06-22 12 óra T-Boz.

Left Eye.
Chilli.
Három név.
Három nő.
Három hang.
Három betű.
TLC.
Három szó.
CrazySexyCool.
1994.
1001 és nem éjszaka.

2017-06-15 12 óra Pia.

Drog.
Nők.
Folk.
Country.
American IV: The Man Comes Around.
Utolsó dobás.
2002.
Johnny Cash.
1001 és nem éjszaka.

2017-06-08 12 óra Zenei ’jam’.

Irokéz indián törzs.
Emergency Of Planet Earth.
Jay Kay.
1993.
Debütáló album.
Jamiroquai.
1001 és nem éjszaka.

2017-06-01 12 óra Az első zenei album CD-n.

A hatodik stúdióalbum.
A Knopfler.
A Mark.
A Dire Straits.
Borthers In Arms.
1985.
1001.

2017-05-18 12 óra Alternatív rock.

Indie rock.
Parachutes.
Coldplay.
2000.
1001

2017-05-11 12 óra 4 arc.

4 ikon.
1 zenekar.
1 fogalom.
1 album.
1 album, ami mindent megváltoztatott.
Bors őrmester Magányos Szívek Klubjának zenekara.
1967.
Beatles.
1001.

2017-05-04 12 óra Az énekesnő.

A popkirálynő.
A nő.
A díva.
A Madonna.
1998.
Ray of Light.
1001 és nem éjszaka.

( A 2017.03.02-i adás ismétlése )

2017-04-27 12 óra Brit.

Indiai.
Producer.
Szakkommentátor.
Zenész.
Nitin Sawhney.
1999.
Beyond Skin.
1001 és nem éjszaka.

2017-04-20 12 óra Az író.

A költő.
A zenész.
A dalnok.
A balladista.
A Dylan.
A Bob.
1965.
Bringing It All Back Home.
1001 és nem éjszaka.

2017-04-13 12 óra A legenda.

A popkirály.
Az énekes.
Az előadó.
A táncos.
Az ember.
A Jackson.
1987.
Bad.
1001 és nem éjszaka.

2017-04-06 12 óra Gyilkosok.

Sorozatgyilkosok.
Balladák.
Gyilkos balladák.
1996.
Murder Ballads.
Nick Cave.
1001 és nem éjszaka.

2017-03-30 12 óra Régi-új gitáros.

Új hangzás.
4 év várakozás.
Átütő album.
1999.
Californication.
Red Hot Chili Peppers.
1001 és nem éjszaka.

2017-03-23 12 óra A tangó él.

A tangó örök.
A tangó az ’gotan’.
A ’gotan’ az argentín.
A Gotan Project nem csak argentín.
De tangó.
La Revancha Del Tango.
2001-es tangó.
1001 és nem éjszaka.

2017-03-16 12 óra  A gitárvirtuóz.

A fekete rocker.
A stílusteremtő.
A Jimi.
A Hendrix.
1967.
Are You Experienced.
1001 és nem éjszaka.

2017-03-09 12 óra Genesis nincs.

Peter van.
Gabriel van.
Szólókarrier van.
1986 van.
1001 és nem éjszaka van.

2017-03-02 12 óra Az énekesnő.

A popkirálynő.
A nő.
A díva.
A Madonna.
1998.
Ray of Light.
1001 és nem éjszaka.

2017-02-23 12 óra Robert Plant.

Jimmy Page.
John Paul Jones.
John Bonham.
1975.
Physical Graffiti.
1001 és nem éjszaka.

2017-02-16 12 óra A főnök.

Az életút.
A reflektálás.
Az album.
2002.
The Rising.
Bruce Springsteen.
1001 és nem éjszaka.

2017-02-09 12 óra Modern hangzás.

Country zene.
Western zene.
Ray Charles zenéje.
Ray Charles albuma.
Modern Sounds In Country And Western Music.
1962.
1001 és nem éjszaka.

2017-02-02 12 óra Soul.

Funk.
R&B.
1987.
Debütáló album.
Terence Trent D’Arby.
1001 és nem éjszaka.

2017-01-26 12 óra Folk rock.

Folktronika.
Klasszikus zene.
Modern pop.
1998.
White Ladder.
David Gray.
1001 és nem éjszaka.
100. adás.

2017-01-19 12 óra Ajtók.

Halál.
Mítosz.
Drogok.
Legenda.
Ember.
Album.
1971.
L.A. Woman.
1001 és nem éjszaka.

2017-01-12 12 óra Rigolyák.

Érdekességek.
Egy album.
Egy előadó.
Ex-Smith.
Morrissey.
Te vagy a préda.
1001 és nem éjszaka.

2017-01-05 12 óra Elvis.

Presley.
A király.
A legenda.
Egy ember.
Egy album.
1960.
Elvis Is Back.
1001.
Nem éjszaka.

2016-12-29 12 óra Richard Melville Hall.

Elektronika.
Downtempo.
House.
Moby.
Play.
1999.
1001.

2016-12-22 12 óra Gahan.

Gore.
Fletcher.
Violator.
Depeche Mode.
1990.
1001.

2016-12-15 12 óra

Kurt Cobain.
Krist Novoselic.
Dave Grohl.
Grunge.
Nirvana.
MTV Unplugged in New York.
1001.


2016-12-08 12 óra Intelligens, de dekoncentrált.

Az angol blues feltámasztása.
Az amerikai punk rock és new wave úttörői.
Akik nem kaptak rádióidőt.
A technozene megalkotói.
1001 és nem éjszaka.
’70-es évek.

2016-03-03 12 óra

2016-02-25 12 óra

2016-02-18 12 óra

2016-02-11 12 óra

2016-02-04 12 óra

2016-01-28 12 óra

2016-01-21 12 óra

2016-01-14 12 óra

2016-01-07 12 óra

2015-12-03 12 óra

2015-11-26 12 óra

2015-11-19 12 óra

2015-11-05 12 óra

2015-10-29 12 óra

2015-10-22 12 óra

2015-10-15 12 óra

2015-10-08 12 óra

2015-10-01 12 óra

2015-09-24 12 óra

2015-09-17 12 óra

2015-09-10 12 óra

2015-09-03 12 óra

2015-08-27 12 óra

2015-08-13 12 óra

2015-08-06 12 óra Ki a kohaniták leszármazottja, aki Áron főpap leszármazottja is? Melyik amerikai zenész magyar család leszármazottja? Ki volt az első afroamerikai énekes, akinek az MTV rendszeresen játszotta a klipjeit? Ki az az énekesnő, akivel hangszálműtétje után közölték, hogy soha többé nem fog tudni énekelni és beszélni? Mi az ethereal wave? Kérdések, válaszok, jó zenék a '80-as években, 1001 módon.

2015-07-30 12 óra Rendszerváltás Magyarországon. A videojátékok uralma a játékpiacon. Leomlik a berlini fal. Elindul a Music Televsion/MTV. Live Aid segélykoncert Afrikáért. Igen, ez a '80-as évek. A következő hetekben, hónapokban a '80-as években fogunk utazni.

2015-07-23 12 óra Sohasem vezetett,mégis autóbalesetben érte halála. Ki ő? A 'grunge' ellen a britpop. Miért? Acid jazz. Mi az? Bocsánatkérés. Kitől? Progresszív rock. Mitől az? Röyksopp. Mit jelent és hogyan ejtjük? Kérdések, válaszok és jó zenék az 1001 szőnyegén.

2015-07-16 12 óra Ki a rock & roll királya? És kit neveztek a rock & roll valódi királyának? Ki az, aki csak szimplán rock & roll? Ki az, aki művész, teljesen? Ki az, akinek fontosabbak voltak zenésztársainak képességei, mint a bőrük színe? Mi a Chill Out? Természetesen ezekre és más kérdésekre is választ adok, nem éjszaka.

2015-07-02 12 óra Ének a családon belüli erőszakról. Zene a szerelemről. Rege a funk rock-ról és az ambient-ről. Mese a vadnyugatról. Dal Amerikáról. Történetek az 1001 világából.

2015-06-25 12 óra Nagy zenei kiadók. Nagy hard rock bandák. Nagy gitárosok. Nagy zenék. Nagyon ’70-es évek. Nagyon 1001.

2015-06-18 12 óra Iskolai énekkartól aGrammy-díjig. A templomi kórusból a hippi-világ középpontjába. A faji megkülönböztetés sérelmeitől a bölcsességig. A névválasztás nehézségeitől a világsikerig. Első albumtól a modern popzene titkára való rálelésig.

2015-06-11 12 óra Rózsaszínűre festett ház. Az indie zene árnyalatok. Az elektronika tónusok. A latin jazz tarkaság. Fehér oldal, fekete oldal.

2015-06-04 12 óra A mai 1001-es kulcsszavak: ’70-es évek, art rock, funk, Ír hard rock, négy lánytestvér.

2015-05-28 12 óra Ferenc Ferdinánd és az alternatív rock. 1 album és 5 grammy-díj. Egy eredeti és egy feldolgozás. 1 zenekar és egy stílusváltás.

2015-05-21 12 óra Melyik album a CD-n először kiadott lemezek egyike? Melyik album lett multi platinalemez? Mi a house zene? Kiknek a nevéhez fűződik a világ legrövidebb koncertje?Mindent megtudsz, csak csatlakozz az 1001-es járathoz

2015-05-14 12 óra Megszületik a 'disco'. Hogyan és mikor? Megszületik a könnyűzene egyik legbefolyásosabb gitárosa. Ki ő? Megszületik a váltakozó áram és az egyenáram. Mi köze ennek a zenéhez? Pattanj fel az 1001 szőnyegére és a zenei utazás alatt megkapod a válaszokat. Hogy mikor? Nem éjszaka.

2015-05-07 12 óra Tradicionális zene és a rock találkozása. Opera és a rock találkozása.  A gitár és Jimmy Page találkozása. A világsikerrel való találkozás. Az excentrikussággal való találkozás. Jó zenékkel való találkozás. Hallgass bele a találkozásokba!

2015-04-30 12 óra Ki játszott balkezesként jobbkezes gitáron? Mi az a riff? Honnan ered a soul? Válaszok és jó zenék az 1001 szőnyegén. Tarts velem!

2015-04-23 12 óra A mai 1001-es nyerőszámok: 70, 71, 72... Újra ellátogatunk a '70-es évekbe, s annak is az elejére. Megtudjuk, hogy mi köze Buddy Hollynak az 'American Pie' megszületéséhez. Megtudjuk, hogy mi köze a dinoszaurusznak a zenéhez? És nem tudjuk, hogy kábítószer túladagolás vagy megrendezett merénylet okozta e halálát. De kinek? Vár rád a zene és az érdekességek. Utazz velem az 1001 szőnyegén. Jössz?! 

2015-04-16 12 óra Mi ihlette a Beatles 'Lucy in the Sky with Diamonds' c. dalát?! Ki az a banda, aki athéni, de nem görög? Mi az a ska? Mi a glam rock? Kiknek köszönhető a brit pop elterjedése a ’90-es években? Ki az az énekesnő, akinek egy nagylemezéről kislemez formájában négy dal is felkerült az amerikai slágerlisták első öt helyére? Utazz velem az 1001 és nem éjszaka szőnyegén, és remek zenék kíséretében megkapod a válaszokat. Indulhatunk?!

2015-04-09 12 óra Hogyan született meg Fats Domino, Blueberry Hill c. dalának stúdiófelvétele? Melyik sikeres soul énekest ölte meg saját apja, még mielőtt betölthette volna 45. életévét? Honnan ered az R&B? Ki az egyetlen ismert, muzulmán vallású  gitárhős? Ezekre... és sok más kérdésre is választ adok, természetesen 1001 módon.

2015-04-02 12 óra Az Egyesült királyság miniszterelnöke,  Margaret Thatcher, Európa első női miniszterelnöke. Etiópiában feltárják Lucynak, egy 3.2 millió éves ősasszonynak a csontvázát. A pécsi Vasarely Múzeum megnyitása. Elindul a Dallas című sorozat. Mai 1001-es utazásunkat újra a ’70-es évekbe tesszük meg. Felkészültél?!

2015-03-26 12 óra Milyen egy nehéz nap éjszakája? Milyen egy kopaszra borotvált, nagydumás énekesnő? Mi az a ’scat’? Hány gyermek apja Rod Stewart? Honnan ered a szintipop? …és több más kérdést is megválaszolok. Velem tartotok?

2015-03-19 12 óra Bossa nova, alternatív rock… színészek, színésznők… királyok, királynők… magány és siker… Boston kétféleképpen… mert van aki viseli a nevet, van aki ott született… és sok egyéb érdekesség és finomság, csakis 1001 módon… Fülelsz rám?

2015-03-12 12 óra Az amerikai csapatok kivonulnak Vietnámból, megszületik az első lombikbébi, Rubik Ernő feltalálja a Rubik-kockát, elküldik az első e-mailt… Igen, ez a ’70-es évek. A ’70-es évek, amikor még tervben sem voltam. A ’70-es évek, ami zeneileg éppúgy meghatároz engem is, mint minden zenekedvelőt. A ’70-es évek, de 1001 módon. Időutazásunk 12 órakor veszi kezdetét. Én utazom. És Ti?

2015-03-05 12 óra Ma ellátogatunk a „lélek-zene" atyjához, belefülelünk jó tanácsokkal megtöltött dallamokba, betekintünk egy hölgyhöz, hogy megtudjuk miként száll szembe a démonjaival… Pop, country, rock, ballada, álmok, vágyak, szépségek… Minden, ami zene és minden, ami 1001. Tartsatok Velem!

2015-02-26 12 óra Mai túránkat sok legendás előadón és zenekaron keresztül tesszük meg a lírától a disco-ig. Lesz  útravalóul anyai útmutatás, a délvidéki rock egyik meghatározó bandájától. De lesz kalandozásunk a halhatatlan ’gombafejekkel’ is. Felkészültél?! Idegenvezető: Madár Tamás

2015-02-19 12 óra Zenetörténeti utazás az 50-es évektől napjainkig az 1001 lemez, amit hallanod kell mielőtt meghalsz c. könyv alapján. Kirándulunk a reggae földjén, elrepülünk a rock & roll világába, beülünk egy kicsit Bob Dylan meseszobájába és belekóstolunk a tangó zene egy modern megközelítésébe.  A túra vezetője: Madár Tamás. Tartsatok Velem és utazzunk együtt!

 

Szendvics Különkiadás

2017-05-25 10 óra
2017-05-25 11 óra 10.00-12.00 Madár Tamás, Abebe Dániel Bebe

 

1001 és nem éjszaka különkiadás

2017-05-25 12 óra 12.00-13.00 Madár Tamás