A Rádió Bézs elsősorban a Nőkért szól. Éppen ezért a férfiak is hallgatják. A felnőtt, érett, érző és gondolkodó nőkért. Aki a Bézst hallgatja, igényes, szép zenére és higgadt, okos szóra számíthat. A Rádió Bézs online rádió, napi 24 órában szól! A Rádió BÉZS a finom lágy hangok vonala! Sok szép muzsika, értelmes emberek! Higgadt és mégis szenvedélyes  >>>

Rádióbézs

bézs hírek

20 éves a SZIA!

Új műsoraink

ALINDA  hetente egyszer a Rádió Bézsben!

A Hír Tv és a Rádió Bézs megállapodása alapján 2017. február közepétől Veiszer Alinda válogatott interjúit, - riportalanyai beleegyezésével - minden hétfőn 21 órától hallhatják. Ismétlés kedd 9-10 óra. Azokat a régebbi beszélgetéseket ismételjük, amelyekről azt gondoljuk időt állóak, értékesek. 

Szerényi Gábor és Frank Iván: Lila tinták – Színes percek Örkény szellemében 
Új hang, új nézőpont, új hullám. Hétfőn 10 órától

Szabó Gabi: Van egy álmom
Visszatérő álom: utazunk! Újra indul utazási műsorunk hazai és külföldi uticélokkal és praktikus tanácsokkal. Hétfőn 17 órától. 

Benda László: Amazóna
Emberi történetek a világ egzotikus tájairól a külpolitikai újságíró és utazó szemével. Minden hétfőn este 22 órától.

Ráduly Margit: Egyetlen dal
Világutazás egyetlen dal segítségével 1968-tól napjainkig. Kedden 20 órától.

Bányai Gábor: Kottazűr
Komolyzenéről komolyan és néha kevésbé komolyan. Szerdán  22 órától

Tornóczky Anita: Wau-Super Dog
Embereknek állatokról csütörtökön 14 órától 

 

 >>>

műsorelőzetes

Jó napot kedves olvasó, tisztelt hallgató!

Rövid leszek, hisz mondandóm nem túl bonyolult. Nyár van. Akár itt be is fejezhetném, mindent tudnak. Meleg van, meg uborkaszezon, meg szabadságok.

A Rádió Bézs megszokott rendje, tempója kicsit változik, kicsit lassulunk. Bizony több lesz a következő másfél hónapban az ismétlés, a zene. Napi 13 óra friss anyagot a szabadságok miatt képtelenek vagyunk előállítani, de azért minden tőlünk telhetőt megteszünk. Ugye megértik?

Szép nyarat, sok-sok pihenést kíván a Rádió Bézs valamennyi munkatársa nevében is  Fodor János. 

Műsorajánló: július  17- 23

 >>>

nő nŐ NŐ

női karrier

Egy most megjelent kutatás cáfolja, hogy a nők az anyaság miatt  helyezik háttérbe a karrierjüket. Azok a cégek, amelyek pozitív és befogadó környezetet alakítanak ki a nők és az anyák számára, nagyobb eséllyel számíthatnak sikerekre. További részletek https://forbes.hu/uzlet/nougy-nok-karrier-bcg/

 >>>

befolyásos nők

A Forbes harmadszorra gyűjtötte össze az 50 legbefolyásosabb magyar nőt. A top magyar vállalatok vezetői mellett a média, a közélet és a kultúra területéről is megkeresték, kik voltak tavaly a legnagyobb hatással a környezetükre.

https://forbes.hu/uzlet/2016-ban-ok-voltak-a-legbefolyasosabb-magyar-nok/

 >>>

Jobline kutatás

Csak lassan oldódnak az előítéletek a női karrierépítéssel kapcsolatban, bár maga a fogalom sokkal elfogadottabbá vált az elmúlt években. A Jobline 2200 fős kutatása azt mutatja, hogy a nők többsége tapasztalt már megkülönböztetést.

A június 10-i Jobline Női Karriernapon a szervezők számtalan, karrierépítést támogató programmot kínálnak. 

Nők a munkaerőpiacon: előítéletek vannak, de a változás elindult

 >>>

nem csak a NŐkért

Díjakat kaptak a Rádió Bézs munkatársai a Szóvivők Bálján

A szóvivők a média területén számtalan esetben kifejezték elismerésüket egy- egy kolléga teljesítményéért, vagy szerkesztőség munkájáért. Az idén első alkalommal kerül sor Életmű Díj átadására.

A Magyarországi Szóvivők Országos Egyesülete ÉLETMŰ DÍJAT adományozott Fodor Jánosnak, több évtizedes kiegyensúlyozott és hiteles újságírói tevékenységéért, valamint a Rádió Bézs életre hívásáért és kitartó, fáradhatatlan működtetéséért!

A Szóvivők Egyesülete ötödik éve adja át a „Szóvivők Média Díját” . Az idén  ezt SZABÓ GABI – Mici- a Rádió Bézs szerkesztő műsorvezetője kapta. 

 >>>

bézs ajánló

Nő Ügy

Elolvastam Havas Kriszta kollégám bejegyzését az egyik közösségi oldalon - lsd. alább -, s feltettem magamnak a kérdést, miért nem mi szóltunk - akár először! - arról, hogy ez így nem megy! A Rádió Bézs elvégre a nőkért szól! Értünk szól, férfiakról is persze, meg arról, hogyan kéne tisztességesen élni, alkotni, dolgozni. Szóval, mi, akik nem akarunk direkt, ha úgy tetszik pártpolitikával foglalkozni, hallgathatunk- e, ha égbe kiáltó disznóságokat tapasztalunk? Mi a dolga annak a rádiónak, amelyik nem akar dagonyázni az ellentétek sarában, ami értékek mentén próbál szólni?

Dönteni kell - lehet, hogy már kellett volna! -, hogy milyen utat járjon a Bézs? Emelje e hangját, amikor valós (vagy vélt) aljassággal találkozik? Kiabáljon- e, s ha igen hogyan, amikor az „urak” elképesztő gátlástalansággal és arroganciával, a mi nevünkben járnak el? Mikor, miért és hogyan kell szólnunk?

A Rádió Bézs majdnem két és fél éve távol tartja magát a napi politikai harcoktól. Még híreket sem mondtunk, s azt hirdetjük, együtt kell élnünk! Nem a különbözőséget kell keresnünk, hanem azt, ami összeköt! Ami közös, ami érték.

Nem felrúgva eredeti vállalásunkat, hogy tudniillik a Rádió Bézs műsorait a jövőben sem /r/ontja el a politika, a harc, a gyűlölködés, azért tudja a hallgató: szelíden, de határozottan elutasítjuk az aljasságot, a lopást, a hazugságot, a gyűlölet keltést!          

 >>>

Partnereink:

VDSZ jooble

az ENSZ főtitkár üzenete

Az ENSZ főtitkár üzenete: 

António Gutterres

Több jogot a nőknek és a lányoknak!

A nők jogai emberi jogok. Mégis az olyan nehéz időkben, amikor a világunk egyre kiszámíthatatlanabb és zűrzavarosabb, a nők és lányok jogai csökkennek, korlátozottabbá válnak, és akár meg is szűnhetnek. A nők és lányok helyzetének javítása az egyetlen módja annak, hogy megvédjük jogaikat és biztosítsuk számukra, hogy a legtöbbet hozzák ki magukból.

 >>>
Élő
adás

Online rádiózás

A Rádió Bézs online rádió, ezért a Rádió Bézs műsorait bárhol és bármikor hallgathatja!

Számítógépén vagy az okostelefonon akár applikáció telepítése nélkül is megszólal a Rádió Bézs.

 >>>

Játék

Hallgasson minket és nyerjen!

 

Napozzunk! De óvatosan!

Válaszolja meg napozással kapcsolatos kérdéseinket és nyerjen profi sminket, szemöldök formázást és tanácsadást  a Beauty Bar Galaxy filmekben és divatbemutatókon is közreműködő sminkeseitől.

 >>>