A Rádió Bézs elsősorban a Nőkért szól. Éppen ezért a férfiak is hallgatják. A felnőtt, érett, érző és gondolkodó nőkért. Aki a Bézst hallgatja, igényes, szép zenére és higgadt, okos szóra számíthat. A Rádió Bézs online rádió, napi 24 órában szól! A Rádió BÉZS a finom lágy hangok vonala! Sok szép muzsika, értelmes emberek! Higgadt és mégis szenvedélyes  >>>

Rádióbézs

Mennyit ér a nő?

Cégek a nők és férfiak egyenlő munkahelyi lehetőségeiért: nyilvánosan vállalják, mit tesznek 

Minden harmadik nő érzi úgy Magyarországon, hogy nem egyenlő lehetőségek állnak előtte, és férfi kollégái előtt. Ezen kíván változtatni a Nyitottak vagyunk közösségi kezdeményezés, és az ehhez csatlakozott világcégek, magyarországi startupok és vállalkozások. Hagyományteremtő céllal nyilvánosságra hozzák, hogy 2016-ban milyen intézkedéseket hoznak azért, hogy nők és férfiak ugyanolyan esélyeket és lehetőségeket kapjanak a munkahelyen. Az akcióhoz a nyitottakvagyunk.hu oldalon egész évben lehet csatlakozni.


 

 >>>

Öninterjú

Szól egy rádió, ami nem is rádió. Vagy az, de nem úgy szól. És csak az interneten. Az a neve, hogy Rádió Bézs. Az alapító feltett néhány kérdést az alapítónak. Fodor János öninterjúját elolvassa?

 >>>

Intim Bézs

 >>>

Bézs ajánló

Remek könyvet olvastunk, jó filmet láttunk, vagy éppen műsorvezetőinknek jelent meg új kötete. Koncerten léptek fel, önálló estjükre készülnek vagy színházat szerveznek. Csupa jó  program, ne mulasszák el!

Magyarország első számú elektrofolk csapata, a Balkan Fanatik az Akvárium Klubban!

Bácskai Juli Pszihoszínházában a néző is megszólalhat, de nem kötelező.

http://www.pszichoszinhaz.hu/

 >>>

Partnereink:

Dream Travel VDSZ

Megcsináltuk! Kifestettük! Felújítottuk!

A Rádió Bézs Munkatársai nem csak meghirdették a „Tiszta, kulturált mosdót!" – kampányt, hanem maguk is festőecsetet ragadtak, szereltek, takarítottak. Nem csak elhatározták, megmutatták, hogy érdemes jót tenni. A rádió majd minden műsorvezetője személyesen vett részt munkában és velük együtt mindjárt könnyebb volt megnyerni a szövetségesek, partnerek támogatását is.

 >>>
Élő
adás

Online rádiózás

A Rádió Bézs online rádió, ezért a Rádió Bézs műsorait bárhol és bármikor hallgathatja!

Számítógépén vagy az okostelefonon akár applikáció telepítése nélkül is megszólal a Rádió Bézs.

 >>>

Játék

Hallgasson minket és nyerjen!

Aktuális játékunkban ismét divatozunk és  klasszikusokról, nagy nevekről kérdezünk. A helyes megfejtők között a Burda Vintage kiadványait sorsoljuk ki. 

 

 >>>