A Rádió Bézs elsősorban a Nőkért szól. Éppen ezért a férfiak is hallgatják. A felnőtt, érett, érző és gondolkodó nőkért. Aki a Bézst hallgatja, igényes, szép zenére és higgadt, okos szóra számíthat. A Rádió Bézs online rádió, napi 24 órában szól! A Rádió BÉZS a finom lágy hangok vonala! Sok szép muzsika, értelmes emberek! Higgadt és mégis szenvedélyes  >>>

Rádióbézs

bézs hírek

Hallgassa a Rádió Bézst telefonján is, mostantól akár adatforgalmi díj nélkül, amíg minimális adatkerettel rendelkezik!

1000 Ft a havi Vodafone Music Pass előfizetés és ezért sok más dolgot is hallgathat belföldön és az EU-ban. De inkább hallgasson minket, éjjel-nappal, úton- útfélen. Telefonján is szóljon a Rádió Bézs!

A vásárlás megoldható közvetlenül a weboldalról, illetve a My VF Applikáción keresztül is. Kattintson ide

Vodafone

 
 
Budapest calling, azaz Budapest hív címme új angol nyelvű műsor indul a Rádió Bézsben!
A műsor gazdája, hangja, a Budapesten élő amerikai színész, Richard Rifkin.
Hétfőnként 22h - 23h között, ismétlés kedd hajnalban 4 és 5 óra között
 
Boros Lajos a Bézsben! Ismét mikrofon előtt a legendás rádiós hétfőnként 9-től.

Jogi Jógik: Dr Dávid Gyula és lány Dr. Dávid Zsófia  közösen igazítanak el az élet mindennapi jogi útvesztőiben minden csütörtökön 13 és 14 óra között, ismétlés szombaton 10 és 11 között

Palugyai István Jövőnéző című műsorában kéthetenként kedden 17h -18h között  tudományos hírekkel és kutatási eredményekkel hozza közelebb a jövőt. Ismétlés szerdán és szombaton 8 órától.
 
B.Bíró Zoltán új műsora a Latin. Latin zene, kultúra, történelem két hetente pénteken 16 és 17h között, ismétlés  szombaton 9 -től és vasárnap 21-22h között.
 
Tamás Rita lelki és fizikai egészségünkkel foglalkozik Ne pánikolj! műsorában minden kedden 22 és 23 óra között, ismétlés szerdán 6 órától és vasárnap 9-től. 

 

 

 

 >>>

műsorelőzetes

 

Köszönet!

Nem csak azoknak, akik hallgatják a Bézst! Azoknak is akik  támogatják!
Kérjük támogassa a Rádió Bézs működését.

Szociális Innováció Alapítvány
Bankszámlaszám: 11742001-20057073

 

 

Elkészült!

Töltse le IOs és Android alkalmazásainkat a telefonjára és hallgassa adásunkat bárhol, bármikor!

Május 20-26
 
 >>>

Bézs estek

 

 

 

 >>>

Ne pánikolj!

Tamás Rita

Amikor Fodor János megkeresett, hogy készítsünk műsort, megijedtem.
Vannak emberek, akiknek megy az élő beszéd és nem csinálnak belőle faxnit.
És vannak az olyanok, mint én. Akik ugyan megbékéltek már önmagukkal, de szeretnek háttérben maradni. Ez persze furcsán hangzik egy olyan ember szájából, aki 36 ezres Facebook-közösséget vezet, aki nyíltan beszél a klimaxáról és a napi bosszúságairól, de a tény ettől még tény.
Az írás ugyanis más.
Ott minden intim történet és az olvasó között van egy határvonal. Noha kialakítható egy bensőséges viszony, a privát szféra mégis határozottabban megőrizhető. Könnyeztem már el magam írás közben, de nem látta senki. Akadtam már el a gondolataimban, mert annyira kuszák és szerteágazóak voltak, de írás közben lehet korrigálni.
A hang más. Ott még többet adok magamból. És még közvetlenebbül.
Aki ebbe nőtt bele, annak nem okoz gondot.
Aki nem olyan analitikus típus, mint én, annak sem jelent kihívást.
Én mindent megkaptam a sorstól, ami a rádiózás ellen szól, de kaptam olyan dolgokat is, amelyek viszont azt sugallják, vágjunk bele.
Hát belevágtunk. 
János bízik bennem és ő ért hozzá.
Bankó Éva aki a műsoraimat keveri, olyan, mint egy őrangyal.
Ha értük nem, hát kiért igen?
Kezdődjön a dal!
János, János, remélem, nem bánod meg, hogy azon borongós téli napon rám írtál.
 >>>

Kovalik Márta díj

A Rádió Bézs, annak főszerkesztője Fodor János, valamint a Szaday család vándordíjat hozott létre, azért, hogy Kovalik Márta, aranytollas Újságíró, az egykori Húszas stúdió szerkesztője, a Magyar Rádiózás meghatározó személyisége emlékét az utókor megőrizze.

Az emlékdíj nem szakmai díj.

Az kapja minden évben, aki szabad, független, tisztességes ember s tesz azért, hogy a következő generáció minél nagyobb tudással, minél szabadabban élhessen úgy, hogy a tényeket megismerhessék, és azokat tiszteletben tartsák.

Az első díjazott Bojár Gábor fizikus, vállalkozó, a Graphisoft CAD-szoftverfejlesztő cég és a budapesti Aquincum Institute of Technology magánegyetem alapítója.

A díjat Formanek Zsuzsa üvegtervező iparművész és Bedécs Kristóf ötvösművész tervezte és alkotta.

A június 28-i díjátadón  Bornai Tibor, Gábriel, Pleszkán Écska és Ratkóczi Huba duo és Wessely Ernő lépett fel.

 >>>

Jogi Jógik

Új műsor indul a Rádió Bézsben. Szolgáltató műsor. Jogi Jógik a címe, s egy tapasztalt, sokat megélt ügyvéd, Dr. Dávid Gyula és a szintén jogász lánya Dr. Dávid Zsófia a műsor gazdája. Jogi Jógi rögtön tollat is ragadott:

Az úgy volt, hogy az ősember még maga intézte el jogvitáit ököllel, furkósbottal, hordatársakkal. Aztán vagy a király döntött, vagy a földesúr, vagy az erősebb. Később már különvált a szokás, az erkölcs és a jog. Az asztalnál kézzel enni nem szokás, de nem tilos. Egy középkori hívő közösségben nem erkölcsös dolog távol maradni a miséről. De nem tilos. Az áruházban ellopni a kiakasztott árucikket nem szokás, nem erkölcsös, és nem is szabad, tehát tilos. Századok óta egyre szaporodó módon minden élethelyzetünket szabályozza a szokás az erkölcs és a jog. Mi, ügyvédek, jogászok, amolyan idegenvezetők vagyunk, ha baj van hegyimentők vagy révkalauzok, riadómentősök, segítünk – jól, rosszul – eligazodni a jogszabályok útvesztőiben, ha kell tanácsot adunk, vagy ha a király elé idéznek, társulunk szószólónak, hisz tanult mesterségünk valami ilyesmi.

Ez a műsor megkísérli élet közelbe hozni a jog bonyolult, vagy annak tűnő világát. Beszélgetni fogunk arról, amit látszólag mindenki tud, vagy hallott már róla, de kevesen tudják jól, pontosan. Igyekszünk olyan tanácsokat adni, amelyek esetleg segítenek kikerülni az akadályokat, segít sikerrel venni a buktatókat, és ezzel spórolni mindenkinek időt, pénzt, energiát.

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy ami itt elhangzik, az a lányom, Dr. Dávid Zsófia és Dr. Dávid Gyula véleménye, javaslata, amiért felelősséget nem vállalhatunk, hisz a jogban épp az a szép, hogy ugyanolyan ügyben, más felek között nem egyszer születik egymással homlokegyenest ellenkező ítélet, határozat. Ha pedig a magasságos bíróság, a király meghosszabbított keze is ennyire tévedékeny, ha még ott is – olykor – előfordulnak ellentmondó értelmezések, akkor két lelkes, és tapasztalt, ámde az információk csak egy részével bíró jurátus véleménye nem más, mint egy újabb észrevétel a többi között. De mindez ne akadályozzon senkit abban, hogy kérdezzen, hogy véleményt mondjon, hogy írjon, telefonáljon, hogy ossza meg velünk a gondját. Végül is minden ügy egy srófra jár: a végén meg kell oldani a problémát. Hogy hogyan? Na ez az, amihez ismeret, fifika, tapasztalat kell.

Dr. Dávid Gyula

 >>>

Partnereink:

VDSZ jooble myonlineradio wildom

2018. szeptember 16.

Adatforgalmi díj nélkül

Ezentúl még kevesebb lehetősége van, hogy azt mondja: ismerem a nevét, hallottam, hogy érdekesek a műsorai, de nem tudom hol és hogyan hallgathatom. A technika egyre több eszközével segítjük, hogy bárhol, bármikor hallgathassa online adásunkat. Nem kell a számítógép előtt ülnie és online rádiókészülék sem szükséges hozzá, csak vegye elő „élettársát” azaz mobiltelefonját és máris megszólal a Rádió Bézs. Androidosoknak van  Play Store-ból letölthető applikáció, és az Iphone tulajdonosoknak természetesen az App Store-ban is ott az alkalmazás. Vagy elég az oldalunkon látható QR kódot beolvasni, máris szól az adás.

Aki pedig mégis internet rádióján szeretne hallgatni minket, itt keresse:
Rádió Bézs 
http://195.210.29.82:8001/bezs 
Rádió Bézs 2 
http://195.210.29.82:8002/bezs2

Vodafonos hallgatóinknak különösen jó hírünk van: nekik ezen túl az adatfogyasztás miatt nem kell aggódniuk. Ha havi 1000 forintért Music Passt vásárolnak, adatforgalmi díj nélkül akár 24 órán keresztül szólhat telefonjukon a Rádió Bézs. A szolgáltatást az oldalunkról a Bézs hírek rovatban található linkkel akár közvetlenül is megrendelhetik.

De azért ha megszólal a telefon, ne felejtsék el felvenni!

 >>>
Élő
adás
Élő
adás Bézs 2


Támogass!

Támogassa a Rádió Bézst!

A Rádió Bézs adásait mindenki ingyen hallgatja, de nem ingyen készül.

Három esztendeje erőnkön felül teljesítünk, hogy szólhassunk önökhöz, önökért. Arra kérjük önt, hogy támogasson, hogy életben maradjunk, hogy növekedni és fejlődni tudjunk

 >>>

Online rádiózás

A Rádió Bézs online rádió, ezért a Rádió Bézs műsorait bárhol és bármikor hallgathatja!

Számítógépén vagy az okostelefonon akár applikáció telepítése nélkül is megszólal a Rádió Bézs.

 >>>

Játék

Folytatódik élő rádiófelvétel sorozatunk, a Bézs estek.  A harmadik Bézs esten május 23-án a K11-ben B.Bíró Zoltán vendégei Vágvölgyi B. András és Szikszai Daniella.  Válaszoljon helyesen kérdéseinkre és nyerjen belépőjegyet, hogy személyesen is találkozhasson rádiónk munkatársaival.    

 >>>