A Rádió Bézs elsősorban a Nőkért szól. Éppen ezért a férfiak is hallgatják. A felnőtt, érett, érző és gondolkodó nőkért. Aki a Bézst hallgatja, igényes, szép zenére és higgadt, okos szóra számíthat. A Rádió Bézs online rádió, napi 24 órában szól! A Rádió BÉZS a finom lágy hangok vonala! Sok szép muzsika, értelmes emberek! Higgadt és mégis szenvedélyes  >>>

Rádióbézs

bézs hírek

Új műsoraink

Luft
Falussy Orsolya Mira a vizualitás tikait keresi.  Fénykép vagy fotográfia? Kik művelik, kikről készül, s kik nézik...Jelenségek, stílusok és tendenciák a kortárs építészetben és a fotóművészetben.  Szerdán 21-13 között. 

Eklektika
B.Bíró Zoltán műsorában nem csak a zenék egyediek. Ironikus  kommentárjai és szarkasztikus szövegei garantáltan nem vágnak rendet eklektikus világunkban, viszont legalább utánozhatatlanul elszórakoztatnak.  Kedden 21-23 között

Retró
Rékai Gábor, Varjú Tamás és Fodor János múltidézése. Régi műsorok, személyes történetek, profi meglátások, rácsodálkozások.  Hétfőn 13-14 között

Frappé
Mandel Róbert és Gerebics Sándor zenész, producer és filmrendező műsora nem csak zenéről, de sok zenével. Pénteken 16-18 óra között

 >>>

műsorelőzetes

Nap mint nap érdekes vendégeket invitálunk a mikrofon elé. Műsorvezetőink aktuális témákkal, izgalmas gondolatokkal érkező partnerekkel beszélgetnek. 

Vendég-Játék: Csütörtökönként kettő és négy között  jó ismerőseink ülnek a mikrofon mögé. Vannak köztük tapasztalt szerkesztők, műsorvezetők, akik évek óta nem  rádióznak, de a mi, és az Önök kedvéért  egy-egy délutánt velünk töltenek.

Sipos Jenő "szó-vivő" "szót- szór", "vendégül - lát" és "mű -sort - vezet".
"AJenő" vendég volt "sokx", de most ő faggatja majd az általa meghívott Aradszky Lászlót, kiről sokat írni most itt felesleges, s Dr. Sas György plasztikai sebészt. 

Három férfiú lesz hát a stúdióban, akik sokat láttak, tapasztaltak, s talán a nőkről is beszélnek majd, vagy ha nem, hát magukról, a hölgyek örömére tán. Majd "el - válik". De, ki ? 

Ismétlés péntek 02.00-04.00 és szombat 17.00-19.00

 

Műsorajánló: január 16 - 22

 >>>

nő nŐ NŐ

Boldogságkutatás

Egy Nagy-Brittanniában végzett kutatás szerint 35 éves korunktól kevésbé vagyunk elégedettek az életünkkel, mint fiatalabb éveinkben és a 40-59 év közötti korosztály érzi legkevésbé jól magát a bőrében, ez tehát a "sötét középkor".

 >>>

Állandó háromnapos hétvégék?

A Piac és Profit magazin érdekes cikket közölt arról mit gondolnak a munkáltatók és a munkavállalók a szabadabb munkaidő beosztásról.

 >>>

Lányok, menjetek informatikusnak

A Haszon magazinban érdekes írást olvastunk arról Európa szerte hiány van mérnökökből, informatikusokból, mégis kevés nő választja ezt a pályát. Pedig jól fizető állások várják őket.

 >>>

nem csak a NŐkért

XIII. Szóvivő Bál

2017. február 17. 18.30

A rendezvényről...

A Magyarországi Szóvivők Országos Egyesületének szervezésében immár XIII. alkalommal
rendezzük meg a hagyományos, jótékonysági Szóvivő Bált.

A legismertebb szóvivők mellett, az állami cégek, a minisztériumok vezető munkatársai,a közép és nagyvállalatok képviselői, az írott sajtó, az elektronikus média, a művészeti világ, és a közgazdasági élet meghatározó és közismert szereplői is jelen vannak.

 >>>

bézs ajánló

Az Amerikai Nagykövetség meghívására Budapestre érkezik Christian Picciolini, aki befolyásos skinhead vezér volt Amerikában. Igen, rasszista. De képes volt váltani. Olyannyira, hogy 2010-ben mozgalmat indított Élet a Gyűlölet Után néven azért, hogy tegyen a rasszizmus ellen. A saját bőrén tapasztalta, hogy lesz átlagos emberből rasszista, agresszív gyűlölködő. És azt is, hogyan fordíthat ezen.

A Hősök Tere Történetek sorozat  vendége 2017. január 25-Christian Picciolin.
A ma már többszörös Emmy díjas zenei és médiavállalkozás menedzsere, az egykor nyíltan rasszista skinhead mozgalmár, aki ráébredt milyen borzalmas hibát követett el,  közösségeknek és szervezeteknek meséli el a történetét és azt, mit tegyenek a gyűlöletben megnyilvánuló szélsőségekkel.

Regisztráció:

https://www.facebook.com/events/1847033585521445/

Időpont: 2017. Január 25. (szerda) 18:00-20:00
Helyszín: ELTE Kazinczy utcai épületének aulája, 1075 Kazinczy u. 23-27.

 >>>

Partnereink:

VDSZ

vélemény

"Rádió Bézs - a női vonal"

Rövid meghatározásnak elmegy, de azért... Bezzeg, ha egyszerűen férfi vonal lenne, bemutatkozásnak nagyjából megtenné.

De vonalak nőknél? Persze, mondhatnánk úgy is: kiemeljük...ez méltatlanul száraz...ráfekszünk, hát ezt talán mégse.....hangsúlyos  műsorainkban a női téma...na, ez talán jó és tükrözi a szándékainkat.

 >>>
Élő
adás

Online rádiózás

A Rádió Bézs online rádió, ezért a Rádió Bézs műsorait bárhol és bármikor hallgathatja!

Számítógépén vagy az okostelefonon akár applikáció telepítése nélkül is megszólal a Rádió Bézs.

 >>>

Játék

Hallgasson minket és nyerjen!

Divat a Retro

Ezért aztán hétfőnként Retro címmel fut múltidéző műsorunk. A retro a divatban is hódít, tegye hát próbára, mennyire ismeri a 70-es évek divatvilágát. Válaszoljon kérdéseinkre és nyerje meg a Burda Vintage 70-es évek trendjeit bemutató számát! 

 >>>