A Rádió Bézs elsősorban a Nőkért szól. Éppen ezért a férfiak is hallgatják. A felnőtt, érett, érző és gondolkodó nőkért. Aki a Bézst hallgatja, igényes, szép zenére és higgadt, okos szóra számíthat. A Rádió Bézs online rádió, napi 24 órában szól! A Rádió BÉZS a finom lágy hangok vonala! Sok szép muzsika, értelmes emberek! Higgadt és mégis szenvedélyes  >>>

Rádióbézs

bézs hírek

Új műsor - régi hang!

Bayer Ilona  Kultúr-morzsák című műsorával szerdánként 13 és 14 óra között találkozhatnak, ismétlés pénteken reggel 7 és 8 óra között, vagy bármikor meghallgathatják a Rádió Bézs archivumából. 

Kerényi Péter: Szabad egy fordulóra?  Évforduló, esemény, emlékezés, születésnap, nosztalgia? Játékra szól a felkérés vagy arra, hogy az ismerős zenére táncra perdüljenek. Mikor - hogy... Hétfönként 16 és 17 óra között mindenképpen.

 

 

 >>>

műsorelőzetes

 

Köszönet!

Nem csak azoknak, akik hallgatják a Bézst! Azoknak is akik  támogatják!

Hallgatónk írta:

„A mai média világában a Rádió Bézs talán az egyetlen beszélgetős rádió, visszafogott stílussal, kulturált beszédmóddal, élvezhető zenékkel. Ha jól tudom, itt mindenki ingyen dolgozik, de van, aki visz be hozzájárulást, hogy minden nap megszólaljon a hang.
Akinek csak 1000 Ft-ja jut erre a célra, kérem, hogy vegye a fáradságot, és küldje el. A pénzre is nagy szükség van, de talán a visszajelzésre, a támogató jelzésre még jobban, mert ez tartja működésben a rendszert. 1000 Ft egy doboz cigaretta ára, egy korsó sör egy jobb helyen, ennyit szánnunk kell tudni múltunk egy őrzött darabjára, sok lelkes és tehetséges ember megszólalási lehetőségére. Szűkül a tér, fogynak a tiszta források, néha cselekednünk kell magunktól, amíg el nem alszik a láng! Gyertek, áldozzunk a kultúránk oltárán!”

Ha valaki segíteni szeretne - ránk férne - akkor a számlaszámunk:
Szociális Innováció Alapítvány 11742001-20057073
IBAN: HU 31 1174 2001 2005 7073 0000 0000
SWIFT OTPPVHUHB

Műsorajánló 2018 február 19 - 25

 
 
 >>>

Születésnapunk

Faragó Judit

A Bézs nekem

Kösz, hogy megkérdezted, Fodor. Most írhatok jókat, miközben a műsorban mindig pikírtkedek. Na jó, nem mindig, de gyakran.

Szóval szeretem csinálni. Mert a szakmám. És mindig is szerettem a szakmámat. Sokáig mondogattam, hogy én ezt annyira szeretem, hogy még fizetnék is érte. Bekövetkezett.

Örvendetes viszont, hogy megengedhetem magamnak, főleg, mert nem nagy összegekről van szó: parkolás, telefon, meg az időm, ami nekem már ingyen van. De ez a költség is csökkent – ellentétben a duplájára drágult parkolással -, mert nemcsak az időm, hanem a tömegközlekedés is ingyen van. És jó.

Maradok a morfológiai megközelítésnél. Szeretem a Benczúr utcát. A fáit. 

 >>>

Szegvári Katalin

A BÉZS számomra a szabadság, az elszántság szimbóluma. Ahogy annak idején a Pacsirta Rádió is volt. Persze Fodor János nélkül egyik sem jöhetett volna létre. A két rádióban visszajött számomra az egykori rádiós, tévés műhelyek hangulata, amikor fontos volt, nem csak az, amit én csináltam, hanem a többiek munkája is. Jó, akkor is pénzből éltünk, de nem az volt a legfontosabb szempont. Hogy ez mennyire igaz, mi sem bizonyítja jobban, mint, hogy a Pacsirtában és a Bézsben mindenki ingyen, lelkesedésből dolgozik. Én most, egy időre, más elfoglaltság miatt abbahagytam, de az elvonási tünetek nem múlnak. :) Szeretek Nemlaha Gyurival régi idők művészeire emlékezni. Jövök vissza, amint tudok. Addig is sok sikert nektek, bézsesek

 >>>

Éry Balázs

Boldog születésnapot, Rádió Bézs!

A Rádió Bézs - Fodor főszerkesztő úr szándéka szerint - politikamentes csatorna. (Csatorna - jó szó (lásd még: köz!mű), de a kanális [azt hiszem, nem megkerülhető a huzavona a médiákok (ragozása a vakond mintájára) körül; el-eltréfálkozunk itt alant, de azért fölteszem kedvetlenül a kérdést: kinek áll érdekében az a szellemi, politikai és szakmai tahóság, mely most a tévében, rádióban regnál?] itt-ott kifejezőbb lenne.) Horváth Attilával (kollega!) szólva: minek mindig belekeverni a politikát a politikába! Nekem ez nehezen fért a fejembe: a politikamentesség is politika (sőt!), ha valamiről nem beszélünk, akkor hallgatunk róla, és ez a hallgatás is jellemzi a dolgot magát. Tehát próbáltam a Csendben (péntekenként délben) feszegetni a határokat 

 >>>

egyetlen dal

Októer 6-án hangzott el a Rádió Bézsben. 

Ráduly Margit
Egyetlen dal

https://www.youtube.com/watch?v=TJAfLE39ZZ8

A világ egyik legszomorúbb dala, amelyet Amy Winehouse énekel. Back To Black, Vissza a sötétségbe.

Nem is tudom, lehet-e ezt a történetet egy személyes élménnyel kezdeni, de talán mégis érdekes lehet, hogy mikor az én barátnőmnek mondtam, Amy Winehouse-ról szeretnék mesélni a Bézsben, nem fogadta kitörő örömmel. Miért éppen erről a lepusztult, narkós botrányhősről akarsz műsort csinálni – kérdezte. Én a dalait sem hallgatom meg, annyira nem érdekel – tette hozzá. Bekapcsoltam a számítógépem, megkerestem a Back To Black-et és közben meséltem, hogyan lett narkós, mivel tette tönkre a szerelme, miért nem tudott az apja miatt lejönni a szerről. Egy idő után azon kaptuk magunkat, hogy már a nem is emlékszünk hányadik Winehouse-dalt hallgatjuk. Az én barátnőm egyre kevésbé utálta, egyre közelebb került az emberhez, akit történetesen Amy Winehouse-nak neveztek.

Aztán pár nappal később elutaztunk Szlovéniába, a tengerpartra, ahol az én barátnőm elvesztette a telefonját. Kétségbeesetten kerestük a boltban, ahol megtalálni reméltük, de sehol semmi. A vásárlók és az eladók a legkisebb együttérzést sem mutatták, sőt, izgatott jelenlétünk kifejezetten zavarta őket. Az üzlet kijáratával szemben 

 >>>

bézs ajánló

Naponta ötször

Naponta ötször? Igen, naponta ötször! De mit? 

Mi most arra biztatjuk önöket, hogy naponta 5x egyenek, keveset! 

Új műsorunkban Kubányi Jolán dietetikus segít nekünk, önnek. 

Hogyan szabaduljunk meg a felesleges kilóktól? Első adásunkban Fodor János főszerkesztőnket faggatjuk arról, hogy miért szeretne fogyni.  A tőle megszokott őszinteséggel arról is beszél, hogy miről nem hajlandó lemondani.  Kezdjük! Először  2018. január 23-án, 14.00  órakor!  A szerkesztő Kertész Éva és a Rádió Bézs, mindig önnel!

videó: https://www.youtube.com/watch?v=QVMSJn14Mk8&feature=youtu.be

 

 >>>

Partnereink:

VDSZ jooble

EQUALITY

EQUALITY - díj 2018

A VODAFONE MAGYARORSZÁG,

a MAGYARORSZÁGI SZÓVIVŐK ORSZÁGOS EGYESÜLETE

és a RÁDIÓ BÉZS

az általuk létrehozott

EQUALITY - azaz Egyenlőségért díjat adományozza,

ENYEDI ILDIKÓ

  részére

A díj célja és üzenete:

Mindegy, hogy ki honnan jött! Mindegy, hogy mit csinál! Mindegy, hogy nő vagy férfi! Egy a fontos! Minden embert csak a teljesítménye és cselekedete alapján ítéljenek meg!

Enyedi Ildikó, aki személyes példamutatásúval, erkölcsi tartásával, bátorságával, következetesen csendes és szelíd munkával, művészi tevékenységével ezért kiemelkedően sokat tett, a XIV. Szóvivők Bálján megkapja a Equality - díjat.

A díjat létrehozók elkötelezettek abban, hogy a nők társadalmi megbecsülése nagyobb legyen. A díjat létrehozók tudják, hogy ez mindannyiunk érdeke, azaz össztársadalmi ügy.

Azok, akik ennek érdekében sokat tesznek, jól és hatásosan kommunikálnak, kiemelt figyelmet és elismerést érdemelnek. A Díj alapítói azokat keresi, azokra figyelnek, akik tevékenységükkel, sajátos eszközeikkel, nyilatkozataikkal, példamutató életükkel bátran kiállnak a nőkért, akik küzdenek az erőszak és mindenfajta megkülönböztetés ellen.

 

 >>>
Élő
adás


Támogass!

Támogassa a Rádió Bézst!

A Rádió Bézs adásait mindenki ingyen hallgatja, de nem ingyen készül.

Három esztendeje erőnkön felül teljesítünk, hogy szólhassunk önökhöz, önökért. Arra kérjük önt, hogy támogasson, hogy életben maradjunk, hogy növekedni és fejlődni tudjunk

 >>>

Online rádiózás

A Rádió Bézs online rádió, ezért a Rádió Bézs műsorait bárhol és bármikor hallgathatja!

Számítógépén vagy az okostelefonon akár applikáció telepítése nélkül is megszólal a Rádió Bézs.

 >>>

Játék

Hallgasson minket és nyerjen!

Állatkerti látogatás. Igazi kora tavaszi program egy kellemes séta az állatkertben.

Játékunk szerencsés megfejtői között most 2  belépőt sorsolunk ki a budakeszi Vadasparkba. 

 

 >>>