A Rádió Bézs elsősorban a Nőkért szól. Éppen ezért a férfiak is hallgatják. A felnőtt, érett, érző és gondolkodó nőkért. Aki a Bézst hallgatja, igényes, szép zenére és higgadt, okos szóra számíthat. A Rádió Bézs online rádió, napi 24 órában szól! A Rádió BÉZS a finom lágy hangok vonala! Sok szép muzsika, értelmes emberek! Higgadt és mégis szenvedélyes  >>>

Rádióbézs

bézs hírek

Új műsoraink

ALINDA  hetente egyszer a Rádió Bézsben!

A Hír Tv és a Rádió Bézs megállapodása alapján 2017. február közepétől Veiszer Alinda válogatott interjúit, - riportalanyai beleegyezésével - minden csütörtökön 20 és 21 óra között és vasárnap 18 – 19 között hallhatják!
Azokat a régebbi beszélgetéseket ismételjük, amelyekről azt gondoljuk időt állóak, értékesek. Akiket hallani fognak olyanok, akikre odafigyelünk, akiket tisztelünk, szeretünk, kiknek teljesítménye elismerésre méltó. 
Ezen a héten Alinda Csányi Vilmossal beszélgetett. A felvétel időpontja 2016. április. 4.

Czutor és a dívány
Lehet az életben  a legbiztosabb kapaszkodó a racionalitás? Ennek a lehetőségét kutatja Czutor Zoltán vendégeivel. Csütörtökön 21 és 23 óra között. 

Luft
Falussy Orsolya Mira a vizualitás tikait keresi.  Fénykép vagy fotográfia? Kik művelik, kikről készül, s kik nézik...Jelenségek, stílusok és tendenciák a kortárs építészetben és a fotóművészetben.  Szerdán 21-23 között. 

Eklektika
B.Bíró Zoltán műsorában nem csak a zenék egyediek. Ironikus  kommentárjai és szarkasztikus szövegei garantáltan nem vágnak rendet eklektikus világunkban, viszont legalább utánozhatatlanul elszórakoztatnak.  Kedden 21-23 között.

 >>>

műsorelőzetes

Nap mint nap érdekes vendégeket invitálunk a mikrofon elé. Műsorvezetőink aktuális témákkal, izgalmas gondolatokkal érkező partnerekkel beszélgetnek. 

Vendég-Játék: Csütörtökönként kettő és négy között  jó ismerőseink ülnek a mikrofon mögé. Vannak köztük tapasztalt szerkesztők, műsorvezetők, akik évek óta nem  rádióznak, de a mi, és az Önök kedvéért  egy-egy délutánt velünk töltenek. (ismétlés: péntek 02.00-04.00 és szombat 17.00-19.00) 

 

Műsorajánló: február 20-27

 >>>

nő nŐ NŐ

Család vagy/és Karrier?

Fontos cikket olvastunk az Indexen: Akiknek a család még mindig a karrier végét jelenti.

 >>>

Nők és Lányok a Tudományban

Ma a kutatóknak csak 30%-a nő, Magyarországon ez az arány még kisebb, 27%.

 >>>

Táncos flashmob a nők elleni erőszak ellen

Egymilliárd Nő Ébredése (One Billion Rising)  a magyar  elnevezése annak a mozgalomnak, amely a nőket érintő témákra irányítja a figyelmet.

 >>>

nem csak a NŐkért

Díjakat kaptak a Rádió Bézs munkatársai a Szóvivők Bálján

A szóvivők a média területén számtalan esetben kifejezték elismerésüket egy- egy kolléga teljesítményéért, vagy szerkesztőség munkájáért. Az idén első alkalommal kerül sor Életmű Díj átadására.

A Magyarországi Szóvivők Országos Egyesülete ÉLETMŰ DÍJAT adományozott Fodor Jánosnak, több évtizedes kiegyensúlyozott és hiteles újságírói tevékenységéért, valamint a Rádió Bézs életre hívásáért és kitartó, fáradhatatlan működtetéséért!

A Szóvivők Egyesülete ötödik éve adja át a „Szóvivők Média Díját” . Az idén  ezt SZABÓ GABI – Mici- a Rádió Bézs szerkesztő műsorvezetője kapta. 

 >>>

bézs ajánló

BÉZS SZÜLETÉSNAP

A 2 éves Rádió Bézs születésnapja alkalmából Fodor Jánossal beszélgettünk

            Kettős születésnapot ünnepel február 2-án Fodor János, rádiós, újságíró. Három esztendővel ezelőtt, ezen a napon hívta életre a Pacsirta Rádiót, két éve pedig szintén ezen a napon kezdte meg adását a Rádió Bézs, amely elsősorban a Nőkért szól, de hitvallása szerint „aki a Bézst hallgatja, igényes, szép zenére és higgadt, okos szóra számíthat.”

            Ön egy tapasztalt, sokat megélt rádiós újságíró. Miért hozott létre egy új rádiót?

Mert mondandóm van. Mert hiszek valamiben, mert akarok valamit csinálni, mert fontosnak tartom.

            Két születésnapot is ünnepel.

Az egyik esetében úgy éreztem, hogy muszáj megcsinálnom, ha másért nem, azért, hogy az unokáimnak elmondhassam, hogy a papa megpróbálta. De azt az első percben tudtam, tudtuk, hogy van eleje, van vége. Borítékolni lehetett, hogy a „vállalkozás” veszteséges. Senki nem volt mögöttünk, nem lett később se. S ez így jó. Maradtunk senkitől se függők. De nagyon jól megcsináltuk és örömteli munka volt. Persze, később jó volt befejezni is. 

 

 >>>

Partnereink:

VDSZ jooble

vélemény

Rio elnőiesedése...

Egy őszinte vallomással kell kezdenem: eleinte nem igazán értettem, hogy ez a rádió, ez a Rádió Bézs mit akar a nőktől, mit szeretne velük kezdeni, mi a célja soha nem titkolt szándékával, mely szerint a nőknek szeretne – na jó, nem csak, de elsősorban – szólni, műsorokat csinálni?

És máris tompítom kijelentésem élét, utólag ugyanis tudom, hogy csak az volt a gondom: hogyan fogom én ezt, túl saját magamon, férfivendégeimnek, vagy inkább a barátaimnak megmagyarázni...

 >>>
Élő
adás

Online rádiózás

A Rádió Bézs online rádió, ezért a Rádió Bézs műsorait bárhol és bármikor hallgathatja!

Számítógépén vagy az okostelefonon akár applikáció telepítése nélkül is megszólal a Rádió Bézs.

 >>>

Játék

Hallgasson minket és nyerjen!

Fesd magad!

Válaszolja meg az idei make up trendekről feltett kérdéseinket és nyerjen profi sminket, szemöldök formázást és tanácsadást  a Beauty Bar Galaxy filmekben és divatbemutatókon is közreműködő sminkeseitől.

 >>>