A Rádió Bézs elsősorban a Nőkért szól. Éppen ezért a férfiak is hallgatják. A felnőtt, érett, érző és gondolkodó nőkért. Aki a Bézst hallgatja, igényes, szép zenére és higgadt, okos szóra számíthat. A Rádió Bézs online rádió, napi 24 órában szól! A Rádió BÉZS a finom lágy hangok vonala! Sok szép muzsika, értelmes emberek! Higgadt és mégis szenvedélyes  >>>

Rádióbézs

bézs hírek

Új műsoraink

ALINDA  hetente egyszer a Rádió Bézsben!

A Hír Tv és a Rádió Bézs megállapodása alapján 2017. február közepétől Veiszer Alinda válogatott interjúit, - riportalanyai beleegyezésével - minden csütörtökön 20 és 21 óra között és vasárnap 18 – 19 között hallhatják!
Azokat a régebbi beszélgetéseket ismételjük, amelyekről azt gondoljuk időt állóak, értékesek. Akiket hallani fognak olyanok, akikre odafigyelünk, akiket tisztelünk, szeretünk, kiknek teljesítménye elismerésre méltó. 

Ezen a héten Alinda Kovács Patríciával és Mohácsi Jánossal beszélgetett. A felvétel időpontja 2016. május 16.

Czutor és a dívány

Lehet az életben  a legbiztosabb kapaszkodó a racionalitás? Ennek a lehetőségét kutatja Czutor Zoltán vendégeivel. Csütörtökön 21 és 23 óra között. 

Eklektika

B.Bíró Zoltán műsorában nem csak a zenék egyediek. Ironikus  kommentárjai és szarkasztikus szövegei garantáltan nem vágnak rendet eklektikus világunkban, viszont legalább utánozhatatlanul elszórakoztatnak.  Kedden 21-23 között.

 >>>

műsorelőzetes

Nap mint nap érdekes vendégeket invitálunk a mikrofon elé. Műsorvezetőink aktuális témákkal, izgalmas gondolatokkal érkező partnerekkel beszélgetnek. 

Vendég-Játék: Csütörtökönként kettő és négy között  jó ismerőseink ülnek a mikrofon mögé. Vannak köztük tapasztalt szerkesztők, műsorvezetők, akik évek óta nem  rádióznak, de a mi, és az Önök kedvéért  egy-egy délutánt velünk töltenek. (ismétlés: péntek 02.00-04.00 és szombat 17.00-19.00) 

 

 

Műsorajánló: március 20-26

 >>>

nő nŐ NŐ

Női vezető a Scotland Yard élén

A Scotland Yard, hivatalos nevén Metropolitan Police Service főparancsnoka a legmagasabb rangú brit rendőrtiszt. A szervezet vezetőjének először neveztek ki nőt, Cressida Dick korábban a terrorelhárító részleg parancsnoka volt.

 >>>

Nők és Lányok a Tudományban

Ma a kutatóknak csak 30%-a nő, Magyarországon ez az arány még kisebb, 27%.

 >>>

nők a bécsi operabálom

Először vezényelte nő, Speranza Scappucci olasz karmester a Bécsi Operabál nyitóelőadását.

 >>>

nem csak a NŐkért

Díjakat kaptak a Rádió Bézs munkatársai a Szóvivők Bálján

A szóvivők a média területén számtalan esetben kifejezték elismerésüket egy- egy kolléga teljesítményéért, vagy szerkesztőség munkájáért. Az idén első alkalommal kerül sor Életmű Díj átadására.

A Magyarországi Szóvivők Országos Egyesülete ÉLETMŰ DÍJAT adományozott Fodor Jánosnak, több évtizedes kiegyensúlyozott és hiteles újságírói tevékenységéért, valamint a Rádió Bézs életre hívásáért és kitartó, fáradhatatlan működtetéséért!

A Szóvivők Egyesülete ötödik éve adja át a „Szóvivők Média Díját” . Az idén  ezt SZABÓ GABI – Mici- a Rádió Bézs szerkesztő műsorvezetője kapta. 

 >>>

bézs ajánló

BÉZS SZÜLETÉSNAP

A 2 éves Rádió Bézs születésnapja alkalmából Fodor Jánossal beszélgettünk

            Kettős születésnapot ünnepel február 2-án Fodor János, rádiós, újságíró. Három esztendővel ezelőtt, ezen a napon hívta életre a Pacsirta Rádiót, két éve pedig szintén ezen a napon kezdte meg adását a Rádió Bézs, amely elsősorban a Nőkért szól, de hitvallása szerint „aki a Bézst hallgatja, igényes, szép zenére és higgadt, okos szóra számíthat.”

            Ön egy tapasztalt, sokat megélt rádiós újságíró. Miért hozott létre egy új rádiót?

Mert mondandóm van. Mert hiszek valamiben, mert akarok valamit csinálni, mert fontosnak tartom.

            Két születésnapot is ünnepel.

Az egyik esetében úgy éreztem, hogy muszáj megcsinálnom, ha másért nem, azért, hogy az unokáimnak elmondhassam, hogy a papa megpróbálta. De azt az első percben tudtam, tudtuk, hogy van eleje, van vége. Borítékolni lehetett, hogy a „vállalkozás” veszteséges. Senki nem volt mögöttünk, nem lett később se. S ez így jó. Maradtunk senkitől se függők. De nagyon jól megcsináltuk és örömteli munka volt. Persze, később jó volt befejezni is. 

 

 >>>

Partnereink:

VDSZ jooble

az ENSZ főtitkár üzenete

Az ENSZ főtitkár üzenete: 

António Gutterres

Több jogot a nőknek és a lányoknak!

A nők jogai emberi jogok. Mégis az olyan nehéz időkben, amikor a világunk egyre kiszámíthatatlanabb és zűrzavarosabb, a nők és lányok jogai csökkennek, korlátozottabbá válnak, és akár meg is szűnhetnek. A nők és lányok helyzetének javítása az egyetlen módja annak, hogy megvédjük jogaikat és biztosítsuk számukra, hogy a legtöbbet hozzák ki magukból.

 >>>
Élő
adás

Online rádiózás

A Rádió Bézs online rádió, ezért a Rádió Bézs műsorait bárhol és bármikor hallgathatja!

Számítógépén vagy az okostelefonon akár applikáció telepítése nélkül is megszólal a Rádió Bézs.

 >>>

Játék

Hallgasson minket és nyerjen!

Fesd magad!

Válaszolja meg az idei make up trendekről feltett kérdéseinket és nyerjen profi sminket, szemöldök formázást és tanácsadást  a Beauty Bar Galaxy filmekben és divatbemutatókon is közreműködő sminkeseitől.

 >>>