A Rádió Bézs elsősorban a Nőkért szól. Éppen ezért a férfiak is hallgatják. A felnőtt, érett, érző és gondolkodó nőkért. Aki a Bézst hallgatja, igényes, szép zenére és higgadt, okos szóra számíthat. A Rádió Bézs online rádió, napi 24 órában szól! A Rádió BÉZS a finom lágy hangok vonala! Sok szép muzsika, értelmes emberek! Higgadt és mégis szenvedélyes  >>>

Rádióbézs

Vendég-játék

Régi-új hangok, régi-új arcok a rádió Bézsben  júniust 30-tól!

Csütörtökönként kettő és négy között  jó ismerőseink ülnek a mikrofon mögé. Vannak köztük tapasztalt szerkesztők, műsorvezetők, akik évek óta nem  rádióznak, de a mi, és az Önök kedvéért  egy-egy  délutánt velünk töltenek.

 >>>

műsorelőzetes

Nap mint nap érdekes vendégeket invitálunk a mikrofon elé. Műsorvezetőink aktuális témákkal, izgalmas gondolatokkal érkező partnerekkel beszélgetnek. 

Az új évben nem csak a szerkesztőség költözött új címre, de műsorainkban is sok újdonságot hallhatnak majd. Neves vendégek, aktuális események régi és új műsorvezetők várják Önöket. Változatos, kellemesen izgalmas és szórakoztató lesz a Rádió Bézs 2016-ban is!

Műsorajánló: október 18-23

 

 >>>

Öninterjú

Szól egy rádió, ami nem is rádió. Vagy az, de nem úgy szól. És csak az interneten. Az a neve, hogy Rádió Bézs. Az alapító feltett néhány kérdést az alapítónak. Fodor János öninterjúját elolvassa?

 >>>

Vélemény

Uraim, felkészültek? Ezzel a címmel kering az interneten egy fotómontázs, amelyen öt nő szerepel. Angela Merkel német kancellár, Janet Yellen, az amerikai jegybank elnöke és Christine Lagarde, a Nemzetközi Valutaalap (IMF) elnöke mellett két lehetséges jövőbeli vezető: Hillary Clinton amerikai elnökjelölt, továbbá Theresa May, aki holnaptól Nagy-Britannia miniszterelnöke lesz. Eddig is választottak nőket állam- és kormányfővé, ám a fotók arra hívják fel a figyelmet, hogy először kerülhetnek jelentős számban nők globális vezetői pozíciókba.

 >>>

Bézs ajánló

Ingyenes wifi hotspotok szerte az országban

Egyszerűbben hallgathat minket! Az ország több városában ingyenes wifi szolgáltatás indult, így a hotspotokon keresztül bármikor ránk kapcsolódhat!

Kattintson az alábbi linkre és a hvg cikkéből megtudhatja, hogyan kapcsolódhat a netre. 

http://hvg.hu/tudomany/20160606_telekom_wifi_fon_bekapcsolas_hogyan?s=hk

Hallgasson minket telefonon, tableten és persze az otthoni gépen is!

 >>>

Partnereink:

Dream Travel VDSZ eisberg
csapház

Megcsináltuk! Kifestettük! Felújítottuk!

A Rádió Bézs Munkatársai nem csak meghirdették a „Tiszta, kulturált mosdót!" – kampányt, hanem maguk is festőecsetet ragadtak, szereltek, takarítottak. Nem csak elhatározták, megmutatták, hogy érdemes jót tenni. A rádió majd minden műsorvezetője személyesen vett részt munkában és velük együtt mindjárt könnyebb volt megnyerni a szövetségesek, partnerek támogatását is.

 >>>
Élő
adás

Online rádiózás

A Rádió Bézs online rádió, ezért a Rádió Bézs műsorait bárhol és bármikor hallgathatja!

Számítógépén vagy az okostelefonon akár applikáció telepítése nélkül is megszólal a Rádió Bézs.

 >>>

Játék

Hallgasson minket és nyerjen!

Sör!Sör!Sör!

Tudja mi a különbség az ale és a pils között? Sokféle kézműves sört ismer? Játsszon velünk és nyerjen söröspoharat és kézműves sört! Kattintson a Csapház alábbi linkjére, ahol sok mindent megtudhat a sörökről és kérdéseinket is könnyen megválaszolja majd.

www.facebook.com/csaphaz

 

 >>>