A Rádió Bézs elsősorban a Nőkért szól. Éppen ezért a férfiak is hallgatják. A felnőtt, érett, érző és gondolkodó nőkért. Aki a Bézst hallgatja, igényes, szép zenére és higgadt, okos szóra számíthat. A Rádió Bézs online rádió, napi 24 órában szól! A Rádió BÉZS a finom lágy hangok vonala! Sok szép muzsika, értelmes emberek! Higgadt és mégis szenvedélyes  >>>

Rádióbézs

Játék

Hallgasson minket és nyerjen!

 

Napozzunk! De óvatosan!

Válaszolja meg napozással kapcsolatos kérdéseinket és nyerjen profi sminket, szemöldök formázást és tanácsadást  a Beauty Bar Galaxy filmekben és divatbemutatókon is közreműködő sminkeseitől.

Kérdések

1.      Mit jelent az SPF kifejezés a naptejek flakonján?

2.      Mennyi időt maradhatunk a napon anélkül, hogy leégnénk? (naptej védelem nélkül)

a.      10 perc

b.      20 perc

c.      35 perc

3.      Napozás után melyik gyógynövény kivonatát érdemes az ápoló krémhez adni?

a.      körömvirág

b.      zsálya

c.      gyerekláncfű

4.      Mik az ajakápolók legfontosabb összetevői?

A válaszokat június 20 kérjük, a sorsolás időpontja: 2017 június 22 , ekkor természetesen a helyes válaszokat is közöljük. A nyerteseket megtalálja a honlapon, de emailben is küldünk értesítést.

Küldje el a válaszokat a bezs@radiobezs.hu címre, a tárgyhoz írja be: JÁTÉK

Ne feledje el megadni pontos nevét és elérhetőségét!

A felajánlott nyereményt köszönjük:

Beauty Bar Galaxy
1067 Budapest
Lázár u. 10
https://www.facebook.com/BeautyBarGalaxy
(30) 657 4001

Előző játékunk helyes megfejtése

Kérdések

1.      Milyen a melírozott fonal?

Többszínű, színátmenetes fonal

2.      Melyik kötőtű vastagabb? A 2-es vagy a 4-es?

4-es

3.      Mi a „ felvető fonal”?

Eredetileg a szövésnél és szőnyegkészítésnél használt  erős - általában pamut – fonal, azonban gyakran használják kötéshez, horgoláshoz is. A szövött anyag két fonalrendszer kereszteződésével jön létre.  Az alapfonal- rendszer kifeszített, azaz "felvetett" szálait "láncfonalaknak" nevezzük. Az erre merőleges "vetülékfonalat" kell "bevetni" a szétnyitott láncfonalak között keletkezett szádnyílásba.

4.      Mit jelent a ketli kifejezés?

Kötött felületek varrás nélküli összeillesztése főleg  zokniknál használt kifejezés

Nyerteseink:

Lovászi Éva Budapest, Nyírő Adrienn Mogyoród és Surányi Béláné Jászárokszállás

A Burda Stúdió ajándékait postán küldjük el. 

nem csak a NŐkért

Díjakat kaptak a Rádió Bézs munkatársai a Szóvivők Bálján

A szóvivők a média területén számtalan esetben kifejezték elismerésüket egy- egy kolléga teljesítményéért, vagy szerkesztőség munkájáért. Az idén első alkalommal kerül sor Életmű Díj átadására.

A Magyarországi Szóvivők Országos Egyesülete ÉLETMŰ DÍJAT adományozott Fodor Jánosnak, több évtizedes kiegyensúlyozott és hiteles újságírói tevékenységéért, valamint a Rádió Bézs életre hívásáért és kitartó, fáradhatatlan működtetéséért!

A Szóvivők Egyesülete ötödik éve adja át a „Szóvivők Média Díját” . Az idén  ezt SZABÓ GABI – Mici- a Rádió Bézs szerkesztő műsorvezetője kapta. 

 >>>

bézs ajánló

Nő Ügy

Elolvastam Havas Kriszta kollégám bejegyzését az egyik közösségi oldalon - lsd. alább -, s feltettem magamnak a kérdést, miért nem mi szóltunk - akár először! - arról, hogy ez így nem megy! A Rádió Bézs elvégre a nőkért szól! Értünk szól, férfiakról is persze, meg arról, hogyan kéne tisztességesen élni, alkotni, dolgozni. Szóval, mi, akik nem akarunk direkt, ha úgy tetszik pártpolitikával foglalkozni, hallgathatunk- e, ha égbe kiáltó disznóságokat tapasztalunk? Mi a dolga annak a rádiónak, amelyik nem akar dagonyázni az ellentétek sarában, ami értékek mentén próbál szólni?

Dönteni kell - lehet, hogy már kellett volna! -, hogy milyen utat járjon a Bézs? Emelje e hangját, amikor valós (vagy vélt) aljassággal találkozik? Kiabáljon- e, s ha igen hogyan, amikor az „urak” elképesztő gátlástalansággal és arroganciával, a mi nevünkben járnak el? Mikor, miért és hogyan kell szólnunk?

A Rádió Bézs majdnem két és fél éve távol tartja magát a napi politikai harcoktól. Még híreket sem mondtunk, s azt hirdetjük, együtt kell élnünk! Nem a különbözőséget kell keresnünk, hanem azt, ami összeköt! Ami közös, ami érték.

Nem felrúgva eredeti vállalásunkat, hogy tudniillik a Rádió Bézs műsorait a jövőben sem /r/ontja el a politika, a harc, a gyűlölködés, azért tudja a hallgató: szelíden, de határozottan elutasítjuk az aljasságot, a lopást, a hazugságot, a gyűlölet keltést!          

 >>>

Partnereink:

VDSZ jooble

az ENSZ főtitkár üzenete

Az ENSZ főtitkár üzenete: 

António Gutterres

Több jogot a nőknek és a lányoknak!

A nők jogai emberi jogok. Mégis az olyan nehéz időkben, amikor a világunk egyre kiszámíthatatlanabb és zűrzavarosabb, a nők és lányok jogai csökkennek, korlátozottabbá válnak, és akár meg is szűnhetnek. A nők és lányok helyzetének javítása az egyetlen módja annak, hogy megvédjük jogaikat és biztosítsuk számukra, hogy a legtöbbet hozzák ki magukból.

 >>>
Élő
adás

Játék

Hallgasson minket és nyerjen!

 

Napozzunk! De óvatosan!

Válaszolja meg napozással kapcsolatos kérdéseinket és nyerjen profi sminket, szemöldök formázást és tanácsadást  a Beauty Bar Galaxy filmekben és divatbemutatókon is közreműködő sminkeseitől.

 >>>