A Rádió Bézs elsősorban a Nőkért szól. Éppen ezért a férfiak is hallgatják. A felnőtt, érett, érző és gondolkodó nőkért. Aki a Bézst hallgatja, igényes, szép zenére és higgadt, okos szóra számíthat. A Rádió Bézs online rádió, napi 24 órában szól! A Rádió BÉZS a finom lágy hangok vonala! Sok szép muzsika, értelmes emberek! Higgadt és mégis szenvedélyes  >>>

Rádióbézs

Játék

Hallgasson minket és nyerjen!

Fesd magad!

Válaszolja meg az idei make up trendekről feltett kérdéseinket és nyerjen profi sminket, szemöldök formázást és tanácsadást  a Beauty Bar Galaxy filmekben és divatbemutatókon is közreműködő sminkeseitől.

Kérdések

1.      Milyen az idén divatos szemfestés

a.      természetes árnyalatok, föld színek

b.      élénk kékek és zöldek 

c.      csak tusvonal, színek nélkül

2.      Milyen rúzsokat használunk az idén

a.      matt árnyalatokat

b.      sötét színeket

c.      fényes, csillogó rúzsokat, szájfényt

3.      Melyik az idei év vezető színe

a.      aranyos rózsaszín, nem csak az arcra, de a szem környékére is

b.      narancsos barna, de csak a szájra

c.      csillogó fekete a szemre

4.      Mi a „draping”?

 

A válaszokat április 10- ig kérjük, a sorsolás időpontja: 2017 április 12, ekkor természetesen a helyes válaszokat is közöljük. A nyerteseket megtalálja a honlapon, de emailben is küldünk értesítést.

 

Küldje el a válaszokat a bezs@radiobezs.hu címre, a tárgyhoz írja be: JÁTÉK

Ne feledje el megadni pontos nevét és elérhetőségét!

A felajánlott nyereményt köszönjük:

Beauty Bar Galaxy

1067 Budapest

Lázár u. 10

https://www.facebook.com/BeautyBarGalaxy

(30) 657 4001

Előző játékunk helyes megfejtése

1.      Milyen a zsenília fonal?
Puha „szőrös„  hatású fonal. Az elnevezés a francia "chenille" szóból ered, aminek jelentése: hernyó.

2.      Hány méter pamutfonal  van egy 50 g-os középvastag ( 4-es tű) gombolyagban?

      90-120 m

3.      Kik találták fel a  tűvel való kötést?
Szíriából származik, az arabok találták fel

4.     Melyik századtól kezdve ismerjük a körkötést, azaz a 4-5 tűvel történő harisnyakötést?

X. század
 

Nyerteseink: Kis Szölgyémi Erzsébet, Arzt Anna Mária és Surányi Béláné 

A Burda Stúdió ajándékait postán küldjük el. 

 

nem csak a NŐkért

Díjakat kaptak a Rádió Bézs munkatársai a Szóvivők Bálján

A szóvivők a média területén számtalan esetben kifejezték elismerésüket egy- egy kolléga teljesítményéért, vagy szerkesztőség munkájáért. Az idén első alkalommal kerül sor Életmű Díj átadására.

A Magyarországi Szóvivők Országos Egyesülete ÉLETMŰ DÍJAT adományozott Fodor Jánosnak, több évtizedes kiegyensúlyozott és hiteles újságírói tevékenységéért, valamint a Rádió Bézs életre hívásáért és kitartó, fáradhatatlan működtetéséért!

A Szóvivők Egyesülete ötödik éve adja át a „Szóvivők Média Díját” . Az idén  ezt SZABÓ GABI – Mici- a Rádió Bézs szerkesztő műsorvezetője kapta. 

 >>>

bézs ajánló

Nő Ügy

Elolvastam Havas Kriszta kollégám bejegyzését az egyik közösségi oldalon - lsd. alább -, s feltettem magamnak a kérdést, miért nem mi szóltunk - akár először! - arról, hogy ez így nem megy! A Rádió Bézs elvégre a nőkért szól! Értünk szól, férfiakról is persze, meg arról, hogyan kéne tisztességesen élni, alkotni, dolgozni. Szóval, mi, akik nem akarunk direkt, ha úgy tetszik pártpolitikával foglalkozni, hallgathatunk- e, ha égbe kiáltó disznóságokat tapasztalunk? Mi a dolga annak a rádiónak, amelyik nem akar dagonyázni az ellentétek sarában, ami értékek mentén próbál szólni?

Dönteni kell - lehet, hogy már kellett volna! -, hogy milyen utat járjon a Bézs? Emelje e hangját, amikor valós (vagy vélt) aljassággal találkozik? Kiabáljon- e, s ha igen hogyan, amikor az „urak” elképesztő gátlástalansággal és arroganciával, a mi nevünkben járnak el? Mikor, miért és hogyan kell szólnunk?

A Rádió Bézs majdnem két és fél éve távol tartja magát a napi politikai harcoktól. Még híreket sem mondtunk, s azt hirdetjük, együtt kell élnünk! Nem a különbözőséget kell keresnünk, hanem azt, ami összeköt! Ami közös, ami érték.

Nem felrúgva eredeti vállalásunkat, hogy tudniillik a Rádió Bézs műsorait a jövőben sem /r/ontja el a politika, a harc, a gyűlölködés, azért tudja a hallgató: szelíden, de határozottan elutasítjuk az aljasságot, a lopást, a hazugságot, a gyűlölet keltést!          

 >>>

Partnereink:

VDSZ jooble

az ENSZ főtitkár üzenete

Az ENSZ főtitkár üzenete: 

António Gutterres

Több jogot a nőknek és a lányoknak!

A nők jogai emberi jogok. Mégis az olyan nehéz időkben, amikor a világunk egyre kiszámíthatatlanabb és zűrzavarosabb, a nők és lányok jogai csökkennek, korlátozottabbá válnak, és akár meg is szűnhetnek. A nők és lányok helyzetének javítása az egyetlen módja annak, hogy megvédjük jogaikat és biztosítsuk számukra, hogy a legtöbbet hozzák ki magukból.

 >>>
Élő
adás

Játék

Hallgasson minket és nyerjen!

Fesd magad!

Válaszolja meg az idei make up trendekről feltett kérdéseinket és nyerjen profi sminket, szemöldök formázást és tanácsadást  a Beauty Bar Galaxy filmekben és divatbemutatókon is közreműködő sminkeseitől.

 >>>