A Rádió Bézs elsősorban a Nőkért szól. Éppen ezért a férfiak is hallgatják. A felnőtt, érett, érző és gondolkodó nőkért. Aki a Bézst hallgatja, igényes, szép zenére és higgadt, okos szóra számíthat. A Rádió Bézs online rádió, napi 24 órában szól! A Rádió BÉZS a finom lágy hangok vonala! Sok szép muzsika, értelmes emberek! Higgadt és mégis szenvedélyes  >>>

Rádióbézs

Mi írtuk

>>>

Aigner Szilárd


Meghalt Aigner Szilárd.

Tegnap szelték fel azt a tortát, amin 70 gyertyaszálnak kellett volna lennie.

De hát ki szurkál hetvenet egy tortába? A lényeg, hogy ott voltak a szerettei, a gyerekek, unokák, hogy égett a láng...

>>>

Ennivaló történet


Duba Gábor írása. Budai kis kifőzde. Az ajtó mellett krétával írt tábla, odabent pár kockás terítős asztal. Erre van pár percnyi dolgom, ha már itt vagyok, beugrom, és kérek elvitelre valamit. Ha végeztem, visszajövök érte. Leadom a rendelést, a közeli irodaházban elintézem, amiért jöttem.  Mikor visszamegyek, már hárman is állnak.

>>>

Kényszerházasság - férfiaknak

Történetünk talán meglepő, de igaz. Egy Nasszer nevű, 18 éves, Németországban született libanoni fiatalemberről van szó, aki a minap bíróság elé állt. Felperes volt: beperelte apját és két nagybátyját, azért, mert megpróbálták őt Libanonba vinni és kényszerrel megházasítani. Az ok: a fiatalember meleg, és ezt a muszlim család nem volt hajlandó tudomásul venni.

>>>

Focibotrányok

Rasszista botrányokról magyar és külföldi meccseken, stadionokban nem ritkán hallunk, kevesebbet arról, hogy bizonyos szurkoló csoportok céltábláján a nők is szerepelnek – ráadásul különösen olyan nők, akik közreműködnek kedves sportjukban.

>>>

Női ENSZ-főtitkár - kik jöhetnek szóba?

Ban Ki Mun, az ENSZ dél-koreai főtitkára a jövő év végével adja át hivatalát, s egyre erősebbek a hangok, hogy ideje lenne az ENSZ 70 éves történetében először a férfiak sora után ezúttal női főtitkárt választani.

>>>

Chile, abortusz: igen vagy nem?

Chile a világ hét országának egyike, ahol az abortusz minden fajtája tiltott. Egy éve viszont szocialista párti államelnöke van az országnak, ráadásul egy nő: Michelle Bachelet, aki győzelmes választási kampányában azt ígérte, hogy lazít az egyedülállóan szigorú előírásokon.

>>>

egyetlen dal

Októer 6-án hangzott el a Rádió Bézsben. 

Ráduly Margit
Egyetlen dal

https://www.youtube.com/watch?v=TJAfLE39ZZ8

A világ egyik legszomorúbb dala, amelyet Amy Winehouse énekel. Back To Black, Vissza a sötétségbe.

Nem is tudom, lehet-e ezt a történetet egy személyes élménnyel kezdeni, de talán mégis érdekes lehet, hogy mikor az én barátnőmnek mondtam, Amy Winehouse-ról szeretnék mesélni a Bézsben, nem fogadta kitörő örömmel. Miért éppen erről a lepusztult, narkós botrányhősről akarsz műsort csinálni – kérdezte. Én a dalait sem hallgatom meg, annyira nem érdekel – tette hozzá. Bekapcsoltam a számítógépem, megkerestem a Back To Black-et és közben meséltem, hogyan lett narkós, mivel tette tönkre a szerelme, miért nem tudott az apja miatt lejönni a szerről. Egy idő után azon kaptuk magunkat, hogy már a nem is emlékszünk hányadik Winehouse-dalt hallgatjuk. Az én barátnőm egyre kevésbé utálta, egyre közelebb került az emberhez, akit történetesen Amy Winehouse-nak neveztek.

Aztán pár nappal később elutaztunk Szlovéniába, a tengerpartra, ahol az én barátnőm elvesztette a telefonját. Kétségbeesetten kerestük a boltban, ahol megtalálni reméltük, de sehol semmi. A vásárlók és az eladók a legkisebb együttérzést sem mutatták, sőt, izgatott jelenlétünk kifejezetten zavarta őket. Az üzlet kijáratával szemben 

 >>>

bézs ajánló

Naponta ötször

Naponta ötször? Igen, naponta ötször! De mit? 

Mi most arra biztatjuk önöket, hogy naponta 5x egyenek, keveset! 

Új műsorunkban Kubányi Jolán dietetikus segít nekünk, önnek. 

Hogyan szabaduljunk meg a felesleges kilóktól? Első adásunkban Fodor János főszerkesztőnket faggatjuk arról, hogy miért szeretne fogyni.  A tőle megszokott őszinteséggel arról is beszél, hogy miről nem hajlandó lemondani.  Kezdjük! Először  2018. január 23-án, 14.00  órakor!  A szerkesztő Kertész Éva és a Rádió Bézs, mindig önnel!

videó: https://www.youtube.com/watch?v=QVMSJn14Mk8&feature=youtu.be

 

 >>>

Partnereink:

VDSZ jooble

EQUALITY

EQUALITY - díj 2018

A VODAFONE MAGYARORSZÁG,

a MAGYARORSZÁGI SZÓVIVŐK ORSZÁGOS EGYESÜLETE

és a RÁDIÓ BÉZS

az általuk létrehozott

EQUALITY - azaz Egyenlőségért díjat adományozza,

ENYEDI ILDIKÓ

  részére

A díj célja és üzenete:

Mindegy, hogy ki honnan jött! Mindegy, hogy mit csinál! Mindegy, hogy nő vagy férfi! Egy a fontos! Minden embert csak a teljesítménye és cselekedete alapján ítéljenek meg!

Enyedi Ildikó, aki személyes példamutatásúval, erkölcsi tartásával, bátorságával, következetesen csendes és szelíd munkával, művészi tevékenységével ezért kiemelkedően sokat tett, a XIV. Szóvivők Bálján megkapja a Equality - díjat.

A díjat létrehozók elkötelezettek abban, hogy a nők társadalmi megbecsülése nagyobb legyen. A díjat létrehozók tudják, hogy ez mindannyiunk érdeke, azaz össztársadalmi ügy.

Azok, akik ennek érdekében sokat tesznek, jól és hatásosan kommunikálnak, kiemelt figyelmet és elismerést érdemelnek. A Díj alapítói azokat keresi, azokra figyelnek, akik tevékenységükkel, sajátos eszközeikkel, nyilatkozataikkal, példamutató életükkel bátran kiállnak a nőkért, akik küzdenek az erőszak és mindenfajta megkülönböztetés ellen.

 

 >>>
Élő
adás


Támogass!

Támogassa a Rádió Bézst!

A Rádió Bézs adásait mindenki ingyen hallgatja, de nem ingyen készül.

Három esztendeje erőnkön felül teljesítünk, hogy szólhassunk önökhöz, önökért. Arra kérjük önt, hogy támogasson, hogy életben maradjunk, hogy növekedni és fejlődni tudjunk

 >>>

Játék

Hallgasson minket és nyerjen!

Állatkerti látogatás. Igazi kora tavaszi program egy kellemes séta az állatkertben.

Játékunk szerencsés megfejtői között most 2  belépőt sorsolunk ki a budakeszi Vadasparkba. 

 

 >>>