A Rádió Bézs elsősorban a Nőkért szól. Éppen ezért a férfiak is hallgatják. A felnőtt, érett, érző és gondolkodó nőkért. Aki a Bézst hallgatja, igényes, szép zenére és higgadt, okos szóra számíthat. A Rádió Bézs online rádió, napi 24 órában szól! A Rádió BÉZS a finom lágy hangok vonala! Sok szép muzsika, értelmes emberek! Higgadt és mégis szenvedélyes  >>>

Rádióbézs

műsorelőzetes

 

Köszönet!

Nem csak azoknak, akik hallgatják a Bézst! Azoknak is akik  támogatják!

Hallgatónk írta:

„A mai média világában a Rádió Bézs talán az egyetlen beszélgetős rádió, visszafogott stílussal, kulturált beszédmóddal, élvezhető zenékkel. Ha jól tudom, itt mindenki ingyen dolgozik, de van, aki visz be hozzájárulást, hogy minden nap megszólaljon a hang.
Akinek csak 1000 Ft-ja jut erre a célra, kérem, hogy vegye a fáradságot, és küldje el. A pénzre is nagy szükség van, de talán a visszajelzésre, a támogató jelzésre még jobban, mert ez tartja működésben a rendszert. 1000 Ft egy doboz cigaretta ára, egy korsó sör egy jobb helyen, ennyit szánnunk kell tudni múltunk egy őrzött darabjára, sok lelkes és tehetséges ember megszólalási lehetőségére. Szűkül a tér, fogynak a tiszta források, néha cselekednünk kell magunktól, amíg el nem alszik a láng! Gyertek, áldozzunk a kultúránk oltárán!”

Ha valaki segíteni szeretne - ránk férne - akkor a számlaszámunk:
Szociális Innováció Alapítvány 11742001-20057073
IBAN: HU 31 1174 2001 2005 7073 0000 0000
SWIFT OTPPVHUHB

Műsorajánló 2018 február 19 - 25

 
 

Frank Iván és Szerényi Gábor: Lila tinta - Színes percek Örkény szellemében
Hétfőn 10.00-12.00, ismétlés kedd 00.00- 02.00

Ismét élő adásban a Lila tinta, vadonatúj vendégekkel.

10.00-től Szabó Simon színművész, rendezővel beszélgetünk, akit eléggé beskatulyáztak egy meglehetősen suttyó, agresszív csávó szerepkörébe, pedig ő igazából egy galamblelkű, szelíd, ember, aki imádja a családját és a hívatását. Majd megkérdezzük tőle, hogy fér össze benne ez a kétféle karakter.

11-től a téma a hazai őszinte, kőkemény rock. Ha volna két életem, Kívánj igazi ünnepet, Szállj, szállj, szállj fel magasra… Ugye emlékszel? Igen, a Piramis együttesről van szó. Egy régi és egy új zenésszel beszélgetünk majd: Nyemcsók János, Csokival, aki Révész Sanyi helyét foglalja el most a bandában, és Gallai Péterrel, aki már a hetvenes években is uralta a billentyűket.

Fodor-Mohácsi-Rékai-Varjú: Retro
Hétfőn 13.00-15.00, ismétlés kedd 03.00-05.00,  péntek 03.00-05.00 és vasárnap 16.00-18.00

Múltidéző, személyes élményeinket sem nélkülöző műsorunk fő témája ezúttal a sport.
A téli olimpia ezekben a napokban foglalkoztatja a rajongókat, hosszú idő után még magyar sikerekre is számíthatunk. De mi mondjuk, ami eszünkbe jut: nyári vagy téli, olimpia vagy serdülő helyosztó, foci VB.vagy kispálya, Balatonátúszás, vadvizi evezés, profi-amatőr, bojkott,nagy és emlékezetes győzelmek (bukások), neves emberek és névtelen hősök - szóval sport minden műfajban és szinten Fodor Jánostól, Rékai Gábortól, Mohácsi Miklóstól.

Kerényi Péter: Szabad egy fordulóra?
Hétfőn 16.00-17.00

Fordulatos évfordulók emlékezetes emlékek., szívesen hallott régi hangok. Ikonikus zenék az előttünk álló hét jegyében... 

Gergely Róbert: II. felvonás
Hétfőn 21.00-22.00, ismétlés szerda 09.00-10.00, szombat 03.00-04.00 és vasárnap 12.00-13.00

Egy kedves színész barátommal maratoni beszélgetésre készülünk.Lippai Lászlóval.Tartsanak velünk. És természetesen  sok zenével...'

Rékai Gábor: Mozaik
Kedden 10.00-12.00, ismétlés szerda 00.00-02.00 és vasárnap 10.00-12.00

Butítanak az okoseszközök? Egy "méregtelenítési" program a gyerekkori mobilfüggőség ellen (Kovács Bori, Baur Eszter)
Halfesztivál - mint akiket partra vetettek. Miért mi esszük a legkevesebb halat Európában? (Necz István)
Regény száz ezer példányban egy magyar szerzőtől.... (Borsa Brown)
Hogyan legyünk boldogtalanok? (Ironikua tanfolyam kishitűeknek 8)
A téli olimpiák - számokban

B. Bíró Zoltán: Eklektika
Kedden 20.00-22.00, ismétlés szombat 21.00-23.00 és hétfő 04.00-06.00

Az őrmester kiküldi az újoncot az épületből, hogy nézze meg, megjött-e a tábornok. Az újonc kimegy, lát egy embert közeledni: - Hé, haver! Nem te vagy a tábornok? - De, én. - feleli a tábornok döbbenten. - Hát, pajtás, nem szeretnék a bőrödben lenni! Az őrmester úr már kétszer is keresett.
Itt van ez a verbális triumvirátus, a megfog, a megragad és a nem ereszt el... és hozzá Magyarország hírnevét öregbítő végeredmény: bronzérem 2017-ben a Grappling Világbajnokságon Bakuban. Egy volt szerződéses katona, aki Koszovóban hét hónapig szolgált a nemzetközi békefenntartóknál. 10 utazós év következett, mikor is főhősünk, mint nemzetközi sofőr keresztül-kasul bejárta egész Európát. Belefért egy év Németországi letelepedés, melyet megszakított és Tatára költözvén kellemesen megnősült és mára már a 10 éves Renáta büszke édesapja. Az megvan, hogy szervizbe viszi az egyszeri ember az autóját. A szerelő alaposan átnézi a kocsit, és így szól: - Üzemanyag rendben, de a többit sajnos, ki kell cserélni. És igen, Murphy szerint ha valami egyáltalán elromolhat, az el is romlik. A Murphy-törvény O'Toole-féle kommentárja így hangzik: Murphy optimista volt. Goldberg megjegyzése: O'Toole is optimista volt. Szóval ha Tatán járnak kukkantsanak be Rohodi Máriusz autóvillamossági és autószerelő műhelyébe, ha elromlott az autójuk, ha nem. Remélem hallgatni fogjátok, őszinte üdvözletem addig is – bbz –

 

egyetlen dal

Októer 6-án hangzott el a Rádió Bézsben. 

Ráduly Margit
Egyetlen dal

https://www.youtube.com/watch?v=TJAfLE39ZZ8

A világ egyik legszomorúbb dala, amelyet Amy Winehouse énekel. Back To Black, Vissza a sötétségbe.

Nem is tudom, lehet-e ezt a történetet egy személyes élménnyel kezdeni, de talán mégis érdekes lehet, hogy mikor az én barátnőmnek mondtam, Amy Winehouse-ról szeretnék mesélni a Bézsben, nem fogadta kitörő örömmel. Miért éppen erről a lepusztult, narkós botrányhősről akarsz műsort csinálni – kérdezte. Én a dalait sem hallgatom meg, annyira nem érdekel – tette hozzá. Bekapcsoltam a számítógépem, megkerestem a Back To Black-et és közben meséltem, hogyan lett narkós, mivel tette tönkre a szerelme, miért nem tudott az apja miatt lejönni a szerről. Egy idő után azon kaptuk magunkat, hogy már a nem is emlékszünk hányadik Winehouse-dalt hallgatjuk. Az én barátnőm egyre kevésbé utálta, egyre közelebb került az emberhez, akit történetesen Amy Winehouse-nak neveztek.

Aztán pár nappal később elutaztunk Szlovéniába, a tengerpartra, ahol az én barátnőm elvesztette a telefonját. Kétségbeesetten kerestük a boltban, ahol megtalálni reméltük, de sehol semmi. A vásárlók és az eladók a legkisebb együttérzést sem mutatták, sőt, izgatott jelenlétünk kifejezetten zavarta őket. Az üzlet kijáratával szemben 

 >>>

bézs ajánló

Naponta ötször

Naponta ötször? Igen, naponta ötször! De mit? 

Mi most arra biztatjuk önöket, hogy naponta 5x egyenek, keveset! 

Új műsorunkban Kubányi Jolán dietetikus segít nekünk, önnek. 

Hogyan szabaduljunk meg a felesleges kilóktól? Első adásunkban Fodor János főszerkesztőnket faggatjuk arról, hogy miért szeretne fogyni.  A tőle megszokott őszinteséggel arról is beszél, hogy miről nem hajlandó lemondani.  Kezdjük! Először  2018. január 23-án, 14.00  órakor!  A szerkesztő Kertész Éva és a Rádió Bézs, mindig önnel!

videó: https://www.youtube.com/watch?v=QVMSJn14Mk8&feature=youtu.be

 

 >>>

Partnereink:

VDSZ jooble

EQUALITY

EQUALITY - díj 2018

A VODAFONE MAGYARORSZÁG,

a MAGYARORSZÁGI SZÓVIVŐK ORSZÁGOS EGYESÜLETE

és a RÁDIÓ BÉZS

az általuk létrehozott

EQUALITY - azaz Egyenlőségért díjat adományozza,

ENYEDI ILDIKÓ

  részére

A díj célja és üzenete:

Mindegy, hogy ki honnan jött! Mindegy, hogy mit csinál! Mindegy, hogy nő vagy férfi! Egy a fontos! Minden embert csak a teljesítménye és cselekedete alapján ítéljenek meg!

Enyedi Ildikó, aki személyes példamutatásúval, erkölcsi tartásával, bátorságával, következetesen csendes és szelíd munkával, művészi tevékenységével ezért kiemelkedően sokat tett, a XIV. Szóvivők Bálján megkapja a Equality - díjat.

A díjat létrehozók elkötelezettek abban, hogy a nők társadalmi megbecsülése nagyobb legyen. A díjat létrehozók tudják, hogy ez mindannyiunk érdeke, azaz össztársadalmi ügy.

Azok, akik ennek érdekében sokat tesznek, jól és hatásosan kommunikálnak, kiemelt figyelmet és elismerést érdemelnek. A Díj alapítói azokat keresi, azokra figyelnek, akik tevékenységükkel, sajátos eszközeikkel, nyilatkozataikkal, példamutató életükkel bátran kiállnak a nőkért, akik küzdenek az erőszak és mindenfajta megkülönböztetés ellen.

 

 >>>
Élő
adás


Támogass!

Támogassa a Rádió Bézst!

A Rádió Bézs adásait mindenki ingyen hallgatja, de nem ingyen készül.

Három esztendeje erőnkön felül teljesítünk, hogy szólhassunk önökhöz, önökért. Arra kérjük önt, hogy támogasson, hogy életben maradjunk, hogy növekedni és fejlődni tudjunk

 >>>

Játék

Hallgasson minket és nyerjen!

Állatkerti látogatás. Igazi kora tavaszi program egy kellemes séta az állatkertben.

Játékunk szerencsés megfejtői között most 2  belépőt sorsolunk ki a budakeszi Vadasparkba. 

 

 >>>